Ma ne mogu reć da sam 100% siguran u išta trenutno, možda sat vremena sam proveo uz DiRT do sada baš igrajući (ostatak vremena je bio u setup menijima :)), ali tako mi se definitivno čini po sjećanju.
Ovdje u Dirtu sam s Minijem, koji nije osobito brz, imao par stvarno jako brzih i napetih dionica u Walesu - nešto što se ne sjećam da sam ikada uopće doživio u RBR-u. Čisto jedna uska dionica s laganim zavojima koju možeš preći gotovo cijelo vrijeme s punim gasom pa to i radiš... i ideš stvarno "neugodno" brzo, bojiš se da će nešto poći po zlu, pa stalno radiš minijaturne korekcije s volanom - baš ono, dobar osjećaj brzine.
I to je kao što sam rekao sa svim asistencijama na 5. Mogu zamislit da kada ugasiš sve to i igraš s volanom bude još napetije. I inače, imaš samo tri assista i to su sve standardne stvari koje ćeš ionako naći u autima ovih dana - znači stvari kao ABS koji možeš podesiti od 1 do 5 (ili kompletno off). Dakle, nema nečega kao assist za kočenje ili skretanje pa da ti igra pomaže u samoj vožnji na taj način.
EDIT: I da mogu zamisliti da čisto gledajući ovaj moj video ili neke druge na YT ne vidite neke elemente duboke simulacije, ali treba sam zaigrati da bi uvidio kako su se stvarno oko nekih stvari potrudili. Mislim da sam i u videu spomenuo - vidio sam par puta efekt kada primjerice na hairpin zavoju usporiš pa daš gas, vidi se i osjeti se kako se kotači malo ukopaju u podlogu, hvataju ju i onda osjetiš tu silu trenja, kako auto čupa itd. Super stvar. Ima doduše i nekih malo upitnih situacija sa fizikom, pogotovo kad napraviš grešku, ali ovo je za početak stvarno obećavajuće.