HCL.hr forum

Gaming => Platforme za gaming => PlayStation konzole => Autor teme: snowblind - 19. Studeni, 2012., 21:33

Naslov: Uncharted: Fight For Fortune
Autor: snowblind - 19. Studeni, 2012., 21:33
(http://farm9.staticflickr.com/8063/8190776044_8c985cd8a9.jpg)

Citat:
Uncharted Fight for Fortune is an action-adventure turn-based card game featuring the heroes and villains from the Uncharted universe. The core gameplay involves creating a team of Faction cards featuring heroes, villains and mercenaries from the Uncharted universe, and using that team to defeat your opponent while defending yourself from their attacks.

Each Faction card can be equipped with powerful Resource and valuable Fortune cards, which enhance their stats and give them special abilities. Once you’ve selected and equipped a card, it’s time to head into battle!

Uncharted: Fight For Fortune trailer (http://www.youtube.com/watch?v=KzB1TJm4dM0#ws)

Umjesto da zaposle što više internih studija na razvoj novih IP, oni ovo odluče izdavati. Mislim možda će to biti zabavno i sve ali Viti trebaju igre zbog kojih će se kupovati konzola.
Naslov: Odg: Uncharted: Fight For Fortune
Autor: disc0 - 19. Studeni, 2012., 23:14
Ovo izgleda prestrasno...dobro da nisam kupio Vitu, nikako da pocnu izlazit neke dobre igre....
Naslov: Odg: Uncharted: Fight For Fortune
Autor: Lepoglava - 22. Studeni, 2012., 23:41
Slazem se s Disc0m u potpunosti. F*ck For Fortune. Ne da sam razocaran nego ono, kao Bend ima igru u razvoju turbo i onda ovo sr*nje. Čital sam neki dan na metacriticu reviewe za Black ops declassified sasjekla ga je kritika do koljena  izgleda da je bas ono losa igra i jedan kriticar je super rekel otprilike ovak: pisuci los review za Black ops declassified osjecam se ko da pisem nekrolog (posmrtni govor) za vitu. Uglavnom narucil sam iz SAD Persona 4 golden za nekakvih 300 kuna, izgleda da je super jer na metacriticu ima od 18 reviewa 95%, to je stvarno rijetkost i za velike konzole. Nis, bumo vidli, pisem kad mi stigne