HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Sportovi => Autor teme: Easy - 04. Prosinac, 2009., 20:19

Naslov: Sk8
Autor: Easy - 04. Prosinac, 2009., 20:19
Aj, bilo je pitanje vremena kad ću otvorit ovaj topic.

Uglavnom, ima li na ovom forumu još tko osim mene da se aktivno bavi skejtanjem? Ne zanimju me oni: skejtao sam nekad davno više ne. Ono... ne skejtaš više jebemu. Briš. :( Osim ako se ne želite vratit nazad u skejtanje, što bi bilo odlično. Uglavnom, bit topica je komentiranje trikova, stvari vezanih za skejt, razmjena znanja itd. Ako ima tko možemo se nać negdje, "džamija", Mimara, Jarun (ja sam iz Zagreba jel)... Nemorate bit neki pro skateri, nisam ni ja neki profić. Znam ollie, shuvit, pop shuvit, manual i tak. Kickflip znam do pola, neznam ga lendat kvragu. Bit topica nije bičanje, to iznad svega. Volio bi i da se jave oni što žele počet skejtat, ali im nema tko pokazat osnove osnova. Voljan sam shareat što znam.


Ajde, ako ima tko nek se javi, don't be shy.  :ementaler:

P.S. - Hejteri, out. Respect neki plz.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 04. Prosinac, 2009., 20:27
ja sam jednom stao na skejt i vozio se par metara i pao. kratka karijera.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Facaa - 04. Prosinac, 2009., 20:28
Briš hejteru i pokaži rispekt!
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Mr.T - 04. Prosinac, 2009., 20:45
Skejtah prije. Mislim, ko će ti se drugi javit u topic, mislim da rijetki skejtaju.
I, malo ti je ograničen fond trikova. Ja mislih da si uberskiller. :(

ne znam, vrh moje skejt karijere je bio bs heelflip.  :wildboy:
Nakon toga sam izgubio interes. Iako sam siguran da bi mi bilo uber i danas vozit na svačićevom trgu. :approve
Da, prodo sam skejt nekom klincu za duplo više neg je zapravo imao vrijednost.
To mi je bilo jebeno. :hihi: :(
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 04. Prosinac, 2009., 20:55
Prestat ćeš i ti Easy vozit ubrzo, shvatiš u jednom trenutku da se ne isplati riskirati dvostruki prijelom potkoljenice zbog toga. Otkud baš dvostruki prijelom potkoljenice? Drago mi je da sam pitao. Frend s kojim sam vozio stalno radio handstand na nizbrdici, pao i kost mu izletila van. Dobro, nije baš van, on ju je rukom gurao natrag u nogu da ne probije kožu, ali ono....podjednako odvratno.

Meni nikad nije bio gušt street, ja sam vrtio Caspere, AntiCaspere, TruckStandove, Prime, Rime, Pogoe i ostale pervezarije...to mi je prekul bilo. Imao sam sve Rodneyeve videe i znao u sekundu šta će napravit. Bio sam i na letvi (http://www.letva.net/) dok je još bila online...to su bili dani.

Koliko ti voziš da znaš samo shoveit? Ja prošle godine napravio kickflip na onom dječjem skejtu koji nema ni savijen prednji dio tako da ga moraš dizat i flipat zadnjom nogom.  :ementaler:

Zajebi taj "sport" Easy, ne isplati se.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Mr.T - 04. Prosinac, 2009., 21:00
Ae, jedan mali klinjo na mimari skršio pol face na rail. Išo na šivanje odmah u klaićevu. Ono, ne isplati se. I da, +1 na natka.
Meni je samo vožnja i pool uvijek bio kul.

Kolko se sjećam, znah bs heel, heel, flip, šavove, bs 180 i 50-50 i 5-0.

bordslajdove ne pokušavah jer sam imao fobiju od tog da će mi izletit i da ću šiknut glavom u rejl. :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 04. Prosinac, 2009., 21:02
Kako sam ja grip izlizao da darkslideu jednom. Bila je srušena bandera (drvena) koju smo malo uzdigli i na njoj slajdali...prevelik gušt je isfurat ga, ali ode daska u kurac.  :(
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Facaa - 04. Prosinac, 2009., 21:08
Ja sam skoro poginuo na skejtu na sljemenu. I od onda ne stadoh na isti. :wildboy:
Doduše, bio je to onaj odvratni široki stari skejt...ilitiga skirol kak smo ga zvali mi izbjegli bosanci. :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 04. Prosinac, 2009., 21:24
A gle ono, igraš nogomet slomiš nogu, igraš košarku, slomiš nogu, roniš na dah, utopiš se, planinariš, oklizneš se i slomiš sve kosti, skočiš s padobranom, padobran te odjebe i pogineš, ideš skijat, slomiš koljeno, voziš obični bicikl, izleti auto i pukne te i odeš u pm i pogineš, sjedneš u bolid, krivo skreneš i raspadneš se ko pička.

Onak.. ozlijeda je loš izgovor za prestajanje skejtanja. Šta misliš da Rodney nije ništa lomio? Da Tony nije ništa lomio? Chris Cole? Chad Muska? Mike V? Neznam... tko god. Ja još ništa nisam slomio. Imam frenda koji je dva puta slomio istu ruku pa opet skejta. Isto tako znam pun k ekipe koja je nešto slomila a i dalje skejta. I ja sam padao puno puta i nisam odustao. Još bi me više potaklo da nastavim dalje.

Ja iskreno skejtanje ne smatram sportom nego više kao nekakvom rekreacijom. I volim to. I nije mi nitko ni ponudio nit me natjerao da počnem skejtat. I ono, skejtam za svoj gušt, naučim novi trik kad sam raspoložen za to i kad mi ima tko pokazat. Do sredine ovog polugodišta sam godinu i pol skejtao sam i sam sam naučio ollie, nije mi imao tko pokazat druge kompleksnije trikove i zato imam uzak spektar trikova koje znam. Nevidim, ama baš ništa loše u ovome.

Respectam sve stilove skjetanja, od streeta preko freestylea do verta. Ali osobno više volim street. Freestyle (Rodney/flat trikovi) mi nisu privlačni jer više volim vozit i radit trik nego stajat na mjestu radit neš. Pogo baš nemoš ubrojit kao trik neki, jer ono držiš dasku rukom među nogama i skakućeš na mjestu. I ono handstand je bezvze trik... još nikog nisam vidio ni na jednoj lokaciji di vozim da to radi. Zaš to radit ono. Pogotovo na nizbrdici.

Neznam jebote, navodite glupe primjere, zašto bi sad išao niz nizbrdicu radit neki trik koji slabo znam i spočkao se ko pička. Ono, ne radim nešto ako nisam siguran da to mogu. 90% ovih šta najebu s tim teškim ozljedama su pozeri. Ono hej gle šta mogu, bam, slomljena kost.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 04. Prosinac, 2009., 21:34
Imam frenda koji je dva puta slomio istu ruku pa opet skejta.
Kreten.

Isto tako znam pun k ekipe koja je nešto slomila a i dalje skejta.
Kreteni.

Pogo baš nemoš ubrojit kao trik neki, jer ono držiš dasku rukom među nogama i skakućeš na mjestu.
Nema ruku kod poganja (http://tinyurl.com/y8v3cbx). Ako je mrtvi shoveit trik onda je pogo megatrik. Probaj pogat sutra pa mi javi kako jaja kad ti noga proklizne po kotačićima.

handstand je bezvze trik... još nikog nisam vidio ni na jednoj lokaciji di vozim da to radi. Zaš to radit ono. Pogotovo na nizbrdici.
Jer valjda 7 ljudi u HR može iz vožnje uć u handstand i vratit se natrag. Nije bezveze, težak je ko kurac isusov.

Džabe ja tebi sve ovo sad govorim jer sam razmišljao kao i ti prije 5-6 godina kad sam vozio. Rodney, Tony i ostali su pro skateri koji su plaćeni za to što rade + voze minimalno 4 sata dnevno.

I ono...nemoj ozljede u nogometu uspoređivat sa skejtom. Jednostavno nemoj. U skijanju ima manje ozljeda nego u skejtanju vjerovatno.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: $h4d0w - 04. Prosinac, 2009., 21:35
Izgleda da su na ovom forumu svi bili skejteri. :ementaler:

Ja isto prije skejtao, oko 2 godine, pred par godina prestao. Neznam, jednostavno mi dosadilo i nisam više imao volje nastavit. Al još uvijek lajkam sve vezano za skate, pogotovo gledat kul filmiće i divit se uberskillu profića. :hug
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 04. Prosinac, 2009., 21:37
ajmo uspoređivat ozljede skejtanja i nogometa izi. plus ajmo uspoređivat šanse da se ozljediš skejtajuć i igrajuć nogomet.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 04. Prosinac, 2009., 21:41
Neznam damire, jebote, jadno. Ono, 80% nogometaša, košarkaša, odbojkaša, skijaša, koji god kruac hoćeš su kreteni onda.  :wildboy: Nemožeš reć nekome da je kreten jer se bavi onim što voli pun k i to mu je gušt, a da pri tome nikog drugog ne dovodi u opasnost. Glupo jebote daj razmisli, ti si ozbiljniji čovjek, inteligentiniji ovako i sam možeš zaključit da ti je ovo gore bilo glupo što si rekao.

Daj slomio sebi noge i pritom skejt odletio i ubio dijete onda bi stvarno bio debil jer je nastavio dalje skejtat. Al onak... ne.

Kog god sam pitao svima je pogo onak, bezvz. Nitko ne radi te trikove, svi rade flipove i kombinacije istih. Shuvit je trik prastar (stariji od olliea) i premda je vrlo jednostavan, i dalje je trik. Možeš se zaletit i napravit popshuvit preko 5 stepenica, a nemoš se baš zaletit i napravit pogo. Ne kažem, da je taj trik jada, meni čak kul izgleda, ali to je nešto što radiš iz neznam.. dosade, zezancije.

I malo mi nije jasno zašto se uvijek moram pravdat zašto radim nešto što napišem. Netko posta slike raskomadanih anime likova i to je to, sasvim normalno. Neznam jebt. Glupo.

ajmo uspoređivat ozljede skejtanja i nogometa izi. plus ajmo uspoređivat šanse da se ozljediš skejtajuć i igrajuć nogomet.

Zašto samo nogomet kad sam nabrojao i brojne druge sportove? Onak skijanje... svaku vožnju se barem 4-5 njih spička i netko slomi nešto.

Uopće nije bit u ozljedama nego u tome da radiš nešto što te ispunjava. Šta tebi smeta to što ću ja il neko drugi slomit nešto? Jesam tebi slomio?
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Mr.T - 04. Prosinac, 2009., 21:44
Nitko tebe ne napada, daj se skuliraj. :(
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 04. Prosinac, 2009., 21:47
Gle, nisam uopće živčan il nešto, nisam popizdio samo se raspravljam. Valjda to smijem jel.

Ono, glupi su mi svi ove gore komentari tipa: on je kreten jer sebi slomio ruku i sad se vozi opet.

Zašto bi bio kreten ako nikog drugog nije ozljedio? + radi nešto što voli. Rađe slomim nogu skejtajući nego da me lupi auto na ulici dok prelzim preko ceste i tako slomim nogu.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Mr.T - 04. Prosinac, 2009., 21:50
Pa dobro, iz lica nekoga tko je skejtao. Predpostavljam da nisi još pokušavao neke teže stvari. skakat niz stepenice pogotovo sa trikom nekim i tako.
Kad prvi put probaš, i najebeš, shvatit ćeš da se ne isplati. U americi za to bar dobiješ pare. :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 04. Prosinac, 2009., 21:53
Đabe tebi sad išta govorit, znam kako ti je. Kad sam ja vozio nebi bilo tog boga koji bi me uvjerio da prestanem. I onda vidiš frenda kako gura kost u natrag u nogu. Pa ti malo splasne boner, jel.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 04. Prosinac, 2009., 21:57
Pa ti malo splasne boner, jel.

ovisi šta voliš :hiha:

Rađe slomim nogu skejtajući nego da me lupi auto na ulici dok prelzim preko ceste i tako slomim nogu.
:tired:
da jer, naime, šanse su iste.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 04. Prosinac, 2009., 21:57
Probavao sam teže trikove koje sam znao barem počet, padao sam. Par puta sam gadno pao. Kad sam učio ollie, pao sam facom na pod i nabio gadnu masnicu + poveću šljivu na lijevom oku. I nije me odvratilo od skejtanja, 3 dana poslije opet sam vozio.

Ajmo malo promjenit pod temu, evo, na čemu ste vozili, nek se jave i oni koji više ne skejtaju. Slika skejta dobrodošla.

Đabe tebi sad išta govorit, znam kako ti je. Kad sam ja vozio nebi bilo tog boga koji bi me uvjerio da prestanem. I onda vidiš frenda kako gura kost u natrag u nogu. Pa ti malo splasne boner, jel.

A kužim te što želiš reć. Ali ono... skejtam duže vrijeme i eto, imam volje. Neki u tome ostanu neki odustanu.


Gle zapi jebote, kakve veze imaju šanse s tim? Ajde evo, još bolji primjer, bilo koji fajterski sport. Tipa boks, ajmo najrasprostranjeniji. Šanse da će se ozljedit su.... .... 100% ono. Em su ozljede veće, em su teže od onih što dobiješ skejtanjem.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Mr.T - 04. Prosinac, 2009., 22:01
Dobro pretjerujete sad oboje.


Nego, Gonz, najbolji skejter ikad :approve
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 04. Prosinac, 2009., 22:01
Faca na pod i masnica je ono....standardna stvar. Ja sam bio plav po nogama ko BSOD (l33t foram jea  :hiha:) kad sam vozio.  :wildboy:

Ja sam imao neku žnj dasku bez gripa i osovine i kotačiće od dječjeg skejta. Bili smo 8 razred ono...Tensor osovine su koštale 500kn, Speedburn kotačići 300, a Enjoy daska 800kn. To mi je bio dream skate tad. <3
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Mr.T - 04. Prosinac, 2009., 22:03
Ja furo prvo neki šrot iz merkatonea il čegaveć.

Pa onda šortiz koja se sjebala, i onda neku jeftiniju polovnu mini logo.

Inače independent osovine cijelo vrijeme furo, i brutalne neke lagere.

Ah, memories. :ementaler:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 04. Prosinac, 2009., 22:08
natko, jel ti dobivaš pičke puno? al stvarno puno, šleper pičaka?

jer ono, ja bi ti dao.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 04. Prosinac, 2009., 22:09
Ni blizu toliko koliko bi trebao....ni blizu.  :(
Tvoju pičku bi uzeo anytime.  :hug

@T
Mini Logo...prejake daske  :wildboy:
Izi šta ti imaš i koliko si platio?
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 04. Prosinac, 2009., 22:10
 :hug

Ovaj damirov dream skate predobro zvuči. Tensor osovine su predobre. Njih je Rodney konsturirao, to je njegova firma inače.

(http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs250.snc1/9729_154455941274_152536756274_3231481_227920_n.jpg)

Eto moje daske.
Birdhouse daska, Tensor osovine, Independent risers, Bullet kotači, Girl lageri.

(http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs165.snc1/6180_1224462374624_1320952442_649431_6925466_n.jpg)

Stara Toy Machine daska koju sam poklonio frendu iz razreda nedavno akd sam kupio novu dasku. Takva je bila kad sam mu ju dao. Sebi sam želio veću dasku, a njemu sam bio dužan jer me naučio kak stat na skejt i vozit. Pomalo je bila crackana prvi vrhu.

EDIT

Što se cijena tiče. Skejt sam vidio u oglasu (s onom toy machien daskom, sve komplet) za 500kn. Oglas je bio star 2 godine i cura (od koje sam kupio skejt) se čudila 10 minuta prek mobitela kak je golas još uvijek živ i prodala mi skejt za 400kn. Skejt je bio nov, vožen 3-4 puta možda. Vidjelo se na kotačima, imali su šare još uvijek, a daska ni ogrebotine. Novu dasku sam nedavno kupio preko oglasa (totalno novu u celofanu s cijenom 500kn) za 300kn.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Blaster32 - 05. Prosinac, 2009., 00:27
Imam par frendova koji skejtaju al ja osobno nikad nebih vozio to. Lijepo je za vidjeti al me ne privlači kao nešto čime bih se bavio.
Svaka čast ak nastaviš ovo raditi dokle god budeš čitav, jer puno ih odustane.

Jedan vezani video (jedan od stotinu takvih) s petsto razloga zašto nebih vozio ovo:

Gnarly Skate Falls - a BREAK REMIX Montage (http://www.youtube.com/watch?v=WvMeHSbcVzY#normal)



Naslov: Odg: Sk8
Autor: $h4d0w - 05. Prosinac, 2009., 00:31
Onaj koji propadne kroz onu aluminijsku kućicu. :ave: :ave: :ave:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 05. Prosinac, 2009., 00:56
kad sam s 10 godina završio drugog tony hawka za svojim custom likom Rorom i vidio onaj video na kraju zaključio sam da nikad ne želim stat na skejt.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 05. Prosinac, 2009., 00:56
Onaj koji propadne kroz onu aluminijsku kućicu. :ave: :ave: :ave:

Ja sam se strgao od smijeha kad sam to vidio.  :ave: :ave: :ave:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 05. Prosinac, 2009., 00:59
Gle zapi jebote, kakve veze imaju šanse s tim? Ajde evo, još bolji primjer, bilo koji fajterski sport. Tipa boks, ajmo najrasprostranjeniji. Šanse da će se ozljedit su.... .... 100% ono. Em su ozljede veće, em su teže od onih što dobiješ skejtanjem.

lol. u boksu nećeš nikad dobit vanjski prijelom niti smrskana jaja na štangu. tako da.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 05. Prosinac, 2009., 01:00
Dosadan si.

Kolko je ljudi poginulo od skejta a kolko od boksa?
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Đester - 05. Prosinac, 2009., 01:17
Ovo blasterovo mi je bilo bolno za gledat bogte :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Facaa - 05. Prosinac, 2009., 01:27
Zgaženi tip.  :ave: :ave:


Fascinantno je zapravo šta ljudsko telo može da preživi. :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: tetronic - 05. Prosinac, 2009., 15:06
Citat:
SK8 BALET!1 (http://www.youtube.com/watch?v=vBuWu9g9JNU&feature=player_embedded#at=36)
Naslov: Odg: Sk8
Autor: n00b - 07. Prosinac, 2009., 12:59
Skateboard.  :(

Vozio sam cca 4-5 godina, s manjim prekidima. Kako je Zadar najzaostaliji grad na svijetu, bilo je relativno malo skejtera i ekipa koja je vozila, a oni koji jesu su uglavnom vozili old skul, dakle bonelesse i Mike V pizdarije.
Poanta je da se i nije moglo učiti od nekoga osim kad se išlo voziti u Split, Zagreb ili kad bi ekipa dolazila u zd, sve ono na videima je fascinanto bivalo ali to je jel, nepraktično.

Furao se na street/freestyle, s tiom da mi je freestyle neopisivi užitak bio. Ono, sjebeš dasku i vide na kolima u roku odma, al ono, gušt.  :ementaler:

Dobro (dakle tipa 85% puta bi lendao to) sam znao double kickflip, 360 flip, BS 360, mega duge manuale (ne znam, šetalište zadarsko na drugu stranu cijelo i takve gluposti, both nose i obični), 540 shove it (ne pop već po podu se vrti, i ne na bilo kakvoj površini), i uspjedog ollie preko 4 skate jedan na drugom, preko 5 stepenica doli i 3 gore.

Sve prije trikove, dakle BS flipove, heel, shoveite i to se podrazumijeva, s tim da bi njih nekad preko 2-3 stepenice pokušavao ali nisam bio too fond to do it. Više sam se poda držao, en znam.  :wildboy:

Od težih trikova koje bi lendao tipa 50/50 ide Impossible, double heelflip, fakie FS 180 kickflip, flip to manual na nešto, nose manual to shove it to manual to shove it (ova kombinacija rjeđe cijela uspijevala, pojeini segmenti nisu teški). Počeo sam i nollie raditi s nekih manjih visina taman prije nego sam prestao voziti, to mi je bio gušt.

Dvaput sam lendao triple kickflip, jednom BS double kickflip, i više puta 360 double flip. Zapravo taj i nije toliko težak koliko se jako visoko treba odraziti. Samo, nisam se taj usudio iz neke veće brzine raditi već uvijek sporije pa ono...

Redovno sam lendao kick, heel, 360 shove it, ollie 180, fakie na sve to i blaa, ne sjećam se više.

Grindove samo standardno, znači 50-50, 5-0 i boardslideove na prikladnim mjestima. Nije mi to bilo napeto. Bilo je i fingerflipa u vožnji (nosio one flastere po prstima jer ti se izderu od gripa), al uglavnom free style koji je pomalo suvišno opisivati ako to ne mogu demonstrirati. Ono, zvuči super i casper i primo i sve ali postoji xy načina kako doći do njih izaći od istih. Dodaj tome stil, brzinu i ostalo i velika je razlika između dvoje ljudi koji tako voze (koje uspiješ pronaći ne znam, među 20 000 standardnih).

Pipe nisam nikad vozio jer sam iz Zadra, koji je najzaostaliji grad na svijetu. Imao i neke 'svoje' trikove, tipa one foot shove it i pizdarije. Nevrijedno spomena, I guess.

Imao sam prvo Empire dasku koja je bila neuništiva. Kasnije uglavnom Alien, Enyoi, Mini nešto što mi je puklo ono nakon dva tjedna, Zero i one anime like isto. Kasnije uglavnom Enyoi.

Independent i one na V  :wildboy:, sam imao, iako sam kombinirao i nečije pa svoje posudio i bla. Kola neka starija independent malena sam dugo vozio pa kasnije prešao na velkačka amm NEŠTO.  :wildboy: Pozaboravljao sam pola toga kako se zove.

Znam da sam Speed razor ili speed nešto baline imao, ti su predobri bili. Izmijenjao nekoliko daski, sudjelovao na prvom skate conestu u Zadru koji je bio odgođen zbog kiše i lošeg odabira terena.

Nanovo se održao tipa nakon mjesec i nešto dana ispred 5 bunara s par elemenata i tu sam, NEOČEKIVANO, odnio prvo mjesto i dobio free šuze, majicu, neke rendom stvari za sk8 i bio sretan jer sam napokon počeo živjeti od onoga što volim!

 :tired:

Dakle pro skater biti u Hrvatskoj je jako teško, treba biti prije svega talent (ja definitivno nisam za skate), imati od koga učiti i imati koliko toliko para ili neki krejzi lajfstajl za voziti stalno, nabavljati novu opremu i upoznavati ekipu i tako. Mi jesmo masu vozili i po kiši i po buri s kabanicama  :hihi: i ne znam što ne, po cijele noći i te fore, ali stvarnost je bila okrutnija.

To je prejaka stvar, ali voziti iznad 25 godina nije isto ko i kad si dijete. Ozljede naime, sporije zacijeljuju.

Od ozljeda standardno, i danas su mi kosti na potkoljenicama udubljene i imam masnice koje nikad neće nestati, sjebo sam ruku masu puta i dlanove, noga me lijeva danas malo jebe (stopalo) pa nesvjesno šepam malo ali to je to. Kažem, padovi kasnije su puno teži, biologija vamo tamo.


Naslov: Odg: Sk8
Autor: pilip - 07. Prosinac, 2009., 15:23
Probavao sam teže trikove koje sam znao barem počet, padao sam. Par puta sam gadno pao. Kad sam učio ollie, pao sam facom na pod i nabio gadnu masnicu + poveću šljivu na lijevom oku. I nije me odvratilo od skejtanja, 3 dana poslije opet sam vozio.

Ajmo malo promjenit pod temu, evo, na čemu ste vozili, nek se jave i oni koji više ne skejtaju. Slika skejta dobrodošla.

Đabe tebi sad išta govorit, znam kako ti je. Kad sam ja vozio nebi bilo tog boga koji bi me uvjerio da prestanem. I onda vidiš frenda kako gura kost u natrag u nogu. Pa ti malo splasne boner, jel.

A kužim te što želiš reć. Ali ono... skejtam duže vrijeme i eto, imam volje. Neki u tome ostanu neki odustanu.


Gle zapi jebote, kakve veze imaju šanse s tim? Ajde evo, još bolji primjer, bilo koji fajterski sport. Tipa boks, ajmo najrasprostranjeniji. Šanse da će se ozljedit su.... .... 100% ono. Em su ozljede veće, em su teže od onih što dobiješ skejtanjem.

Nemoj pricat o cemu nemas pojma. :tired:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 07. Prosinac, 2009., 15:24
Rasturao sam
Naslov: J
Autor: mr_solidus - 07. Prosinac, 2009., 15:26
Bez veze ste. Decko voli skejtat i zasto bi ga neki strah sprijecio u tome? Ak je inteligentan nis mu nece bit. To kaj ste vi picice lijene je vasa stvar. :hiha2:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 07. Prosinac, 2009., 15:31
ma ne, to je super, i mislim da je megaskil uopće vozit se na tome 3 metra. al ono, da nije opasno, to mi enrme reć.
Naslov: J
Autor: mr_solidus - 07. Prosinac, 2009., 15:33
Pa gle sve je opasno ak ides u neke ekstreme i radis stvari za koje nisi sposoban. A jebote, padnes tu i tamo ovak, i kaj sad. Nisi curica.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 07. Prosinac, 2009., 15:36
Bilderu koja je fora s tim mobitelom? ;(((
Naslov: J
Autor: mr_solidus - 07. Prosinac, 2009., 15:38
Zas? Kak mislis ;((
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 07. Prosinac, 2009., 15:39
Pored svakog posta ti je ikonica moba i samo piše "J" umjesto "Odg: ime teme".  :wildboy:
Naslov: Grgur says:
Autor: mr_solidus - 07. Prosinac, 2009., 15:42
Rofl, kul. Evo promjenio naslov ;(
Naslov: poklonite se majstoru seksa, jednoj jedinoj neponovljivoj mačo-bombi, terminator
Autor: Blaster32 - 07. Prosinac, 2009., 15:47
hehe   :mrgreen: :hiha:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: $h4d0w - 07. Prosinac, 2009., 18:56
Independent i one na V  :wildboy:, sam imao
Venture vjerojatno. Te mi je buraz imao, a ja isto Independent.


Znam da sam Speed razor ili speed nešto baline imao, ti su predobri bili.
Speed Demons :hiha:  Vidio sam ih kod frenda, rulaju. Zavrtiš kotač i vrti se par minuta. :ave:

Ja sam imao Black Panthers, isto jako dobri ležaji.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: X-Plosiv - 08. Prosinac, 2009., 15:16
Nemam nista protiv skejtanja, ali mi je smijesno vidjeti ekipu od 30tak godina koja po gradu skejta. I jos uvijek stekaju starce pa novi sektj  :clap: :clap:

Inace, frend mi je dugo vremena skejtao, i sjecam se da je dosao u razred jednom s polomljenim prednjim zubom, rekao da je poljubio dasku  :clap:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Radim247 - 08. Prosinac, 2009., 15:30
Imaš 6 i pol tisuća postova i koristiš  :clap:. Ajd nemoj.  :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Dragster - 08. Prosinac, 2009., 15:35
 :ave:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Mr.T - 08. Prosinac, 2009., 15:49
E kad smo kad lagera i kotača.

Darkstar lageri koji su uber rulali. I Ricta kotači koje kupih polovne za neku siću koji su ono, rulali previše.

Ste furali kaj downhill?

Ja sam znao nekad otić na zelengaj, to je prerulalo. :approve

Naslov: Odg: Sk8
Autor: Armor - 08. Prosinac, 2009., 16:01
Nikad mi se nije dopadal skejt, uvjek sam kupoval role  :thumbs:

S druge strane, skejting mi rula kao sport i igra.
Divim se tim majstorima...
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 08. Prosinac, 2009., 16:21
Nikad mi se nije dopadal skejt, uvjek sam kupoval role  :thumbs:

kolko si već tu i ne kužiš kako se koristi :thumbs: smajlić.

plus nemreš vozit role. ravno istospolnom snošaju.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: X-Plosiv - 08. Prosinac, 2009., 16:27
Imaš 6 i pol tisuća postova i koristiš  :clap:. Ajd nemoj.  :wildboy:

meni se svidja...top fav:  :clap:  :piva: :hug  :hiha:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 08. Prosinac, 2009., 17:06
E kad smo kad lagera i kotača.

Darkstar lageri koji su uber rulali. I Ricta kotači koje kupih polovne za neku siću koji su ono, rulali previše.

Ste furali kaj downhill?

Ja sam znao nekad otić na zelengaj, to je prerulalo. :approve



Mene su nekidan vukli na zelengaj, ali mi se nije dalo ić, morao sam doma učit. Kažu da je prejebeno gore. Al uvijek mi je flat bio privlačan pecto. Što se tiče lagera, imam girl lagere i predobri su. Tko god stane na skejt, čudi se kak su brzi. Plus, redovito ih podmazujem uljem.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 08. Prosinac, 2009., 17:09
Plus, redovito ih podmazujem uljem.

neznam, ovo me jako nasmijalo. kako sam glup i primitivan :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: progabbeing-ixy - 08. Prosinac, 2009., 18:32
Oduvijek sam htio skejtat, al nisam smio.  :wildboy:

Jednom sam posudio od bratića skejt vamo tamo i vozikao se po ulici. Al kratko je trajalo. Zapravo sam sakrivo skejt ( :wildboy:), al brat ga je jednom uzeo, išo se vozit. I naravno, igro je toni houka i sve to, prvi put stao na skejt i odmah išao trikove radit u vožnji. ;D
Pao je s prvim "olliejem". Naravno, niš mu apsolutno nije bilo, ni masnicu nije imao. Al sam moro vratit skejt i nisam više smio bit viđen u blizini istog.

I jednom sam kao klinac (možda 5-6 godina imao) kod bratića uzeo skejt i vozili smo se po ulici. Naravno, ko i svi klinci, sjediš na skejtu i furaš se. Al nije mi bilo napeto to više nakon pet minuta. Pa sam se popeo u susjednu ulicu i spustio se nizbrdo po ulici. Dost je strmo, ne znam jel bih se sad usudio skejtom ić tako. Uglavnom, vidjeli su me svi sa terase i digli uzbunu cijelu. Ubit ću se i te spike. Al sve dobro prošlo, uspio i skrenut u zavoju i sve. Pa su me pitali šta ja izvodim, gdje mi je pamet i to, na što sam ja odgovorio: "Pa zna skejt gdje ide."  :wildboy:

Totalno mi je skejtanje uvijek bilo kul. Ono, jab to vozio malo uz muziku i tako, možda koji flip da znam i to... čisto za gušt malo. Al sad mi se čini da sam prestar već za počet tak nešt.  :solidus:

EDIT:
Nemoj pricat o cemu nemas pojma. :tired:

Frend mi je treniro kickboxing otprilike pola godine. I često je u školi dobivao neke napadaje kad je bio totalno dezorijentiran i teško je govorio, onesvještavao se i slično. A i danas ima posljedice od toga.  :(
Naslov: Odg: Sk8
Autor: mr_solidus - 08. Prosinac, 2009., 19:01
što znači "prestar" za to? nije mi jasno.  :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Zapi - 08. Prosinac, 2009., 19:21
nemreš počet skejtat sa 20 godina. izgledaš ko šaban.

koda učiš hodat s 20 godina. i onak ideš od stare do starog nesigurnim korako, sam kaj te stari ne oprimi jerbo imaš sto kila nego padneš. i svi kao plješču ti jer možeš hodat. ačl ono, imaš 20 godina. neznam. imam tu sliku u glavi sad. i nuznemirujuća je.

 :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Easy - 08. Prosinac, 2009., 21:15
Ak imaš velku želju i volju 20 godina uopće nije prestar. Imaš gro likova koji su s 20 počeli i poslije profi postali.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Syzygy - 14. Prosinac, 2009., 08:19
aj izi ne ohrabruj ga, nema nade za starog konja poput njega  :b_ae:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: mr_solidus - 14. Prosinac, 2009., 11:34


EDIT:
Nemoj pricat o cemu nemas pojma. :tired:

Frend mi je treniro kickboxing otprilike pola godine. I često je u školi dobivao neke napadaje kad je bio totalno dezorijentiran i teško je govorio, onesvještavao se i slično. A i danas ima posljedice od toga.  :(

 :hihi: daj molim te
Naslov: Odg: Sk8
Autor: pilip - 14. Prosinac, 2009., 12:05
Oduvijek sam htio skejtat, al nisam smio.  :wildboy:

Jednom sam posudio od bratića skejt vamo tamo i vozikao se po ulici. Al kratko je trajalo. Zapravo sam sakrivo skejt ( :wildboy:), al brat ga je jednom uzeo, išo se vozit. I naravno, igro je toni houka i sve to, prvi put stao na skejt i odmah išao trikove radit u vožnji. ;D
Pao je s prvim "olliejem". Naravno, niš mu apsolutno nije bilo, ni masnicu nije imao. Al sam moro vratit skejt i nisam više smio bit viđen u blizini istog.

I jednom sam kao klinac (možda 5-6 godina imao) kod bratića uzeo skejt i vozili smo se po ulici. Naravno, ko i svi klinci, sjediš na skejtu i furaš se. Al nije mi bilo napeto to više nakon pet minuta. Pa sam se popeo u susjednu ulicu i spustio se nizbrdo po ulici. Dost je strmo, ne znam jel bih se sad usudio skejtom ić tako. Uglavnom, vidjeli su me svi sa terase i digli uzbunu cijelu. Ubit ću se i te spike. Al sve dobro prošlo, uspio i skrenut u zavoju i sve. Pa su me pitali šta ja izvodim, gdje mi je pamet i to, na što sam ja odgovorio: "Pa zna skejt gdje ide."  :wildboy:

Totalno mi je skejtanje uvijek bilo kul. Ono, jab to vozio malo uz muziku i tako, možda koji flip da znam i to... čisto za gušt malo. Al sad mi se čini da sam prestar već za počet tak nešt.  :solidus:

EDIT:
Nemoj pricat o cemu nemas pojma. :tired:

Frend mi je treniro kickboxing otprilike pola godine. I često je u školi dobivao neke napadaje kad je bio totalno dezorijentiran i teško je govorio, onesvještavao se i slično. A i danas ima posljedice od toga.  :(

Njemu onda ocito nes otprije nije bilo dobro.
Ili je neki teski tard. To nemoze imat veze s kickboxingom. Jer u prvih pola godine se ne radi tak da imas modrice i hematome a kamoli da dobivas napadaje. A i da je od toga-on je jedan od 1000.
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Mr.T - 15. Prosinac, 2009., 13:44
Skoro sam zaboravio isuse. :wildboy:




JOHN CARDIEL (http://www.youtube.com/watch?v=MY5HizxelXc) > SVE
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Dodo152 - 06. Ožujak, 2010., 12:58
E evo ja skejtam, počeo sam u 6 razredu i tad mi nije išlo pa sam presto  :fpalm: , opet sam počeo u 1. sredne (sad sam 2.), stari sam skejt strgo pa moram kupit novi a to će bit sad tu negdje za par dana, tjedana, i onda idem sve kak spada naučit al se još dobro držim, isprobo sam neke fore na skejtu od klinca jednog i spwno sam klinca, al moram još puno nadoknadit....   :mrgreen:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Freddy - 04. Srpanj, 2010., 05:01
Gle zapi jebote, kakve veze imaju šanse s tim? Ajde evo, još bolji primjer, bilo koji fajterski sport. Tipa boks, ajmo najrasprostranjeniji. Šanse da će se ozljedit su.... .... 100% ono. Em su ozljede veće, em su teže od onih što dobiješ skejtanjem.

lol. u boksu nećeš nikad dobit vanjski prijelom niti smrskana jaja na štangu. tako da.

Naravno da nećeš dobit vanjski prijelom u boksu, a pogotovo ne smrskana jaja, ali što sam ja sve znao vidjeti na treninzima i na turnirima, mom frendu ju jedan solidan udarac ( niti jak, niti brz ) smrskao nos prije 7 mjeseci, doktori su rekli da je bilo malo jace mogla mu se hrskavica spucat u mozak, ponavljam to je bilo prije 7 mjeseci dečko dan danas žviždi dok diše jače na nos, nije odustao od boks, još uvijek trenira sa mnom. Ako govoriš o mogućnosti zadobivanja ozlijede gledaj na to ovako, u boksu je direkt najkorišteniji udarac, a cilj svakog direkta je da ide u bradu ili nos pa sad ti vidi kolika je mogućnosti imat razvaljen nos od 70 direkata po meču ili sparingu, a koja je mogućnost izbiti si kost iz noge na skatu trikom koji stalno radiš ( do ozlijeda dolazi pokušavanjem novih stvari na skejtu, znam jer sam vozio ). A Izi je u pravu, ono pa neće to ozlijeda odvući od nečega što voliš i svakodnevno radiš -.- ... Ja sam imao ( da brojao sam ) 17 prijeloma i 2 vanjska prijeloma ( skoro su mi ruku amputirali i ne nisam tard, tako se nešto može svakome dogoditi), a šavove na sebi više nemogu ni prebrojati, pa i dalje hodam, trčim skačem, vozim auto, boksam ... sasvim glupa ideja da će te ozlijeda odvući od nečega
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Clouseau - 04. Srpanj, 2010., 13:54
Trenirao nogomet 8 godina i nikad nisam niš slomio (kuc-kuc)
Malo si krhak frende  :wildboy:
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Blaster32 - 04. Srpanj, 2010., 14:10
Gle zapi jebote, kakve veze imaju šanse s tim? Ajde evo, još bolji primjer, bilo koji fajterski sport. Tipa boks, ajmo najrasprostranjeniji. Šanse da će se ozljedit su.... .... 100% ono. Em su ozljede veće, em su teže od onih što dobiješ skejtanjem.

lol. u boksu nećeš nikad dobit vanjski prijelom niti smrskana jaja na štangu. tako da.

Naravno da nećeš dobit vanjski prijelom u boksu, a pogotovo ne smrskana jaja, ali što sam ja sve znao vidjeti na treninzima i na turnirima, mom frendu ju jedan solidan udarac ( niti jak, niti brz ) smrskao nos prije 7 mjeseci, doktori su rekli da je bilo malo jace mogla mu se hrskavica spucat u mozak, ponavljam to je bilo prije 7 mjeseci dečko dan danas žviždi dok diše jače na nos, nije odustao od boks, još uvijek trenira sa mnom. Ako govoriš o mogućnosti zadobivanja ozlijede gledaj na to ovako, u boksu je direkt najkorišteniji udarac, a cilj svakog direkta je da ide u bradu ili nos pa sad ti vidi kolika je mogućnosti imat razvaljen nos od 70 direkata po meču ili sparingu, a koja je mogućnost izbiti si kost iz noge na skatu trikom koji stalno radiš ( do ozlijeda dolazi pokušavanjem novih stvari na skejtu, znam jer sam vozio ). A Izi je u pravu, ono pa neće to ozlijeda odvući od nečega što voliš i svakodnevno radiš -.- ... Ja sam imao ( da brojao sam ) 17 prijeloma i 2 vanjska prijeloma ( skoro su mi ruku amputirali i ne nisam tard, tako se nešto može svakome dogoditi), a šavove na sebi više nemogu ni prebrojati, pa i dalje hodam, trčim skačem, vozim auto, boksam ... sasvim glupa ideja da će te ozlijeda odvući od nečega

Pa zar si boksači, fajteri opčenito (pa čak i golmai u rukometu lolz) ne vade tu kost iz nosa, baš zato da se nebi zabila u mozak?
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Freddy - 04. Srpanj, 2010., 15:16
Pa mogu i ne moraju, recimo moj trener je višestruki prvak Hrvatske bio i dalje ima tu kost nikad nije vadio, a frend mi je izvadio iako se ni ne natječe nego samo zbog sparringa ... to je čisto boksačev izbor
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Dragster - 05. Srpanj, 2010., 21:11
većina vas zna kakav nos imam i kakve nosne kosti imam, pa se može trenirati. Rizik postoji da ta kost ne završi u mozgu, ali udarac mora biti toliko jak i direktan da je takav udarac nemoguće izvesti u borbi. Da te netko nasloni na zid i sa zaletom razvali nogom direkt u nos, možda. Ako je mirko filipović...
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Freddy - 25. Srpanj, 2010., 15:42
a netreba baš biti tako jak udarac, ali istina je da bi to trebao biti udarac u savršenim uvjetima ( da se primatelj udarca ne miče, ne napinje mišiče, ne očekuje udarac, da napadač ima dovoljno snage, zna udariti, prijenos težine itd. ), ali i dalje se zna tijekom meča smrskati hrskavica, jebiga naleti se.

Citat:
Malo si krhak frende

Ako se to odnosi na mene, ne nisam krhak nego jbg, padovi sa visine od 10 -11 metara, sakupio me auto i tako, nakupi se  :D
Naslov: Odg: Sk8
Autor: Blaster32 - 02. Kolovoz, 2010., 14:41
a netreba baš biti tako jak udarac, ali istina je da bi to trebao biti udarac u savršenim uvjetima ( da se primatelj udarca ne miče, ne napinje mišiče, ne očekuje udarac, da napadač ima dovoljno snage, zna udariti, prijenos težine itd. ), ali i dalje se zna tijekom meča smrskati hrskavica, jebiga naleti se.

Citat:
Malo si krhak frende

Ako se to odnosi na mene, ne nisam krhak nego jbg, padovi sa visine od 10 -11 metara, sakupio me auto, moj bivši jackass crew i tako, nakupi se  :D

 :geek: ?