HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: HyPo - 21. Svibanj, 2022., 22:22

Naslov: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 21. Svibanj, 2022., 22:22
MIslim da je ovo tocna sekcija,nisam bas siguran
Ali evo pocinjem blog na HCL Forumu u vezi igara koje igram i moje misljenje na njih.
Znaci moji plan je svaki dan pisati vam o igrama koje igram i koje sam presao. Prije svake igre budem stavio upozorenje velikim slovima i budem stavljao sve spoilere u spoiler text.
Pa prvo koje igram trentno igram. Zavrsavam polako Forgive me Father. I kako mi se igra čini? Pa onako nije mi nesto.
Trenutno sam na E5M3 tako da tko nije igrao Forgive me Father spoilers naprijed
 Kao prvo Forgive me Father prve dvije epizode mi je bio u redu ali me je igra sto je vise išla dalje počela sto vise umarati poslije toga ako to ima smisla. Ja inače ne volim FPS igre koje su zatvorene u arenama i onda moraš ubiti sve neprijatelje u areni da prođeš dalje. Ovaj E5M3 ima tih arena 5 ili 6, ajde više su portali u koje uđeš i onda imaš par arena i vidim da igra ima inspiraciju meni igre koju ne volim a to je DOOM Eternal. Nemaš dosta municije i moraš za svakog neprijatelja pažljivo koristiti municiju.
A druga igra koju igram je Cursed 2.Prvi Cursed mi je bio fantastičan ali Cursed 2 je puno drugačiji. Ne mogu puno reči za Cursed 2 pošto se nisam bas još uhodao u igru jer trebaće mi vremena malo da se naviknem na Cursed 2 ,pošto je dosta drugačiji nego prva igra.

Eto,to je šta igram trenutno od igara. I nadam se da sam stavio u točnu sekciju ovo.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 21. Svibanj, 2022., 23:28
Evo zavrsio sam Forgive me Father. Ocjena je 35/100 a moji utisci su napisani ispod
31 igra zavrsena ove godine do sada.
Igra je meni bar bila bezveze. Idem sada u spoilere pa tko nije igrao neka ne cita dalje
Prve dve epizode su bile u redu ali što sam dalje igrao nakon druge epizode to je igre postajala sve napornija i napornija. Isto E5M3 su stavili jeftine platforming sekcije koje su mi malo išle na živce budimo iskreni.A zadnji boss fight je bio pre lagan. Ubio sam ga na prvom pokusaju. Igra je baš plitka po meni. Nema neku dubinu. . Ali kada gledas level design,skill tree,oružja i priču tu se počinje sklapati cijela slika igre. Mislim da netko bi samo ostavio igru na miru ali ja sam je odlučio završiti i nije se baš isplatilo. Kao prvo level design i najbolji leveli su u prvoj i drugoj epizodi.  Od trece do pete episode level design postaje polako sve gori i gori. Onako pratiš priču ali u pozadini polako osjetiš kako se level design raspada i postaje jeftin na kraju.Skill Tree je onako bezveze. Ne možeš reset napraviti za skill tree što je malo onako bezveze,neki bi mislili pa to dodaje neku vrstu izazova igri ali ne,vjerujte mi na kraju igra postane jeftina kao što sam i rekao i skill tree u epizodi 4 i 5 je beskoristan jer se toliko slabo level-upaš da je to malo za ne povjerovati. Nekada ti treba 2 ili 3 level-a u igri da se level-upaš. A i nema baš to puno izbor u skill tree-u, najbolje ići na health i poneko oružje tu i tamo poboljšati. Oružja su standard neki i njihov design mi se bas nije svidio. Imaš revolver,sačmu,tommy gun,energy ili energetsko oružje,grenade launcher, thundernomicon koji je jači grenade launcher,harpun koji je i onako dobar za neke neprijatelje ali ne baš sve i tajno oružje "Tormentor" koji u stvarno životu Lewis Gun ili ti strojnica iz prvog svjetskog rata. Naravno imaš sanity koja je neka vrsta mana sustava koji trošiš i imaš po redu Cross ili ti križ koji ti heal-a ili povrati malo health-a, freeze metla ili ti zamrzivačka metla koja zamrzne neprijatelje na neko vrijeme ali ja sam jedino našao koristi za zamrzivačku metlu u kasnijim level-ima ili ti epizodi 4 i 5. Knjiga koja ti daje "inviciblity" na par sekundi to jest ne primaš damage od neprijatelja i medaljon koji kada aktiviraš  na par sekundi ti ne ide municija dolje. Mislim sve standarno.Priča je bezveze. Imao sam osječaj tamo oko 4-te epizode da me priča voza vamo tamo. Voice acting mi je bio bezveze u igri malo,onako average ili ti osrednji. A kraj priče je stvarno bio loš. Onako kao da developere više nije bilo briga za priču i igru pa su odlučili to što brže okončati na moju sreču. Pa eto moj neki utisak na Forgive me Father nakon što sam igru prešao. Plitak Lovecraft-ian inspiriran FPS sa bezveznom pričom i plitkim gameplay-om i sa level design-om koji se polako raspada u prašinu. Pa eto nadam se da ne dosađujem i da nekom ovo moje pisanje ne dosađuje.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 22. Svibanj, 2022., 01:52
Počeo sam igrati Blur iz 2010 igru. Nisam dugo igrao racing ili ti trkačku igru pa sam bio malo rusty ili ti zahrđao ali sviđa mi se igra za sada. Onako Need for Speed + Mario Kart, takav nekakav spoj. Možda budem morao mjenati kontrole ali za sad nije tolika frka. Dok se ja lijepo fino uhodam u igru, bude trebalo malo vremena ali nekih prvih 20,30 minuta igra mi se sviđa i naravno igrao sam Blur prije ali imao sam lošiju konfiguraciju pa je igra štekala a na ovoj konfiguraciji igram radi sasvim u redu imala je možda jedan stutter na sekundu,dve ali sve u svemu igra radi u redu.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 22. Svibanj, 2022., 02:54
U redu igrao sam Cursed 2 oko jedan sat i moram priznati igra nije ni malo laka. Naravno igra je point and click ali imaš boss fights i imaš random enemy encounters  a to je nešto što bih vidio u JRPG a  ne u point and click igri. Ja koristim guide ali on ne pomaže baš puno,tek toliko jer ipak moraš se naviknuti boriti sa svakim neprijateljem i svladiti sve boss fight-ove. Ja sam prvo bio u kući od Jennifer i tamo sam upoznao smrti koji mi je dao novčić sa kojim njega pozovem kada nađem jedan od 8 zombija ili ti undead i našao sam par stvari koji mi pomažu tamo ali najvažnije mi je što sam otišao na farmu do štale. A tamo sam našao jako korisnu sačmu,lopatu i crowbar ili ti željeznu polugu a tamo gdje je bila željezna poluga je bio i još jedan zombie ili ti undead koji sam ja iskopao i prizvao smrti da ga pošalje ča . Uđem ja u štalu i imaš nevidljivo čudovište koje te prati i onaj music box šta nađeš u kući od Jennifer je korisno po dosta ispada jer na papiriću gdje si našao sačmu piše da kada su puštali radio kultisti ti zloglasni da se to nevidiljivo čudovište smirilo. Tako da ideš tri levela labirinta dok ne dođeš do prvog boss fighta Shell Baby. Mislio probao sam malo i težak je boss fight dok ne pohvatam malo tehniku. Ne budem se previše umarao budem sutra probao boss fight riješiti jer Cursed 2 je stvarno drugačiji od prvog djela. Cursed 1 je bio linearan a ova igra je pomalo Open World. Možeš ići gdje god želiš ali ipak ima neki smjer koji moraš pratiti pa zato ja koristim guide jer mi je lakše igrati igru tako a baš mi je igra zabavna za ono što je. A za one koji ne znaju početak igre Cursed 2  je nađeš se na napuštenoj benzinskoj pumpi i nemaš više goriva, pa moraš naći kanister goriva. Tu sam se malo gubio bio za kontrolama i dok shvatim šta trebam raditi ali ajde skužio sam, malo ja pokušavao riješiti ,pa malo guide i tako. Tako sam počeo igru bar ,i znam da mi bude trebalo par dana sigurno ako ne i više da pređem igru.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 22. Svibanj, 2022., 12:38
Malo sam igrao Blur i baš mi je igra dobra za sada. Otključao sam par automobila. Najbolji mi je za trkanje VW Bettle. Jer je brzi dosta za razliku od ostalih auta koja sam probao voziti nekako kao da su spori. I isto power ups dobro dođu u nekim situacijama i pobjedio sam prvog rival-a ili ti suparnika Shannon i fora mi je što nakon što svakog rival-a ili suparnika dobiš neki mod ili ti modification. Sada igram protiv City Slickers i odigrao sam prvi checkpoint event koji je bio lagan samo trazis stopwatches ili ti štopalicu vremena i onaj boost power up. Za gold ili ti sve te kao Blur coins kako ih ja zovem ti je trebalo ostati 20 sekundi a meni ostalo oko 28 sekundi, i jedan race koji sam jedva pobjedio. Malo zeznuo pred kraj i za četvrtinu auta sam bio ispred i pobjedio a prvo sam čak mislio da sam izgubio i završio na drugom mjestu mislim u redu je drugo mjesto ali prvo mjesto je najbolje i ono što tražiš. Tako da zabavan mi je Blur i budem ga svaki dan malo po malo igrao.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 22. Svibanj, 2022., 13:04
#Cinemadle 71
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟩

cinemadle.com
Nikada gledao film ali se sjecam trailera
Framed #72
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩

https://framed.wtf

Gledao sam film dugo prije
Wordle 337 5/6

⬛⬛🟨⬛🟨
⬛⬛🟨⬛🟨
⬛🟨⬛⬛⬛
⬛🟩⬛🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Imao sam samo dva slova da skuzim koja je rijeć ali nekako sam uspio.
Ja tako svaki dan wordle,cinemadle i framed
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 22. Svibanj, 2022., 17:24
Još jedan rival u Blur je gotov. Koristio sam VW Bettle (Rat) za utrke jer je auto dosta dobar meni bar jedino problem sa VW Bettle (Rat) je što je ružan ali budem ja njega obojao u neku bolju boju,i na onom jednom checkpoint event-u Audi TTS. Khan je bio lagan kao rival,samo ne trebaš dirnuti auto jer ako mu dirneš auto on ide ispred tebe i ne možeš ga stići tako zvani speed boost . Budem onda na trećeg rival-a poslije utakmice naravno pokušao riješiti. Za rival 2 mi je trebalo 1 do 2 sata da ga riješim. I nije uopće bio težak samo da se koristi VW Beetle (Rat).
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 22. Svibanj, 2022., 17:29
Još jedan rival u Blur je gotov. Koristio sam VW Bettle (Rat) za utrke jer je auto dosta dobar meni bar jedino problem sa VW Bettle (Rat) je što je ružan ali budem ja njega obojao u neku bolju boju,i na onom jednom checkpoint event-u Audi TTS. Khan je bio lagan kao rival,samo ne trebaš dirnuti auto jer ako mu dirneš auto on ide ispred tebe i ne možeš ga stići tako zvani speed boost . Budem onda na trećeg rival-a poslije utakmice naravno pokušao riješiti. Za rival 2 mi je trebalo 1 do 2 sata da ga riješim. I nije uopće bio težak samo da se koristi VW Beetle (Rat).
Ovako izgleda taj VW bettle
(https://i.imgur.com/LPx7g1s.jpeg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 22. Svibanj, 2022., 22:58
Zapeo sam na Fan Service djelu u Blur. Dosta je teško. Utrke su lagane ali fan targets je teško. Uspio sam dva od četri fan target-a. Kada to budem riješio onda budem mogao one on one event igrati. Igrao sam fan service nekih 3 ili 4 sata tu negdje. Valjda budem sutra uspio riješiti fan service i ići dalje sa igrom.

I igrao sam neku free igru na steamu a zove se Sunline. Igrao sam nekih 15 minuta i igra je bila zabavna ali morao sam odustati od silnih glitcheva. Propadao sam kroz pod i prolazio kroz objekte. I onda sam morao odustati nakon što sam po drugi put propao kroz svijet. Igra je inspirirana Mirrors Edge koji nisam još igrao ali ova igra je stvarno bila bezveze zbog glitch-eva.

Evo steam link za Sunline:
https://store.steampowered.com/app/1964000/Sunline/
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 23. Svibanj, 2022., 04:05
Počeo sam igrati Gas Station Simulator jer sam mislio da mi se igra ne bude svidjela ali za sad nekih 2 ili 3 sata koliko sam igrao je igra jako zabavna. Onako dosta mi se dopada. Mislim da ne trebam puno govoriti o Gas Station Simulatoru u ovom blog-u najvjerovatnije i ne budem možđa da update-am progress u igri koji dostižem.
Ali da igram 3 igre trenutno i to mi je ja mislim dosta za sada. Blur,Gas Station Simulator i Cursed 2.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 23. Svibanj, 2022., 15:30
I riješio sam fan service u Blur i nije bilo toliko teško kao jučer,možda zato što sam riješio već teži dio. Onako sjetio sam se dobrog auta za jedan event a za utrku je BMW riješio stvar.
(https://i.imgur.com/FFWybNp.jpeg)
I da Ryhmer-a sam riješio prvim pukušajem ili ti "first try"
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 23. Svibanj, 2022., 18:30
(https://i.imgur.com/qGSIX9t.jpeg)
I još jedan rival je riješen u Blur.
Bilo je dosta lagano. Lakše nego što sam mislio. MIslim da bude bilo teže od sada na dalje.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 23. Svibanj, 2022., 18:35
#Cinemadle 72
🎥🟥🟥🟩

cinemadle.com

Framed #73
🎥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Nikada nisam gledao ni jedan od dva filma

Wordle 338 5/6

⬛🟨⬛⬛🟩
🟩⬛⬛⬛🟩
🟩⬛🟩⬛⬛
🟩🟩🟩⬛⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Onako medium težina Wordle za danas
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 23. Svibanj, 2022., 20:13
(https://i.imgur.com/6IxTEe5.jpeg)
Progress do sad u Gas Station Simulator. Ovaj employee li zaposleni mi je dobar samo da čisti za mnom. Ostalo ja napravim. A igra je baš zabavna ali mislim da za upgrade-ati li ti poboljšati gas station trebalo su nešto bolje dati a ne da te zezaju sa koliko stvari moraš napraviti ali igra je simulator pa se ne žalim puno. A i sve sam pohvatio tako da brzo napravim sve mini igre od punjenja goriva do popravljenje auta.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 24. Svibanj, 2022., 20:21
Wordle 339 X/6

⬛⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟨⬛⬛
🟩⬛⬛⬛⬛
🟩🟨⬛⬛⬛
🟩⬛🟨⬛⬛
🟩🟨⬛⬛⬛

Ovo je bilo teško

#Cinemadle 73
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za ovaj film.

Framed #74
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛

https://framed.wtf
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 24. Svibanj, 2022., 22:40
(https://i.imgur.com/N6E8h4c.jpeg)
Još jedan rival je riješen u Blur. Ovaj rival je bio baš lagan. Onako demands ili ti zahtjevi su mi trebali malo da ih skuzim ali sve u svemu ovaj rival je bio lagan.
Za Blur nemam puno reći jer sve skoro sve već rekao. Igra je baš zabavna. Onako zna biti teško nekada ali ne preteško i da igram na Medium.
I da ja sam bio toliko ispred ovog rival-a da ga nisam vidio na mapi od kada sam ga pretekao što je bilo malo čudno.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 25. Svibanj, 2022., 11:01
Wordle 340 X/6

⬛🟨🟨⬛⬛
🟨🟩⬛⬛⬛
⬛🟩⬛🟨⬛
⬛🟩⬛🟨⬛
⬛🟩🟨🟨⬛
⬛🟨🟨🟨⬛

#Cinemadle 74
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za ovaj film

Framed #75
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

https://framed.wtf

Nikada čuo za fllm
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 25. Svibanj, 2022., 16:27
(https://i.imgur.com/DFdhADd.jpeg)
Progress u Gas Station Simulator. Level 4 Gas Station. Trebalo je nekih 2 ili 3 sata malo po malo igrajući.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 25. Svibanj, 2022., 21:23
(https://i.imgur.com/x2BTkAD.jpeg)
Još jedan rival je riješen u Blur. Talon je bio zeznut ali u zadnjem krugu ili lap 2/2 sam uspio sa nitro proči ispred njega nekako i preći ga.
Demands ili ti zahtjevi su bili lagani. Za sad igra je zabavna. Baš uživam u igri
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 26. Svibanj, 2022., 00:25
(https://i.imgur.com/kPr1R9M.jpeg)
Uspio sam joŠ jedan rival riješiti u Blur danas. Bilo je zeznuto ali sam uspio a demands ili ti zahtjevi nisu bili laki a ni teški
onako srednje
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 26. Svibanj, 2022., 19:25
Wordle 341 5/6

🟨⬛⬛⬛🟨
⬛🟨🟨🟨⬛
🟩⬛🟨⬛🟨
🟩⬛🟨⬛🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Teško, ali sam uspio

Framed #76
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

https://framed.wtf

Nikada, gledao film

#Cinemadle 75
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za film, a kamoli ga gledao
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 26. Svibanj, 2022., 19:57
(https://i.imgur.com/hIn2BiA.jpg)
I predzadnji rival Carver je riješen. Bio je zeznut ali nakon 2 ili 3 trke sam skužio šta trebam raditi. Demands su bili lagani za jedan je trebalo malo da skužim šta točno da radim ali da skoro pa gotov sa Career mod-om i igrom. Ostaje mi još "Showdown" za riješiti znači demands i trka na kraju.
Baš se zabavljam. Ne znam zašto ali imam osjećaj kao da igram na Easy (Lagano) a ne na Medium (Srednje) difficulty (Težina/i)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 26. Svibanj, 2022., 23:43
(https://i.imgur.com/hIZTDRM.jpg)
(https://i.imgur.com/D0OqUek.jpg)
(https://i.imgur.com/5ELgNNk.jpg)
Prešao sam Blur (2010). Ocjena: 75/100
Dobra je igra, ali nekada je stvarno pre lagana i nije dobro balansirana. Imaš puno automobila ali većina ih je beskorisna ili ti nisu toliko dobri. Imaš 5 ili 6 automobila koji su baš dobri i koje koristiš od početka do kraja ,a u igri ima od D kategorije do A kategorije automobila znači oko 50+ automobila.Po meni ovi ostali automobili su više kao trofeji koje dobiješ za dobro igranje A zadnji rival je bio pre lagan. Prvi pokušaj sam ga riješio na Medium. Imaš ne znam par utrka koje te zezaju dok ne skužiš koji auto da koristiš ali kada skužiš onda je lagano ma da par utrka zna biti zeznuto. Power-ups su dobri.Onako u početku power ups nisu toliko bitni ali što više igraš to su sve bitniji. Igra je mješavina Need for Speed,Burnout i Mario Kart.Tako se meni bar čini.
Blur (2010) je 32 igra koju sam završio ove godine.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 27. Svibanj, 2022., 11:27
Wordle 342 6/6

⬛⬛⬛🟩⬛
⬛⬛🟩🟩⬛
⬛⬛⬛🟨🟨
⬛⬛🟩🟩⬛
⬛🟩🟩🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Uff, ovo je bilo teško.

Framed #77
🎥 🟥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://framed.wtf


#Cinemadle 76
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za ovaj film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 27. Svibanj, 2022., 14:14
(https://i.imgur.com/bZNBxVh.jpg)
Počeo sam igrati Alan Wake, jer mi sada igra ne šteka i wow, kakva igra za sada. Završio prvu epizodu i baš sam iznenađen. Onako priča kao epizoda Twilight Zone. Čak sam gledao nešto na TV-u. Neki klon Twilight Zone-a. Mislim da mi se igra bude jako svidila. Combat ili ti borbe su malko zeznute ali budem se naviknuo na to.

Evo nešto sam napisao jer sam dobio inspiraciju da pišem od igre
I da ne engleskom je pošto mi je na engleskom lakše pisati nego na našem jeziku

The sleeper of light - by AgentHyPo

"Where he sleeps,sleeps the darkness
The light shone and shown will lead you to help
help will not come
only your memories
will you remember your destiny?
destiny to chase away the darkness in the twilight of the shadow of the moon
that guides the eternal chosen one to the path of light
be the savior and defeat the darkness with light and might of thought
thought of good and vanquishment of bad and the serial wheat of perception"
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 27. Svibanj, 2022., 19:33
(https://i.imgur.com/MNfNeu9.jpg)
(https://i.imgur.com/jpAUU7V.jpg)
(https://i.imgur.com/Ts2WkqS.jpg)
Završio sam drugu epizodu u Alan Wake. Onako, bilo je u redu. Treća epizoda obečava biti bolja od druge.
Malo previše combat-a ili ti borbe po meni ali dobro i da još se navikavam na combat ili ti borbe. Igrao sam epizodu 2 nekih 2 do 2 i pol sata.
Još ja tragam za collectibles da vidim koliko ih budem našao na kraju igre.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 28. Svibanj, 2022., 00:37
(https://i.imgur.com/hAgaa7H.jpg)
(https://i.imgur.com/kLxWbsc.jpg)
(https://i.imgur.com/z3lNxrG.jpg)
(https://i.imgur.com/u9quvta.jpg)
Prešao treću epizodu u Alan Wake. Ova epizoda je bila super. Imala je puno dobrih momenata. I priča je fantastična. I mislio sam da voženje auta bude bilo gore ali je zapravo sasvim u redu. Baš čekam vidjeti što 4-ta epizoda bude ponudila. I moram reči Alan Wake me baš iznenadio. Igra je bolja nego što sam mislio da bude bila. I mislim da sam prešao pola igre danas.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 28. Svibanj, 2022., 14:22
Wordle 343 5/6

⬛⬛⬛🟨🟨
🟨🟨⬛⬛⬛
🟨⬛🟩⬛⬛
🟩🟩🟩🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Lagano u uspored ovih par dana.

Framed #78
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛

https://framed.wtf

#Cinemadle 77
🎥🟥🟥🟥🟩

cinemadle.com
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 28. Svibanj, 2022., 16:48
(https://i.imgur.com/1POVnHP.jpg)
(https://i.imgur.com/TMf99jM.jpg)
Završena epizoda 4 u Alan Wake.  Dosta teška epizoda. Najteža do sada. Početak u vezi priče je bio malo ruff ili ne baš ne dobar ali popravio se na kraju. I onaj veliki kombajn što te počne loviti pred kraj epizode me podsjetio na Cars ona scena veliki kombajn lovi Ligting Mc Queen i Mater-a Baš uživam u igri iako mi combat nije baš nešto ali veči je focus na priču nego na combat pa mi puno ne  zamjera.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 28. Svibanj, 2022., 21:10
(https://i.imgur.com/Zy5Dr6x.jpg)
(https://i.imgur.com/M0YSwgZ.jpg)
Prešao 5-tu epizodu u Alan Wake. Onako slaba epizoda na početku ali je priča na kraju ispala zanimljiva. Baš sam se uživio u igru. Combat je onako malo previše meni ali me atmosfera i priča gura dalje. Ide mi malo na živce što ovaj pisac ima dosta kratak sprint, ali ajde on je pisac ne ide u teretanu pa kužim. I ponekad imam osječaj kao da me vozaju sada vamo sada tamo. Ali dobro. I ova epizoda me podsjetila na Left for Dead malo  :D . Nisam baš neki fan Left  for Dead igara ali dobro.

Možda danas završim igru ali najvjerovatnije budem sutra završio igru i poslije završavanje igre, igrao dlc  jer danas je finale lige prvaka tako da ne stignem završiti 6-tu epizodu danas.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 28. Svibanj, 2022., 21:14
(https://i.imgur.com/Zy5Dr6x.jpg)
(https://i.imgur.com/M0YSwgZ.jpg)
Prešao 5-tu epizodu u Alan Wake. Onako slaba epizoda na početku ali je priča na kraju ispala zanimljiva. Baš sam se uživio u igru. Combat je onako malo previše meni ali me atmosfera i priča gura dalje. Ide mi malo na živce što ovaj pisac ima dosta kratak sprint, ali ajde on je pisac ne ide u teretanu pa kužim. I ponekad imam osječaj kao da me vozaju sada vamo sada tamo. Ali dobro. I ova epizoda me podsjetila na Left for Dead malo  :D . Nisam baš neki fan Left  for Dead igara ali dobro.

Možda danas završim igru ali najvjerovatnije budem sutra završio igru i poslije završavanje igre, igrao dlc  jer danas je finale lige prvaka tako da ne stignem završiti 6-tu epizodu danas.


E sada se bolje vidi tekst. Prije je tekst bio manji u usporedu sa slikom. A ja sam bio previše lijen da vidim kako da povečam tekst.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 28. Svibanj, 2022., 22:27
Alan Wake mi je dao inspiraciju da napišem nešto po drugi put ali sam pisao na Engleskom tako se nadam da ne smeta što je na Engleskom
pa evo što sam napisao
Inspiracija le Alan Wake

The Witch that tried to kill Odin by HyPo

She found a big giant crow and killed it,the giant crow was hard to kill but she was a witch so she had no trouble with murder and after being killed the crow was revived with a spell.
The words she spoke to the crow where "Take me to Asgard and i will go to Valhalla to see Odin and the gods above". And so the crow listened since it was revived with only the purpose to take her to Odin. Odin wanted no bussiness with a witch,for he deemed her a useless duck. The witch took control of all the crows and tried to kill Odin.For 30 seconds she controlled all the crows Odin controlled in the world. Time started to move slower since the witch used a trick,an evil spell to slow down time for 30 seconds which would give her 5 weeks on earth.She managed to find the light saviour after a day of searching and for 4 weeks she tried to kill him. In Asgard and Valhalla 24.5 seconds passed in the halls of Valhalla and Asgard. And she was close to defeat. During the 5th week the light saviour managed to survive and he fought the darkness valiantly. Darkness would charge and he would survive second after second,minute after minute,hour after hour,day after day,week after week. He had a heart of 100 brave men and an inspiration only the poets in the Greek haven ports had. He thought he messed up but nothing was his fault.
The intent of the witch was slipping away. And she became weaker and weaker. At last, 30 seconds passed and Odin asked "What did you do?" She said "I tried to kill the light saviour simple as that and i used a spell to slow down time here so i can kill him. Only the crows you have possess the darkness i need to kill the light saviour".  Odin responded accordingly "You can not kill the son of Thor and go un-punished" In miracle she said "The son of Thor?" Odin responded with a nod and said "Once upon a time Thor went to Earth and had a child with a woman. After 80 yrs she died and to make him look old Thor used a potion,so he can be with a woman he loves. That child was just a transmitter for the saviour of light. His son or the transmitter found a woman he loved and the woman the transmitter loved gave birth to the saviour of light." Odin added "Now that you know this and for the mess you caused i sentence you to death."
And that was the story of the witch that tried to kill Odin. and failed
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 29. Svibanj, 2022., 08:03
Wordle 344 X/6

⬛⬛🟨⬛⬛
🟨⬛⬛⬛⬛
⬛🟨⬛⬛⬛
⬛⬛⬛🟩⬛
⬛🟨⬛🟩⬛
⬛⬛⬛⬛⬛

Teško

Framed #79
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛

https://framed.wtf

Nikada gledao film

#Cinemadle 78
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟩

cinemadle.com

Nikada  gledao film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 29. Svibanj, 2022., 20:52
(https://i.imgur.com/ShUVYsQ.jpg)
Prešao sam Alan Wake. Ocjena je 80/100
Sve u svemu dobra igra ali u zadnjoj epizodi su stvarno malko pretjerali. Sve u svemu dobra igra koja je završila sa cliff hangerom  što mi se baš nije svidilo. Gameplay je dobro bio odrađen. Priča je bila vrhunska.Ali stvarno je priča vrhunska i na kraju atmosfera je bila top. Nije mi se svidjelo što sprint traje malo pre kratko i nekada ti stave previše neprijatelja a ja samo pokušavam izbječi neprijatelje što mi i uspije ponekad. Igra me isto iznenadila jer sam išao u igru blind ili slijep i nisam znao što očekivati. Onako to je moje neko mišljenje na Alan Wake koja je super igra. Prepruka za igrati
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 30. Svibanj, 2022., 14:31
Wordle 345 X/6

⬛⬛🟩⬛⬛
⬛⬛🟨🟩⬛
⬛🟨🟨⬛⬛
⬛🟨🟨🟩⬛
🟩⬛🟩🟩⬛
🟩🟩🟩⬛⬛

Teško

#Cinemadle 79
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada gledao film

Framed #80
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛

https://framed.wtf

Ajde bar sam ovo znao
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 30. Svibanj, 2022., 16:13
(https://i.imgur.com/qnUa1UA.jpg)
E zaboravio sam podjeliti statistiku za Alan Wake jučer pa evo statistika.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 30. Svibanj, 2022., 17:36
(https://i.imgur.com/lzRpI8L.jpg)
Završio prvi dlc ili ti specijal za Alan Wake. I ovo je super bilo. Kratko ali super. Kao nešto iz Twilight Zone ili ti Zone Sumraka. Onako misteriozno i zabavno. Zadnji boss fight je bio težak ali sam uspio nakon par pokušaja ponovo. Baš me zanima šta drugi specijal ili ti DLC ima za ponuditi.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 30. Svibanj, 2022., 20:19
(https://i.imgur.com/iIZLQUY.jpg)
Završio specijal 2 ili ti drugi DLC u Alan Wake. Onako nastavlja priču iz specijal 1 i nije ništa specijalno. Zadnji boss fight je bio "over the top" ili ti malo previše.
I evo još statistika za oba specijala ili ti DLC-a

(https://i.imgur.com/y3FPLgM.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 31. Svibanj, 2022., 01:09
(https://i.imgur.com/03XgTWW.jpg)
(https://i.imgur.com/3WwAP9J.jpg)
Prešao Alan Wake American Nightmare. - 85/100
Trebalo mi je oko 3 i pol ,4 sata da pređem Igru.Počeo igrati oko 20 sati i završio pet mintua prije ponoći.Igra ima tri područja i igraš sva tri područja tri puta. Prvi put je najduži i svaki put je sve kraće i kraće i dobiš jednog novog neprijatelja nakon završetka svakog loop-a. Onako baš je super odrađeno,kao da igraš epizodu Twilight Zone a da budemo iskreni, igraš u seriji Night Springs koja je parodija na Twilight Zone po nekoj script-i sve je super odrađeno. Isto combat je poboljšan i baš je zabavan combat u igri. Isto imaš kovčeg koje mozeš otključati ako imaš dovoljno stranica ili ti manuscripts. Što ideš dalje otključavaš bolja oružja. Igra ili bolje reći DLC mi se baš svidio. Pun pogodak po meni. Preporuka.
I mislim da sam završio sve što Alan Wake ima za sada za ponuditi.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 31. Svibanj, 2022., 01:20
Manuscripts pronađeni u Alan Wake American Nightmare
Rest Stop - Manuscripts 19/21
(https://i.imgur.com/Egn1QSt.jpg)
Observatory - Manuscripts 14/16
(https://i.imgur.com/QEtqhge.jpg)
Drive-In Theater - Manuscripts 10/16
(https://i.imgur.com/xftvEwn.jpg)

Ukupno sam od 53 manuscripts pronašao njih 43. što je super
Samo sam 10 manuscripts promašio.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 31. Svibanj, 2022., 10:03
Wordle 346 5/6

⬛⬛🟨🟨⬛
⬛⬛⬛🟩🟩
⬛🟩⬛⬛⬛
⬛🟩⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Onako nije toliko teško koliko sam mislio da bude bilo

Framed #81
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

https://framed.wtf

Nikada čuo za film


#Cinemadle 80
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 31. Svibanj, 2022., 13:48
(https://i.imgur.com/HSIVEse.jpeg)
Probao sam igrati Robots (2005) i igra ima poprilično velike probleme na PC barem. Prvo i osnovno ne možeš kontrolirati kameru sa mišem što u 3D platformeru je veliki nope na PC barem za mene. Onda drugo je što ne mozeš ciljati sa mišem isto nego pušku ciljaš na tipkovnici što je po meni kada sam to vidio u tutorialu  "koji  vrag" i isto nema 1980x1024 podršku za tu rezoluciju. I igrao sam nekih 30-40 minuta i igra je totalni promašaj. Ništa specijalno i čini se kao totalno gubljenje vremena
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 31. Svibanj, 2022., 17:48
(https://i.imgur.com/HSIVEse.jpeg)
Probao sam igrati Robots (2005) i igra ima poprilično velike probleme na PC barem. Prvo i osnovno ne možeš kontrolirati kameru sa mišem što u 3D platformeru je veliki nope na PC barem za mene. Onda drugo je što ne mozeš ciljati sa mišem isto nego pušku ciljaš na tipkovnici što je po meni kada sam to vidio u tutorialu  "koji  vrag" i isto nema 1980x1024 podršku za tu rezoluciju. I igrao sam nekih 30-40 minuta i igra je totalni promašaj. Ništa specijalno i čini se kao totalno gubljenje vremena

I one koje zanima igru ne budem prelazio
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 01. Lipanj, 2022., 01:57
(https://i.imgur.com/Ob3MDrp.jpg)
(https://i.imgur.com/UVaTYaI.jpg)
(https://i.imgur.com/7ZzI019.jpg)
Počeo sam igrati Bugsnax. Mislio sam da mi igra bude štekala ali igra radi super i bolje nego što  sam mislio i za one  koje zanima igram na najnižim podešavanjima.Došao sam do područja u pustinji i dobro se zabavljam. Igrao sam nekih 1 i pol do 2 sata igru i baš mi je zabavna. Budem 100% nastavio igrati dalje pošto ono rješavati quests ili ti misije je dosta zabavno. Baš me zanima šta ostala područja budu ponudila.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 01. Lipanj, 2022., 12:07
Wordle 347 5/6

⬛⬛⬛🟨🟨
🟨🟨🟨⬛⬛
⬛🟩🟩🟩⬛
🟩🟩🟩🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Lagano

Framed #82
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛

https://framed.wtf

Malo teže ali sam uspio

#Cinemadle 81
🎥🟥🟥🟥🟥🟩

cinemadle.com

Uff teško ali sam uspio,nikad gledao film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 01. Lipanj, 2022., 18:16
(https://i.imgur.com/pagYOub.jpg)
Prešao sam Bugsnax 70/100
I igra je bila dobra.Kraj je bio malo neočekivan ali sve u svemu dobra igra. Baš je fora loviti Bugsnax-ove i riješavati quest-ove ili ti misije. Onako kratka ali zabavna igra. Ne znam šta da velim jer puno nemam reči na igru. Ali igra mi se definitivno svidjela samo je čudna i teško mi je reči nešto konkretno.

Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: Conyjohn09 - 02. Lipanj, 2022., 10:33
In order to choose a good company that will do your university homework for you, you should definitely read reviews, I personally recently looked at  Best essay writing service UK (https://www.expertwriters.co.uk/writing/essay-services)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 02. Lipanj, 2022., 11:48
In order to choose a good company that will do your university homework for you, you should definitely read reviews, I personally recently looked at  Best essay writing service UK (https://www.expertwriters.co.uk/writing/essay-services)

Neka ovo molim vas netko makne od moderatora.
A za ovog dotičnog engleza poruka ako je online ali sumnjam pošto je bot 100% ali svejedno "i don't live in the United Kingdom so your message is kinda useless to me so just stop with your utterly useless scam and find something better to do."
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 02. Lipanj, 2022., 13:45
Wordle 348 X/6

🟩🟩🟩⬛⬛
🟩🟩🟩⬛⬛
🟩🟩🟩⬛⬛
🟩🟩🟩🟩⬛
🟩🟩🟩🟩⬛
🟩🟩🟩🟩⬛

Bio sam blizu ali nisam uspio na kraju

Framed #83
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

https://framed.wtf

Nikada čuo za film

#Cinemadle 82
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 02. Lipanj, 2022., 14:05
(https://i.imgur.com/NlIYZqE.jpg)
Počeo sam jučer igrati Battlefield Bad Company 2. I ja inače igram igre po redu ali baš sam htio igrati BF Bad Company 2 pa sam odlučio početi igru.
igra je dobra ali je teška i checkpoint/save sustav je malo zeznut i loš i ne sviđa mi se puno checkpoint ili ti save sustav ali dobro valjda mi ne bude išlo na živce.
Isto priča je za sad mlaka ali valjda se kasnije bude zapalila i otvorila
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 02. Lipanj, 2022., 14:13
(https://i.imgur.com/NlIYZqE.jpg)
Počeo sam jučer igrati Battlefield Bad Company 2. I ja inače igram igre po redu ali baš sam htio igrati BF Bad Company 2 pa sam odlučio početi igru.
igra je dobra ali je teška i checkpoint/save sustav je malo zeznut i loš i ne sviđa mi se puno checkpoint ili ti save sustav ali dobro valjda mi ne bude išlo na živce.
Isto priča je za sad mlaka ali valjda se kasnije bude zapalila i otvorila


Za one koji ne znaju Battlefield Bad Company 1 je samo na konzolama.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 02. Lipanj, 2022., 21:40
Blizu sam kraja Battlefield Bad Company 2
najvjerovatnije budem završio igru danas
došao sam do misije "Force Multiplier"
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 03. Lipanj, 2022., 01:15
(https://i.imgur.com/GXVmy75.jpg)
Prešao sam Battlefield Bad Company 2 - 55/100
U redu je igra. Priča je dobra i kao neki uvod za nešto bolje što nikada nije stiglo. Checkpoint/Save System je bio malo onako jeftin pomalo. Oružja su jako loša po meni. Ja sam koristio sniper kao glavni i assault rifle za čištenje ostalih neprijatelja.I fora je što si mogao voziti različita vozila kao tenk,jeep i pucati iz helicoptera. Onako igra je kao što sam rekao u redu i nemam puno drugo za reči,
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 03. Lipanj, 2022., 14:56
Wordle 349 2/6

🟨🟩⬛⬛🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Ja neznam kako ali iz drugog pokušaja

Framed #84
🎥 🟥 🟥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛

https://framed.wtf
Nikada gledao film

Cinemadle mi danas ne radi tako da ne mogu igrati Cinemadle
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 03. Lipanj, 2022., 18:20
(https://i.imgur.com/P5VhWtd.jpg)
(https://i.imgur.com/8KaUIqu.jpg)
(https://i.imgur.com/myYdrV9.jpg)
Igrao sam malo Wolfenstein The New Order da isprobam igru, ali mi igra nažalost šteka pa moram čekati bolji PC da je mogu igrati. A dobro imam drugih igara za igrati pa puno ne žalim
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 03. Lipanj, 2022., 20:49
(https://i.imgur.com/xmaWDY9.jpg)
Počeo sam igrati Dark Messiah of Might and Magic i igra je za sad u redu. Combat je onako ništa specijalno. Došao sam do Chapter 4 i to je skoro pola igre (U slici iz igre je Chapter 1) i za sada igra nema baš puno za ponuditi. Možda kasnije igra bude bolja ali budemo vidili. Jer imaš melee ili ti mač i knož kao oružje i magic spell i još  neki combat staff,Malo sam ga koristio jer sam ga nedavno našao, ali je dosta dobar koliko sam ga koristio.Isto na Chapter 3 ima parkour sekcija koja je bila zabavna,nešto kao u MIrrors Edge koji nisam igrao još. Malo mi je tlaka što nema titlova u igri pa nekada ne čujem šta govore. Priča je za sad neka vrsta "potrčko priča" kako ja zovem to. Trčiš tamo pa vamo i na kraju sve je bilo beskorisno. Ali budem vidio. Možda na kraju igru zavolim ali sumnjam.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 03. Lipanj, 2022., 23:17
U redu Chapter 4 sam završio u Dark Messiah of Might and Magic. Nema screenshot iz Chapter 4 iz tog razloga što je malo teže uzeti screenshot jer moram paliti ms paint i onda u MS paint uz Lightshot uzeti screenshot. Znači Chapter 4 počne gdje si ti u tunelu nađeš Leanna kojoj moraš slagati da imaš taj neki važan kristal. I poslije toga kada slažeš da nemaš taj neki kristal  moraš uči na brod.Kada uđeš u brod onda pobiješ par likova dok ne dođeš do palube e onda spustiš most da se Leanna može uči na brod i da ga možeš ukrasti.Onda samo moraš obraniti brod i paziti da Leanna ne umre ili da te ne zamrzi. Onako dosta mlak chapter i da jer sam spomenuo da igra radi na Source engine. Ja sam se malko iznenadio kada sam upalio igru i odmah prepoznao da je Source engine u pitanju. I da budemo iskreni ja baš ne volim source engine. Onako Source engine mi je malo kako bih rekao neznam.Ne mogu da opišem za sad taj osječaj zašto ne volim Source Engine.

Chapter 5 je The Temple of the Spider koji budem prešao danas najvjerovatnije
uglavnom bude bio ako ja ne postanem lijen  i ovakav post za Chapter 5. Jer moram više ovakvih postova pisati. Valjda mi bude bilo lakše kasnije.
I da moram reči AI (Artificial Intelligence/Umjetna Inteligencija) je dosta impresivna. Onako igra bi trebala biti malo stealth ali oni su mene svaki puta skužili. A budemo realni ja i stealth nismo baš na istoj stranici knjige,
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 04. Lipanj, 2022., 00:40
U redu Chapter 4 sam završio u Dark Messiah of Might and Magic. Nema screenshot iz Chapter 4 iz tog razloga što je malo teže uzeti screenshot jer moram paliti ms paint i onda u MS paint uz Lightshot uzeti screenshot. Znači Chapter 4 počne gdje si ti u tunelu nađeš Leanna kojoj moraš slagati da imaš taj neki važan kristal. I poslije toga kada slažeš da nemaš taj neki kristal  moraš uči na brod.Kada uđeš u brod onda pobiješ par likova dok ne dođeš do palube e onda spustiš most da se Leanna može uči na brod i da ga možeš ukrasti.Onda samo moraš obraniti brod i paziti da Leanna ne umre ili da te ne zamrzi. Onako dosta mlak chapter i da jer sam spomenuo da igra radi na Source engine. Ja sam se malko iznenadio kada sam upalio igru i odmah prepoznao da je Source engine u pitanju. I da budemo iskreni ja baš ne volim source engine. Onako Source engine mi je malo kako bih rekao neznam.Ne mogu da opišem za sad taj osječaj zašto ne volim Source Engine.

Chapter 5 je The Temple of the Spider koji budem prešao danas najvjerovatnije
uglavnom bude bio ako ja ne postanem lijen  i ovakav post za Chapter 5. Jer moram više ovakvih postova pisati. Valjda mi bude bilo lakše kasnije.
I da moram reči AI (Artificial Intelligence/Umjetna Inteligencija) je dosta impresivna. Onako igra bi trebala biti malo stealth ali oni su mene svaki puta skužili. A budemo realni ja i stealth nismo baš na istoj stranici knjige,


Nema šanse da ovo dalje igram, Igra mi ide na živce i odustajem od Dark Messiah of Might and Magic. Igra nema uopče dobra oružja  i prebrzo umreš i treba ti ne znam jako koliko skill pointa da igra bude igriva a skill points dobivaš kako igraš kroz igru. Igra je stvarno bezveze i nema nikakvog smisla meni igrati dalje. Jer na kraju koja je zabava u igri koja ti se ne sviđa i ide ti na živce i mislim da bi igra možda bila malo bolja da nije na Source engine jer stvarno Source engine nije za ovakve igre po meni.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 04. Lipanj, 2022., 21:22
U redu nije bilo postova cijeli dan jer sam dan prespavao, a sada kako to? Lijepo počeo sam igrati RIse of the Tomb Raider prije ponoći i završio blizu 12 popodne što znači da sam igrao nekih 10 do 12 sati igru ali sam uzimao odmor svako malo. Mislim nije mi to čudno jer sam prešao Tomb Raider 2013 u 2 ili 2 i pol dana. Igra je stvarno odlična. Baš sam se uživio u igru bio. Igra šteka ponekad i performans nije savršen i imam glitch-eve ponekad. Igra mi se zamrznula jedanput i jedan lik je radio neki glitch u obliku slova "T". Ali po meni pravi potencijal grafike i stabilnost igre  u smislu glitch-eva se vidi kada igraš na najnižim postavkama.
i evo jedan jedini screenshot koji imam od  mojeg 10 do 12.satnog igranja

(https://i.imgur.com/u7Jjyep.jpg)
isto u cutscene-anama Lara nekad nema kosu i kosa joj ide kao luda okolo kao da si upalio ventilator.
Baš volim skupljati relic's i riješavati side misije

Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 04. Lipanj, 2022., 21:27
Wordle 350 4/6

⬛🟨🟩🟨⬛
🟨🟨⬛⬛🟨
⬛⬛⬛🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

malo teško ali sam uspio

Framed #85
🎥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Lagano

#Cinemadle 84
🎥🟥🟥🟥⬛⬛⬛

cinemadle.com

Nikada čuo za film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 05. Lipanj, 2022., 13:14
Okej igrao sam jučer navečer još malo Rise of the  Tomb Raider. .Radio sam side misije. I sada moram po mapi još par stvari obaviti i vratiti se na main priču. Ne ciljam na 100% na mapi ali budemo vidili.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 05. Lipanj, 2022., 19:40
Wordle 351 6/6

⬛🟨⬛⬛🟨
🟨⬛⬛⬛🟨
⬛🟩⬛⬛🟩
⬛🟩🟨⬛⬛
⬛⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Teško ali sam uspio

Framed #86
🎥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Lagano

#Cinemadle 85
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 06. Lipanj, 2022., 01:13
(https://i.imgur.com/Cn3C0o4.jpg)
Prešao sam Rise of the Tomb raider (2015) - 80/100
Igra je super ali imala par glitchova i zamrznula mi se jedan put zbog toga lošija ocjena. Na kraju sam riješio 77% i zadovoljan sam sa time. Trebalo mi je 20h i 44m da završim igru što je više nego što sam mislio da mi bude trebalo. Ali onako oružja su dobra,tražiti artifakte i dokumente je bilo zabavno.Igra mi je bila baš ono dobra ali moram čekati dok ne nabavim bolji PC da mogu igrati i preči "Shadow of the Tomb Raider". I da igra baš završi na cliff hangeru. Uglavnom da ne duljim dugo igra je super ako ne računam glitcheve i jedan put kada mi se igra zamrznula. Onako ne bih išao u detalje da ne spoilam jer sam malo lijen da pišem a i ima, pa dosta za reči ali da držim kratko i da ne napišem neki roman preporuke za igru.Odličan miks istraživanja,akcije i priče.

I da sada sam skužio da na prošlom laptopu koji je bio dosta slabiji od ovoga sam prešao prvi Tomb Raider iz 2013 sada na ovom jačem laptopu sam prešao Rise of the Tomb Raider (2015) što možda znači da na sljedečem uređaju ja se nadam kompjuteru pređem Shadow of the Tomb Raider
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 06. Lipanj, 2022., 12:44
Wordle 352 6/6

⬛⬛🟩⬛⬛
⬛🟩🟩⬛⬛
⬛🟩🟩⬛⬛
⬛🟩🟩⬛⬛
⬛🟩🟩🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Jedva uspio

Framed #87
🎥 🟥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Lagano

#Cinemadle 86
🎥🟥⬛⬛⬛🟥⬛

cinemadle.com

Nikada gledao film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 06. Lipanj, 2022., 14:35
(https://i.imgur.com/qWxwjNM.jpg)
Počeo sam igrati Control i igra mi se ne sviđa za sad. Igrao sam nekih sat i pol i igra je smeće. Combat ili ti borba je totalni raspad sistema. Ja ne znam zašto ali onako combat mi je totalno smeće i uopće mi se ne sviđa. Umreš prebrzo i imaš kao neka nadogradnje koje uopče nemaju smisla i pištolj ima neki bezazleni reload sustav koji mi ide na živce. Daj mi da reload-am oružje a nemoj me tjerati da čekam.Mislim da im se nije htjelo animirati reload animaciju pištolja pa su nešto izmislili ko fol. A priča je isto raspad sistema. Onako dosadna je priča i uopće mi nije zanimljiva. Sljedeči put kada budem igrao igru, ako mi se ne svidi i dalje budem odustao od igre. Budem igru dao drugu šansu.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 06. Lipanj, 2022., 17:01
(https://i.imgur.com/qWxwjNM.jpg)
Počeo sam igrati Control i igra mi se ne sviđa za sad. Igrao sam nekih sat i pol i igra je smeće. Combat ili ti borba je totalni raspad sistema. Ja ne znam zašto ali onako combat mi je totalno smeće i uopće mi se ne sviđa. Umreš prebrzo i imaš kao neka nadogradnje koje uopče nemaju smisla i pištolj ima neki bezazleni reload sustav koji mi ide na živce. Daj mi da reload-am oružje a nemoj me tjerati da čekam.Mislim da im se nije htjelo animirati reload animaciju pištolja pa su nešto izmislili ko fol. A priča je isto raspad sistema. Onako dosadna je priča i uopće mi nije zanimljiva. Sljedeči put kada budem igrao igru, ako mi se ne svidi i dalje budem odustao od igre. Budem igru dao drugu šansu.
Odustajem of Control. Level design je dosta loš i ne znam kuda da idem sljedeče večinom puta i igra mi da budemo iskreni ide  na živce tako da nema smisla da igram dalje.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 06. Lipanj, 2022., 23:51
(https://i.imgur.com/QeeGNYG.jpg)
Počeo sam igrati Prey (2017) i pošto nisam znao šta očekivati stavio sam difficulty na Story i  igra mi je dobra za sada i priča mi se sviđa. A combat baš i nije neki highlight ali mi se sviđa dizajn čudovišta. Mislio je da je dobro što igram na Story difficulty jer da igram čak i na Easy mislim da mi igra bila teška, pošto nisam igrao puno survival igara i nisu moj tip.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 07. Lipanj, 2022., 19:36
(https://i.imgur.com/vPm5mO4.jpg)
Igrao sam sinoć Prey  (2017) nekih 7,8 sati. I igra je baš zabavna. Onako combat mi je dobar,level design mi se sviđa i priča je zanimljiva donekle. Igra ima baš dobru atmospheru i to mi se sviđa.Iako igram na story difficulty igra je svejedno teška ponekad. Onako malo riješavam side misije malo main priču i da isto Hacking je malo OP ponekad. Ne mogu uči u neka vrata pošto nemam šifru i samo hakiram vrata i to je to. Isto nekada dobiješ baš puno neuromodova što me nekada iznenadi. Ali u sve u svemu igra mi je super za sada i baš uživam u igri.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 07. Lipanj, 2022., 19:40
Wordle 353 4/6

⬛⬛🟩⬛⬛
🟨🟨🟩⬛⬛
⬛🟨🟩🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Lagano

Framed #88
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

https://framed.wtf

Nikada čuo za film

#Cinemadle 87
🎥🟥⬛🟩

cinemadle.com

Lagano
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 07. Lipanj, 2022., 21:44
Dobio sam inspiraciju da nešto napišem od igre Prey (2017)
Pa evo što sam napisao ali disclaimer na Engleskom je.


The Annihilation of the Hunted Prey- by HyPo

Are you the hunted,the prey?
Will you look into the eyes that spill betrayal like the cold winter creeps into an old wooden house and stalks you in the shadows?
Believe what you will but your blood hates failure since after all you where the favorite in the family and you always accepted everything good and bad with a gracious heart, now you shall choose. Your blood or the fate of the entire human species.It is a hard choice but the Typhons won't stop at just this. They are human but only the worst part of the human race. The sole essence of greed,corruption and blood of the innocent victims that died for nothing but the ideals of the people who spilled lies into their ears.Those are Typhons.Experiments gone terribly wrong as well.People who wanted to control the Typhon got sucked up and died by the hands of them.Nobody can control them. And yet you question "shall i kill?, those monsters?"And yes you shall since if you want to ever have a home to live in, breathe in the air that smells betrayal and thrust thyself into the orbit of doubt and destroy the Typhon infestation since only you can make the world a better tomorrow and better yet that tomorrow will be able to breathe in the air you earned for them and fought for valiantly. No hardships too hard no prey too much to not be hunted and annihilated.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 08. Lipanj, 2022., 04:19
(https://i.imgur.com/2rRUVSq.jpg)
Prešao sam Prey (2017) - 55/100 -  38 igra završena ove godine
Nekih 7 ili 8 sati igra me držala ali na kraju mi se baš nije svidjela. Ima previše loading ekrana. Priča nije nešto specijalno,onako u redu je. Atmosfera je nakon tih 7 ili 8 sati naglo opala i nije mi se igra svidjela jer sam mislio da je mapa premala i da se zapravo vrtiš u krug oko neke na kraju bezazlene priče. A dobro igra nije za mene. Ali onako prešao sam igru ali na kraju nije mi bila nešto specijalno. Onako solidna igra i mislim da ne budem igrao DLC Mooncrash ja mislim da se zove. Jednostavno kako sam i rekao več igra nije za mene. Onako ja bih pucao sa puškama a pošto je ovo survival igra nemaš puno municije pa sam koristio wrench više puta u igri. I da laptop mi je na pred kraj igre išao u sleep mode nekih 3 ili 4 puta.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 08. Lipanj, 2022., 06:40
(https://i.imgur.com/qHWTiKg.jpg)
Prešao sam Rogue Warrior - 70/100 -   Igra završena ove godine broj 39 i igra završena ovaj mjesec broj 5

Zabavna i kratka igra. Svidilo mi se nekih 2 sata koliko igra traje. Voice acting je "over the top" ali baš paše uz igru. Priča je ajmo reči onako "spasi svijet od nuklearne katastrofe" ali priča je onako zabavna u smislu pratiti ju kako ide kroz nekih 2 sata koliko igra traje.  Imao sam malih poteškoča što igra nema titlove (subtitles) isto desilo mi se 2 ili 3 puta kada mi na desktop na par sekundi ode pa mi se vrati u igru pa kasni voice acting ali to mi nije smetalo. Isto nekada umreš baš prebrzo u igri ali ako stojiš iza i ideš polako večina neprijatelja se može pobiti lako bez tlake. I da kažem za levele da su dosta linearni. I ja koliko sam bar igrao ali nisam siguran mislim da ne možeš skakati (jump) u igri što bi mnogima predstavljalo problem ali meni nije baš a i nisam baš primjetio da ne možeš skakati. Jer nekada gdje bih trebao moči preskočiti ne mozeš. I isto ima neka vrsta "glory kill" u igri. Ako si dovoljno blizu dođeš do neprijatelja i stisneš tipku E i glavni lik ubije neprijatelja sa nožem. Sve u svemu zabavna igra za ono što je. Definitivno vrijedi igri dati šansu. Meni se svidjela igra za ono što je.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 08. Lipanj, 2022., 20:37
(https://i.imgur.com/maOIO8m.jpg)
Igrao sam Shellshock Nam '67 skoro 2 sata i riješio sam 6 od 11 misija. Igra mi je baš dobra za ono što je. Prikazuje brutalnosti vijetnamskog rata i imaš baš dobar combat. Malo je teško složiti da radi na Windows 10 ali na kraju sam uspio. Combat je baš dobar. Onako večinom puta ne znaš gdje pucaš a i treba ti neko vrijeme da pogodiš metu. Sve u svemu koliko sam igrao skoro 2 sata igra je dosta zabavna za ono što je
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 08. Lipanj, 2022., 22:40
Wordle 354 X/6

⬛⬛⬛🟨⬛
🟨⬛⬛⬛⬛
🟩🟩⬛⬛⬛
🟩🟩⬛⬛⬛
🟩🟩🟩⬛⬛
🟩🟩🟩⬛🟨

Nisam uspio na kraju

Framed #89
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛

https://framed.wtf

Nikada gledao film ali lagano na kraju

#Cinemadle 88
🎥🟥🟥⬛⬛⬛⬛

cinemadle.com

Nikada gledao film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 09. Lipanj, 2022., 03:07
(https://i.imgur.com/O0KHNs4.jpeg)
Ova misija u Shellshock Nam '67 me podsječa na Tomb Raider 3. Misija je broj 10 u igri.Što je pred sami kraj igre
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 09. Lipanj, 2022., 03:18
(https://i.imgur.com/kHC9KRk.jpg)
I završio sam Shellshock Nam '67 - 80/100 - 40 igra završena ove godine i 6 igra ovaj mjesec završena.

Igra mi je bila super. Onako nisam imao velika očekivanja ali mi se na kraju igra svidila. Onako budget igra je i to se vidi a i priča možda neke ne bi držala ali ja sam lično u igri uživao. Combat mi se u igri svidio iako bi neke ljude udaljio od igre jer moraš iči polako na svakoj misiji bez brzanja naprijed i to mi se svidilo. jer tvoji prijatelji s kojima si u ekipi ti pomažu isto dosta a i bolje nego što sam mislio da budu. Sve u svemu igra mi se baš svidjela za ono što je. I da kažem ovdje na kraju zadnja misija je teška podosta i na zadnjoj misiji sam i najviše umirao ali sam na kraju uspio tu misiju riješiti.

I evo statistike iz igre isto

(https://i.imgur.com/WMpZaEI.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 09. Lipanj, 2022., 17:25
(https://i.imgur.com/jSiByZW.jpg)
Prešao sam Shellshock 2 Blood Trails - 20/100- 41 igra završena ove godine i 7 igra završena ovaj mjesec

Koje smeće od igre. Pogotovo pred kraj same igre. Imaju neku kao fol priču sa zombijima koja je jako loše odrađena. I onda ideš uokolo bez veze. Jedna od najgorih igara koja sam igrao i prešao. Osječaj oružja i combat je jako loš. Level design nema veze s vezom. Sve u svemu čisto smeće i preporučam da se ljudi klone ovog sranja.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 09. Lipanj, 2022., 18:02
Wordle 355 X/6

⬛🟨⬛🟨⬛
🟨⬛🟩⬛⬛
⬛⬛🟩⬛🟩
⬛🟨🟨🟩⬛
⬛🟩🟩🟩🟩
⬛🟩🟩🟩🟩

Teško

Framed #90
🎥 🟥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Lagano

#Cinemadle 89
🎥🟥🟥⬛⬛⬛⬛

cinemadle.com

Nikada čuo za film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 09. Lipanj, 2022., 22:46
Igrao sam nekih 1 sat Ice Age 2 The Meltdown i u redu je igra za sada. Budem malo odmorio pa igrao još naj vjerovatnije. Onako igra  jes tereotipčna licensirana igra iz tog vremena. Mini igre su kao uvijek zabavne ali 3D platforming sekcije mi nikada u licensiranim igrama nisu bile nešto.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 10. Lipanj, 2022., 14:26
Igrao sam sinoć Maneater 2 sata i um igra mi se crashala nakon što je laptop otišao u sleep mode jedno 3 ili 4 puta i izbrisao mi se save file. Ne zna dal da riskiram da probam opet igru igrati.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 10. Lipanj, 2022., 18:30
Igrao sam Maneater opet od početka 2 i pol sata i mislim da je save mehanizam broken.Završim ja igrati i izađem na main menu i kliknem tamo gdje bih trebao biti save file ali nema ništa. Laptop u sleep mode uopče nije išao. Znači problem je kod developera.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 10. Lipanj, 2022., 21:13
Wordle 356 X/6

⬛⬛⬛⬛🟨
🟨⬛⬛⬛⬛
🟨⬛🟩⬛⬛
⬛⬛⬛⬛⬛
🟨⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟩⬛🟨
 
Riječ im je da ih bog sačuva.

Framed #91
🎥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Nikada gledao film ali sam zapamtio ime

#Cinemadle 90
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za film.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 11. Lipanj, 2022., 16:29
Wordle 357 6/6

🟨⬛🟩⬛🟩
⬛⬛⬛⬛⬛
⬛🟩🟨🟨⬛
⬛🟩🟩🟩🟩
⬛🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

jedva uspio

Framed #92
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩

https://framed.wtf

Jedva uspio na kraju

#Cinemadle 91
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za film
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 11. Lipanj, 2022., 20:32
(https://i.imgur.com/43ZssqW.jpg)
Igram trenutno Tom Clancy Ghost Recon Future Soldier i igra je super za sada. Onako ideš po misijama i uživaš u odličnom combat sustavu. Igra je meni bar super za sada. Onako dobar mix taktike i akcije. A i priča je bolja nego što sam mislio da bude bila.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 15. Lipanj, 2022., 00:07
(https://i.imgur.com/tQE8Z44.jpg)
Prešao sam Tom Clancy Ghost Recon Future Soldier prije 2 dana - 85/100- 8-a igra ovaj mjesec završena i 42 igra završena ove godine.

Igra je super i ima odličnu kampanju,igrao sam na najnižim  postavkama pošto nisam znao šta da očekivam od igre,i da igra ne bude pre-teška i bilo mi je taman na najnižoj težini.Onako gameplay je bio super i priča isto ne bih u detalje išao puno ali budem rekao da mi se igra jako dopala i da se može mjeriti sa COD igrama.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 15. Lipanj, 2022., 00:32
Igram Lego City Undercover trenutno i igra je jako velika. I to me iznenadilo. Bude mi trebalo par dana da pređem igru to je sigurno.
Ima baš puno za raditi od side misija.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 12. Listopad, 2022., 03:24
Okej nisam ovo od lipnja uredio. Ali od lipnja pa do sada dosta se promjenilo.
Prvo smanio sam malo sa prelaženjem igara. Igram Crossfire West trenutno i malo po steamu tražim da nešto isprobam i našao sam dvije igre koje igram malo po malo.
Prva je Asphalt 9 Legends a druga je Void Scrappers Prologue. Ta druga igra je neki klon Vampire Survivors manje više ali ja doduše nisam još igrao Vampire Survivors.
Budem ubacio jedan screenshot iz jedne od igara koje igram trenutno.
Oprostite za ovako dugačak odmor,jednostavno sam zaboravio na ovo sve i tako. Plus uživio sam se u gledanje filmova isto tako da to je malo bilo za mene neočekivano,
Budem pokušao više se tu aktivirati i govoriti šta igram trenutno.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 12. Listopad, 2022., 23:17
U redu moje avanture u gaming se nastavljaju. Igrao sam Void Scrapper Prologue i evo sve šta se desilo : ) . Nije puna verzija igra nego ide do Threat level 20 i onda ima neki boss do kojeg samo došao za sada jedanput ali ovaj put sam došao najdalje u igri u vezi koliko sam dugo preživio.

Ovo je nestabilni laser na 160% mada ja sam ga uspio do 190% prije nego što sam umro. Onako ne znam zašto ali taj laser bi mogao biti dobar sa nečime ali ne znam čime. Ovo je bio ako se dobri prisječam zagrijavanje
(https://i.imgur.com/0QNdznb.jpg)

Uspio sam dobiti dva Ultimate oružja na threat level (nivo opasnosti) 10 što je teško jer se moraš puno osloniti na RNG i sreću.
(https://i.imgur.com/LAmWoCF.jpg)

Ovo je zadnji screenshot pošto ja volim ovo igrati malo,po malo. Najdalje što sam bio došao u vezi nivoa opasnosti koja je bio kao što se na slici vidi je 25. Ona sposobnost u vezi dasha,ono kada dasha ostavi kao trag plasme ili lasera iza sebe i to je dobro plus ako se spoji sa onim orbital oružjem koje kruži oko tebe.Pa onda i to ostavi laser ili plasmu oko sebe. Vidim potencijal kako bih mogao napraviti nekakav dobar build da završim prologue samo mora mi sreća biti na strani. Što za sada nije bila. Jer uzme neke sposobnosti i mislim ma ovo je dobro a na kraju niš ne valja.
(https://i.imgur.com/VWsCIVk.jpg)


Igrao sam Void Scrappers Prologue nekih 77 minuta za sada po steamu i dosta se zabavljam. Kada završim prologue dobro znam da punu igru ne budem igrao pošto ne budem imao novca da je kupim ali volim kako stavljalju Prologue ili ti neki demo igara na steam. Daje ti šansu da isprobaš igru. I još se zabaviš sa igrom isto.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 13. Listopad, 2022., 05:16
Igrao sam malo Asphalt 9 i ovoga dobro se zabavljam. Volim ovako igrati casual mobilne igre preko steama kad ih ima.
Evo dva screenshota iz igre onako ništa specijalno ali samo da pokažem kak mi ide Plus bonus iz Cover Fire igre koje sam malo zaigrao da vidim jer ima nešto novo,ali na moju žalost nema ništa novo. Nema ni eventa za igrati.

Camaro mi je sada na dvije zvjedice
(https://i.imgur.com/mT6w4bk.jpg)

I otključao sam novi auto i to naravno preko Career mode
(https://i.imgur.com/pb73lSL.jpg)
Igrao sam nekih sat vremena onako standardno carreer mode koliko mogu rješavao i daily misije

Isto evo bonus screenshot iz igre Cover Fire koju sam igrao puno onako malo,po malo
Otključao novog karaktera ili ti character novi jel,pa rekao da ovdje malo pred kraj podjelim to.
(https://i.imgur.com/j8P9Kpl.jpg)

Eto,to je to za sada. Plus dobio sam besplatno neku igru zvanu "Wizard of Legend" Pa budem to malo isprobao da vidim kakva je igra. Po steam slikicama,izgleda zanimljivo.




Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 13. Listopad, 2022., 08:46
(https://i.imgur.com/5EDZyjq.jpg)

Ovo je bilo meni malo neočekivano. Vidio da je Chasm the Rift na steamu. Vidio sam demo. Rekoh ajde da probam,da vidim kaj je novo
Malo pozadinske priče ili ti HyPo lore. Ja sam bio prešao Chasm the Rift ali u ne dovršenom source portu za windows. Igra mi se jako svidjela tada. I tad kad sam je prešao jedan level je bio zbugan ili imao je problem pa sam morao konzolu koristi da ga pređem. Nisam htio igrati u dosbox pa sam igrao taj nedovršeni source port.Igra je uglavnom ostavila veliki pozitivni utisak na mene tada kada sam je bio prešao. Nisam očekivao da ovaj demo koji sam probao da vidim jel dosbox ili ono cijeli port na windows ili ne,da budem ovako dobro ispoliran. Ja sam stvarno iznenađen. Ja stvarno želim ovo preči sve u komadu ponovo i proživiti cijelu igru ponovo ali nemam novca kao i Quake sa svojim novim portom i epizodom. I Quake bih isto ponovo prešao uz onu novu verziju.
Chasm the Rift ova nova verzija ili ti novi uglancani port je super. Po meni cijela igra je fenomalna. I bilo bi u redu ako igra dobije HCL video gameplay jer to više nego zaslužuje. Ako ikada budem imao novca ja si igru kupujem odma. Igrao sam 30 minuta a toliko sam se uživio u igru da mi je bilo malo čudno jer takav osječaj nisam dugo imao.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 15. Listopad, 2022., 03:22
U redu igram Asphalt 9 Legends pa evo par slikica

Otključao novi auto i prvi u C tier
(https://i.imgur.com/B6J2P8j.jpg)

I novi auto u D tier otključan.
(https://i.imgur.com/H8hEvUU.jpg)

To je to za sada. Ali budem ja lako napisal kasnije ako sam ikaj novog dobio ili otključao. Ili sam nekaj završil oko career mode područja.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 15. Listopad, 2022., 03:34
Ovaj auto me podsječa malo na kornjaču,a po slikici se vidi zakaj. Onaj novi šta sam otključao u D tier. Valjda su kornjača auto nešto moderno,no doduše meni to izgleda loše,ali dobro.
(https://i.imgur.com/CGXHTVf.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 15. Listopad, 2022., 06:51
Išao po steamu,gledao i vidim izašao Cultic i ima demo pa rekoh ajde da probam pošto se sječam da je po traileru igra izgledala dobro.
I ovako po jednoj mapi koji sam prešao za nekih 40,50 minuta i našao 5/11 secreta ili ti tajni što je u neku ruku pola tajni na mapi. Ne točno ali skoro pa pola.Uglavnom po jednoj mapi igra mi se svidjela. Mapa je bila dobro odrađena i pomalo očekivano za ovakav boomer shooter u neku ruku ali mapa ima svoj štih i igra je po demo verziji koju sam igrao dosta misteriozna ali to mi se i sviđja jer nekako jer najbolje kada sklapaš priču sam u glavi po meni.
Puške su bile dobre ali najviše sam koristio pištolj koji je očito Mauser. Ima i sačma i kao neka vrsta strojnice no ne bih nazvao sten gun strojnicu možda automatska puška bolje zvuči. Atmosphera mi je isto bila super. Uglavnom igra košta 10 eura na steamu i po meni vrijedi taj novac jer po demo verziji igra je jako zabavna i iako ja nisam bio fan Blood,igru koju očito imitira ili u neku ruku uzima inspiraciju iz,igra mi se svidjela. Ima neki svoj stil. I gađati neprijatelje iz daljine sa pištoljem je super osječaj. Definitvno preporuke,ja nemam novca da igru kupim ali da imam novac,kupio je 100%. Jer ja u jednu ruku volim te boomer shooter naslove ove novije. Jako su zabavni i svaki je svoja stvar. Eto to je onako moje neko mišljenje o Cultic po demo verziji. Nadam se da moj pomalo dug spisak ne smeta. Stavio sam slikicu od steama koliko sam igrao jer mislim da je tak najbolje za sad. Možda format promjenim kasnije.
(https://i.imgur.com/XLg3MFP.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 16. Listopad, 2022., 23:20
U redu 1 novi auto u Asphalt 9 a drugi sam dofurao od jedne zvjezda na 2 zvjezde od tri. Dosta mi se sviđa Asphalt 9 za sada. Onako igraš malo po malo i uživaš riješavajuči events ili career mode.

Prvo ovo je novi auto u C razini
(https://i.imgur.com/gblg5yE.jpg)

A ovo je D razina Nissan na dvije zvjezdice.
(https://i.imgur.com/QeYCL25.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 16. Listopad, 2022., 23:51
U redu upalio sam Cover Fire malo,jer želim sve likove i puške otključati i evo otključao sam novog lika.
Onako nisam očekivao da otključam novog lika ali imam dosta šta mi samo malo fali da otključam
(https://i.imgur.com/YINtYCN.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 17. Listopad, 2022., 18:43
U redu malo iz Cover Fire igre

A prljavi developeri.  Da objasnim. Inače kada dobiš duplikat kartu dobiješ jednu zlatnu polugu pa sam mislio da ako dobijem 20 duplikata da budem dobio 20 zlatni poluga ali sam dobio samo 5. Tako da developeri muljaju malo i nije fer po meni
(https://i.imgur.com/aWAO9Lk.jpg)

Novi lik u Cover Fire Otključan
(https://i.imgur.com/lah2ChV.jpg)

I otključao sam još jednog lika
(https://i.imgur.com/59RBgWY.jpg)

Evo i level up sam se u Crossfire West. Koji mi je najdraži online FPS koji sam igrao.
(https://i.imgur.com/OatftnG.jpg)
Za sad sam vrtio 79 crateova i nisam ništa osvojio,ali nadam se da budem nešto osvojio.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 19. Listopad, 2022., 01:48
Okey malo update sve ukupni
Igrao sam Crossfire West i riješio sva 3 limited contracts u mercernary pass i dva daily contracts i to je par levela u mercernary pass
Sutra ima novi limited contract koji ne bih trebao biti težak a sutra se želim fokusirati na barem par pobjeda na mapi Night Market za event Rival Factions.

Riješio sam sve daily misije u Cover Fire i igrao malo Asphalt 9
Ovaj auto sam uspio do dvije zvjezdice otključati u Asphalt 9.
(https://i.imgur.com/Nja93GP.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 19. Listopad, 2022., 17:34
Evo mini update

Otključao novu pušku u Cover Fire i novog lika (character)

Nova puška u Cover Fire
(https://i.imgur.com/h77MjXa.jpg)

Novi lik u Cover Fire
(https://i.imgur.com/w2619EB.jpg)

I prvi C auto na dvije zvjezdice u Asphalt 9
(https://i.imgur.com/s760tX9.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 19. Listopad, 2022., 20:53
Evo ga stigao još jedan mali mini update

Dva nova oružja u Cover Fire

Ovo je prvo oružje
(https://i.imgur.com/bH4UbDN.jpg)

A ovo je drugo oružje
(https://i.imgur.com/ZVEvQAw.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 27. Listopad, 2022., 20:26
Okej dosta je bilo od zadnjeg update ili ažuriranja pa mali update. Uglavnom igram samo Crossfire West. A na youtube sam pogledao novi Call of Duty Modern Warfare 2 i bilo je fenomenalno. Cijela priča je bila super a i zaplet na kraju mi je bio uff. Naravno gledao sam na youtube pošto ne mogu igrati tu igru jer nemam moderan PC za to ili ti gaming PC. Postalo mi sasvim normalno gledati neke modern igre na youtube. Vidio sam da ima i Resident Evil 8 expanzija pa budem i to pogledao pošto mi se svidjela osmica kada sam gledao na youtube.
I tako u vezi gaminga kratko,ništa puno igram samo Crossfire ali budem vidio da pogledam te neke nove igre na youtube da ne budem zaostao puno u vezi modernih igara što ono ionako imam previše šta bih igrao. Ali ne zna jer sam rekao malo sam stao na loptu dok ne dobim gaming PC pa onda mogu igrati i prelaziti šta hoću.
Eto toliko od mene. Kratko ali ja mislim i dovoljno.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 28. Listopad, 2022., 18:04
Malo da se pohvalim. Osvojio sam svoje drugo oružje u Crossfire West.
Nije baš lako osvajati oružja ali meni je drago. Prvi oruzje koje sam osvojio bio je AK-47S Spooky a eto evo je drugo.  :clap:
(https://i.imgur.com/M6iVGQC.jpeg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 29. Listopad, 2022., 00:34
Tko bi mi vjerovao kad bih rekao da to nije to od osvajanja oružja za danas.
Osvojio sam još dva oružja.
(https://i.imgur.com/SulmlJu.jpg)
(https://i.imgur.com/lpzy7Y6.jpg)
Kao što se lijepo vidi duplikat je, ali nema veze.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 29. Listopad, 2022., 23:52
Znači na steamdb ima neka besplatna igra koja se može nabaviti i koju sam riješio u 2 sata.
Zove se "Zombie Shooter Ares Virus" i to je neka propala mobilna igra inspirana Resident Evil serijalom ali top down shooter i u steam verziji se može najbolje oružje nabaviti i sve tako da cijela igra dugo ne traje. Nego sam ja 40 minuta u survival mode potrošio. Sve jedno igra mi se svidjela za ono što je.Kratko ali zabavno 7/10. Onako tip igre uživaj dok traje
Evo par slikica:
Izgleda da je igra imala drugi naziv na mobilnom tržištu
(https://i.imgur.com/1qJTshC.jpg)
Ovo je ono šta sam survival igrao bio 40 minuta pa na kraju odustao:
(https://i.imgur.com/e2yKkUt.jpg)
I ove dve zadnje slikice su kraj igre
(https://i.imgur.com/XcY8m77.jpg)
(https://i.imgur.com/khYPGcn.jpg)
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 01. Studeni, 2022., 20:13
Crossfire lud sa eventima. Igrao sam par dana 2 sata na jednoj mapi i sada stigao bingo. I moraću igrati svaki dan 1.5 do 2 sata opet.
Ahh da bar nešto dobijem iz tog binga ali sumnjam. Budemo vidjeli.
Naslov: Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
Autor: HyPo - 16. Studeni, 2022., 11:17
Dosta se desilo od Crossfirea i tog bingo eventa. Oružje nisam dobio falila mi dva broja na kraju. Budem pokušao sada onako reči kaj se od tad desilo.
Dobio sam igru Legendary (2008) besplatno i prešao sam je. Najbolje tu igru mogu usporediti sa F.E.A.R ali to je najbliža usporedba jer igra mi se svidjela ali je jank fest to jest prije zadnje misije kada uđete u dizalo igra se potrga tako da se glitchate kroz ovaj svijet. Pa sam onda morao mjenati da igra radi ne u 300 max fps nego 30 pa vratita natrag. I reko bih iako sam se bio zabavio sa igrom prvih sat dva su jako teški jer oružija nisu uopče dobra. Ali nakon što se nađu bolja oružja igra je zabavnija. Naravno igra nema dobre ocjena ali i moja ocjena je nekih 5,5 od 10 jer iako je igra pokušala napraviti dobar proizvod nije uspjela jer boss bitke skoro pa da ne postoje. Kao da su htjeli old school pucačine pomješati sa novijim pucačinama te era ali im nije uspjelo, Sve jedno igra je zabavna i vrijedi joj dati  šansu ali cijeli proizvod baš nije nešto i veoma generično ispada po meni. Dobra igra sa previše problema i za svoje dobre. Isto glavni lik nema glas,to jest nitko mu ne posuđuje glas. I to mi je bilo malo čudno. Igram i dalje Crossfire i events i kupio sam si WRC 5 i 6 za nekih 2 i pol eura koja sam imao sačuvano od novca na steamu. I zasad WRC 5 je dosta drugačiji od WRC 4 na kojem imam nekih 11 sati tako nešto. WRC 5 je dosta teži za voziti a nije ni lak onako u cjelini. Dosta se treba naučiti. Ali budem ja to polako.
I igru koju sam odlučio umiroviti ili ti odustati uopče igrati nakon 6 i pol sati je Wizard of Legend koji sam dobio besplatno isto. Igra je po meni komplicirana od početka. Igra je po mojoj nekoj procjeni namjerno napravljena teška. Neprijatelji se ne mjenjaju i svaki od stage bosseva ili ti uglavnom boss bitke su veoma standarne i za neki roquelike ova igra je totalan promašaj po meni jer previše je repetitivna jer nakon tih 6 i pol sati iako se mogu kupiti stvari sa tim nekim draguljima i iako igra traži igrača da experimentira ja mislim da su pretjerali. Previše su vremena na magiju i stvari potrošili umjesto da igra zapravo bude zabavna i da ti ne dosadi nakon sati igranja. A evo meni je Wizard of Legend dosadio nakon 6 i pol sati i morao sa odustati igrati dalje jer nemam volje za igru nimalo.