HCL.HR

Driver

  • 1 Odgovora
  • 1040 Hitova
*

Halo2

  • **
  • 169
Driver
« : 02. Srpanj, 2010., 14:06 »
Imam laptop od TOSHIBE Satellite A300D PSAK4E, na njemu je bio instaliran windows vista (32bit) i od kad sam se prebacio na win 7 (64bit) imam neku gresku. USB izgleda ko da je u banani fajlove od 1gb prebacuje na eksterni hdd ili usb stick po 10 sati, a prije nisam imo takvih problema sa Vistom. Mene zanima jel postoji kakav driver koji to popravlja. Bio sam trazio na ovoj stranici http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU no nisam nista nasao osim BIOS update-a, pa sam to probao instalirati al mi uvijek javlja gresku da je update blokiran jer administrator nije ulogiran a ja na kompu nemam nikakav acc osim tog na kojem jesam....

*

vilim

  • ****
  • 1389
Odg: Driver
« Odgovori #1 : 15. Srpanj, 2010., 19:58 »
nebi ti smio blokirat. Pogledaj u control panelu u userima jel stvarno imaš samo jednog usera(možda je pravi Administrator sakriven, tako je recimo na XP a vidiš ga tek kad windowse dižeš u safe modeu). I pogledaj jel tvoj user ima sva prava i dopuštenja. Ja sam recimo od tate user postavio sa administratorskim pravima, ALI nesmije sistemske postavke mijenjati. Znači, smije instalirati, brisati, prčkati, ali nesmije neke važne postavke dirati.

A zašto je USB tako spor? Nebih znao, prčkao sam po googleu malo i svi se samo žale na to ali nikakav konkretan odgovor nisam našao. Napravi ovaj update ak uspiješ. i još pogledaj u Device Manageru i BIOS-u da nije slučajno na USB 1.1 postavljeno.
"Women don't respect salad eaters."

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9