Igrao sam i onu prvu betu na PS4 prije koji mjesec i sad na PC i dalje ne kuzim sto ljudi vide u ovoj igri. Meni, a koliko vidim nisam jedini, gampelay djeluje full dosadno. PS4 verzija mi je out of the question, jer FPS i gamepad ne idu zajedno, kao i 30 fps handicap, tako da se sve nize odnosi na PC verziju.
Jedino sto mi je dobro je grafika, optimizacija i setting menu.
AI je kriminalno los, jedini izazov koji neprijatelji mogu postaviti je ogroman HP pool i brojcana nadmoc na igracem, nema dedicated servera (MP igra u 2017. nema dedicated servere nego P2P i prodaje se za 60€, just wow), prica djeluje jako djecje (ok, znam da je MP igra, ali opet), voice acting je tak-tak i cijela igra djeluje samo kao reskin jedinice. Mehanika pucanja je eh, fanovi su toliko uzdizali to napucavanje, a kad ono, nista specialno. Mogu shvatit zasto se konzolasima to napucavanje sviđa jer ok prenesno na gamepad, ali na kompu nisam dozivio taj wow efekt nakon ostalih FPS-ova koje igram. Svi neprijatelji su toliko ogrormni, tj. siroki da se vise treba trudit da se fula nesto, nego pogodi. Balans oruzja mi je cudan za sada, onaj neki pistolj razvaljuje sve zivo u par metaka, a neki AR isprazni cijeli clip i jedva neki dmg.
Ne znam, cijela igra djeluje kao neki F2P naslov ili mali upgrade jedinicie za koji vise od 20-25€ ne bih dao i to samo zbog coop-a. U coop-u se svasta moze prozvakati, a ovo vjerujem da i nije tako lose kad se igra s ekipom.