HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: xGAME - 04. Veljača, 2011., 11:47

Naslov: Battlefield 3
Autor: xGAME - 04. Veljača, 2011., 11:47
(http://www.plughead.net/wp-content/uploads/2011/10/Battlefield-3-Logo.jpg)

Žanr: FPS
Publisher: Electronic Arts
Developer: Digital Illusions CE (DICE)
Release Date: TBA
Platforme: PC, X360, PS3

Ofišl stranica: http://www.ea.com/battlefield3/videos/bf3-teaser (http://www.ea.com/battlefield3/videos/bf3-teaser) (pojavio se i prvi teaser)

Ostali info:

- Mogući DVD box cover: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1388920-bf3-gameinformer-cover.html (http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1388920-bf3-gameinformer-cover.html)
- Playercount: 64
- Setting: Modern Setting - Urban settings and open landscape maps in Europe, USA and Middle East
- Vehicles: Tanks, jets, choppers, sea vessels
- Prone: Yes
- SP: USMC-Missions including New York, Paris and Tehran
- CO-OP SP
- DX10 & 11 only


Eto ako ima tko što nadodati neka napiše :)
Što mislite da li će se ovaj BF naslov uspijet vratit svojim korijenima? Ja nekako mislim da hoće, još ako uspiju sredit hit reg, gdje će biti kraja :)
Vračaju se jetovi, prone opcija, 64 player support itd. Nadam se da će vratiti i "Command Rose" i Voice chat.
Igra neće raditi na Xpu, tj. na dx9 sustavima, što može biti malen minus, ali ionak xp ne koristi puno ljudi, pa ako se zbog koje igre vrijedi prebaciti na win7 onda je to ova (naravano ako je ne shebu :D)

Btw, teme o BF3 nisam našao, pa ako postoji može brisnje ove :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: redhillunited - 04. Veljača, 2011., 12:02
Moglo bi biti ovo dobro, posebno ovo 64 igraca, jeta itd...
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Mamut Marko - 04. Veljača, 2011., 13:14
da, jako se veselim 64 igrača, NOT:

pošto u bc2 sa 32 igrača neigrivo od laga i stutteringa, sve se bojim kako će 64 izgledat
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Blaster32 - 04. Veljača, 2011., 13:27
Battlefield 3 ships Fall 2011 -- includes jets, prone, and 64 player multiplayer!

WOW, prone uuuu!11


Jebote koji šabani  :fpalm: :tired:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 15. Studeni, 2011., 20:47
Battlefield 3 - Myth Busting Episode 4

http://www.youtube.com/watch?v=8W8AEKb8YMI

 :wildboy: nema ugradnje videa.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: summertime - 15. Studeni, 2011., 22:23
jučer mi stigla igra. odlično.  :hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 16. Studeni, 2011., 02:57
Nakon 2 sata igranja dojmovi su vrlo vrlo dobri, osim što me dosta sama atmosfera čini nervoznim, dosta puca psihodelija. Malo sam ljut što nema toggle crouch i smooth mouse, ali ajde na mojoj konfi na mediumu ide skroz glatko, a na high ide isto dobro, ali opet ne toliko. Dakle što se tiće optimiziranosti jako dobar posao DICE.

Prestao sam nakon zračne misije. Rezime svega dosad je stvarno nevjerovatan osjećaj rata i točno se osjeti miris virtualnog straha, neznam stalno sam bio napet dok sam igrao. Nadam se da kampanje neće trajat kao IW-ove igre, nego da će to ić preko 10, ali ajde to su samo moja nadanja. Zasada viđenim sam vrlo vrlo zadovoljan. U nastavku da podjelim jedan screen s vama.

(http://i.imgur.com/48TqW.jpg)

Dojmovi nakon prelaska igre - subjektivno za prvo igranje...

Citat:
Jednostavno spektakularno.

Između 7 i 8 sati mi je trebalo da završim jednu od najboljih, ako ne i najbolju singleplayer kampanju u svom žarnu. Već jako dugo nisam igrao igru tog tipa, a da sam nakon svakih 15-ak minuta imao wow efekt i rekao "ovo je neviđeno". Da se odmah dotaknem i onog što me najviše privlači. Grafika i atmosfera, vjerovatno su nešto najbolje dosada u FPS žanru. Osvjetljenje u igri, točno pogođena paleta boja, odlični blur efekti i level design pobrinuli su se da imamo najlijepšu ratnu igru današnjice. Mislim da oko toga nebi trebalo biti rasprave. Ako još k tome dodamo i da se to sve izvodi vrlo glatko na medium grafičkim postavkama, na sad već skoro 4 godine starom stroju (grafička kupljena prošle godine) to je zbilja fantastično.

Gameplay je uzduž cijele igre dostojan i vrlo zanimljiv, vrlo dobro napucavanje i odlične misije također su u vrhu odličnih karakteristika ove igre. U nijednom trenutku nisam osjetio monotonost i dosadu. Taman kada bih htio nešto drukčije i malu promjenu u toku igranja, "bojnopolje" mi to i omogući. Misije su vrlo zanimljive i atmosferične. Njih prati vrlo solidna priča koja mi se izuzetno sviđa, pogotovo na način na koji je ispričana. Iako čitam podosta komentara kako je upravo tu igra "zakazala". Meni je priča baš fino legla i zadovoljan sam svakim dijelićem iste. No svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ja.  Još bi spomenuo i zvuk koji je na najvišem mogućem nivou. Sve daje dojam kao da ste "tamo". Zvuk oružja, projektila, suboraca i soundtrack su fantastični.

Ono što me malo smeta, je nemogućnost micanja crosshaira, te ponekad Al stvarno zakaže, kao npr. kada prođete pored neprijatelja, dogodi se da vas isti ni ne skuži ili vaš suborac njega. Srećom pa se to ne događa prečesto, dosta zvuči kao velik problem, no nerijetko je i vrlo dobar. Nakon toga malko sam razočaran kretanjem sa svojim dečkima kroz određene koridore, kada se zna dogodit da zapinjemo jedan za drugog, pa to sve izgleda dosta traljavo i nezgrapno. Nikako mi se nesviđa što tijela nestaju nakon svega par sekundi, ostavlja dosta loš dojam. Osim glavnog protagonista, malo me razočarala karakterizacija likova, što nije inače običaj kod Battlefield igara.

Dok sam igrao i polako napredovao kroz igru, dosta sam bio opterećen dužinom igre, jer sam svakog trenutka očekivao kraj i imao sam osjećaj da će nešto zafalit, no to nisam dočekao, bila je to lažna uzbuna. Taman je sve potrajalo koliko je potrebno za kvalitetnu SP kampanju. Sviđa mi se jako, što u svakom trenutku igra se trudi biti autentična i originalna, nisam primjetio niti jedno kopiranje konkurentskih igara. To je izuzetno važno u presudi koju donosimo dok igramo ovakve naslove. Žavršna riječ - Bojno polje 3 ispunilo je sva moja očekivanja. U svakom trenutku sam uživao i BF3 je u samom vrhu ponude igara te tematike. Konkurencija iz IW-a će se žestoko morati potruditi da nadmaši ovu fantastičnu igru.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 17. Studeni, 2011., 13:32
Krenuo na drugo igranje na novom kompu. Pitanje za Sirka - kako ti se igra ponašala na ultra postavkama? Stavio na ultra i sve ide fino ali nema smoothnesa, na medium ide preko 70 fps-a. Izgleda ga ga nemože u full postavkama moja GTX460 progutat. Sviđa mi se kako npr nema neke prevelike razlike u medium i ultra postavkama, vidi se ona, ali nije toliko značajna, te i dalje na medium setingu izgleda prelijepo.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: summertime - 17. Studeni, 2011., 16:38
Kod mene se multiplayer igra na veliko. Savršen spoj akcije i taktiziranja. Užasno zarazno.  Igrat će se dosta dugo.  :approve
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 17. Studeni, 2011., 16:56
Ja imam problema sa igrom, nemogu launchat ni mp niti campain.  :wildboy: Probao sam repair dva puta i ništa ne pomaže.  :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Ementaler - 17. Studeni, 2011., 17:51
Krenuo na drugo igranje na novom kompu. Pitanje za Sirka - kako ti se igra ponašala na ultra postavkama? Stavio na ultra i sve ide fino ali nema smoothnesa, na medium ide preko 70 fps-a. Izgleda ga ga nemože u full postavkama moja GTX460 progutat. Sviđa mi se kako npr nema neke prevelike razlike u medium i ultra postavkama, vidi se ona, ali nije toliko značajna, te i dalje na medium setingu izgleda prelijepo.
Ja ga držim na high postvakama, ultra mi je okej za signleplayer (40-60 fps) ali u mutliplayeru zna značajnije trzuckati. Doduše, kod mene je problem stari core 2 duo i 4GB DDR 2, HD950 bi ga trebala dobro držati s dobrim, modernim procesorom.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 17. Studeni, 2011., 18:08
Meni kolko god fino ide na ultra, puno vazniji mi je smoothnes.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kveki - 18. Studeni, 2011., 09:00
Ultra je za dual graficke inace...Proso igru no ima puno previse problema....Multy je odlican,single je nekako monoton,no daleko najbolja BF igra do sad i najbolji multy kaj se FPSova tice...(Izuzevsi mortare,ta sranja su naporna  :wildboy:)


Za probleme za pokretanje igre probaj iskljucit antivirus i firewall i probaj skinut najnovije graficke drivere,trebalo bi onda proradit.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Ementaler - 18. Studeni, 2011., 09:13
Ja imam problema sa igrom, nemogu launchat ni mp niti campain.  :wildboy: Probao sam repair dva puta i ništa ne pomaže.  :wildboy:

Pa što ti javi kao problem uopće?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 18. Studeni, 2011., 15:33
Ma nije javljalo ništa, uopće igru nije startalo. Ali uspio sam riješit, bacio sam reinstall i sada radi.  :bonk:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Ementaler - 18. Studeni, 2011., 16:56
Nego, ajmo razmjenit Battleflog ID-ove, da se dodamo za frendove, možda dogovorimo za neki server meetup jednom itd.

Nakon video recenzije dodalo me dosta ljudi za frendove, pa čak i imam ponešto frendova, a nakon recenzije nisam ni stigao previše igrati. Dobro, uglavnom, evo mene:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Ementaler/stats/173692381/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Ementaler/stats/173692381/)

Pa nabacite i svoje linkove ili samo nickove jednostavno.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 18. Studeni, 2011., 19:06
Evo mojeg. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/vens95/stats/181088534/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/vens95/stats/181088534/) Tek sam krenuo igrat tak da mi statsi nisu nešto. Nego, možda bi ti trebao napravit HCL platoon? Ako već ne postoji.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: summertime - 19. Studeni, 2011., 00:09
igra li netko na live-u?  :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kveki - 19. Studeni, 2011., 11:54
Prvo Trailer za DLC:
Battlefield 3: Strike at Karkand Gameplay Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=xjTmieRMKjo#ws)



A zatim ID :ementaler: : http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kveki/stats/352113211/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kveki/stats/352113211/)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Ementaler - 19. Studeni, 2011., 12:25
Evo mojeg. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/vens95/stats/181088534/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/vens95/stats/181088534/) Tek sam krenuo igrat tak da mi statsi nisu nešto. Nego, možda bi ti trebao napravit HCL platoon? Ako već ne postoji.

Neloša ideja to za platoon, napravih ga upravo pa se fino pridružite:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241100502819/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241100502819/)

Napravih čak i emblem  :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Domco19 - 19. Studeni, 2011., 17:34
evo ovo je moj ID: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Domco95/stats/268456023/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Domco95/stats/268456023/)
jos da je i neki server nebi bilo lose :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: maltar.ivan - 19. Studeni, 2011., 17:35
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ivekassassin/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ivekassassin/) ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: infokod - 19. Studeni, 2011., 18:01
Moje ime: infocod
Link do acc: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/infocod/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/infocod/)
ovo cod nije Call of Duty nego code+kod
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Ementaler - 19. Studeni, 2011., 18:07
Uf, da ne bi netko pomislio slučajno da igraš Call of Duty. Grehota! :)

Šalim se. Dobrodošao ti nama na forum, tnx za shareanje svog linka  :piva:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: infokod - 19. Studeni, 2011., 18:27
ma igram ja i mw3 i bf3 ali bf3 mi je bolji za doosta :)
i prije sam se zvao reckonz ali mi se account deleteao ocito :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 19. Studeni, 2011., 18:45
Nema potrebe za double postanjem, imaš opciju uređivanja. ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pc Gaming - 19. Studeni, 2011., 19:02
ime: somekiller
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Somekiller/stats/261036802/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Somekiller/stats/261036802/)
dodajte me da zaigramo koju partiju!
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: pasmater92 - 19. Studeni, 2011., 23:41
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/pasmater92/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/pasmater92/) (pro)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Domco19 - 22. Studeni, 2011., 20:06
e ljudi da vas pitam o ovom novom patchu sto je izaso el vi imate problema sa njim? ja nemogu igru vise ni igrat samo dobivam crn ekran -.- a vidim da to muci mnoge a nigdje nema fix-a
stagniram koji mjesec dok se ovo ne popravi -.- samo me zanima imate li vi ikakvih problema?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 23. Studeni, 2011., 16:27
Da li patch koji kompromitira multiplayer radi kakvih problema SP-u?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Domco19 - 23. Studeni, 2011., 19:48
iskreno sp nisam ni probao otkada sam ga presao ali mp nemogu uopce igrat cujem zvuk ali ekran je totalka crn -.- sjebali su sa ovim novim patchom
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Domco19 - 23. Studeni, 2011., 21:38
aj slozio sam napokon,ako netko ima probleme sa black screenom neka kaze :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: redhillunited - 23. Studeni, 2011., 23:14
Imas EDIT button!
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 23. Studeni, 2011., 23:38
Napiši kako si riješio problem, zatrebat će nekome prije ili kasnije.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 25. Studeni, 2011., 21:55
na originu je nekakvo snizenje od 50%. orderajte bf3 dok je snizenje :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Mansky Hunt - 28. Studeni, 2011., 01:46
Montirao neki gameplay attack chopperima.  :mrgreen:

Dodajte slobodno na Origin/Battlelog : Alph4Dawg

Battlefield 3 Attack Helicopters Appreciation - Death From Above (http://www.youtube.com/watch?v=yc6rJnq08og#ws)

ili

Battlefield 3 Attack Helicopters Appreciation - Death From Above (http://vimeo.com/32738137)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 28. Studeni, 2011., 15:30
Službeno potvrđeno: igru kupujem kada dođe na Steam. :approve
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: snowblind - 28. Studeni, 2011., 15:31
Mogao bi se načekati na kupnju onda.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 28. Studeni, 2011., 16:24
igra izgleda premocno. uh, kako bih ju kupio. neka mi neko ovdje na hcl-u da 350 kn za bozic ako je tolko dobar  :mrgreen:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 28. Studeni, 2011., 16:26
Pa prek neta kupi za 150kn, kak sam i ja
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nije_zvone - 28. Studeni, 2011., 18:46
Službeno potvrđeno: igru kupujem kada dođe na Steam. :approve

Ako je šala, dobra je.  :loludara: :bonk:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 28. Studeni, 2011., 19:16
Pa prek neta kupi za 150kn, kak sam i ja

gdje? eplati?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 28. Studeni, 2011., 21:48
Službeno potvrđeno: igru kupujem kada dođe na Steam. :approve

Ako je šala, dobra je.  :loludara: :bonk:

Oke, oke, možda kupim boxed u sopshosu^^
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 29. Studeni, 2011., 15:19
Pa prek neta kupi za 150kn, kak sam i ja

gdje? eplati?
Da.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 29. Studeni, 2011., 15:37
nezz, cini mi se nekako fake. daj ti meni molim te objasni kako si kupio bf3 sa eplati. korak po korak. zanima me : kako ti njima platis? kako igra dode do tebe?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 29. Studeni, 2011., 16:08
Battlefield 3: Gulf of Oman Gameplay Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=emGXp-qRrVg#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 29. Studeni, 2011., 16:10
nezz, cini mi se nekako fake. daj ti meni molim te objasni kako si kupio bf3 sa eplati. korak po korak. zanima me : kako ti njima platis? kako igra dode do tebe?
Preko paypala sam platio, tj dao frendu pare jer on ima paypal. On uplatio i došo cd key u roku 20min na mail. Nije ni sat vremena prošlo. I aktivirao na originu.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 29. Studeni, 2011., 16:15
da bar znam kako funkcioniše paypal  :tired:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 29. Studeni, 2011., 16:17
Gdje ti živiš?  :D http://hr.wikipedia.org/wiki/PayPal (http://hr.wikipedia.org/wiki/PayPal) Nisi čuo za google?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 03. Prosinac, 2011., 21:28
Poslje ovog novog updejta nemogu igrat igru normalno.  :wildboy: Onaj loading level traje beskonačno a kad napokon uđem sve mi zašteka i izbaci me iz igre.  :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Bruce Lee - 04. Prosinac, 2011., 13:34
Pozz,
zanima me da li itko igra na ps3 ovdje?
planiram si kupit sad bf3 i za ps3 posto mi komp ne pokrece najbolje nije gust igrat dok ne kupim novi Cuo sam masu ljudi da se žale da su mape preglomazne s obzirom da igra samo 24 igrača i da se cesto zna desit da lutaš neko vrijeme do neke akcije? dali je scale mapa smanjen, jel izaša kakav patch koji to riješava ili to uopce nije problem?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 09. Prosinac, 2011., 22:30
RendeZook (http://www.youtube.com/watch?v=FOaGhE_sejI#ws)

Prežestoko  :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 09. Prosinac, 2011., 22:37
Snašo se lik.   :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 09. Prosinac, 2011., 22:46
Inače, na završetku ovog polugodište kupujem igru. Neko zainteresiran za team igranje u MP-u?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Bruce Lee - 09. Prosinac, 2011., 22:58
Inače, na završetku ovog polugodište kupujem igru. Neko zainteresiran za team igranje u MP-u?

Racunaj na mene

Sent from my HTC Runnymede using Tapatalk
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 10. Prosinac, 2011., 01:00
za bozic cu dobit jednu igru po izboru. e sad sta da kupim : bf3, ACR ili mw3? za mw3 nisam siguran, radije bih kupio bf3 ili ACR  :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 10. Prosinac, 2011., 01:02
BF3 ili Arkham City
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: summertime - 10. Prosinac, 2011., 12:53
arkham city  :thumbs:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 10. Prosinac, 2011., 20:53
arkham city nema online dio, mogu ga skinut bez problema, isto je. zato se dvoumim za ACR i bf3 jer imaju mp koji vrijedi igrat.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: dado01 - 10. Prosinac, 2011., 22:57
RendeZook (http://www.youtube.com/watch?v=FOaGhE_sejI#ws)

Prežestoko  :ave:

Divljacka ga majka rodila  :clap:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: infokod - 11. Prosinac, 2011., 23:45
Ja igram BF3 (limited edition koji sam preorderao-da se pohvalim) na ultra, smooth. Na mom youtubeu lagga jer snimam sa xfire. Prije 2 dana sam snimio sa frapsom (nije jos na yt) i ne lagga opce :) Evo moja konfa:
Procesor:   AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Memorija:   DDR3 8GB (2x4GB) Kingston 1600
Hard Drive: Samsung 1TB SATA2 F3
Graficka:   MSI GTX560 HAWK TwinFrozr III
OS:   Windows 7 Enterprise 64-bit
Maticna:   Gigabyte 970A-UD3 sAM3+
Kuciste:   Thermaltake V4 Black Edition
EXTRAS (xD):
Headset: Creative Labs Fatality
Monitor: LG Flatron 22 620-PC
Tipkovnica: Logitech YBL49A UltraX Premium Keyboard
Podloga za mis: Sharkoon Xurface
Mis: Logitech VX Nano
Zvucnici: Logitech Speaker System Z313
Nije overklokano, mogu ugradit jos 2 slota rama i jos jedan procesor :D
Imam ja jos 2pca i 2laptopa koji su slabi (1 laptop moze pokretat BF3 na Medium na 30fps). Malo se hvalim :PP
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Mad Bomber - 13. Prosinac, 2011., 00:07
Jel vi imate bugove da vam u p'o frke nestane puska ili da ne mozete trcati ili da zvuk se ponavlja... stvarno me pocelo nervirat..... a te bugove imam samo u MP
a sve u svemu dobra je igra al' se treba na bugovima poradit..
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Bruce Lee - 15. Prosinac, 2011., 00:16
zanima me dali je moguce kupit s psn i onda shareat igru i da oboje igramo online? na 2 konzole.... i dali se dlc moze shareat?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 20. Prosinac, 2011., 21:48
za bozic si zelim kupiti bf3 limited edition na eplati. no, kao što kaze NAPOMENA, limited edition ne sadrzi mapu ''back to karkand'' (http://eplati.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=12&flypage=flypage.tpl&product_id=38&option=com_virtuemart&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71 (http://eplati.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=12&flypage=flypage.tpl&product_id=38&option=com_virtuemart&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71))
ali, hcl je rekao da za one koji su kupili limited edition, back to karkand je besplatan. (http://www.hcl.hr/vijesti-battlefield-3-back-to-karkand-stigao-na-pc-i-x360-5741-27.html (http://www.hcl.hr/vijesti-battlefield-3-back-to-karkand-stigao-na-pc-i-x360-5741-27.html)).
pa vas pitam : ako nabavim bf3 limit edition sa eplati, ocu li moci i dalje igrat tj. skinut back to karkand?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 22. Prosinac, 2011., 23:31
addatje me megafrendači: paajjkoo :hug
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 22. Prosinac, 2011., 23:51
Sad kad napokon imam novu kvalitetnu grafu, mogu reć da medium grafičke postavke > ultra. Skoro nikakva razlika, a medium radi fluidno i na staroj grafi.  :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 23. Prosinac, 2011., 00:38
addatje me megafrendači: paajjkoo :hug
To ti je BF3 nick? Jer ubacim u search soldier i nemogu te nać.  :hiha2:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 23. Prosinac, 2011., 13:39
Origin nick je to. :ementaler:

(http://i.imgur.com/jWDHI.png)

E da, zašto mi ovo dođe? Uopće ne mogu igrat igru. Helpač pliz! :(
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 23. Prosinac, 2011., 14:46
Jel ti grafička podržava DirectX 10?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 23. Prosinac, 2011., 14:53
Mislim da da, idem sad skinut onda DX10. :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 23. Prosinac, 2011., 15:01
Nemožeš skinut DX10. Napiši koju grafičku imaš pa će ti netko potvrdit jel podržava DX10 ili ne.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 23. Prosinac, 2011., 15:17
nVidia 9500 GT.

Znači, ako DX10 ne podržava moju grafičku, 400 kn bačenih na BF3 Limited Edition otišli su u kurac? :wildboy:

Dosada mi je sve manje više dobro išlo, Skyrim na medium, Witcher 2 na neki medium uz bitno smanjenu rezoluciju, Bad Company 2 medium... :(
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 23. Prosinac, 2011., 15:22
Ako dobro čitam ovo (http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=574&card2=497), onda podržava i trebalo bi radit.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nije_zvone - 23. Prosinac, 2011., 15:22
Minimum requirements for Battlefield 3
OS: Windows Vista or Windows 7
Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
Graphics card memory: 512 MB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version


al 3 sekunde gugla kažu da tvoja grafa podržaje direct x 10, pa ono, probaj skinit

http://en.softonic.com/s/directx-10 (http://en.softonic.com/s/directx-10)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 23. Prosinac, 2011., 15:32
Hvala! :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 23. Prosinac, 2011., 18:08
...ili ne baš. ;(

Opet isto. I opet sam guglo jedno pola sata, instalirao DX11, imam DX11 (vidio u onom nekom nVidia logu) i opet isto. Nezz ja ću se ubit. :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 23. Prosinac, 2011., 19:09
Updejtaj grafičke drajvere?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 23. Prosinac, 2011., 19:13
Christmas meets Battlefield 3 (http://www.youtube.com/watch?v=8XG4jY9MCYk#ws)
 
:b_dodo:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 23. Prosinac, 2011., 19:19
Updejtaj grafičke drajvere?

Upravo sad napravio, opet kurac od ovce.

EDIT:

Radi! Trebalo samo restartat komp nakon instalacije najnovijih drajvera!

EDIT2:

Ovo jebeno govno od igre mi uopće ne želi prikazati ni igrače ni oružja dok igram. Proklinjem cijeli jebeni svijet i najviše jebeni BF3.

sozz zbog psovanja, ljut sam (:

EDIT3:

Help, ja, život, živci... :(
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 23. Prosinac, 2011., 20:11
Igra ti je isto up to date? Probaj igrat na low postavkama.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 23. Prosinac, 2011., 21:17
Christmas meets Battlefield 3 (http://www.youtube.com/watch?v=8XG4jY9MCYk#ws)
 
:b_dodo:
savrseno :b_dodo:
bilo bi zakon kad bih si tako ja okitio kucu u gamerskom kvartu, bilo bih glavna faca  \:D/ ;) :dancing:
i da jos postavim ogromne zvucnike da se u cijelom kvartu cuje bf3 theme song ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 23. Prosinac, 2011., 21:28
Igra ti je isto up to date? Probaj igrat na low postavkama.

Igram na low, hvala svima na savjetima, igra rula inače. :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PanZer - 27. Prosinac, 2011., 00:31
Imam veliki problem sa navedenom igrom. Imam graficku sapphire radeon hd 5830 extreme verzija. Phenom II x 4 na 3.3 ghz i 6 gb ram ddr 3 na 1600 mhz.
Problem kod igre mi je da mi i na 800x600 sa low detaljim sve lagira. FPS mi bude na nekih 50-60 i odjednom paden na 15 i tako ostane,pa mi zvuk u igri prekida i svakakva sr...
Singleplayer mogu igrati na high detaljima bez problema. Da li mi iko moze reci u cemu je problem. Driveri sve novo instalirano,cak isprobano i na starjim driverima. Doslovno neznam vise sta da radim.
Hvala na pomoci
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Armor - 29. Prosinac, 2011., 21:54
Ne pokušavajte ovo kod kuće  :D

Battlefield 3 EPIC L96 Shot then FAIL !!! (http://www.youtube.com/watch?v=Z4TwvJGQKUY#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: summertime - 29. Prosinac, 2011., 22:42
kako preloše vozim avione. u mjesec dana nisam ni jedan bod osvojio ;(
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 29. Prosinac, 2011., 22:54
Ja isto ne volim avione vozit, zato ko pješak rulam!

A za video.  :ave: :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 30. Prosinac, 2011., 10:15
Ja sam rulao helić u BC2, sada ga vozim katastrofalno. :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: summertime - 30. Prosinac, 2011., 14:15
ja rulam helić ovdje. ne znam šta je to sa avionima.  :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 30. Prosinac, 2011., 22:39
Killao sam jednog lika s repair toolom, i jednog s defilbratorom. :hug
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: summertime - 31. Prosinac, 2011., 15:14
repair tool je dobar za stealth  :hihi:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 31. Prosinac, 2011., 19:30
napokon,ukljucen sam u najbolju mp igru godine !
evo moj ID http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/kmarkec/stats/353710247/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/kmarkec/stats/353710247/)
addajte me :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: summertime - 01. Siječanj, 2012., 13:21
kako li se samo sjećam tvojeg kenjanja po Battlefieldu  :loludara:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 01. Siječanj, 2012., 13:34
cod for men, bf for kids :pimp:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 02. Siječanj, 2012., 13:23
inace mi se bf nije bas svidao. ali me ovaj bf odusevio :)
mw3 je isto dobar ali ga ne vrijedi kupit jer imam vec mw2. mw3 = deja vu od mw2. dobra igra ali bf3 ima najbolji mp godine pa sam ga zato kupio. u prosjeku, po meni mw3 je bolji jer ima sve dobro. bf3 je prosjecno gori zbog smecastog sp-a. ali owna s mp-om pa eto, morao sam kupit. :)
i srao sam po bf-u jer su ostali srali po cod-u :(
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: maltar.ivan - 02. Siječanj, 2012., 21:25
add me: ivekassassin
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 03. Siječanj, 2012., 12:36
iz nekog razloga nemogu nikog addat :(
i kako se stavi u 3rd person kad sam u vozilu?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 03. Siječanj, 2012., 14:46
Odigrao po drugi puta kampanju i mogu reći da mi je ovo možda i najbolja singleplayer kampanja koju sam igrao, što se tiče FPS-a. Jednostavno mi odgovara ta realnost, način na koji se sve odvija, zvukovi oružja i bojišta koji su nešto nevjerovatno. Grafički jedna od najlijepših igara. Šteta što zadnja misija u New Yorku ne traje duže, jer izgleda brutalno. Predstoji mi samo da kupim igru i da se upustim u MP.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 03. Siječanj, 2012., 16:02
iz nekog razloga nemogu nikog addat :(
i kako se stavi u 3rd person kad sam u vozilu?
A da si prije igre pogledaš kontrole? Inaće je "c".

Predstoji mi samo da kupim igru i da se upustim u MP.
To ti jako preporučujem. MP je jednostavno odličan.  :approve
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 03. Siječanj, 2012., 22:21
Predstoji mi samo da kupim igru i da se upustim u MP.

I da shvatiš kako igranje na easy u kampanji nije nikakav izazov, već da ti konstatno You have died piše na ekranu. :mrs:
Bar je to bio moj BC2 početak. Zato Battlefield 3 rulam više od Loše Družbe Dva. :approve
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: veco - 10. Siječanj, 2012., 12:27
Pozdrav prvenstveno svim adminima i moderatorima.

Pošto sam prvi puta ovdje molim da mi ne zamjerite ukoliko sam pogrešno post ostavio ili postavio pitanje, naime nisam stigao cijeli forum pogledati.

Dolazim sa AA scene, di sam proveo oko 7 godina sa AA 2. AA3 ne namjeravamo igrati i žalosno što su ubili authorizaciju sa AA 2.8.5.

Pitanje je vezano za BTF3 koju sam skinuo sa torrentom free, i super radi single player no za multiplayer me zanima da li moram kupiti igru da je igram online free? Da li mogu igrati igru i regati se na battlelog ukoliko nemam orginal?

Eto nadam se da ćete mi moći pomoći pošto sam novi ok te igrice.  :ave:

Hvala svima

lp
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: snowblind - 10. Siječanj, 2012., 12:48
Treba ti original da možeš igrati online i pristupiti battlelogu.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: veco - 10. Siječanj, 2012., 13:18
Sorry za krivo postanje. Sada vidim topic vezan za btf3.

Hvala na replay-u. Znaći ne može se nikako drugačije to zaobići osim kupnjom igrice.


Pozdrav svima
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Bruce Lee - 10. Siječanj, 2012., 18:16
Pozdrav prvenstveno svim adminima i moderatorima.

Pošto sam prvi puta ovdje molim da mi ne zamjerite ukoliko sam pogrešno post ostavio ili postavio pitanje, naime nisam stigao cijeli forum pogledati.

Dolazim sa AA scene, di sam proveo oko 7 godina sa AA 2. AA3 ne namjeravamo igrati i žalosno što su ubili authorizaciju sa AA 2.8.5.

Pitanje je vezano za BTF3 koju sam skinuo sa torrentom free, i super radi single player no za multiplayer me zanima da li moram kupiti igru da je igram online free? Da li mogu igrati igru i regati se na battlelog ukoliko nemam orginal?

Eto nadam se da ćete mi moći pomoći pošto sam novi ok te igrice.  :ave:

Hvala svima

lp

preporucam ti da samo kupis cd key... imas na ebayu za nekih 70ak kuna, aktiviras na originu i imas original igru... i to je to..:) (ako ti netreba cd case i fizicki cd)... u suprotnom doci ce te skuplje naravno....
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: veco - 10. Siječanj, 2012., 19:43
Pozdrav Lee.

Evo skinuo sam Origin od EA, i regan sam tamo. No nije frka kupiti cd key no gdje stavljam ...malo sam nobek sa time.....Na esl-u sa wireom i steamom nije frka no ovdje sam nobek pa mi malo pojasni funkciju Origina(koliko kužim na battlelog se ne mogu logati bez origina acc)....No di stavljam orginal cd key....

thx na replayu

lp
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Bruce Lee - 11. Siječanj, 2012., 01:03
nemas problema,

odi na http://www.origin.com/about (http://www.origin.com/about) skini si program i pokreni ga. Tamo ces imati opciju aktivacije igre putem cdkeya, kojeg ces kupit. Nakon što si aktivirao kod, dobit ćeš digitalni download igre, koju skineš i instaliraš. I to je to :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kveki - 11. Siječanj, 2012., 21:30
Battlefield 3 Panic Attack!! (http://www.youtube.com/watch?v=HzyXcjqzEw8#ws)  :hihi:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: xR41D3Nx - 11. Siječanj, 2012., 21:58
Pozdrav!

Ako mislite samnom igrati i pomoci oko trophy-a, slobodno me dodajte :)

Moj ID je:

xR41D3NxCRO
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Bruce Lee - 11. Siječanj, 2012., 22:06
hahaha prejak video :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Dragster - 11. Siječanj, 2012., 22:06
Battlefield 3 Panic Attack!! (http://www.youtube.com/watch?v=HzyXcjqzEw8#ws)  :hihi:

 :hihi: :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 11. Siječanj, 2012., 22:15
Dobar.  :hihi:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 12. Siječanj, 2012., 13:59
Močno.  :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 13. Siječanj, 2012., 13:52
Močno.  :ave:
savrseno  :wildboy:
inace, za video, recon je trebo napravit quick scope ili neki shit :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 21. Siječanj, 2012., 17:54
prije tjedan dana sam bio kikan iz servera zbog prevelikog K/D ratioa  :loludara:
znam, prekasno govorim :(
rado bih vam poslao sliku kao dokaz (slikao sam), ali ne znam kako da postam :(
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 21. Siječanj, 2012., 17:58
Pogledaj ovaj Pajkov tutorial  :hiha:

How to upload an image to the internet (http://www.youtube.com/watch?v=pcoWVgBXeTo#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 21. Siječanj, 2012., 18:02
evo, nadam se da sam uspio postat
(http://i.imgur.com/ewuhq.jpg)
evo, victory!  \:D/
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 21. Siječanj, 2012., 18:09
Fali ti još samo [img] na početku linka i [/img] na kraju.

EDIT:

Ovako:

[img]http://i.imgur.com/ewuhq.jpg[/img]
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 21. Siječanj, 2012., 19:06
Pogledaj ovaj Pajkov tutorial  :hiha:

How to upload an image to the internet (http://www.youtube.com/watch?v=pcoWVgBXeTo#ws)

u jelly :hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 25. Siječanj, 2012., 17:03
http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-3-unbelievable-moment/ (http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-3-unbelievable-moment/)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 25. Siječanj, 2012., 17:42
Ae, rulalo je malo.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 27. Siječanj, 2012., 22:22
Doublam, al' ae.

Ridiculously Fun BF3 Dogfight (http://www.youtube.com/watch?v=hKYcn_-7RFc#ws)

Majko mila, vec mi se dugo nije nesto tako jako igralo u multiplayeru.  :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Mzehn - 27. Siječanj, 2012., 22:32
Za kolko love bi se mogo samo key rješit? ima netko da je tako uzimao?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 28. Siječanj, 2012., 08:16
A morao se video izgubit na prijasnjoj stranici zbog jednog posta, morao je.  :wildboy:

Ridiculously Fun BF3 Dogfight (http://www.youtube.com/watch?v=hKYcn_-7RFc#ws)

 :hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 29. Siječanj, 2012., 14:35
battlefield 3 james bond moment. lol (http://www.youtube.com/watch?v=2TS_b-tXkHs#ws) Neznam jel bilo, ali je.  :ave:

@Yuri

Dobar vid, samo šteta što ga nije uspio sredit.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: coksa - 29. Siječanj, 2012., 22:33
Imam Intel Core i3 2100 (Sandy Bridge), Nvidia 9800 GT 1GB, 4 GB RAM, mogu li s time pokretat na mid detaljima, s 45+ fps-a?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 29. Siječanj, 2012., 23:56
Možeš, tako i tako su medium = utlra detalji. Nevidim nikakvu razliku s GTX 570
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: coksa - 30. Siječanj, 2012., 21:29
Da, zato mi nije prioritet vrtit na high jer već imam high na mid lol

Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 03. Veljača, 2012., 22:58
Battlefield 3: WTF big guy glitch (http://www.youtube.com/watch?v=dbOn_AYtyJU#ws)

Umirem. OČI!
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 05. Veljača, 2012., 17:35
Poceo igrat. Id: Yurster  :hiha:

Cudi me sto nije detaljnije napisano o nekim stvarima u igri ovdje u topicu.
Mogu reci da sam jebeno odusevljen multiplayerom. Kad se malo upoznaju mape, mogucnosti su ogromne.
Nije mi toliko zabavno zbog same borbe, vec zbog cinjenice da uvijek postoji nekoliko ruta do nekog cilja. I realno, moze se napredovati u levelima bez ijednog ispaljenog metka, ako tako bas zelite igrati. Spotting, healanje i reviveanje, support klasa koja daje ammo packove - skoro svaka akcija u kojoj radite nesto za vas team ili squad daje bodove.

Dizajn same igre zapravo potice promjenu klasa tijekom matcha, ovisno o situaciji.
Imate snipera iza nekog dobrog zaklona, ali nema krov nad glavom?
Uzet support klasu i zapaprit ga mortarom.
Ili assault i grenade launcher.

Nekoliko protivnika je zasjelo u zaklon i salje kisu metaka svaki put kad provirite iza ugla?
Assault i grenade launcher sa smoke granatama.
Zadimite sve ispred njih, sprintate na bok ili iza leda te grupe i gg.

Protivnici poceli zesce campati i pokrivati jedni druge? Uzeti recon klasu sa mobile radio spawn gadgetom, postavit spawn point negdje na boku ili iza leda protivnika i ostatak vaseg teama dolazi preko tog spawna dokle god ga protivnik ne unisti ili vi ne poginete. Ili assault+smoke grenade pa navalite svi grupno kroz dim.

Ima par mapa koje uopce nemaju vozila, od kojih je Operation Metro najimpresivnija. Doduse, Metro je najbolji u TDM-u, u Conquestu postaje campfest. U TDM-u se borba postupno seli iz dijela podzemne zeljeznice, pa u zgrade i na otvorene ulice, ovisno o tome gdje igra odluci spawnati grupe.

Nema situacije za koju ne postoji kontra i to me zapravo najvise odusevljava. Stvar postaje jos bolja time sto vam se sve vise i vise mogucnosti otvara sto duze igrate. Za skoro sve radnje dobivate EXP, koji eventualno otkljucava attachmente za vasa oruzja, specijalizacije za klase, dodatna oruzja ili gadgete ala mortar/MAV(mobilni spotter i motion senzor) i cak dodatke za vozila.

tl;dr

Battlefield 3 rula kristove.  :hug

EDIT:

Nego, sakam kitu u helikopterima/jetovima. Posebno u mlaznjacima. Ima negdje nekakav tutorial za setup kontrola i tako to?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 05. Veljača, 2012., 19:52
Budem te dodao. :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 06. Veljača, 2012., 12:42
Mucilo me disconnectanje u multiplayeru u pocetku. Svakih 10-30 minuta bi igra crashala i vratila me natrag na desktop.
Na kraju ispada da je za to bio odgovoran retajni Punkbuster, kao i u svim igrama koje su ga do sad koristile.  :tired:

Dakle, par stvari:

1.) Punkbuster i uPnP na Thompsonovim routerima se ne vole iz nekog razloga. Jednostavno u izborniku routera ugasite uPnP i probajte igrati. Ako igrate uspjesno duze od 30 minuta, gg. Probajte to napravit i na drugim routerima ako vas muci disconnectanje.
2.) Realtekove integrirane zvucne kartice, tj. njihovi driveri i Punkbuster se ne slazu. Tipicno updateajte drivere na najnoviju verziju i/ili smanjite kvalitetu zvuka u opcijama drivera na 16bit/44Khz(CD Quality).
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: metalmanijak - 06. Veljača, 2012., 22:06
Eto instalirao si ga danas na laptop! Radio na 5 FPS-a i bez zvuka, laptop skoro da mi se nije zapalio!  :tired:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 06. Veljača, 2012., 22:11
Mucilo me disconnectanje u multiplayeru u pocetku. Svakih 10-30 minuta bi igra crashala i vratila me natrag na desktop.
Na kraju ispada da je za to bio odgovoran retajni Punkbuster, kao i u svim igrama koje su ga do sad koristile.  :tired:

Dakle, par stvari:

1.) Punkbuster i uPnP na Thompsonovim routerima se ne vole iz nekog razloga. Jednostavno u izborniku routera ugasite uPnP i probajte igrati. Ako igrate uspjesno duze od 30 minuta, gg. Probajte to napravit i na drugim routerima ako vas muci disconnectanje.
2.) Realtekove integrirane zvucne kartice, tj. njihovi driveri i Punkbuster se ne slazu. Tipicno updateajte drivere na najnoviju verziju i/ili smanjite kvalitetu zvuka u opcijama drivera na 16bit/44Khz(CD Quality).
meni tako isto. tad sam apdejtao driver do kraja, restart komp i pokrenuo igru na low, jer male su sanse da mogu igrat na medium (nije mi smece komp, nego igra ima tehnickih problema  :tired:)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 06. Veljača, 2012., 23:31
Nije problem u igri, nego u Punkbusteru, kao sto napisaoh. A mozda ti je i komp smece.  :hiha2:
Imam za danasnje pojmove prosjecan komp(C2D E7500, 4GB DDR2, Radeon 5830), a multi mi leti na high-ultra. Doduse, u vecim guzvama padne na 20-ak FPS, pa drzim radije na medium.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 06. Veljača, 2012., 23:36
moguce da je problem u punkbusteru jer kad stavim na medium nakon 5 min se crasha, a ide mi 60 fps na high.
i ne, komp mi nije smece.  :hiha2:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 06. Veljača, 2012., 23:38
Onda napravi jedne od one dvije stvari koje sam napisao gore. Ili update Realtekovih drivera, ili iskljucit uPnP na routeru.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Dumby - 07. Veljača, 2012., 20:05
Battlefield 3 - Secret Viking "Viking Commentary" (http://www.youtube.com/watch?v=_OFXQVH4SXE#ws)
 :ave: :ave: :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 07. Veljača, 2012., 23:32
Erm, ne. Valjda jedan od zescih primjera forsanja. Saka.  :wildboy:


Al' ovo rula kristove, pogotovo kad malim nenaoruzanim bagercicem uspiju sredit 2 naoruzana transportera:
Battlefield 3 Pro Tips: "JihadMobile" (http://www.youtube.com/watch?v=OzE5hgOmy-4#ws)
Izvedivo na serverima gdje je friendly fire ugasen.


Sutra nabavljam mic. Tko od HCL ekipe ima mikrofone, da se malo pocnemo skupljat u squadovima i radit pizdarije?  :hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 14. Veljača, 2012., 23:31
Battlefield 3 False Security! (http://www.youtube.com/watch?v=EJn8DG-HFQs#ws)


Kako trolla isuse tip, strasno nesto.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 15. Veljača, 2012., 10:49
cekaj na 0:29 on je zbog buga dosao do enemy base, i onda kad je usao na 0:34, odjednom je bio u zraku. wtf.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: fxp1990 - 15. Veljača, 2012., 11:44
cekaj na 0:29 on je zbog buga dosao do enemy base, i onda kad je usao na 0:34, odjednom je bio u zraku. wtf.

neee frajeru, to je pokaza snimku od prije leta dok je stavljao C4
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 15. Veljača, 2012., 17:51
Upravo to govori u videu jebemu. Kmarkec. Inteligencija 158.  :fpalm:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Filozof - 22. Veljača, 2012., 19:43
@Yuri -  /Obozavam tog lika i njegove videe

Kolko ste aktivni ovdje na HCL-u sto se tice igranja na PS3? (igranja BF3, jel) Nisam jos primjetio neki glavni klan ili slicno. Please postedite me onog stereotipa da je novajlija na forumu = noob u igri  :winknkiss:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Jaime Lannister - 22. Veljača, 2012., 19:45
@Yuri -  /Obozavam tog lika i njegove videe

Kolko ste aktivni ovdje na HCL-u sto se tice igranja na PS3? (igranja BF3, jel) Nisam jos primjetio neki glavni klan ili slicno. Please postedite me onog stereotipa da je novajlija na forumu = noob u igri  :winknkiss:

e daj mi posalji poruku da te dodam , igram battlefield 3 na PS3 redovito pa da te add za frenda na psn
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 22. Veljača, 2012., 20:58
Battlefield 3 Counter Sniping! (http://www.youtube.com/watch?v=VzlOW__-nOE#ws)

<3
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 22. Veljača, 2012., 22:02
Upravo to govori u videu jebemu. Kmarkec. Inteligencija 158.  :fpalm:
imao sam iskljucen zvuk na videu kad sam ga gledao, slusao sam muziku.  :hiha2:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: cole90 - 26. Veljača, 2012., 23:48
ovaj nije mi se bas dalo citat sve ove postove pa nezz jeste li na kraju rijesili problem - bar onaj sta se zvuka tice

pa zvuk na bf3 cete popravit vrlo jednostavno odite na bf3.exe desni klik/properties/compatibility- stavite kvačicu gdje vam pise: Run this program in compatibility mode for - i odaberite windows 98.... to je meni popravilo SVE a nadam se da ce i vama POZDRAV.... :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 26. Veljača, 2012., 23:59
Ili alternativno - noviji patchevi rijesili problem automatski.
Meni je samo piratska verzija radila taj problem.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 28. Veljača, 2012., 15:34
Battlefield 3 Today: The Experience - Back To Karkand Jet Stunts | Edited by Benzla (http://www.youtube.com/watch?v=hPowtIx5DQg#ws)

Ja letim jedva 20m i onda se nabijem negdje.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 28. Veljača, 2012., 15:49
Ja za jetove koristim gamepad. Mis je kao precizniji, ali jednostavno ne mogu letjet tako. Mis koristim kad trebam napadat ground targets. Za sve ostalo gamepad.
Kontrole sam si sredio identicno kao za Ace Combat.

L2 - Air Brake
R2 - Throttle
R1 - Yaw Right
L1 - Yaw Left
DPad Down - Countermeasures(Flares i ta govna)
X - Fire primary weapon
/\ - Change weapon
[ ] - Reload weapon
O - Enter/Exit vehicle
Lijevi stick - Roll Left/Right + Pitch Up/Down
Desni stick - freelook

Rula letjet tako.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 29. Veljača, 2012., 02:04
Baš mislio da ćeš komentirat video ovaj. Rula jebote. Savršen skill  :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 29. Veljača, 2012., 10:24
iskreno, nije mi jasno kako se neko moze okrenut naopacke s jetom (bar na misu). to nije problem na bfh, srecom, kad igram kao kamikaza  :hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 29. Veljača, 2012., 11:22
Kako ta recenica nema mrtvog smisla...  :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 01. Ožujak, 2012., 10:45
pogle video 0:25 covjek se okrenuo pod kutom od 180 stupnjeva, što je nemoguce sa misem, dok je prelagano napravit u bfh-u (BATTLEFIELD HEROESU). kontas sad?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 01. Ožujak, 2012., 11:12
Nezz ono, lupio bi te zbog tih izljeva gluposti.  :fpalm:

Nemoguce? Jeboteled, mis lijevo/desno = roll lijevo/desno.
Sasvim moguce sa misem. Zapravo, sasvim moguce sa misem/tipkovnicom/gamepadom.

Tebi treba ovo, fino si odgledaj:
Battlefield 3 Jet Tutorial Part 1 of 3: Basic Movement, Offensive and Defensive Maneuvers (http://www.youtube.com/watch?v=FkPsGauBb9s#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 01. Ožujak, 2012., 21:22
Yuri, koji ti je ID?
Onako, da te dodam. ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 03. Ožujak, 2012., 16:39
Yuri neki profić u BF3.  :mrgreen:  [vens mi je nick ingame sad smo bili igrali]   :ementaler:

Al sad to na stranu. Imam pitanje jedno. Jel se isplati kupit DLC Back To Karkand? U smislu uloženog i dobivenog. Jer 15€ mi nije baš malo.  :bonk:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 03. Ožujak, 2012., 16:45
Nezz šta bi ti reko, ono, da si kupio Limited Edition bi sve bilo okej, ovako možda da čekaš neko sniženje cijena ili popust.
Mislim, skoro pa sve najbolje mape u igri su u Back to Karkandu.

BTW, dodah te. :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 03. Ožujak, 2012., 16:50
Yuri, koji ti je ID?
Onako, da te dodam. ;)

Yurster

Nisam profi, al' ono, Metrolol. Trebas samo znat iz kojeg kuta mape lobirat hand grenades i pucat iz M320.
I realno, mozes bit top scorer na toj mapi ako samo reviveas. Ne moras niti jedan metak ispalit.

Grozna mapa. Najgora ikad. Ali upravo taj kaos zna bit nenormalno zabavan.

Inace, u Back To Karkand su mi najdraze mape u igri. Pogotovo Strike at Karkand, koja nema helikoptera i mlaznjaka, ali ima tenkova i APV-a.
I hrpetinu zgrada. Ono, cisti urban combat, gust. Mapa ima hrpu precica i nudi mnogo ruta za flenkanje protivnika, gdje god se nalaze.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: theSEKIman - 06. Ožujak, 2012., 12:23
Evo kako Battlefield Community HR trenutno priprema domaću ligu za naše BF klanove, sajt je u izradi, kockice se pomalo slažu. Znači radi se o "domaćoj" ligi gdje bi se natjecali klanovi s naših područja, trenutno su dva moda u pripremi za ljestvice, Conquest 8v8 sa vozilima, te 5vs5 Infantry Only. Postoji mogućnost ubacivanja i drugih ljestvica, npr. Hardcore modova, ali to sve ovisi o vama koliko ste zainteresirani. Bilo bi dobro kad bi klan leaderi ostavili koju riječ na BCHR forumu. Također, za prijavljanje u ligu moći ćete sami napraviti svoj team, znači oni koji nisu u nekim klanovima moći se sastaviti svoj team i natjecati se.

Za sada su sastavljena neka pravila, većinom preuzeta sa ESL-a, a budući da to nije finalno i da ćemo moći nešto prilagođavati, bilo bi lijepo kad bi malo pogledali ta pravila te dali svoja mišljenja i ideje na BCHR forumu. Oni koji nisu regani na BCHR neka se slobodno regaju, a ako ima nekakvih problema s registracijom javite mi se na PM ovdje sa vašim usernameom i emailom koji ste htjeli registrirati.

http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?f=77&t=1018 (http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?f=77&t=1018)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Dr_Furyo - 11. Ožujak, 2012., 22:03
Neznam gdje mogu postat videe jer nisam nigdje našao temu,nadam se da nisam pogriješio ako sam ovdje stavio
http://www.youtube.com/watch?v=0PhkeVHXbdM
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 11. Ožujak, 2012., 22:20
Spojio temu.  ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 28. Ožujak, 2012., 09:53
izgleda da nam dolaze manje mape u lipnju
Battlefield 3: Close Quarters Gameplay Premiere Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=s9N853JrG_0#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: jajo - 29. Ožujak, 2012., 20:17
Jel mogu pokrenuti BF3 bez problema:

CPU:Intel Core B950 procesor(2.1GHz, 2MB L3 cache)
GPU:NVidia GeForce GT 520, up to 2741 MB TurboCache
RAM:4GB
HDD:750GB
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 29. Ožujak, 2012., 23:05
Da.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 31. Ožujak, 2012., 00:39
kad udem u server, samo mi je crni ekran i cujem zvuk u pozadini (glupi patch). ima li ko rjesenje na ovo?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 31. Ožujak, 2012., 00:45
Imas rusku verziju i trebas ponovno applyat english language patch.

Link:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347951429907/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347951429907/)
Naslov: BATTLEFIELD 3 pomoć!
Autor: StrategyFan - 07. Travanj, 2012., 19:24
Ovako neznam je li stvar konekcije,ali od kada sam kupio BF3 za PC i počnem igrati oko 17h pa nadalje događa mi se lag tako da je ne igrivo.Kad tračim vraća me unatrag tako da ne mogu se uopće pomaknuti..-_-
Ujutro i iza ručka mi radi savršeno...
Ja neznam u čemu je problem inače mi radi bez problema 50+ FPS na Ultra
CPU : Phenom II x4 3.4Ghz
Graf. : Sapphire ati HD 6950 2B
RAM: 2x4 GB DDR3 1600MHz Corsair
OS: Windows Home Premium 64bit

Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: iizswimming - 07. Travanj, 2012., 20:46
jesi dirao net smoothness bar? ako nisi onda nazovi ISP
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: StrategyFan - 07. Travanj, 2012., 21:50
Sve je uredu kad igram ujutro,ali popodne valjda kad Ameri počnu igrat pa meni konekcija šteka šta ja znam....Zva sam T-Com odnsono ISP i kažu da oni ne znaju šta je to i da to nema veze s internetom šta ja znam izludilo me.Odreka sam se PS3 i kupia mašinu od PC da bi me ovo zajebavalo
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 08. Travanj, 2012., 18:58
Odvojite 10 minuta jer ovo stvarno rula. Zadnji i najbolji gameplay je nešto awesome.  :ave: :ementaler:

Hazard Cinema Top 10 Battlefield 3 Plays :: Episode 10 (http://www.youtube.com/watch?v=aVc8kpxUHWU#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 08. Travanj, 2012., 19:14
His name is bond, james bond.  :ave: Kak je uletio u helić.  :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 30. Travanj, 2012., 20:30
oce li se placat close quarters DLC?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 01. Svibanj, 2012., 00:18
Ne dobil buš ga pod božično drvce!? Kakvo je to glupo pitanje?  :hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 01. Svibanj, 2012., 00:58
Čovjek se ponadao valjda.  :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 01. Svibanj, 2012., 01:19
Ali, ali pričamo o EA  :wildboy:
Uglavnom nikako da "višak" para dođu da si priuštim BF3 sa svim tim krasnim i atraktivnim DLC-ima, rulaju mi križeve.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 09. Svibanj, 2012., 11:02
(http://i.imgur.com/etrrd.png)

Otključao sam barem 5-6 dodatka za M416, dobio 26 ribbonsa, game time 49m 6s. Rulalo je igrat :hug
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Blaster32 - 09. Svibanj, 2012., 14:39
ping  :geek:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 09. Svibanj, 2012., 14:43
Brazilski server. :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: StrategyFan - 09. Svibanj, 2012., 15:52
pajko da li ti možda igraš na PS3 ili PC i da mi odnekud poznaješ PSN ID :  STOBREC
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 09. Svibanj, 2012., 15:57
Igram na Pc-u.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 09. Svibanj, 2012., 16:19
ping  :geek:

Battlefield koristi hibridni netcode. Tako oni s visokim pingom te zapravo skinu iza zidova, dok ti njih vidis normalno(ne ranije, jel).
Jedna od stvari koja mi ne lezi u toj igri, zajedno sa suppression mehanikom kojom su ujebali igru u zadnjem patchu.
Prestao igrat odonda. Cu probat opet ako srede to u skorije vrijeme.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 13. Svibanj, 2012., 12:57
El bi bila koja dobra dušica pa pošto sam ja početnik da mi objasni razliku između modova (coquest large, conquest, conquest assault large, conquest large, rush, squad rush, squad dmt, team dm) te da mi preloži koja je mapa najbolja (nemam back to karkandad btw), plez ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Freddy - 13. Svibanj, 2012., 13:02
Modovi (http://bf3blog.com/battlefield-3-game-modes/)

za mape ne znam, jer nisam igrao, ali imaš na toj stranici i informacije o mapama, kao uostalom i o oružjima i ostalim stvarima koje bi te mogle zanimati.

Mape, jel (http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 13. Svibanj, 2012., 13:10
Modovi (http://bf3blog.com/battlefield-3-game-modes/)

za mape ne znam, jer nisam igrao, ali imaš na toj stranici i informacije o mapama, kao uostalom i o oružjima i ostalim stvarima koje bi te mogle zanimati.

Mape, jel (http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/)

Thanks bro ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Smoki - 13. Svibanj, 2012., 20:33
Imam problem , kada zelim uc u MP dođe mi error za AMD Radeon Update, ali neznam zasto kad imam sve nove i nakon 2 minute igra mi se frezza. Pomoc?   :wildboy:  :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 14. Svibanj, 2012., 17:22
oni koji igraju MP:
kakav vam je ping?
jel b2k potreban, odn jel ima dosta igraca i servera na osnovnoj verziji igre s pristojnim pingom (manje od 90ms)?
kakva je situacija sa cheaterima?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 14. Svibanj, 2012., 17:51
oni koji igraju MP:
kakav vam je ping?
jel b2k potreban, odn jel ima dosta igraca i servera na osnovnoj verziji igre s pristojnim pingom (manje od 90ms)?
kakva je situacija sa cheaterima?
Ja uglavnom igram na serverima gdje je ping od 50-60, a takvih je puno (ima njemačkih servera, ruskih itd)
Cheatera nema puno ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 14. Svibanj, 2012., 21:41
oni koji igraju MP:
kakav vam je ping?
jel b2k potreban, odn jel ima dosta igraca i servera na osnovnoj verziji igre s pristojnim pingom (manje od 90ms)?
kakva je situacija sa cheaterima?
Ja uglavnom igram na serverima gdje je ping od 50-60, a takvih je puno (ima njemačkih servera, ruskih itd)
Cheatera nema puno ;)
uf, odlicno.

sam mi reci, onak ugrubo, jel ima vise ekipe sa dlc-om ili obicnim bf3?  gledam, ako uzmem obicni da se eventalno ne potrosi baza igraca i dobrih servera pa da ne trebam kupovat dlc za punu cijenu, s druge strane ako uzmem sa b2k, ista stvar, da nema premalo ekipe s dlcom?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 14. Svibanj, 2012., 22:00
Back To Karkand mape su mi najbolje u igri.

Uzmi DLC.

I nemoj bit saban i uzimat used account. Neces uopce kuzit pola stvari koje se dogadaju u igri ako sam ne levelas lika.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 14. Svibanj, 2012., 22:03
ok, onda definitivno uzimam s dlcom. vec odradjeno levelanje mi je korisno, pogotovo ako su to klase koje namjeravam igrati. nemam kaj skuzit, znam igrat, igrao/igram takav tip igre, a i druge tipove fpsa
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 14. Svibanj, 2012., 22:05
Battlefield 3 je sasvim drugačije iskustvo od Bad Companya 2, ako na to misliš.
Tako da bolje kreni od 1. levela, puno će ti biti korisnije i naučit ćeš mape napamet i znati gdje ćeš koja oružja koristiti. I osjećaj napredovanja je savršen.
I svakako uzmi Back to Karkand, uživat ćeš.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 14. Svibanj, 2012., 22:08
jedino mape treba naucit, da, al nije to problem. mislim na tip igre s velikim mapama i timskim radom i realnom putanjom metka, tipa red orchestra
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 14. Svibanj, 2012., 22:11
Niti jedan drugi FPS nema suppression. Neces znat igrat.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 14. Svibanj, 2012., 22:13
ima upravo red orchestra. igrao sam i betu bf3, tako da znam to i jos neke specijalne elemente gameplaya
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 14. Svibanj, 2012., 22:19
Beta se razlikuje od pune verzije, ono. :wildboy:

Možemo mi tu sad pametovati, na tebi je odluka. :hug
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 17. Svibanj, 2012., 10:48
jel se moze u igri iskljuciti stalan prikaz objectivea, recimo da iskacu kad stisnes neku tipku ili nesto? ili jel im se moze smanjiti velicina (ko u cod4)? pokrivaju mi pola mape, jel se moze bar transparentnost smanjiti?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 17. Svibanj, 2012., 14:29
mislis na HUD? vjerojatno ti je low rezolucija pa ti je zato tako jer cim smanjis rezoluciju, HUD ti se poveca.

nego, jel itko igra ponekad kao kamikaza? u zadnje vrijeme non stop to radim ;) npr. idem capture base i onda me ubi snajper koji kampa u bazi. covjek me raspizdi, uzmem mlazni avion i brzinom od 500 čvorova se zaletim na njega :hiha: naravno, ako ocu capturat, skocim iz aviona tren prije sudara ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 23. Svibanj, 2012., 20:25
Only in Battlefield 3 - I've got your back bro! (http://www.youtube.com/watch?v=y9nuX6KdCKE#ws)

Odličan tajming.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 23. Svibanj, 2012., 20:30
 :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 24. Svibanj, 2012., 11:52
koja oruzja s kakvim setupima koristite kod kojih klasa?
i koje dodatke koristite na vozilima?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 24. Svibanj, 2012., 11:59
Only in Battlefield 3 - I've got your back bro! (http://www.youtube.com/watch?v=y9nuX6KdCKE#ws)

Odličan tajming.
ja sam par puta pogodio mlazni avion sa 50-100 m s tenkom, dok je isao s lijeva na desno / s desna na lijevo, a ne kao ovdje, isao mu je ravno u facu, mogu i ja to. uopce nije sreca, samo tajming i putanja.  :hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 28. Svibanj, 2012., 22:40
Htio sam se ubit, ali prije toga zadaviti golim rukama j... admina s talijanskoga servera.


(http://i.imgur.com/X9rYP.jpg)


Tip je idiot. Bio je u slabijem timu,a ja sam u tom trenutku bio među prvih pet u oovom jačem. Kako god bilo, kad sam umro promjenio sam tim. Gledam ja koji kurac sad ovo, od rusa došo do amera. Sad idem ja da promjenim tim, tj. da se vratim u svoj. I vratim se, ali odjednom umrem. Piše ubijen od admina. Kako god bilo, u tom meču sam se rank upao, otključao masu attachmenta za svoje oružje. Sad krene slijedeća runda, već ona počela, meni se prikakilo i izađem ja van iz igrice. Nakon obavljene nužde vraćam se ja na Battlelog kad ima da vidim. Ja ostao od tamo gdje sam i počeo, od ranka 7. BIo sam u depri, i onda sam ponovno išo odigravat, ali na drugom serveru. Uspio sam nešto malo povratiti, ali ne puno. Prije sam otključao masu toga za assualt klasu, masu dog tagova. Ne znam, najsigurniji su onda njemački serveri jer na njima nikad nisam imao problema.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Pajko - 29. Svibanj, 2012., 22:49
Njemački, američki i ruski serveri su najbolji. Ima par dobrih iz Poljske i Brazila također.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 29. Svibanj, 2012., 23:17
Htio sam se ubit, ali prije toga zadaviti golim rukama j... admina s talijanskoga servera.


(http://i.imgur.com/X9rYP.jpg)


Tip je idiot. Bio je u slabijem timu,a ja sam u tom trenutku bio među prvih pet u oovom jačem. Kako god bilo, kad sam umro promjenio sam tim. Gledam ja koji kurac sad ovo, od rusa došo do amera. Sad idem ja da promjenim tim, tj. da se vratim u svoj. I vratim se, ali odjednom umrem. Piše ubijen od admina. Kako god bilo, u tom meču sam se rank upao, otključao masu attachmenta za svoje oružje. Sad krene slijedeća runda, već ona počela, meni se prikakilo i izađem ja van iz igrice. Nakon obavljene nužde vraćam se ja na Battlelog kad ima da vidim. Ja ostao od tamo gdje sam i počeo, od ranka 7. BIo sam u depri, i onda sam ponovno išo odigravat, ali na drugom serveru. Uspio sam nešto malo povratiti, ali ne puno. Prije sam otključao masu toga za assualt klasu, masu dog tagova. Ne znam, najsigurniji su onda njemački serveri jer na njima nikad nisam imao problema.

ne mora ti bit, mozda ti nije battlelog apdejtan, nekad mu treba vise od 24 sata da tocno prikaze podatke. a ako u igri imas sve kaj si otkljucao, onda ti je dobro
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 29. Svibanj, 2012., 23:46

ne mora ti bit, mozda ti nije battlelog apdejtan, nekad mu treba vise od 24 sata da tocno prikaze podatke. a ako u igri imas sve kaj si otkljucao, onda ti je dobro
Nope, morao sam sve ispočetka.
No sad imam novi problem, kod ranka imam minus


(http://i.imgur.com/TFpPL.jpg)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 30. Svibanj, 2012., 01:06
e pa to ti znaci da ti nije apdejtan battlelog, isto je meni bilo. sutra ce ti biti veci rank na battlelogu, a kad udjes u neku partiju onda bi ti trebao biti normalan rank bez obzira kaj je na battlelogu manji
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 30. Svibanj, 2012., 08:20
e pa to ti znaci da ti nije apdejtan battlelog, isto je meni bilo. sutra ce ti biti veci rank na battlelogu, a kad udjes u neku partiju onda bi ti trebao biti normalan rank bez obzira kaj je na battlelogu manji
A si pogledo malo sliku uvećano. PRvo mi kaže da sam rank upao 9, a onda 8 level. Potom kod xp imam -527/15000. Evo prošlo je 10 sati i još ništa.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 03. Lipanj, 2012., 13:40
Kako su mi glupe ove mape. Na kraju igram samo na jednoj, Operation Metro. Tu i tamo i to dosadi pa odem na Caspian Border. Ostale mape, originalne, nisu dobro izbalansirane.
Ali čujem da ove iz dlc-a nešto valjaju. Kako glupo kad najbolje mape ostave za dlc.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 03. Lipanj, 2012., 13:54
mape ti ovise o broju igraca i modu koji se igra na njima. tak imas recimo mapu canals koja u TDMu je kao veliki shipment iz cod4, a u conquestu je to veca mapa s vozilima.

meni su sve mape ok, mada neke na rush modu imaju previse choke-pointova, tipa metro i grand bazar. igram conquest obicno
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 03. Lipanj, 2012., 15:48
mape ti ovise o broju igraca i modu koji se igra na njima. tak imas recimo mapu canals koja u TDMu je kao veliki shipment iz cod4, a u conquestu je to veca mapa s vozilima.

meni su sve mape ok, mada neke na rush modu imaju previse choke-pointova, tipa metro i grand bazar. igram conquest obicno
Ja ga jedino i igram. OVi ostali mdoovi su mi bolje odrađeni u MW3.
BTW, koju klasu koristiš i koja oružja i gadgete.
Ja koristim assault klasu M16A3/AK74M, od pištolja M443 support, M320 uzmem kad je close combat, a kad ne onda je tu medic kit, a od gadgeta onaj za oživljavanje.
Od attachmentsa uzmem trenutno dobar sight (neznam koji imam tenutno) te uz to foregrip i heavy barrel. Kad si budem otključao budem stavio flash support. Kažu ljudi da je odličan poslije patcha, što vi mislite?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 03. Lipanj, 2012., 17:17
uf, ko ce to napisat... :D

evo: ja 80% vremena igram engineerom.
A91 + pks holo ili infrared (IR) (ovisno o mapi, infrared koristim na metro i damavand peaku u tamnim tunelima, mozes skinuti nekog ko djubre, na ostalima holo) + suppresor/heavy barrel/laser, ovisno o velicini mape.
ako se bas fajtaju na daleko na velikim mapama, onda koristim aks74u sa sa pks holo+heavy barrel.
od ostale opreme-rpg, eventualno igla ako su losi piloti u suprotnom timu +repair.

na svim klasam koristim kao specijalizaciju sprint, a kao pistolj mp443 tactical, eventualno suppresed ako imam i primarno oruzje s prigusivacem.
btw, neznam jel znas, pazi kad udjes u mec da se pridruzis nekom squadu sa igracima koji imaju squad specialization. ja se pridruzim onima koji imaju extra ammo i extra explosive, sto znaci da onda imam vise metaka i raketa iako nemam tu specijalizaciju.

assault:
m416 + red dot + grip + heavy barrel ako trebam veci domet.
aek971 sa heavy barrelom ili laserom ako trebam sprejanje
ostala oprema default

support:
m240b + red dot + laser, bez bipoda, ostala oprema default.

recon:
l96 ili sv 98 sa 12x ballistic scope + straight pull bolt, ostala oprema default.

od vozila najvise koristim anti-aircraft sa thermal camo+ir smoke+ aa missile.

tenk: thermal camo + ir smoke + canister shell

ifv: ir smoke+apfsds shell + jos nesto, mozda belt speed, ne znam.

sa helijima i avionima ne igram jer ne znam dobro pucat iz njih jos, koristim samo transportni heli di oni rokaju s minigunovima i to sam se dobro uvjezbao vozit
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 05. Lipanj, 2012., 14:30
Evo ja si sada mislim kupiti Premium. Vidim da je 50 dolara. E sad kako to ide, ja dam broj kartice, podatke i to sve, a kakva je stvar sa valutama?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 05. Lipanj, 2012., 16:25
nemam blage, al ja to nebi uzimao, pitanje je kolko ljudi ce imati sve dlc-ove, ja sad vidim da velika vecina nema niti B2K, probaj razmislit i pricekat da vidis, ako ce se poslije moci uzet taj premium. ja mozda uzmem armored kill i to samo zato jer ce (po vidjenom) biti visecijevni bacac raketa unutra, da mi je to vidjet  :ave: :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 05. Lipanj, 2012., 16:29
nemam blage, al ja to nebi uzimao, pitanje je kolko ljudi ce imati sve dlc-ove, ja sad vidim da velika vecina nema niti B2K, probaj razmislit i pricekat da vidis, ako ce se poslije moci uzet taj premium. ja mozda uzmem armored kill i to samo zato jer ce (po vidjenom) biti visecijevni bacac raketa unutra, da mi je to vidjet  :ave: :ave:
Kakve veze ima imaju li mnogi igraći pojedini dlc. Važno je samo da ih ima nekolicina za igranje. Ali premium ne donosi samo dlc-eve.
Nego mene ugrubo zanima ovako, ja dam broj karticu i to sve, a na kartici, na računu kune. I kako sad, uzimaju li oni kune ili?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 05. Lipanj, 2012., 16:43
mislim da bi trebao imati racun s eurima, al nisam ziher
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 08. Lipanj, 2012., 00:54
dosao BF3 patch 2gb

detalji:
http://blogs.battlefield.com/2012/05/bf3-june-update-announce/ (http://blogs.battlefield.com/2012/05/bf3-june-update-announce/)

napokon:
Increased the range on the AA guns so they can reach vehicles hovering at the maximum height in select maps.

otkad ja igram igla i stinger su potpuno neupotrebljivi. zapravo ne znam jel se ovo odnosi na njih :S
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 09. Lipanj, 2012., 00:19
Wierd Battlefield 3 problem (http://www.youtube.com/watch?v=oZHg261PAvE#)

Događa mi se od ovog nedavnog updejta. Imam rusku verziju i skinuo sam te potrebne nove fajlove ali opet mi se to događa. Ako netko može pomoć bio bi zahvalan.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 09. Lipanj, 2012., 00:50
jesi instalirao battlelog browser plugin? novu verziju. (pretpostavljam da jesi ako je ovo tvoj video) meni ga nije htjelo instalirat i nisam mogao u igru, ali sad sam uspio. mozda ti je nesto s tim...
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 09. Lipanj, 2012., 01:00
Da to je moj video, instalirao sam taj novi cijeli update. Da nisam nebi imao taj novi dizajn. Probao sam čak i repair na originu ali nije ništa pomoglo.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 09. Lipanj, 2012., 12:26
hm, cek, mozda se ne kuzimo. i ja sam imao cijeli update (2gb) i novi dizajn, ali nije mi radilo jer se nije instalirao plugin za browser. uglavnom, u addinovima-plugins ti treba biti 2 nova:

esn launch mozilla plugin 1.122.0.0 i esn sonar api 0.70.4.0. provjeri, ako ih imas onda ti ne znam pomoci. i meni se ispred web adrese u browseru trebalo ukucati https://, pogledaj ono i probaj staviti ovo u adresu ispred prije nego udjes u igru
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 09. Lipanj, 2012., 13:23
Imam ih.  :bonk:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 09. Lipanj, 2012., 13:46
Htio sam se ubit, ali prije toga zadaviti golim rukama j... admina s talijanskoga servera.


(http://i.imgur.com/X9rYP.jpg)


Tip je idiot. Bio je u slabijem timu,a ja sam u tom trenutku bio među prvih pet u oovom jačem. Kako god bilo, kad sam umro promjenio sam tim. Gledam ja koji kurac sad ovo, od rusa došo do amera. Sad idem ja da promjenim tim, tj. da se vratim u svoj. I vratim se, ali odjednom umrem. Piše ubijen od admina. Kako god bilo, u tom meču sam se rank upao, otključao masu attachmenta za svoje oružje. Sad krene slijedeća runda, već ona počela, meni se prikakilo i izađem ja van iz igrice. Nakon obavljene nužde vraćam se ja na Battlelog kad ima da vidim. Ja ostao od tamo gdje sam i počeo, od ranka 7. BIo sam u depri, i onda sam ponovno išo odigravat, ali na drugom serveru. Uspio sam nešto malo povratiti, ali ne puno. Prije sam otključao masu toga za assualt klasu, masu dog tagova. Ne znam, najsigurniji su onda njemački serveri jer na njima nikad nisam imao problema.
di si nasao takvog debila majke ti  :hiha2:
meni su najbolji njemacki i talijanski serveri. talijanski su kvalitetni, balansirani, nema glupih admina i drustveni su ljudi. samo je problem u tome sto serveri nisu stalno puni kao njem serveri. oni su uvijek puni i dobri su, ali su mi bolji talijanski  :hiha: lose mi je igrat na serverima drugih zemalja zbog pinga. ne zelim se spajat s nekim iz hong konga da mi bude ping 400+  :hihi:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 10. Lipanj, 2012., 01:46
Samo da kažem da sam sredio problem, reinstalirao sam igru i sada radi.   :approve
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 15. Lipanj, 2012., 14:11
i, jel uzeo netko premium?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 15. Lipanj, 2012., 20:40
Ja planiram uzet premium. Bilo je jedno vrijeme preko indijskog proxya za 22€. http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3-premium-kupovina/152974.aspx (http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3-premium-kupovina/152974.aspx)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 15. Lipanj, 2012., 21:36
i, jel uzeo netko premium?
Ja ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 15. Lipanj, 2012., 21:41
i, jel uzeo netko premium?
Ja ;)
i kak si platio? zanima me jer cu uzet armored kill najvjerojatnije kad dodje.

btw, kakav je close quarters? se moze usporedit gameplay s nekim "glavnim" mapama? ko metro? jel se svi onako nabiju na jedna uska vrata i napucavaju ili ima vise kretanja, ko u call of dutyu?

ja zasad ne planiram uzet jer dobijem par expansiona (end game i aftermath) na slijepo a kosta ko citava igra, mozda je nesto bezveze u tim expansionima... cak mi zvuci ko single player.


e da, DOUBLE XP VIKEND je poceo za one koji ne znaju
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 15. Lipanj, 2012., 21:48
i, jel uzeo netko premium?
Ja ;)
i kak si platio? zanima me jer cu uzet armored kill najvjerojatnije kad dodje.

btw, kakav je close quarters? se moze usporedit gameplay s nekim "glavnim" mapama? ko metro? jel se svi onako nabiju na jedna uska vrata i napucavaju ili ima vise kretanja, ko u call of dutyu?

ja zasad ne planiram uzet jer dobijem par expansiona (end game i aftermath) na slijepo a kosta ko citava igra, mozda je nesto bezveze u tim expansionima... cak mi zvuci ko single player
Platio prek Origina. Boli me briga što me došlo skuplje jer je ionako stara kupovala.
Close quaters nisam probao, ali imam namjeru preko vikenda pa možda napisati i kakvu recenziju. Onako, dosadno mi je jer je škola gotova.
BTW, ovaj vikend je double xp vikend, jeeeeeeeeeeeeeej :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 15. Lipanj, 2012., 21:51
a kak dodje jeftinije? i jel trebao biti racun u eurima (ono kaj si ispitivao?)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 15. Lipanj, 2012., 21:54
a kak dodje jeftinije? i jel trebao biti racun u eurima (ono kaj si ispitivao?)
Pa preko nekih drugih servisa.
Ne mora. Uzimaju srednji tečaj ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 15. Lipanj, 2012., 22:36
Evo odigrao jednu partiju Conqueste Domination u mapi zvanoj Scrapmetal. Ostao sam prilično razočaran. CQ ima par problema i nedostataka. Zapravo, ima ih poprilično, no sve ih budm uvrstio u tu recu ako bude bila.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 15. Lipanj, 2012., 23:58
super, napisi bas me zanima  :thumbs:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 16. Lipanj, 2012., 20:33
Reca samo što nije. Ispala je malo kraća, ali sam rekao sve što sam mislio i to je najvažnije ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: progabbeing-ixy - 21. Lipanj, 2012., 00:21
Neloša kampanja.
Mislim, standardno za modern vorfer šutere.

Al ae, na hard bez ikakvih pomagala i iskuljučenim svim što se da isključiti je izazovno ponekad.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 21. Lipanj, 2012., 10:23
Neloša kampanja.
Mislim, standardno za modern vorfer šutere.

Al ae, na hard bez ikakvih pomagala i iskuljučenim svim što se da isključiti je izazovno ponekad.
Da, jer će te ubiti metak za koji ne ćeš znati odakle je došao.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nije_zvone - 21. Lipanj, 2012., 13:00
Jer to se u ratu ne događa.  :hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 21. Lipanj, 2012., 13:14
Jer to se u ratu ne događa.  :hiha:
Da, ali Battlefield 3 nije simulacija kao Arma. No stvar je u tome što je BF3 u nekim dijelovima prelagan, dok je pak u drugima pretežak. Jeftine smrti su svagdje. ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: progabbeing-ixy - 21. Lipanj, 2012., 14:49
 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

I opet - sve bitke u ratu su jednako "teške".  :hiha:
Al ne znam. Dosta je konzistentna težina.

I nisu baš jeftine smrti. Zasad barem.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 22. Lipanj, 2012., 12:27
Ovaj vikend je double xp vikend za sve premium igrače. Double xp će ići na sve a kod nas počine (ako sam dobro izračunao) sutra u 9-10 ujutro.
Evo razloga da si kupite premium ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 22. Lipanj, 2012., 13:03
taj double xp je u principu bezveze kolko sam vidio prosli vikend. dobijes x2 bodove/xp na kraju meca i ako sam dobro racunao samo odredjeni dio bodova ide x2. i jedino ti pomaze u pomicanju glavnog ranka di nemas nista korisno, eventualno neki pistolj. i cini se da ne udvostrucje bodove unutar odredjene klase ili za odredjenu pusku/vozilo
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 22. Lipanj, 2012., 13:13
taj double xp je u principu bezveze kolko sam vidio prosli vikend. dobijes x2 bodove/xp na kraju meca i ako sam dobro racunao samo odredjeni dio bodova ide x2. i jedino ti pomaze u pomicanju glavnog ranka di nemas nista korisno, eventualno neki pistolj. i cini se da ne udvostrucje bodove unutar odredjene klase ili za odredjenu pusku/vozilo
Da, ali sad pod opisom piše da ide sve double. Nezz, možda mi premium igrači imamo neke privilegije ;)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654783443354624/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654783443354624/)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 26. Lipanj, 2012., 01:45
jel imate problema na serverima sa 64 igraca ili je to samo do mene?

igra ko da steka, ne regaira uvijek, s uzasnim lagom. recimo, izletim iz tenka da bi pucao po liku koji mi stavlja bombe, a ono ko da imam preslab komp - zasteka ili ne uhvati da sam poceo pucati itd. a nemam preslab jer ako udjem u server s par igraca igra klizi.

jel ima u battlefiledu neki config ili nesto, neki program za LEGALNO tweakanje i podesavanje preformansi i grafike i hud-a (osim normalnih opcija unutar igre)? recimo hocu skroz iskljuciti antialiasing
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 26. Lipanj, 2012., 09:32
jel imate problema na serverima sa 64 igraca ili je to samo do mene?

igra ko da steka, ne regaira uvijek, s uzasnim lagom. recimo, izletim iz tenka da bi pucao po liku koji mi stavlja bombe, a ono ko da imam preslab komp - zasteka ili ne uhvati da sam poceo pucati itd. a nemam preslab jer ako udjem u server s par igraca igra klizi.

jel ima u battlefiledu neki config ili nesto, neki program za LEGALNO tweakanje i podesavanje preformansi i grafike i hud-a (osim normalnih opcija unutar igre)? recimo hocu skroz iskljuciti antialiasing
Poznato je da serveri od 64 igrača lagaju, pogotovo Metro. Isključivanjem nekih postavka nečeš ništa promjeniti, vjeruj mi vrtio sam ja neke benchmarke (ako ih tako mogu nazvat) i skužio da ništa ne pomaže, da nije do grafike nego do servera. Otvori si comand console pritiskom tipke ¸¸  i napiši "render.drawfps 1"  i pojavit će ti se broj fps u jednom kutu. Malo tako mjenjaj postavke pa ćeš vidjet u ćemu je problem. ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 26. Lipanj, 2012., 12:08
znaci ipak je u serverima problem...

btw, skinuo sam neki battlefield 3 settings editor i dobar je program, moze se jos dodatno povecati kut gledanja itd. i moze se staviti da ispisuje framerate. ima i hrpa nekih dodatnih postavka za namjestiti (odnosno iskljuciti), evo malo sam isprobao kako je igrati, rekao bi da sam dobio 30% veci framerate (cak i veci, ali da ne pretjerujem) bez vidljivog zrtvovanja grafike (smanjio sam duplo shadowmap resolution recimo), ide poprilicno glatko, odnosno bolje nego prije. program radi u ko da se upisuju komande u konzolu, automatski napravi user.cfg file u bf3 folderu. moram jos malo kemijati sa "network smoothing factor" opcijom da vidim kako utjece... ne znam jel mi se i kut gledanja povecao (horizontalni kut mi je stavljen na 120, vertikalni 90) ili samo framerate, uglavnom bolji je osjecaj kod igranja
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Jaime Lannister - 28. Lipanj, 2012., 21:57
hoce netko sherat battlefield 3 premium na psn kupim mu bon od 50 kuna za mobitel neka se javi na Inbox
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PhSxX! - 28. Lipanj, 2012., 22:53
hoce netko sherat battlefield 3 premium na psn kupim mu bon od 50 kuna za mobitel neka se javi na Inbox
ozbiljno.  :wildboy: ti bi nekom kupio bon od 50 kuna za nesto sto kosta 50 eura... :(
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: iizswimming - 29. Lipanj, 2012., 17:47
hoce netko sherat battlefield 3 premium na psn kupim mu bon od 50 kuna za mobitel neka se javi na Inbox
ozbiljno.  :wildboy: ti bi nekom kupio bon od 50 kuna za nesto sto kosta 50 eura... :(
http://www.youtube.com/watch?v=iGJB3oxGogQ


Zasto si neuk?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Dexter zx - 05. Srpanj, 2012., 21:17
E ovako ekipa , imam modificirani ps3 (3.55fw) i zanima me dali igra trazi nadogradnju fw kad se ubaci u konzolu ???? , kupio bih igru ali se toga bojim da mi instalira noviji fw i onda izgubim tako rec ,,chip"      hvala
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: vilim - 09. Srpanj, 2012., 01:48
Ljudi, imam BC2 i njega igram online. Pa recite mi, interesira me da li mi se isplati dat 130 kuna za BF3 i njega zahalat online, ili da se rađe držim BC2? Koji je vama bolji online?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 09. Srpanj, 2012., 02:17
Definitivno odigraj BF3, MP je stvarno nevjerovatan, rekao bi čak must have ako voliš ovaj tip igara.
Nemrem si oprostit što nisam uzeo kada su bile dvije jeftine prilike.

 :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 09. Srpanj, 2012., 02:53
Uzmi si nećeš žalit. MP je jednostavno odličan i zabavan. Dugo se možeš zadržat na njemu.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 09. Srpanj, 2012., 10:39
kad igram u serveru, svakih 15-20 min mi igra crasha i izade iz servera. ima neko takve probleme ?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Yuri - 09. Srpanj, 2012., 11:08
Ugasi uPnP na routeru.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 09. Srpanj, 2012., 12:15
ha? sry ne razumijem se u ruter. jel to mogu ugasit na kompjuteru (da poklikcem nesto na control panelu ili tako nesto) ili...?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 09. Srpanj, 2012., 13:21
mislim da se moras ulogirati preko browsera na adresu 192.168.1.1 sa sifrom od rutera koja ti je obicno user ili 0000, pogledaj default sifre za tvoj ruter na netu. i onda u opcijama nac upnp ili universal plug and play i stavis disable/maknes kvacicu ili kak je vec obiljezeno
Naslov: Battlefield 3 - pomoc
Autor: xeel - 12. Srpanj, 2012., 01:56
Pozdrav. Kupio sam Battlefield 3 (original znači) i ubacio sam oba dva CDea. To se sve updatealo i kopiralo i to. No kada sam pokrenuo igru ništa se nije dešavalo. Znači kliknem "Play" i piše ono launching no kada se zatvori taj launching nema ničega. Tako sam par puta probavao i onda sam otišao na internet tražit rješenje. Gledao sam kao taj start up problem i izgleda da je problem do Windowsa koliko sam pročitao. Jer ja imam ilegalan Windows 7 Ultimate. Onda sam tražio kako to popraviti i učinio sam sve po ovom videu - Battlefield 3 crash/freeze (sound loop) FIX! READ DESCRIPTION! (http://www.youtube.com/watch?v=NE4MWmZtxac#ws) Prije nego što sam to sve napravio dole mi je u desnom kutku pisalo "This copy of Windows is non-genuine" tako nekako. No kada sam učinio sve te korake i po koraku sam restartao komp kada se opet upalio toga više nije bilo. Pokrenuo sam test sa oficijalne Windows stranice da li je moj windows legalan ili ilegalan i pisalo je da je legalan i sad ja sam također kliknuo na "repair install" od Battlefield 3 (preko origina) i to učinio. Išao sam pokrenut opet igru i ništa. Pokušavao sam još naći toga ali ništa nije radilo. Može li pomoć ako netko zna? Ili mi preporučiti nekog informatičara ili tako nešto. Hitno je jer mi je ono. Ta igra mi je vrh. Na prošlom je kompu nisam mogao podržat, a ovaj novi sam dugo čekao pa eto da je isprobam više. Za kontakt imate moj e-mail: [email protected] ili ovu temu isto mi je.

MOLIT ĆU BRZE ODGOVORE :).

By the way - ovdje je tema sa www.bug.hr (http://www.bug.hr) gdje sam još nešto pokušao pa eto - http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/battlefield-3-pomoc/156453.aspx. (http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/battlefield-3-pomoc/156453.aspx.)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: xeel - 12. Srpanj, 2012., 23:00
Bump, molio bih da pročitate ovo gore :ave:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 19. Srpanj, 2012., 18:31
kolko kosta premium ?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PhSxX! - 19. Srpanj, 2012., 19:21
50 €
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 20. Srpanj, 2012., 01:45
(EDIT: jbg, sad sam tek vidio da je na naslovnoj strani)

Battlefield 3 Armored Kill Gameplay Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=wF8H1Wh-Brc#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 20. Srpanj, 2012., 10:58
Jedva čekam. Ove dosadašnje mape sve mi dosadile ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: mymoon - 28. Srpanj, 2012., 02:33
Pozdrav. Kupio sam Battlefield 3 (original znači) i ubacio sam oba dva CDea. To se sve updatealo i kopiralo i to. No kada sam pokrenuo igru ništa se nije dešavalo. Znači kliknem "Play" i piše ono launching no kada se zatvori taj launching nema ničega. Tako sam par puta probavao i onda sam otišao na internet tražit rješenje. Gledao sam kao taj start up problem i izgleda da je problem do Windowsa koliko sam pročitao. Jer ja imam ilegalan Windows 7 Ultimate. Onda sam tražio kako to popraviti i učinio sam sve po ovom videu - Battlefield 3 crash/freeze (sound loop) FIX! READ DESCRIPTION! (http://www.youtube.com/watch?v=NE4MWmZtxac#ws) Prije nego što sam to sve napravio dole mi je u desnom kutku pisalo "This copy of Windows is non-genuine" tako nekako. No kada sam učinio sve te korake i po koraku sam restartao komp kada se opet upalio toga više nije bilo. Pokrenuo sam test sa oficijalne Windows stranice da li je moj windows legalan ili ilegalan i pisalo je da je legalan i sad ja sam također kliknuo na "repair install" od Battlefield 3 (preko origina) i to učinio. Išao sam pokrenut opet igru i ništa. Pokušavao sam još naći toga ali ništa nije radilo. Može li pomoć ako netko zna? Ili mi preporučiti nekog informatičara ili tako nešto. Hitno je jer mi je ono. Ta igra mi je vrh. Na prošlom je kompu nisam mogao podržat, a ovaj novi sam dugo čekao pa eto da je isprobam više. Za kontakt imate moj e-mail: [email protected] ili ovu temu isto mi je.

MOLIT ĆU BRZE ODGOVORE :).

By the way - ovdje je tema sa www.bug.hr (http://www.bug.hr) gdje sam još nešto pokušao pa eto - http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/battlefield-3-pomoc/156453.aspx. (http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/battlefield-3-pomoc/156453.aspx.)

Pa šta hoćeš? Sad imaš Battlefield 3  :fpalm:
To ti je normalno da ne radi, začudio bi se. Može stvarno svašta bit s tom usranom igrom. Sve joj smeta i ona smeta svemu.
Kao prvo, uopće nisi opisao problem.
Koji komp imaš (detalji)
Zašto imaš uključen kretenski AutoUpdate za win 7??? (zato si i skinuo update KB971033 koji provjerava legalnost windowsa pa si dobio kretensku obavijest o nečemu što već znaš u donjem desnom uglu)  :fpalm:
koje su ti verzije NET frameworka?
u kojem browseru otvaraš Battlebook?
koja ti je verzija drivera od grafičke?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: 0411 - 28. Srpanj, 2012., 04:57
Jer nema EA/Origin svoj support sistem, mozda njih mozes pitat?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PhSxX! - 28. Srpanj, 2012., 11:21
jel* I da, ima, a ne da tu pitas...
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Benni - 07. Kolovoz, 2012., 19:37
Armored kill je jednostavno jaw dropping
konacno cemo okusit malo pravog battlefielda u trojci
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kveki - 09. Kolovoz, 2012., 21:10
Igra ko MP bez ovih dodatnih DLC mapa?

Ak igra neko nek me doda pa da zahalamo koju, Kveki sam u igri na PCu jel  :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 10. Kolovoz, 2012., 00:03
Ja igrao danas nekih 2-3 sata prvi put i jako sam zadovoljan. Šteta što nisam prije bio u mogućnosti uzet Origin account, odnosno igru preko njega. Ovaj sam dobio na posudbu, no ako mi se svidi kupit ću ga. Nevjerovatna igrivost, količina mapa. O grafici i zvuku da ne pričam - melem jebeni.

 :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 16. Kolovoz, 2012., 19:05
Zna možda netko gdje bi mogao kupit BF 3 Premium do negdje 200 kn-a? Ono preko origina mi je jednostavno preskupo. Znam da je u indiji bilo za negdje 22€ ali je prošla ponuda.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 17. Kolovoz, 2012., 03:00
mislim da sam vidio na bugovom forumu upute kako kupiti jeftinije/indijski/.... pa probaj tamo potrazit
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 17. Kolovoz, 2012., 03:02
Da gledao sam tamo i čitao temu jednu, ali to za indiju je prošlo i poskupili su.  :wildboy: A ostali nisu tako jeftini, barem kolko sam pročitao.


Ima li itko uopće premium? Je li se isplati kupovati?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 17. Kolovoz, 2012., 09:52
Da gledao sam tamo i čitao temu jednu, ali to za indiju je prošlo i poskupili su.  :wildboy: A ostali nisu tako jeftini, barem kolko sam pročitao.


Ima li itko uopće premium? Je li se isplati kupovati?
Imam ja. Ovisi misliš li igrat sve mape iz tih dlc-eva koje dobiješ. Ako da, onda sigurno jer bi te više došlo pojedinačno ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 05. Rujan, 2012., 13:38
premiumi, malo napisite kakav vam je armored kill.

dosao i patch od 2.2gb

Battlefield 3: Armored Kill Launch Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=qDJdE88OX-0#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 05. Rujan, 2012., 13:56
premiumi, malo napisite kakav vam je armored kill.

dosao i patch od 2.2gb

Battlefield 3: Armored Kill Launch Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=qDJdE88OX-0#ws)
Al to samo za ps3 i xbox 360 ak se ne varam. Btw kakvi su to gigabajtski patchavi. Jebote kao da mijenjaju cijele mape a ne jebena oružja.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 05. Rujan, 2012., 14:01
premiumi, malo napisite kakav vam je armored kill.

dosao i patch od 2.2gb

Battlefield 3: Armored Kill Launch Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=qDJdE88OX-0#ws)
Al to samo za ps3 i xbox 360 ak se ne varam. Btw kakvi su to gigabajtski patchavi. Jebote kao da mijenjaju cijele mape a ne jebena oružja.

patch info:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654785571482527/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654785571482527/)

da, AK dolazi 11 na pc
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 19. Rujan, 2012., 20:31
uzeo sam ipak kompletni premium, ne znam dal da se mrzim. za 30€ preko origina na prevaru, usteda 20€, ako netko treba upute, napisat cu mu
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 19. Rujan, 2012., 20:52
Preko koje države?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PhSxX! - 19. Rujan, 2012., 21:53
ERMAHGERD, PREVERERH!
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 19. Rujan, 2012., 23:47
Preko koje države?
preko meksika. brazil je 37e. indiju su poskupili, mislim da je 42e. isprobavao sam jos neke ekvador itd, ali su skupi mislim da je tamo cak 61e. nije mi se provjeravalo ostale, predugo se ucitava
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: mr-newization - 12. Listopad, 2012., 16:38
Igra je zakon. Ne mogu se odvojiti od multiplayera.  :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manfromshadow - 12. Listopad, 2012., 17:05
Igra je zakon. Ne mogu se odvojiti od multiplayera.  :D
Vjeruj mi brzo će ti dosadit.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WEAPONX - 29. Listopad, 2012., 11:04
Moments - Battlefield 3 Machinima (http://www.youtube.com/watch?v=0b6D6WmecY4#ws)

 :hihi:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Christiyan - 29. Listopad, 2012., 14:15
odlican video s  puno uloženog truda. e a sad jedno pitanje, kakvi su se pokazali "neslužbeni serveri" za igrat. znate na kaj mislim:)  jbg recesija. i kak to najlakse naterati da radi :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 29. Listopad, 2012., 14:35
Sumljam da postoje.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: hrga007 - 17. Studeni, 2012., 11:58
gdje mogu najjeftinije kupiti bf3 a da ga dobijem u kutiji i da mogu igrat mp?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: tony_krivic - 18. Studeni, 2012., 20:41
ejj ljudi igram bad company 2 i za Božić sam si mislio kupiti bf3 i sad mene zanima jeli prevelika razlika izmedju 3 i bc2 tj. ocu li se uopce priviknuti na njega  jer nije mi tako lako baciti 300-400 kuna u zrak :P i jos me zanima jeli se isplati kupovati obični bf ili premium naravno kupujem ga zbog multiplayera koji izgleda odlično  :piva:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 18. Studeni, 2012., 20:59
ne znam zasto bi se morao  na ista privikavati, ja sam instalirao prvi battlefield sad kad je dijeljen pod free, prije nisam nikad igrao bf kao serijal jel me nije zanimao i vidio sam masu slicnosti s bf3. onda je vjerojatno bc2 jos slicniji bf3. osim supperssion mehanike! po meni ne treba ti premium, ja sam ga uzeo i jedno kratko vrijeme je zanimljivo igrati expansione, ali veliku vecinu vremena igram mape iz obicnog battlefielda 3, a oruzja koja koristim isto se nalaze vec u osnovnom battlefieldu 3 a imas ih masu na izbor. mozda jedino da uzmes limited edition, odn bf3+back to karkand jer su tamo dobre mape
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kveki - 18. Studeni, 2012., 21:14
A gle, razlike ima podosta. U BC2 je puno vise destrukcije prisutno, dosta je drukciji dizajn mapa i dizajn oruzja opcenito. Imas dosta novosti u Bf3 koje ti se mozda i nece svidjet. Pogledaj malo recenzije i zakljuci dali su ti videne stvari pozitivne ili negativne. Premium ti je u Algoritmu 370kn, dobis gro novih i po meni puno boljih mapa od orginalnih, i puno oruzja. Tak da ako mene pitas defnitivno premium. Meni na primjer orginalne mape nisu nimalo dobro sjele nakon sto sam doso sa BC2. Ali ove  u Premiumu su mi puno zabavnije i dinamicnije. Ali opet zavisi o tebi. Tesko je po razlicitim dojmovima na forumu zakljucit jel to za tebe ili ne. Puno ti je pametnije pogledat gameplaya malo i malo recenzija pa vidjet.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Jaime Lannister - 19. Studeni, 2012., 11:04
recite mi jel u algoritmu ima samo kod za ps3 premium , jer imam vec igru , inace 750 sati bf3 , nikada ne dosadi , aktivan u clanovima , i mogu reci da je bf3 skočio od prijašnjeg nastavka , ponajviše po grafici , popularnosti i vozilima , a nešto manje po kvaliteti mapa i oružjima
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: snowblind - 19. Studeni, 2012., 11:53
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=155491 (http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=155491)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Jaime Lannister - 19. Studeni, 2012., 23:06
piše kod koji se nalazi u pakiranju , e meni ne treba pakiranje vec samo kod , usput ja trebam kod za ps3
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: snowblind - 19. Studeni, 2012., 23:17
Onda ti je najbolje da im pošalješ mail i pitaš.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: 8string - 20. Studeni, 2012., 11:08
Pozdrav, evo nov sam na forumu  ;)

ako koga interesira nek me doda na BF3, nick mi je kao i na forumu -> 8string

a što se tiče premiuma  prek origin stora košta 50€ (otp 370kn) i za to dobiješ posebne dogtagove (vezane uz achievemente koje samo sa premiumom možeš dobit), camo paint za određena oružja, u cijenu ti ulaze svi DLC-ovi za BF3 koji su sada vani, a i oni koji tek dolaze -> s time da dobiješ mislim 2 tjedna ili mjesec dana korištenje novog DLC-a prije nego što dođe u normalnu prodaju. Mislim da je to čist ok no uvijek potrošim novce na nekaj drugo umjesto da si sačuvam za to  :hihi:

Ja ga nisam kupovao već sam se "krpao" kada origin ima popuste, evo kupil sam CQB za 7€ kada je bil popust 50% za noć vještica. Vjerujem da će povodom Božića biti opet tak nešto... no nisam imal strpljenja čekati pa sam Armored Kill kupil neki dan  :thumbs:

Super mi je DLC, mapa Alborz Mountains mi je posebno draga jer najčešće igram sa reconom
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Jaime Lannister - 20. Studeni, 2012., 11:22
koji si lvl. , bdw igra li jos tko pro tank da podijelimo iskustva  :piva:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: 8string - 20. Studeni, 2012., 11:28
a nisam ti tak visoko, trenutno rank 49 :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: tony_krivic - 20. Studeni, 2012., 20:17
Hvala vam puno momci  :piva:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 20. Studeni, 2012., 20:48
samo nemoj padat na reklame i slicno. premium se JEDINO isplati uzeti ako hoces sve expansione. s tim da se po meni B2K isplati kupiti. u njemu su mape i oruzja iz bfbc2, s tim da su mape dobre (najbolje?), oruzja su solidna, igrao sam neko vrijeme s njima, ali nisam nasao primjenu, bolja su osnovna. serveri s B2K mapama su najpuniji. armored kill takodjer je ok, ako igras velike mape i hoces sve puno vozila. neces previse napraviti kao pjesadija tamo. close quarters se NE isplati kupiti. nema nekih dobrih oruzja unutra, a mape nitko ni ne igra, prazni su serveri s CQom. o aftermathu i end gameu ne mogu suditi jer ih nisam igrao, buduci da nisu izasli, ali po vidjenom aftermath mi izgleda osrednje. osrednje lose. s premiumom mislim da dobijes 2 tjedna ranije pristup expansionima.

dogtagovi i skinovi/camo paint za oruzja u premiumu, a i opcenito, su gluposti, to ti je jedino ako hoces biti ovisnik o igri. s premiumom dobijes i odvratan narancasti noz s kojim me sramota klat ljude, a ne mozes ga vratit na obicni noramlni izgled. dobijes i mislim samo 4 skina za SAMO 4 oruzja, znaci jedno po oruzju i zapravo ih ne dobijes nego ih krvavo moras otkljucat a nakon kaj ih stavis na oruzje ono izgleda superruzno. puno ljepse, mocnije i normalnije izgleda obicno oruzje. relano, to ti se moze svidjeti ako si mlad igrac ili si u igri fokusiran na napredovanja i otkljucavanja, a ne na gameplay.

na kraju sve ovisi jel u bf igras conquest ili tdm, ima nekih ljudi koji u bf3 igraju jedino tdm, to mi nekako nije battlefield. i jos opcenito za bf3, imaj na umu ako igras snajpera da sa scopeom povecanja 6, 8 i 12 puta imas onu mehaniku bljestanja koje govori svima di si, bez obizra jel ciljas, stojis, trcis ili lezis. premium mozes uzeti preko meksickog origina za 30e umjesto da bacis jos 20, 30 ekstra
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: tony_krivic - 20. Studeni, 2012., 21:05
cek koliko kost b2k ili jednostavno mogu uzeti limited edition :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: hrga007 - 20. Studeni, 2012., 23:33
ejj ljudi igram bad company 2 i za Božić sam si mislio kupiti bf3 i sad mene zanima jeli prevelika razlika izmedju 3 i bc2 tj. ocu li se uopce priviknuti na njega  jer nije mi tako lako baciti 300-400 kuna u zrak :P i jos me zanima jeli se isplati kupovati obični bf ili premium naravno kupujem ga zbog multiplayera koji izgleda odlično  :piva:
ista stvar samnom!
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Lord of Destruction - 20. Studeni, 2012., 23:58
cek koliko kost b2k ili jednostavno mogu uzeti limited edition :D
ne znam, vjerojatno svi expansion packovi imaju istu cijenu. mozda 15e, ali ne znam, lupam. limited edition ti je lakse uzet, ja sam kupio LE akaunt kad sam uzimao bf3 za 100kn. ali pazi jer su na forumima zabranili prodavanje akaunta, a preko oglasnika nije bas sigurno
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: 8string - 21. Studeni, 2012., 10:38
@tony_krivic - B2K ti je 15€ ko i svi DLC-evi za Battlefield  ;)
                       al ak ti nije hića čekaj Božić kad bu ziher neka rasprodaja na Origin store-u  :D


evo malo infoa što se tiče idućih stvari (odnosno kaj ja mislim o tome)

B2K - za sada najbolji DLC koji je izašao i stvarno je "must have". mape su izvrsne i oružja su super.  
CQB - kupil ga za 7€ na rasprodaji i razočarao se, nije to Battlefield. po meni je to samo malo bolji TDM. igrači se moraju priviknuti da će prvih 10 rundi ginut sam tak jer je tempo dosta ubitačan, bez obzira dali ste veteran ili n00b. moj prijedlog -> zaobići!
AK - igram ga već negdje tjedan dana i jako sam zadovoljan, rekao bi da je malo slabiji od B2K-a jer su mape PREVELIKE i zna tu i tamo biti praznog hoda radi naglaska na vozila. (20 igrača zeme tenk/helić/avion, a drugi nek se traže na mapi) Recimo Alborz Mountains je predobra mapa za recon-a i meni jedna od najdražih od svih BF3 mapa ikada

Aftermath - sve kaj dobiješ od oružja je taj samostrel sa 4-5 različitih strijela i to je to. te 5-8 novih dogtagova -> prestrašno
Premium - slažem se sa svime što je Lord of Destruction rekao, no ono što me počinje jako živcirat je da su počeli delati servere samo za ekipu sa premiumom što mi se nikako ne sviđa -.-

možda bu Endgame zakon :D

B2K i AK  :thumbs:

pitanje: dal znate koji cro server da radi i da ima ljudi na njemu?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Jaime Lannister - 21. Studeni, 2012., 11:54
trebas za PC ili ??
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: 8string - 21. Studeni, 2012., 12:18
trebas za PC ili ??

za pc  ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: tony_krivic - 21. Studeni, 2012., 14:31
meni treba za ps3 nego imali jos toga u ponudi i po kojoj cjeni :D ako moze neki hrvatski web shop   :piva:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Wolf D Batsard - 21. Studeni, 2012., 15:46
koliko sam cuo u petak bi na originu trebali popusti biti za bf3...pa pogledajte :thumbs:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Jaime Lannister - 22. Studeni, 2012., 11:08
meni treba za ps3 nego imali jos toga u ponudi i po kojoj cjeni :D ako moze neki hrvatski web shop   :piva:

u hrvatskoj imamo 3 jaka clana , i svaki ima svoj server , ja znam za dva , CWC i sCRO , sCRO ti također ima i svoj server za armored kill , potrazi ih na battlelogu

zaboravio sam naglasiti , da postoji  bezbroj balkanskih clanova i hrvatsko-srpskih ... tako da mozes trazit i na tu stranu

Dupli postovi spojeni u jedan - molimo da se naučite koristiti  (http://www.hcl.hr/forum/Themes/HCLDark/images/buttons/modify.gif) Uredi tipkom  - WEAPONX
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: hrga007 - 23. Studeni, 2012., 19:47
@tony_krivic - B2K ti je 15€ ko i svi DLC-evi za Battlefield  ;)
                       al ak ti nije hića čekaj Božić kad bu ziher neka rasprodaja na Origin store-u  :D


evo malo infoa što se tiče idućih stvari (odnosno kaj ja mislim o tome)

B2K - za sada najbolji DLC koji je izašao i stvarno je "must have". mape su izvrsne i oružja su super. 
CQB - kupil ga za 7€ na rasprodaji i razočarao se, nije to Battlefield. po meni je to samo malo bolji TDM. igrači se moraju priviknuti da će prvih 10 rundi ginut sam tak jer je tempo dosta ubitačan, bez obzira dali ste veteran ili n00b. moj prijedlog -> zaobići!
AK - igram ga već negdje tjedan dana i jako sam zadovoljan, rekao bi da je malo slabiji od B2K-a jer su mape PREVELIKE i zna tu i tamo biti praznog hoda radi naglaska na vozila. (20 igrača zeme tenk/helić/avion, a drugi nek se traže na mapi) Recimo Alborz Mountains je predobra mapa za recon-a i meni jedna od najdražih od svih BF3 mapa ikada

Aftermath - sve kaj dobiješ od oružja je taj samostrel sa 4-5 različitih strijela i to je to. te 5-8 novih dogtagova -> prestrašno
Premium - slažem se sa svime što je Lord of Destruction rekao, no ono što me počinje jako živcirat je da su počeli delati servere samo za ekipu sa premiumom što mi se nikako ne sviđa -.-

možda bu Endgame zakon :D

B2K i AK  :thumbs:

pitanje: dal znate koji cro server da radi i da ima ljudi na njemu?
ja mislim da imaš cro diabolic servere
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: 8string - 26. Studeni, 2012., 11:40
našao sam dva sa domaćima ;)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/947d5d8e-e965-4e83-a6ec-62fbeaa7dcb6/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/947d5d8e-e965-4e83-a6ec-62fbeaa7dcb6/)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b46bfb28-634e-4d7f-9d68-b5ce43a0602d (http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b46bfb28-634e-4d7f-9d68-b5ce43a0602d)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Wolf D Batsard - 21. Prosinac, 2012., 23:59
Aftermath je po meni jedino sta se isplati iz cijelog paketa..mape su skoro pa  infantry ali ima i classic...
Naslov: Battlefield 3 opada fps ?
Autor: CookieTheMonsta - 28. Prosinac, 2012., 16:39
Odma ću staviti konfiguraciju:
Matična: Asus m4a88t-m
Procesor: AMD Phenom II x4 965 BE,3.4 GHZ
RAM: 2x4GB DDR3 1333MHZ Kingstone
Grafička kartica : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Napajanje: LC Power 650 W
Hard Disc: Western Digital 500 GBD
OS: Windows 7 x64

Znači problem je sljedeći igram battlefield 3 i sve je normalno, fps je oko 35-40 i sve super ide, settings su namješteni na high i odjednom počne štekat i fps opadne između 10-20 i tako bude 30 sekundi(nekad duže nekad kraće) i onda se vrati nazad na normalu. Probao sam namjestiti settingse na low i svejedno se to događalo. Igram na malim mapama tako da ne vidim razlog zašto bi štekalo. Ping je normalan cijelo vrijeme, jedino što radim dok igram je pričam sa prijateljima na skypu. Ima netko riješenje ?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: foRnax - 10. Siječanj, 2013., 00:01
Pozdrav svima.

Bas mi se igra Battlefield 3,a nemam karticu a ni para :tired:

Pa sam mislio ako neko ima karticu i voljan je da kupi ili ima Battlefield 3 a ne igra vise da meni da.Naravno ja bi njemu dao neke originalne igre koje imaju vrednost kao i Battlefield 3.Za vise informacija PM.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Wolf D Batsard - 03. Veljača, 2013., 18:02
meni treba za ps3 nego imali jos toga u ponudi i po kojoj cjeni :D ako moze neki hrvatski web shop   :piva:

u hrvatskoj imamo 3 jaka clana , i svaki ima svoj server , ja znam za dva , CWC i sCRO , sCRO ti također ima i svoj server za armored kill , potrazi ih na battlelogu

zaboravio sam naglasiti , da postoji  bezbroj balkanskih clanova i hrvatsko-srpskih ... tako da mozes trazit i na tu stranu


Dupli postovi spojeni u jedan - molimo da se naučite koristiti  (http://www.hcl.hr/forum/Themes/HCLDark/images/buttons/modify.gif) Uredi tipkom  - WEAPONX
U hrvatskoj za PC imas barem 10 JAKIH ,organiziranih klanova( PiS, CHC,XxX,Crod,Hr-squad...) + 20 poluklana!!
Servera ima (ovisno o vremenu, periodu,)neki se gase, neki pale eccc...
U svakom slucaju zajednica je jako dobro organizirana i klanovi su međusobno povezani (u kontaktu)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 04. Ožujak, 2013., 21:31
imam problem s bf3-om. imam rusku verziju, zna neko kako konvertat na engleski?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 04. Ožujak, 2013., 21:39
Malo googla i odma bi našao... Ali evo ti http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html (http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PhSxX! - 04. Ožujak, 2013., 21:45
heh slucajno nadjem bf3 temu i sjetim se da igru imam od izlaska, nisam ju igrao skoro pa pola godine... i jos vidim gore ove klanove i sjecam se kad sam ja bio u cold handsu <3 bleki, vjestica, fazer i ekipa, igrali jednom s nekim pisovcom kojemo je k/d r bio 5.0 ili nesto tako... jos uvijek imam ts3 ip...
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 04. Ožujak, 2013., 22:18
Skinuo ponovo igru i patchirao. Kakvo mrtvo smeće od bugova.
Ne sjećam se da sam imao problema sa neoriginalnom igrom, a sada sami problemi sa ovime.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 05. Ožujak, 2013., 00:10
Singleplayer? Ja osobno nikakvih problema nisam imao kad sam igrao, barem se tolko sjećam.
Naslov: PROBLEM!! - BATTLEFIELD 3
Autor: HRcLE - 19. Ožujak, 2013., 13:15
Moj problem glasi. Imam bf3 premium edition za PS3 i radi sve ok osim jedne stvari.
Nikako mi neželi pokrenuti coop mode i nemogu si osvojiti ona oružja.
Kada pokrenem spoji se na server i onda mogu tri dana jahati, ali nece krenuti misija, koju god da pokrenem.
Imam NAT2 i veza mi u multiplayeru ne šteka.
Zna li neko kako da to riješim, unaprijed zahvalan.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: HRcLE - 20. Ožujak, 2013., 15:25
COOP multiplayer nikako nezeli pokrenuti
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: tony_krivic - 21. Ožujak, 2013., 20:58
BF3: Anti-Air Dirt Bike (http://www.youtube.com/watch?v=khS5HiRE3sE#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Mile_Ronhill - 21. Ožujak, 2013., 21:27
BF3: Anti-Air Dirt Bike (http://www.youtube.com/watch?v=khS5HiRE3sE#ws)
Jel ovo End Game ?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: tony_krivic - 22. Ožujak, 2013., 23:11
aham :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nasty-rabbit - 23. Ožujak, 2013., 13:33
Pozdrav dečki treba mi odgovor hitno pa bilo bi poželjno ako netko može odmah odgovorit.
Znači jučer sam krenuo igrat BF3 oko 22h i igrao sam nešto sitno i pisalo mi je SAVE tamo gore u desnom kutu (na PCu) i ja mislio spremljeno eto i ja izađao quit game. Danas uđem idem kliknut na battlelogu na campaign i nije ništa spremljeno i išao sam igrat ispočetka i sad sam puno više odigrao nego sinoć pa me je strah ako ne spremi igru, šta je treba negdje posebno spremit ili? odgovorite pls!!! Hvala unaprijed.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PhSxX! - 23. Ožujak, 2013., 13:52
jel ti palo mozda na pamet da saveas manualno a ne automatski?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nasty-rabbit - 23. Ožujak, 2013., 14:27
jel ti palo mozda na pamet da saveas manualno a ne automatski?

Nije, nisam ni vidio da se može. Di to spremim?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PhSxX! - 23. Ožujak, 2013., 14:29
ozbiljno? :( pa stisnes escape i imas save opciju... Nisam dugo bio na battlelogu, niti igrao sp ni mp pa se ne sjecam tocno, ali znam da ima save opcija u meniu
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nasty-rabbit - 23. Ožujak, 2013., 14:44
Sam ja sljep ili...mislim sad me je strah da se ne obrukam ali vidi. http://prntscr.com/xgy34 (http://prntscr.com/xgy34)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: PhSxX! - 23. Ožujak, 2013., 14:49
ne prikazuje mi sliku, uploadaj na imgur...
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nasty-rabbit - 23. Ožujak, 2013., 15:01
http://imgur.com/3arWnr0 (http://imgur.com/3arWnr0) a sad?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 23. Ožujak, 2013., 15:04
Kakva mrtva save opcija? Igra ima checkpointe.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nasty-rabbit - 23. Ožujak, 2013., 15:08
Kakva mrtva save opcija? Igra ima checkpointe.

Al meni se ne spremi nez zaš...

EDIT: Evo uspio sam normalno, valjda mi se jučer nešto sjebalo bo.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Mile_Ronhill - 27. Ožujak, 2013., 12:46
Jučer je predstavljen Battlefield 4 i sad ne znam da li da kupim BF3 jer ga još nisam odigrao. Šta vi mislite?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 27. Ožujak, 2013., 13:21
Uzmi onaj Complete Edition na nekom popustu. Nudi zapravo jako puno. :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Mile_Ronhill - 27. Ožujak, 2013., 19:46
Uzmi onaj Complete Edition na nekom popustu. Nudi zapravo jako puno. :ementaler:
Misliš premium?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 27. Ožujak, 2013., 22:51
Yes.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: xPh4rIm - 15. Travanj, 2013., 05:27
Vidim da se ovo zalosno govno od clienta *(Origin) malo upristojilo, fixali su ga I tako, a I battlelog, :O stvarno bravo za njih :fpalm:
S obzirom da ovi debili non stop nesto izmisljaju nisam iznenadjen da uvijek ima nesto novo, iako je to vecinom :fpalm: ali eto.

Uglavnom ...
Zna mozda netko, malo vise o ESN Sonar programu sto navodno dolazi uz battlelog pluqin. Neki govore da ima vise opcija, osim toga navodnog "Voice Chat" stali je vec, koje bi se mogle koristiti u ilegalne svrhe I nastetiti racunalu, privatnosti.
Naslov: bf3 patch
Autor: hrga007 - 27. Travanj, 2013., 15:11
mogu li kako skinuti bf3 patch manualno sa interneta a ne sa origina?

EDIT: Premjestite temu ako treba!
Naslov: BF3 montaze i vide-i, suradnja?
Autor: megatr0n98 - 20. Svibanj, 2013., 09:51
BF3 - Jack of All Trades MONTAGE (http://www.youtube.com/watch?v=VOH8gMIgPq8#ws)
Ako bi netko htio sudjelovati u izradi ovakvih mojih montaza, nek mi se javi, igram na pc-u, tako da eto ovdje sma stavio.
Battlelog: Megatr0n_HR
Naslov: [POŽURITE] Kod za besplatan Battlefield 3 - Close Quarters DLC
Autor: anondogi - 12. Lipanj, 2013., 18:02
(http://i.imgur.com/xPLEtCz.jpg)
Kod za besplatan Battlefield 3 - Close Quarters DLC povodom E3 sajma 2013!

Sve što trebate da uradite jeste da se logujete na vaš Origin profil za PlayStation 3, Xbox 360 ili PC i idite na opciju Reedem Product Code gdje ćete upisati kod naveden ispod. Ovaj kod će biti aktivan sve do kraja E3 sajma 2013, zato požurite :D

Kod: BF3E3
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: The one - 29. Lipanj, 2013., 18:03
Igra li se ovo jos mp ? ima li ljudi na serveru, te sta vi mislite oce li pasti broj igraca drasticno nakon sto izadje bf4.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: RoboWarrior - 29. Lipanj, 2013., 19:04
Kakvo je to pitanje? Pa normalno da ima još hrpu igrača na serverima, pogotovo zato jer je ovo još uvijek najnovija igra u serijalu. Kada dođe BF4, broj igrača će pasti svakako, ali će ih biti još, bez brige. Isto tako, i kad dan danas malo ponekad zaigram Bad Company 2 još uvijek ima dosta igrača, iako naravno nije mainstream.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 29. Lipanj, 2013., 20:08
(http://i.imgur.com/xPLEtCz.jpg)
Kod za besplatan Battlefield 3 - Close Quarters DLC povodom E3 sajma 2013!

Sve što trebate da uradite jeste da se logujete na vaš Origin profil za PlayStation 3, Xbox 360 ili PC i idite na opciju Reedem Product Code gdje ćete upisati kod naveden ispod. Ovaj kod će biti aktivan sve do kraja E3 sajma 2013, zato požurite :D

Kod: BF3E3
tek sam sad vidio ovaj post :hihi:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: The one - 01. Srpanj, 2013., 11:06
Kakvo je to pitanje? Pa normalno da ima još hrpu igrača na serverima, pogotovo zato jer je ovo još uvijek najnovija igra u serijalu. Kada dođe BF4, broj igrača će pasti svakako, ali će ih biti još, bez brige. Isto tako, i kad dan danas malo ponekad zaigram Bad Company 2 još uvijek ima dosta igrača, iako naravno nije mainstream.
Pa isplatili ga se kupiti za 120 kn key ?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: WHS Hrvoje - 03. Srpanj, 2013., 17:01
Ajde ko igra BF3 nek me doda na Happy_Gaming123, dosadno samome, btw može se još dns i sutra uzet BF3 na g2play za 90 kn :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Draka - 03. Srpanj, 2013., 17:05
Meni je glup postao jer ljudi koji imaju para i mogu priuštit sve one premium packove gaze.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Dodo152 - 12. Kolovoz, 2013., 19:47
Znam da vam je muka vec od ovakvih pitanja, al ak bi mogo netko sa malo više iskustva u bf3 odgovoriti bio bih jako zahvalan.

Znaci je li bi sa ovom konfiguracijom bilo moguće igrati Battlefield 3 na Med-High postavkama?

AMD XII Athlon X4 635 2,9GHz
12gb DDR3 ram 1333
Sapphire AMD Radeon HD 6670, 1gb DDR5
Windows 7 x64

Unaprijed hvala.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 12. Kolovoz, 2013., 21:09
Da.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 30. Kolovoz, 2013., 14:58
Ima li tko kakvih problema sa čestim disconnecting sa servera? U zadnje vrijeme igram i samo mi lik odjednom propadne i kaže da me disconnectalo. Ne shvaćam zašto se to tako često događa + i nije samo meni. Ima li neko nekakvo riješenje za to? Pokušao sam potražit ali ništa nisam našao.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: xeel - 11. Rujan, 2013., 22:13
Meni se to desavalo. Do Punkbustera je ja mislim, baren san ja tako rijesia problem.
Naslov: BF3
Autor: masko_ss - 25. Rujan, 2013., 01:20
Nezz dal sam potrefio pravi forum ali imam nesto da kazem :)

Pratim ovaj portal veoma dugo, skoro od osnivanja, sve je vrhunsko od recenzija kako video tako i tekstualnih, po Vasoj ocjeni igram igre, prije nego kupim neku igru odem na Vas portal i obavezno pogledam recenziju...vidim u posljednje vrijeme dijelite kljuceve za igre preko facebooka pa nikako da uspijem uhvatiti BF3 origin kljuc...volio bi zaigrati multiplayera al trenutno nisam u mogucnosti da ga kupim pa ako ima neko slobodan kljuc od BF3 dal bi mi  mogli poslati, hvala unaprijed.


Pozdrav iz srca Bosne tacnije iz Viteza od Vaseg vjernog pratitelja Mahira.
Naslov: Odg: BF3
Autor: Me666 - 25. Rujan, 2013., 02:00
Pratiš nas od početka, ali nisi još naučio koristiti forum?
Premjestit ćemo ovaj post u odgovarajuću temu pa ćemo onda vidjeti ima li netko ključ viška za tebe
Naslov: Odg: BF3
Autor: masko_ss - 25. Rujan, 2013., 06:08
Pratiš nas od početka, ali nisi još naučio koristiti forum?
Premjestit ćemo ovaj post u odgovarajuću temu pa ćemo onda vidjeti ima li netko ključ viška za tebe

Da pratim portal Hcl.hr vec dugo vremena ali na forum nisam ulazio nikako tako da ne znam koristiti tek sam se veceras regovao...

Hvala :) valjda ce neko imati viska kljucic :solidus:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: masko_ss - 03. Listopad, 2013., 02:33
Izgleda da se niko nece smilovati pa poslati mi BF3 kljuc koji ne koristi ili ako ima viska :wildboy::wildboy::wildboy::wildboy::wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 13. Listopad, 2013., 18:51
Nisam igrao BF 3 MP ali sam zato SP presao, i svaka cast na poslu, jako dobro su napravili, pricu i sve. ;)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: nasty-rabbit - 13. Listopad, 2013., 20:02
Izgleda da se niko nece smilovati pa poslati mi BF3 kljuc koji ne koristi ili ako ima viska :wildboy::wildboy::wildboy::wildboy::wildboy:

Sumljam da će ti netko bf3 kljuć dat free  :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 02. Studeni, 2013., 22:35
danas malo nabacio bf3 cisto tako, igram ja, borim se za svoj tim, napokon pocinjem dobro igrat i admin me kicka zbog abnormalnog kill ratea (6,49) :hihi:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: The one - 09. Studeni, 2013., 10:59
Pozdrav novi sam u bf3 pa ako mi ko moze preporuciti koji mod da igram znaci ono 64 igraca dobra mapa,mod,da ima vozila i akcije.Hvala nisam jos upucen u bf3 ali ona mapa canals mi je fakat dosadila :wildboy:. Koji je mod najzabavniji osim TDM
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Thergothon - 09. Studeni, 2013., 11:18
TDM je meni smeće u BF-u. Probaj Conquest, mod u kojem imaš najviše slobode. :thumbs:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: The one - 09. Studeni, 2013., 13:50
Hvala :D kakav je rush ? ima li jos kakv dobar mod :D  :clap:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Thergothon - 09. Studeni, 2013., 14:11
Ovisi o tvojim preferencijama, rush izbjegavam jer se po mapama postepeno napreduje tj. dok se točke koje trebaš braniti ili napadati unište.
Ako nemaš dobar tim zna biti frustrirajuće, pogotovo na mapama koje nisu dizajnirane za taj mode. Imaš jedan prolaz i moraš biti uporna budala koja pokušava glavom kroz zid.

Jednu rundu braniš, dok u drugoj napadaš. U conquestu imaš od početka na raspolaganju cijelu mapu i sva vozila, a cilj je imati u posjedu što više zastava. Braniš, napadaš i radiš što te volja, baš totalna sloboda i kroz taj mode ćeš vjerojatno najbolje iskusiti sve čari BF-a.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: DDeffectsCro - 06. Prosinac, 2013., 22:55
Hvala :D kakav je rush ? ima li jos kakv dobar mod :D  :clap:
meni je Gun master zakon i assault and conquer je isto dobar pa malo isprobaj znam da gun master nema vozila ali je prilično zabavan :thumbs:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: shepard-fan - 02. Veljača, 2014., 17:48
Kmarkec hvala ti na pomoći ali ja sam igro battelfield 3 i rival na svom kompu

Rival mi je radio na ultra igro sam preko frendovog računa i nije mi baš bio neško super ali je ok

Battelfield 3 recimo da sam mogao na high , onda će mi i novi mass effect koji je još u izradi da će bit na frostbite enginu
 Battlefield 3 mi je odlična najbolja scena mi je kad se zgrada sruši na igrača
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: maras234 - 02. Veljača, 2014., 22:54
Jeli tko igra bf3 na ps3?
Naslov: Battlefield 3 - Origin
Autor: Mafoman - 05. Veljača, 2014., 00:05
Pozdrav !

Evo ovako.. Digitalno sam kupio BF3 preko Origin-a prije nekih godinu dana, a pošto u zadnje vrijeme imam neke probleme s kompom odlučio sam reformatirati disk i instalirati Windows 8 (sada imam sedmicu). Pitanje jest, kad obavim sve to kako mogu povratiti igru na svoj kompjuter pošto nemam fizički način instalacije ? Drugo pitanje, mjenjanje Windows-a ne bi trebalo predstavljati problem ?

Hvala puno :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: manjamax - 05. Veljača, 2014., 00:28
Ako je Origin radi na isti način kao Steam,trebalo bi ti ostati na tvom Origin Accountu i možeš je skinuti i instalirati kad god želiš. :thumbs:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Mafoman - 05. Veljača, 2014., 00:30
Pa ne znam. Ovo mi je prvo iskustvo s Origin-om, a Steam s druge strane nikad nisam koristio XD
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: shepard-fan - 05. Veljača, 2014., 13:00
ja sam na svom igro isto pa nisam imo problema ja sam dobio cd ali nisam mogo sve na ultra ali ali high postavke su mogle i radio je dobro
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 29. Svibanj, 2014., 01:51
Battefield 3 besplatan, uzmite dok možete (https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 29. Svibanj, 2014., 14:16
Istina, BF 3 besplatan. Skidajte tko hoce.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: seedorf - 29. Svibanj, 2014., 16:37
Kod mene stalno izbacuje "download error" i svai put moram stisnit "resume" imal ko soluciju?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Adam Jensen - 29. Svibanj, 2014., 17:24
Kod mene stalno izbacuje "download error" i svai put moram stisnit "resume" imal ko soluciju?
Vjerovarno dođe do 'zagušenja' servera usljed velike navale, ako ništa sa sačekaj 1—2 dana dok malo ne ohladi situacija.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: seedorf - 29. Svibanj, 2014., 18:08
Iskljucio sam fajerval,skida vec destet minuta bez prestanka valjda ce bit uredu.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 29. Svibanj, 2014., 19:04
Meni isto izbacuje error taj. Samo to tko mislis skinuti nek odma pocne, jer sam koda procitao negdje da vrijedi do 2.6 ili 3.6.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 29. Svibanj, 2014., 19:27
Bitno je da ste dodali igru u library. nemoraš je skinut da bi ostala zauvijek.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: malimicek - 29. Svibanj, 2014., 19:52
ahah ajd ko oce nek add bela_stc pa idemo ofnat :ementaler:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 29. Svibanj, 2014., 20:16
Bitno je da ste dodali igru u library. nemoraš je skinut da bi ostala zauvijek.
Aha, hvala ti.

Imam BF 4, ali jbg zasto ne i BF 3 :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Illuminatist - 29. Svibanj, 2014., 21:19
Imam jedno pitanje:
Nemam predhodnih iskustava sa Originom il' Steamom, pa sam instalirao Origin i stavo Battlefield da mi se skida jedno 2 minute. Imam laptop koji nema dovoljno jak hardware, pa me zanima, bili ja mogao to skinuti ako jednog dana nabavim novi laptop ili ps3?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: RadoMan - 29. Svibanj, 2014., 21:54
I ja sam to bio pitao, i rekli su mi da ako imas vec na ACC ostaje ti tu zauvijek kao i kad ga kupis :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 29. Svibanj, 2014., 22:35
Ostaje ti acc Origin normalno. Sad govorim napamet ali to se podrazumjeva, kada kupis novi komp/laptop i skines Origin i prijavis se na svoj acc koji si vec imao, igru vec imas, samo ces ju morati ponovo skinuti. Mislim da sam u pravu, a ako nisam ispravite me.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: ecl1ps3 - 29. Svibanj, 2014., 22:53
Moze preporuka kako da stavim oprilike graficke postavke da dobijem kvalitetan omjer FPS-a i grafike
Konf: Pentium Dual core E6600 3GHz
           4gb rama
           ATI Radeon HD 5570

Hvala.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: truly - 29. Svibanj, 2014., 23:19
Iskljucio sam fajerval,skida vec destet minuta bez prestanka valjda ce bit uredu.
dali je prestalo sa iskljucenjem firewalla?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Me666 - 29. Svibanj, 2014., 23:22
Meni je prestalo nakon cca 50% skinute igre, trenutno je na 88%
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: truly - 29. Svibanj, 2014., 23:25
Meni je prestalo nakon cca 50% skinute igre, trenutno je na 88%
bas cudno, mojem frendu se nijednom nije prekinula dao skidati 3 h poslje mene njemu je presla 50% niti jednom nije pukao download a naravno ja dam skidati i onda radim razno razne piz*darije i zaboraivm na download i tako to, sad sam iskljucio firewall pa cmo vidjeti sto ce biti samo da preko noci ga skine pa bih mogao imati dobar vikend :solidus:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 30. Svibanj, 2014., 18:24
Meni svako malo izbacuje taj error. Zna tko kakav nacin da se to prekine, da se moze normalno skidati bez ikakvih problema?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: malimicek - 30. Svibanj, 2014., 19:42
Jednostavno vam je stvar u preopterećenju servera jer je besplatna i vjerovatno svi živi rusi i kinezi ju skidaju. Kako znam ?
Imam ga odavno i skinuo i instalirao prije mjesec dana 22 Gb se skinulo za nekih cca 5-6 sati, bez ikakvih errora ili prekida skidanja.

Ili je jednostavno Origin "blockan" tj nije mu dopušteno u firewallu. Provjerite.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 30. Svibanj, 2014., 20:10
Sve je moguce.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: truly - 30. Svibanj, 2014., 20:34
Potvrdujem sve sto je "malimicek" rekao za servere to je istina, probao sam sve sa firewallom i sa antivirusima i dalje izbacuje :) ali ocito je i da nekome uopce ne izbacuje error, za primjer moj frend je skinuo igru preko noci i to bez ijednog pucanja, dok sam ja npr ostavio preko noci dok je bilo na 27% i naravno probudio se sa 28% i download errorom :chair:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: mroxplay - 30. Svibanj, 2014., 20:51
Kod mene je skinulo za nekih 9 sati...i nije bilo nikakvih errora ..
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 30. Svibanj, 2014., 22:29
Moguce da je masovna potraznja za igrom. Znaci da i ima ljudi koji jos igrjau BF 3 :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 30. Svibanj, 2014., 22:42
Masovna potražnja je jer su stavili igru da je free a i uvijek je bilo igrača za bf3.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 30. Svibanj, 2014., 22:59
Masovna potražnja je jer su stavili igru da je free a i uvijek je bilo igrača za bf3.
Pa eto. Ja imam BF 4 ali mi je dosadio. Skidam BF 3 pa cu malo to zaigrati :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: malimicek - 31. Svibanj, 2014., 17:09
Ima al ne kao kad je bio na vrhuncu slave. Meni je super što imaju jako dobar i pregledan server browser pa se nađe za svakoga što želi u roku sekundu-dvije. Većina velikih mapa i conquesta zjapi prazna al Team DM, team rush i još neki modovi imaju konstantne servere s igračima, ciljajte njemačke i austrijske ded. servere zbog odličnog pinga.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 31. Svibanj, 2014., 17:16
Ne znam baš da conquest prazan, sad sam baš pogledao na browseru sve živo puno sa 64 igrača i to conquest large u većini.

Ovaj potez im je bio dobar jer je community dobio ogroman boost sa igračima pa će igra još duže živjet. A da ne spominjem da je velika vjerovatnost da će neki kupit premium pošto su igru dobili besplatno.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 31. Svibanj, 2014., 21:53
Ne znam baš da conquest prazan, sad sam baš pogledao na browseru sve živo puno sa 64 igrača i to conquest large u većini.

Ovaj potez im je bio dobar jer je community dobio ogroman boost sa igračima pa će igra još duže živjet. A da ne spominjem da je velika vjerovatnost da će neki kupit premium pošto su igru dobili besplatno.
Tu bi se mogao sloziti sa tobom. Sad ce dosta njih koji su skinuli ovu igru uzet premium.
Naslov: Problem sa skidanjem Batlefielda 3
Autor: juventino - 31. Svibanj, 2014., 23:20
Imam problem kada kliknem na download pise mi da mi je potrebna vista verzija 6.0 ili neka bolja, a meni je neko rekao ovdje da nema veze sto mi je kompjuter slab. Ako neko zna kako mogu rijesiti problem neka se javi.
I jos jednom neka moderatori premjeste temu gdje treba posto je ne znam.
Naslov: Odg: Problem sa skidanjem Batlefielda 3
Autor: Me666 - 31. Svibanj, 2014., 23:23
Verzija čega? Origina? Ako da, jel problem updateat Origin?
Naslov: Odg: Problem sa skidanjem Batlefielda 3
Autor: juventino - 31. Svibanj, 2014., 23:24
Ne nego Windowsa
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Me666 - 31. Svibanj, 2014., 23:46
Da, treba ti barem Vista za igranje, idealno 7 64bitni
Jedino rješenje je da staviš sedmicu na PC

EDIT: I da, ne treba jako računalo, u hardverskom smislu. Ti imaš softverski problem, jedan koji si trebao riješiti nadogradnjom prije par godina već. Nije realno očekivati da ćeš solitaire ubuduće igrati na XP-u.

A ako si još na XP (softverski), mogu mislit što misliš na hardverski jako računalo. Možda je tebi minimum koji igra traži previše.

bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/

Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: juventino - 31. Svibanj, 2014., 23:49
E to je i problem, gdje je nabaviti do 3. juna :solidus:

EDIT:  Pa jesam jos uvijek na XP ali sam sve mislio mijenjati uskoro tj i ram, grafiku procesor a i operativni sistem logicno
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Me666 - 31. Svibanj, 2014., 23:56
Gle, stavi igru u library Origina, promijeni OS kad hoćeš i skini igru kasnije na njega
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: juventino - 01. Lipanj, 2014., 00:01
Cuj zar moze to, znaci moci cu je opet pokrenuti tj skidati i poslije 3. juna kada nadogradim komp?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Dragster - 01. Lipanj, 2014., 00:19
da
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: juventino - 01. Lipanj, 2014., 00:41
e hvala vam na lijepoj vijesti :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: defiler89 - 01. Lipanj, 2014., 12:43
Kak vam napreduje download ?
Vec skidam 3 dana jbt...svako malo izbacuje taj faking error,al dobro,ipak je igra free pa budem to pretrpel. :hiha2:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: ecl1ps3 - 01. Lipanj, 2014., 14:17
Ja nisam imao nikakvih problema sa downloadom, dapace nikad mi veca brzina downloada nije bila. (http://www.zaslike.com/files/o5ov82ciuq7vredjcpj.jpg)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: defiler89 - 01. Lipanj, 2014., 14:23
Ja nisam imao nikakvih problema sa downloadom, dapace nikad mi veca brzina downloada nije bila. (http://www.zaslike.com/files/o5ov82ciuq7vredjcpj.jpg)

Pfff, najs ! Ja sam tek na 50 posto...nadam se da sad više nebude konekcija pucala....jer ono stavim skidat i odidem zujat okolo i dojdem natrag i error se pojavi,iritantno,nemrem konstantno dežurati.:hiha:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Crosby - 01. Lipanj, 2014., 15:23
Meni je na 15-16 %, skinulo bi se vec da me ne jebe taj download error. Ali polako, nema zurbe.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: The one - 01. Lipanj, 2014., 17:30
Poz odavno igram bf3 i nije mi se javljala ova greska ali danas krenem igrati javi se ovo "Found no game matching your filter settings"  Please try again or change your filter. WTF? :chair:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: seedorf - 01. Lipanj, 2014., 21:31
Meni je stalno prekidalo download do 14GB, onda je nastavilo bez problema. Jel ko od vas ima problema sa ucitavanjem igre? Svaki put kad biram drugi server igra se loadira od 3-4 min. Neki dan sam kupio jos 2 gige rama tako da sad imam 6GB ukupno. Realno nebi trebao imati problema a i konekcija mi je odlicna.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: defiler89 - 01. Lipanj, 2014., 21:36
Meni je stalno prekidalo download do 14GB, onda je nastavilo bez problema. Jel ko od vas ima problema sa ucitavanjem igre? Svaki put kad biram drugi server igra se loadira od 3-4 min. Neki dan sam kupio jos 2 gige rama tako da sad imam 6GB ukupno. Realno nebi trebao imati problema a i konekcija mi je odlicna.

Evo i meni nakon 14gb više ne prekida download...znaci sutra igram... :D
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 03. Lipanj, 2014., 03:04
(https://dl.dropboxusercontent.com/u/9259344/ScreenshotWin32-0007.png)

Mislim da mi je ovo najduži gejm koji sam ikada imao i još sam ga i izgubio jer je tim bio tolko nesposoban da zauzima pointove. :wildboy:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Christiyan - 06. Lipanj, 2014., 15:03
Pozzz jel ima tu jos ekipe koja igra :)  da bacimo koju partiju :) ? :piva:
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 11. Srpanj, 2014., 13:52
imam problem. dok igram bf3, nakon nekog vremena mi se freeza pc i cujem onaj BRRRRRRT zvuk, pa moram ugasit pc onom tipkom na kucistu. ima li neko jos taj problem? zna neko kako rijesiti problem?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 11. Srpanj, 2014., 15:54
Možda je bf3 prezahtjevan pa ti se PC freeza.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: general98 - 11. Srpanj, 2014., 18:45
imam problem. dok igram bf3, nakon nekog vremena mi se freeza pc i cujem onaj BRRRRRRT zvuk, pa moram ugasit pc onom tipkom na kucistu. ima li neko jos taj problem? zna neko kako rijesiti problem?

Koliko RAM-a imaš? Udri memtest freezanja inače znaju bit problem sa RAM-om.Updataj drivere od grafičke pa ako ti se opet bude freezalo javi se :)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: seedorf - 11. Srpanj, 2014., 22:44
I kod mene isto nakon sat vremena otprilike,nebitno jel igrao single-player il multi. To mi je valjda jedina igra koja se ikad frizala.BF4 radi odlicno.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 12. Srpanj, 2014., 12:57
i meni je samo bf3 takoder, neznam zasto

Možda je bf3 prezahtjevan pa ti se PC freeza.
sumnjam, imam dovoljno dobru konfu, na ultra mi vrti na 60 FPS
GPU : geforce GTX 660 Ti
CPU : intel(R) core(TM) i7 CPU   860  @ 2.80 GHz
Memorija : 8 GB RAM
Win 7 64-Bit

moguce da se to dogada jer mi se pregrije komp zato jer mi fali jedan ventilator, onaj na "poklopcu" za kuciste (kako ga nemam? duga prica...).
a i cuo sam da vise ljudi ima taj problem. pogledo po internetu, izgleda da treba nes napravit sa zvukom ?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489812789822/1/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489812789822/1/)


Koliko RAM-a imaš? Udri memtest freezanja inače znaju bit problem sa RAM-om.Updataj drivere od grafičke pa ako ti se opet bude freezalo javi se :)
imam 8 GB RAM. sto je to "memtest freezanja"? updatani su mi driveri, to nije problem
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: general98 - 12. Srpanj, 2014., 13:31
nije memtest freezanja nego samo memtest ;)
Pošto sam u žurbi evo ti video kako se to radi [Tutorial] Memtest86 v4.20(USB Auto-Installer Version) (http://www.youtube.com/watch?v=NaHL9usaM4Q#ws)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: kmarkecgamer - 13. Srpanj, 2014., 12:04
hvala, ali ima li nesto jednostavnije? nesto sto pokrenes bez restartanja, bootanja i slicnog, on odmah nade pogreske i rijesi se tog ili tako nesto? ako cu koristit memtest, sjebat cu nesto garant
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: vilim - 10. Kolovoz, 2014., 15:29
Igra li itko? Na Originu sam 'hluso', pa me dodajte, volio bih COOP misije do kraja proć s nekim:hug
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zolee - 03. Siječanj, 2015., 22:35
Evo upao sam u Venice Unleashed(http://veniceunleashed.net/about (http://veniceunleashed.net/about)) betu pa malo screens nikada ne škodi :D

(http://i60.tinypic.com/316q8ib.jpg)

(http://i57.tinypic.com/14tvpl2.jpg)

(http://i57.tinypic.com/2mo49b5.jpg)

(http://i59.tinypic.com/24gkeja.jpg)
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zg_rider111 - 04. Siječanj, 2015., 13:18
Nisam znao da su došli tako daleko u vidu moddinga na BF3, moram pobližje pratit. Ovo bi moglo udahnut život u bf3. Daj mi reci kakav je netcode, jel lagga ili je sve uredu i fluidno.
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: zolee - 04. Siječanj, 2015., 15:05
nisam još igrao s više od 5 ljudi ali radi odlično
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: Cole - 25. Listopad, 2015., 19:28
Danas sam završil po drugi il treći put SP, ne sjećam se jel sam prije toga sam ono prvi put prošel il drugi...
Uglavnom baš mi pašu ovak solidne SP FPS kampanje koje se za dva popodneva pređu. Bugovi i glitchevi su i dalje pristuni.
Ali zato priča i način na koji je prezentirana, to mi je sjelo ko budali šamar.

Dima, CIA agenti pri ispitivanju, Blackburn baš ono vrh, jedino mi je Solomon trešće od lika.
Atmosfera, glazba, baš ono dosta dobra kampanja. Zvuk u igri je mislim jači adut čak i od grafike, koja je baš wow.
Okej natrpana je svim mogućim efektima, ali je baš eye candy.

Kampanja, kao što rekoh kratka i slatka.
Napucavanje, oružja su super, MP kada se igrao bio je fenomenalan, no prošlo me je MP igranje kod ove igre.
Za ponovni prelazak kampanje jedna čvrsta sedmica.

Naslov: Battelfield 3 on-line
Autor: doktordoc - 01. Ožujak, 2016., 14:20
Poz
Trebam pomoć oko BF3 on-line, uzeo sam ga kad se dijelio badava još davno
Prije nekih 6 mj.(od onda nisam ni pokušavao, ali sad ista stvar, probao instalirat na laptop) prilikom spajanja na server mi se pojavi prozor " Battlefield 3 has stop working "
Ima li tko isti problem i riješenje
Naslov: Odg: Battelfield 3 on-line
Autor: bojanum - 01. Ožujak, 2016., 15:15
Davno, davno sam i ja imao isti problem i rijesio sam ga na nacin koji je opisan u videu sto sam ti linkao dolje....probaj, meni je uspjelo, nemas sta za izgubiti

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1484626895&feature=iv&src_vid=KR8GzFK-IRM&v=VGVNhyCp-NE (https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1484626895&feature=iv&src_vid=KR8GzFK-IRM&v=VGVNhyCp-NE)
Naslov: Odg: Battelfield 3 on-line
Autor: Adam Jensen - 01. Ožujak, 2016., 16:03
Kad već neko spominje BF3, i ja sam ga uzeo tada dok se dijelio džabe al ga još nikad nisam ni instalirao (očito nisam baš veliki ljubitelj ovih fast-paced pucačina) pa ne znam jel "živa" igra još uvijek i isplatil se sada počet igrat?
Naslov: Odg: Battlefield 3
Autor: seedorf - 01. Ožujak, 2016., 16:44
Ja zadnjih dana kako imam problema sa kompom samo njega igram, navuko sam se skroz. Igraju ljudi jos uvijek.
Naslov: Odg: Battelfield 3 on-line
Autor: doktordoc - 01. Ožujak, 2016., 17:25
Davno, davno sam i ja imao isti problem i rijesio sam ga na nacin koji je opisan u videu sto sam ti linkao dolje....probaj, meni je uspjelo, nemas sta za izgubiti

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1484626895&feature=iv&src_vid=KR8GzFK-IRM&v=VGVNhyCp-NE (https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1484626895&feature=iv&src_vid=KR8GzFK-IRM&v=VGVNhyCp-NE)

Radi care hvala
Naslov: Odg: Battelfield 3 on-line
Autor: bojanum - 01. Ožujak, 2016., 17:38
Davno, davno sam i ja imao isti problem i rijesio sam ga na nacin koji je opisan u videu sto sam ti linkao dolje....probaj, meni je uspjelo, nemas sta za izgubiti

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1484626895&feature=iv&src_vid=KR8GzFK-IRM&v=VGVNhyCp-NE (https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1484626895&feature=iv&src_vid=KR8GzFK-IRM&v=VGVNhyCp-NE)

Radi care hvala

Ma nema na cemu, drago mi je da sam ti mogao pomoci, uzivaj u igranju  \:D/