Za kompletni report Blizzcona neće biti vremena, odvagali smo neke stvari i jednostavno je bitnije od ionako slabo čitanih reportova raditi više na recenzijama igara koje ovaj mjesec suludo izlaze. Tako da vas na HCL-u očekuje do kraja mjeseca još nekoliko recenzija (par i u video obliku), a već se pripremamoi radimo na recenzijama igara koje izlaze u studenom.
Sam Blizzcon je velik event, ali neusporedivo manji od primjerice E3-a i GamesComa, koje smo dakako detaljno popratili. Blizzcon je od strane uredništva HCL-a popraćen putem vijesti, tako znate da je otkriveno par detalja o Diablu 3 i SC2, a što se tiče forumske teme o Blizzconu nju nismo otvorili mi direktno, niti smo linkali na live stream. A ako ih Blizzard zabranjuje, ne znači da ih i mi moramo zabranjivati, zato taj link nismo ni uklonili (uostalom, bilo je pitanje vremena kada isti više neće raditi).
Da se razumijemo, ovo "slabo čitanih" reportova, nije uvijek slučaj, pogotovo za bitnije evente poput E3-a i GamesComa, a povremeno, ako vrijeme dopusti potrudimo se napisati i reportove sa nešto manjih eventova ovog tipa, kao što smo primjerice izdali QuakeCon report ne tako davno. Samo eto, BlizzCon ove godine propuštamo obraditi u velike detalje (putem reporta), ali putem vijesti ste mogli pročitati (i putem trailera pogledati) sve bitno što je otkriveno.
I da, spojiti ću ovu temu u onu o Blizzconu, nema smisla da imamo dvije praktički iste teme, a budući da sam sada odgovorio praktički sve što bi te moglo zanimati uopće, ne znam što se baš o ovome može više diskutirati.