HCL.HR

[blog] HyPo Gaming Avanture

  • 104 Odgovora
  • 17154 Hitova
*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #90 : 15. Listopad, 2022., 01:22 »
U redu igram Asphalt 9 Legends pa evo par slikica

Otključao novi auto i prvi u C tier


I novi auto u D tier otključan.


To je to za sada. Ali budem ja lako napisal kasnije ako sam ikaj novog dobio ili otključao. Ili sam nekaj završil oko career mode područja.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #91 : 15. Listopad, 2022., 01:34 »
Ovaj auto me podsječa malo na kornjaču,a po slikici se vidi zakaj. Onaj novi šta sam otključao u D tier. Valjda su kornjača auto nešto moderno,no doduše meni to izgleda loše,ali dobro.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #92 : 15. Listopad, 2022., 04:51 »
Išao po steamu,gledao i vidim izašao Cultic i ima demo pa rekoh ajde da probam pošto se sječam da je po traileru igra izgledala dobro.
I ovako po jednoj mapi koji sam prešao za nekih 40,50 minuta i našao 5/11 secreta ili ti tajni što je u neku ruku pola tajni na mapi. Ne točno ali skoro pa pola.Uglavnom po jednoj mapi igra mi se svidjela. Mapa je bila dobro odrađena i pomalo očekivano za ovakav boomer shooter u neku ruku ali mapa ima svoj štih i igra je po demo verziji koju sam igrao dosta misteriozna ali to mi se i sviđja jer nekako jer najbolje kada sklapaš priču sam u glavi po meni.
Puške su bile dobre ali najviše sam koristio pištolj koji je očito Mauser. Ima i sačma i kao neka vrsta strojnice no ne bih nazvao sten gun strojnicu možda automatska puška bolje zvuči. Atmosphera mi je isto bila super. Uglavnom igra košta 10 eura na steamu i po meni vrijedi taj novac jer po demo verziji igra je jako zabavna i iako ja nisam bio fan Blood,igru koju očito imitira ili u neku ruku uzima inspiraciju iz,igra mi se svidjela. Ima neki svoj stil. I gađati neprijatelje iz daljine sa pištoljem je super osječaj. Definitvno preporuke,ja nemam novca da igru kupim ali da imam novac,kupio je 100%. Jer ja u jednu ruku volim te boomer shooter naslove ove novije. Jako su zabavni i svaki je svoja stvar. Eto to je onako moje neko mišljenje o Cultic po demo verziji. Nadam se da moj pomalo dug spisak ne smeta. Stavio sam slikicu od steama koliko sam igrao jer mislim da je tak najbolje za sad. Možda format promjenim kasnije.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #93 : 16. Listopad, 2022., 21:20 »
U redu 1 novi auto u Asphalt 9 a drugi sam dofurao od jedne zvjezda na 2 zvjezde od tri. Dosta mi se sviđa Asphalt 9 za sada. Onako igraš malo po malo i uživaš riješavajuči events ili career mode.

Prvo ovo je novi auto u C razini


A ovo je D razina Nissan na dvije zvjezdice.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #94 : 16. Listopad, 2022., 21:51 »
U redu upalio sam Cover Fire malo,jer želim sve likove i puške otključati i evo otključao sam novog lika.
Onako nisam očekivao da otključam novog lika ali imam dosta šta mi samo malo fali da otključam


*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #95 : 17. Listopad, 2022., 16:43 »
U redu malo iz Cover Fire igre

A prljavi developeri.  Da objasnim. Inače kada dobiš duplikat kartu dobiješ jednu zlatnu polugu pa sam mislio da ako dobijem 20 duplikata da budem dobio 20 zlatni poluga ali sam dobio samo 5. Tako da developeri muljaju malo i nije fer po meni


Novi lik u Cover Fire Otključan


I otključao sam još jednog lika


Evo i level up sam se u Crossfire West. Koji mi je najdraži online FPS koji sam igrao.

Za sad sam vrtio 79 crateova i nisam ništa osvojio,ali nadam se da budem nešto osvojio.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #96 : 18. Listopad, 2022., 23:48 »
Okey malo update sve ukupni
Igrao sam Crossfire West i riješio sva 3 limited contracts u mercernary pass i dva daily contracts i to je par levela u mercernary pass
Sutra ima novi limited contract koji ne bih trebao biti težak a sutra se želim fokusirati na barem par pobjeda na mapi Night Market za event Rival Factions.

Riješio sam sve daily misije u Cover Fire i igrao malo Asphalt 9
Ovaj auto sam uspio do dvije zvjezdice otključati u Asphalt 9.


*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #97 : 19. Listopad, 2022., 15:34 »
Evo mini update

Otključao novu pušku u Cover Fire i novog lika (character)

Nova puška u Cover Fire


Novi lik u Cover Fire


I prvi C auto na dvije zvjezdice u Asphalt 9


*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #98 : 19. Listopad, 2022., 18:53 »
Evo ga stigao još jedan mali mini update

Dva nova oružja u Cover Fire

Ovo je prvo oružje


A ovo je drugo oružje

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #99 : 27. Listopad, 2022., 18:26 »
Okej dosta je bilo od zadnjeg update ili ažuriranja pa mali update. Uglavnom igram samo Crossfire West. A na youtube sam pogledao novi Call of Duty Modern Warfare 2 i bilo je fenomenalno. Cijela priča je bila super a i zaplet na kraju mi je bio uff. Naravno gledao sam na youtube pošto ne mogu igrati tu igru jer nemam moderan PC za to ili ti gaming PC. Postalo mi sasvim normalno gledati neke modern igre na youtube. Vidio sam da ima i Resident Evil 8 expanzija pa budem i to pogledao pošto mi se svidjela osmica kada sam gledao na youtube.
I tako u vezi gaminga kratko,ništa puno igram samo Crossfire ali budem vidio da pogledam te neke nove igre na youtube da ne budem zaostao puno u vezi modernih igara što ono ionako imam previše šta bih igrao. Ali ne zna jer sam rekao malo sam stao na loptu dok ne dobim gaming PC pa onda mogu igrati i prelaziti šta hoću.
Eto toliko od mene. Kratko ali ja mislim i dovoljno.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #100 : 28. Listopad, 2022., 16:04 »
Malo da se pohvalim. Osvojio sam svoje drugo oružje u Crossfire West.
Nije baš lako osvajati oružja ali meni je drago. Prvi oruzje koje sam osvojio bio je AK-47S Spooky a eto evo je drugo.  :clap:

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #101 : 28. Listopad, 2022., 22:34 »
Tko bi mi vjerovao kad bih rekao da to nije to od osvajanja oružja za danas.
Osvojio sam još dva oružja.


Kao što se lijepo vidi duplikat je, ali nema veze.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #102 : 29. Listopad, 2022., 21:52 »
Znači na steamdb ima neka besplatna igra koja se može nabaviti i koju sam riješio u 2 sata.
Zove se "Zombie Shooter Ares Virus" i to je neka propala mobilna igra inspirana Resident Evil serijalom ali top down shooter i u steam verziji se može najbolje oružje nabaviti i sve tako da cijela igra dugo ne traje. Nego sam ja 40 minuta u survival mode potrošio. Sve jedno igra mi se svidjela za ono što je.Kratko ali zabavno 7/10. Onako tip igre uživaj dok traje
Evo par slikica:
Izgleda da je igra imala drugi naziv na mobilnom tržištu

Ovo je ono šta sam survival igrao bio 40 minuta pa na kraju odustao:

I ove dve zadnje slikice su kraj igre



*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #103 : 01. Studeni, 2022., 19:13 »
Crossfire lud sa eventima. Igrao sam par dana 2 sata na jednoj mapi i sada stigao bingo. I moraću igrati svaki dan 1.5 do 2 sata opet.
Ahh da bar nešto dobijem iz tog binga ali sumnjam. Budemo vidjeli.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #104 : 16. Studeni, 2022., 10:17 »
Dosta se desilo od Crossfirea i tog bingo eventa. Oružje nisam dobio falila mi dva broja na kraju. Budem pokušao sada onako reči kaj se od tad desilo.
Dobio sam igru Legendary (2008) besplatno i prešao sam je. Najbolje tu igru mogu usporediti sa F.E.A.R ali to je najbliža usporedba jer igra mi se svidjela ali je jank fest to jest prije zadnje misije kada uđete u dizalo igra se potrga tako da se glitchate kroz ovaj svijet. Pa sam onda morao mjenati da igra radi ne u 300 max fps nego 30 pa vratita natrag. I reko bih iako sam se bio zabavio sa igrom prvih sat dva su jako teški jer oružija nisu uopče dobra. Ali nakon što se nađu bolja oružja igra je zabavnija. Naravno igra nema dobre ocjena ali i moja ocjena je nekih 5,5 od 10 jer iako je igra pokušala napraviti dobar proizvod nije uspjela jer boss bitke skoro pa da ne postoje. Kao da su htjeli old school pucačine pomješati sa novijim pucačinama te era ali im nije uspjelo, Sve jedno igra je zabavna i vrijedi joj dati  šansu ali cijeli proizvod baš nije nešto i veoma generično ispada po meni. Dobra igra sa previše problema i za svoje dobre. Isto glavni lik nema glas,to jest nitko mu ne posuđuje glas. I to mi je bilo malo čudno. Igram i dalje Crossfire i events i kupio sam si WRC 5 i 6 za nekih 2 i pol eura koja sam imao sačuvano od novca na steamu. I zasad WRC 5 je dosta drugačiji od WRC 4 na kojem imam nekih 11 sati tako nešto. WRC 5 je dosta teži za voziti a nije ni lak onako u cjelini. Dosta se treba naučiti. Ali budem ja to polako.
I igru koju sam odlučio umiroviti ili ti odustati uopče igrati nakon 6 i pol sati je Wizard of Legend koji sam dobio besplatno isto. Igra je po meni komplicirana od početka. Igra je po mojoj nekoj procjeni namjerno napravljena teška. Neprijatelji se ne mjenjaju i svaki od stage bosseva ili ti uglavnom boss bitke su veoma standarne i za neki roquelike ova igra je totalan promašaj po meni jer previše je repetitivna jer nakon tih 6 i pol sati iako se mogu kupiti stvari sa tim nekim draguljima i iako igra traži igrača da experimentira ja mislim da su pretjerali. Previše su vremena na magiju i stvari potrošili umjesto da igra zapravo bude zabavna i da ti ne dosadi nakon sati igranja. A evo meni je Wizard of Legend dosadio nakon 6 i pol sati i morao sa odustati igrati dalje jer nemam volje za igru nimalo.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9