HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Cole - 16. Studeni, 2016., 10:22

Naslov: Call Of Duty: Modern Warfare Remastered
Autor: Cole - 16. Studeni, 2016., 10:22

(http://i.imgur.com/XENzxme.png)

Jedna od najimpresivnijih i najboljih kampanja u povijesti FPS žanra dobila je facelifting kakvog zaslužuje...



(http://i.imgur.com/yRKSAFF.jpg)

(http://i.imgur.com/6LYapd8.jpg)

(http://i.imgur.com/Xem9p7h.png)

(http://i.imgur.com/F6Bv6hR.jpg)


Na prvo spominjanje ovog remastera odmahnuo sam rukom i bio posve ravnodušan. No dok sam čekao instalaciju Infinite Warfarea, isprobao sam ovaj remaster i ostao zatečen. Igra djeluje kao ista igra, ali to nije ista igra. U svakoj sekundi se vidi i osjeti kako se ovdje ne radi o grafičkom uljepšavanju, nego o igri koja je prošla facelifting po svim aktualnim grafičkim standardima. I da nisam igrao COD 4 kada je izašao, za ovu igru bi mislio da je upravo sada izašla. Osim predivnih vizuala, igra je i po audiu dobila velike promjene. Zvuci oružja sada su puno bolji, ma nema segmenta u igri valjda da nije podignut na veći nivo. Micanje crosshaira, podrška za gamepad samo su neke od najvažnijih promjena koje su me prikovale da kampanju prođem u jednom popodnevu, po neznam koji put, ali ovaj put sa potpuno drugim doživljajima. Gotovo da sam imao jedna feeling onome iz 2007 kada sam prvi put pokrenuo i prešao igru. Sada bih vrlo rado htio remaster preostala dva naslova u trilogiji...

Call of Duty Modern Warfare Remastered | Shotgun Killstreak - YouTube (http://youtu.be/sWJODydqiOg)
Koja je ovo ljepota; gamepad, no crosshair...
Naslov: Odg: Call Of Duty: Modern Warfare Remastered
Autor: The one - 18. Studeni, 2016., 02:18
Dobro kazes valjalo bi i da izbace preostala dva nastavka MW-a u remaster izdanju malo se vratit u stare dane dobrog FPS-a.
I naravno jos se i prisjetit dobrih starih likova iz ovih kampanja koje cu pamtit cijeli zivot,za razliku od novih CoD-ova gdje ime glavnog lika zaboravim za pol sata nakon igre jedino sto se sjecam je riley iz ghostsa.
Zapravo on je pas pa mi je vjerovatno ostalo to u sjecanju. :D
Naslov: Odg: Call Of Duty: Modern Warfare Remastered
Autor: luyindula8 - 19. Prosinac, 2016., 23:02
Nabavih i ja svoj Legacy edition primjerak za PS4 prije par dana i otad Igram MW remastered uglavnom, štoviše, nisam pošteno ni upalio IW. Dojmovi za MW su za sad jako dobri :D

Kampanju sam prešao u 2 dana i bilo mi je žao što je tako kratka. Posebni gušt je bilo ponovo preć legendarnu misiju All Ghillied Up u Černobilu, kao i mnoge druge. Grafički sve pohvale, da ne znam da je izašla 2007. rekao bih da je izašla sada.

Multiplayer zabavan, definitivno bolje od futurističkog napucavanja sa izmišljenim oružjima i futurističkim gadgetima i slično. Najdraža mapa Shipment, zato je jer je premala i nastane urnebesni kaos kad se igra 6 na 6  :D Modova ima dosta, ali naravno većina igra u S&D, Domination i TDM.

Jedino što mi fali je nekakav Survival mode, odnosno Spec Ops mod kao u MW3, ali to ionako nije bilo u originalnom izdanju MW.

Nadam se i remasterizaciji još pokojeg starog COD-a, bojim se pomislit šta bi bilo kad bi remasterizirali  recimo MW3 ili COD 2  :D