HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Cole - 20. Rujan, 2020., 21:27

Naslov: F1 serijal
Autor: Cole - 20. Rujan, 2020., 21:27


Taman kada pomislim da nova igra nema baš puno prostora za napredak desi se ova igra; WOW. Znači toliko je igra napredovala u toliko segmenata da stvarno mislim da je ovo jedna od boljih veza communitya i developera, gdje su zaista ubacili manje više sve što su fanovi/testeri tražili. Već u odnosu na prošlu igru dobili smo jako puno toga, a generacijski skok između ove igre i npr. F1 2016 je strašan. Prvo da pohvalim ono što mi se najviše sviđa do kud je igra dogurala. To su službeni fontovi, prezentacija i općenito UI koji je up-to-date s današnjom F1 grafikom. Meni osobno najveći pomak je što napokon, ali faking napokon imamo listu od 5 vozača uključujući nas na trenutnom score/racing boardu, a ne ko prije samo igrača iza sebe i ispred. Uz to od sad se za svih pet vozača mjeri konstatno zaostaci, a ne ko prije na par sekundi i točno u određenim sektorima; šta da kažem osim - JEBENO NAPOKON!


> Za ovu igru sam promotivnog materijala se najmanje nagledao i nisam previše pratio razvoj igre od strane testera, no nisam bio nešto impresioniran opcijom MY TEAM; gdje radimo svoj bolid od početka i mislio sam da ću taj mod ignorirat. O kako sam se prevario! Ta MY TEAM karijera je fenomenalno iskustvo, već u debitantnom modu po prvi put u igri i rasturili su. Bolide, embleme, kacige i timske kombinezone se može editirati, a da ne kažem da će biti i download spektakularnih dizajna od strane fanova. Okej rekoh, dobre stvari me čekaju i onda vidim ugovore s vozačima koje želim, pa ugovor s glavnim dobavljačem motora (Ferrari, Renault itd.), pa glavne sponzore, pa ostale sponzore i sve to vezano ugovorima, perkovima i ostalim blagodatima. Znači taj segment igre je fantastičan! Ima toliko toga, plus R&D je ostao kakav je, no sada imamo i kompletnu kontrolu nad R&D odjelima, pa osim klasičnog R&D threea tu su odjeli koje isto unaprijeđujemo s novcima koje zarađujemo i tako se pokazujemo na F1 karti svijeta. Zaboravio sam i na perkove preko kojeg ćemo i svoje sposobnosti dignuti na višu razinu, a jedna od njih uključuje i napredovanje mog momčadskog kolege.

Evo prve tri utrke moje nove MY TEAM karijere.

https://youtu.be/Nw9D77WC6Bw

https://youtu.be/IOswD23K_wc

Fantastična nova staza u Vietnamu i moram priznat da sam jako uživao vozeći ju te sam poprilično ušao u štos na slobodnim treninzima. Iako sam u kvalifikacijama odvezao odličnu prvu i drugu sesiju, u trećoj ostavljamo bolid van staze radi sitnih preinaka te startam utrku s desete pozicije. Moj SCHUMACHER FERRARI TB34 bolid dobio je novi livery, a fantastičnu utrku pogledajte ispod. Iako traje dobrih 28 minuta, radi se o fantastičnoj utrci gdje je bilo strašno puno dešavanja, pa mi je bio bed skratiti video.

(https://i.imgur.com/11yIGYS.jpg)

(https://i.imgur.com/9DKytBA.jpg)

(https://i.imgur.com/fWfHpro.jpg)

(https://i.imgur.com/lY20g7A.jpg)

(https://i.imgur.com/K4SWVPW.jpg)

https://youtu.be/BMmpoaPh7JE


Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 21. Rujan, 2020., 12:31
Runda 4, VN Kine. Ovaj put startam Q3, ali imam nekih problema s bolidom, pa sam odvozio samo jedan brzi krug, što je bilo nedovoljno pa startam s desete pozicije. VN Kine mi često leži no baš osjećam da mi fali malo krajnje brzine na dugoj ravnini. Evo i novog videa, pa pogledajte kako mi je safety car ukrao priliku za bolju poziciju, jer imao sam bolestan pace u utrci, no poslje restarta više nisam imao momentum. Te lagani overview ususret debiju na novoj stazi VN Nizozemske Zandvoortu.

https://youtu.be/wBmnMb67cAY

https://youtu.be/SXH4guaczQI
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 22. Rujan, 2020., 17:20
Jako sam se veselio početku vikenda i VN Nizozemske i debiju na Zandvoortu, stazi o kojoj neznam apsolutno ništa osim par isječaka iz promotivnog materijala igre. Staza je toliko dinamična i pojedini zavoji su tako kosi da ubija svu onu monotoniju staza u F1 koju nose klastično "dosadnim" layoutima. Pravi je užitak vozit, što se vidi iz dobrih prolaznih vremena na treningu. No kako je meni ovo nova staza, tako je i ostalim vozačima na gridu također staza Zandvoort - novost. Juan Manuel Correa me počeo zaista živcirati i mislim da ćemo prekinut ugovor s njime čim dođe posljedni dan njegovog ugovora. Kao velika nada iz Formule 2, ovdje se ne snalazi očito u svijetu F1; nekonzistentnost, sporost u kvalifikacijama i neagresivnost u utrkama te još nije bio u nijednim bodovima, dok ja ulazim standardno u 3Q. U kvalifikacijama sam bio sjajan šest, no Hamiltonovo prčkanje po novim komponentama njemu je donjelo penal od deset mjesta na GRIDU, a meni start s sjajne pete pozicije (samo 0,614 zaostatka za POLE positionom). Kao veteran izvlačim 110% iz vrlo dobrog bolida i zato mi i nije jasno kako Correa bar ne može do 12-15 pozicije na kraju utrka. Već drugu ili treću utrku vidim da imam pejsing za borbu s najboljima, ali određen broj krugova, kasnije što radi koncentracije, što radi veće kvalitete drugih bolida, jednostavno posustanem. Već za ovaj vikend sjeli su na bolid neki upgrade paketovi, a još se čekaju i u naredne tri utrke značajna ažuriranja novim komponentama. A za ovu utrku koja je trebala biti apsolutno fantastična za mene uništio sam OGROMNOM i VELIKOM pogreškom krug, dva prije kraja, uostalom vidjet će te u videu i sami.

(https://i.imgur.com/ZxPcN42.jpg)

(https://i.imgur.com/wJTgMWN.jpg)

https://youtu.be/dCeBz6DHPAQ
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 26. Rujan, 2020., 23:00
Nakon što sam napravio kardinalnu grešku u prošloj utrci, gdje sam u posljednjim krugovima smetnuo s uma da moram paziti s gorivom i time izgubio treće mjesto, odnosno prvi podij u karijeri. Nevjerovatan pejsing u prvoj sezoni, no trebat će proći još dosta da bi bolid bio konzistentan i konkurentan najjačima na gridu. Ispred mene je VN Španjolske, staza koju sam prije desetak godina mrzio, a danas mi je jedna s najdražim layoutom te mi ju je baš gušt uvijek vozit. Jako dobri rezultati s slobodnih treninga prenjeli su se i na kvalifikacije. Startam s petog mjesta, a vrlo dobru utrku za mene, najbolju ovu sezone pogledajte u nastavku.

https://youtu.be/LtXjPIaYkuQ

Novi livery...

(https://i.imgur.com/mA0IMdx.png)

(https://i.imgur.com/xpgWuzZ.png)

(https://i.imgur.com/Sv4u8Ni.png)

​​​​​​​(https://i.imgur.com/qlHM6Ps.png)
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 28. Rujan, 2020., 03:54
Vrhunske rezultate koje sam ostvario na treningu VN Monaka, nisam prenio u kvalifikacije, pa sam uz laganu "pomoć" svoje momčadi izvisio u prvoj kvalifikacijskoj rundi. Pala je kiša, a ja i moj tim smo bili uvjereni kako se staza neće osušiti do kraja sesije i prevarili smo se te ostvarili 17-to vrijeme i taman zakasnili na Q2. Start sa 17-te pozicije, na ionako zahtjevnoj stazi u Monacu; bit će vrlo zanimljivo. Moj momčadski kolega Correa pokazao je znakove života tek u Q1, no to je bio trenutni bljesak i njemu su dani u Schumacher F1 Teamu odbrojani. Nažalost nisam shvatio na vrijeme da mi je shadowplay prestao snimat po popunjenju HDD-a, tako da zadnjih 2-3 minute u videu nema.

https://youtu.be/tDMwl39taeQ

(https://i.imgur.com/2n8FXVo.jpg)

(https://i.imgur.com/YKCElga.jpg)

(https://i.imgur.com/5ZUi91m.jpg)


Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 29. Rujan, 2020., 06:15
U susret VN Azerbejđana jako me frustira činjenica da moj timski kolega nema niti blizu pejsing u utrkama i kvalifikacijama kao ja, iako smo kao nova momčad, pa ne mogu resursi biti raspoređeni na oba bolida jednako. Iako nižem odlične rezultate postoje neke trzavice u momčadi upravo oko financija i kapitala i u narednih par utrka kuha se nešto veliko. Iz prve ruke znam kako će biti otkaza pa tako i možda dođe to totalnog kaosa unutar momčadi. Bilo kako bilo ispred nas je vikend u Azerbajđanu. Max Verstappen vodeći je čovjek prvenstva nakon sedam rundi. Start sa šeste pozicije nakon vrlo dobrih kvalifikacija. Jako sam zadovoljan pejsom koji imam u utrkama, no uostalom pogledajte i nove hajlajtse te vrlo dobre utrke za mene.

https://youtu.be/5bbmyn2UzM8

(https://i.imgur.com/f85Y4El.jpg)

(https://i.imgur.com/8L7sPCK.jpg)

(https://i.imgur.com/TayxvqN.jpg)

(https://i.imgur.com/umL5G6i.jpg)

Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: NiKra95 - 29. Rujan, 2020., 10:18
@Cole Na kojem postotku AI težine igraš, nižeš jako dobre rezultate obzirom da igraš sa svojim timom, koji je ako se ne varam incijalno prezadnji na gridu po brzini.
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 29. Rujan, 2020., 10:45
Na Expert u ovoj prvoj sezoni, jer mi se neda toliko dugo grindat, na 80. Iduću sezonu ide 85 ili 90.
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: NiKra95 - 29. Rujan, 2020., 16:10
Aha, ja vozim na 95% i tek sam uzeo bodove u Nizozemskoj, koja mi je tih dana baš ležala.

Na čemu igraš i koristiš li asistencije?

Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Goldens - 29. Rujan, 2020., 22:54
 SEO & Mobile Responsive, Domain, Hosting. 3 Months Free Maintenance. Offer Limited. Call Now. Types: Static Website, Dynamic Website, Ecommerce website.
https://www.thepornposts.com/ (https://www.thepornposts.com/)

Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 30. Rujan, 2020., 08:10
Aha, ja vozim na 95% i tek sam uzeo bodove u Nizozemskoj, koja mi je tih dana baš ležala.

Na čemu igraš i koristiš li asistencije?EXPERT | 50% RACE LENGHT | ASSIST OFF | TC MEDIUM

Thrustmaster TG-T  + T3PA-PRO Pedal Set
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 30. Rujan, 2020., 08:46
(https://i.imgur.com/OHfm83g.png)VN Kanade u Montrealu jedna je od meni najdražih utrka u kalendaru. Odlični rezultati nakon osam utrka daju mi nadu, da već ove sezone moja momčad može napraviti iskorak. Najveći problem leži u financijskoj situaciji koja je zadesila pomalo nespremno momčad i pitanje je što će FIA odlučiti. Postoji mogućnost da FIA ugasi momčad te stoji u pravilniku FIA-e da potencijalni investitori smiju spasit momčad ili da čak nova momčad preuzme temeljni kapital, 51% dionica te nastavi prvenstvo. No sve će se znati uskoro kroz nekoliko utrka. Četvrto mjesto u Azerbajđanu je jedina pozitivna stvar koja se trenutno dešava oko moje momčadi i zapravo je pravi kontrast za ovu nezgodnu situaciju. Vremenska prognoza kaže da možemo očekivat svašta za vrijeme utrke pa tako i jaku kišu.

(https://i.imgur.com/VwFkDp0.jpg)

Nakon drugog mjesta u Q1, upravo me kiša udaljila iz Q3 te nisam stigao napraviti na gumama za suho najbrži krug. 

(https://i.imgur.com/giLfdwn.jpg)

(https://i.imgur.com/XBHSGKN.jpg)

(https://i.imgur.com/vrRVoHt.jpg)

Start s 15-te pozicije radi 10 mjesta penala na gridu za Giovinazzia; pogledajte vjerojatno i najzanimljiviju do sada utrku sezone.

https://youtu.be/C8P2JK86so4

(https://i.imgur.com/9Kck53h.jpg)
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 30. Rujan, 2020., 19:28
(https://i.imgur.com/m8MTzrx.png)

Deseta utrka sezone, zadnja utrka Schumacher F1 Teama kao takvog. Financijske nevolje bile su prevelike za ovaj debitantski tim i samo ime Schumacher nije bilo dovoljno da preživi svoju debitantsku sezonu u Formuli 1. Prvi put ikad vozim u F1 igri na stazi Le Castellet, poznatijoj kao staza Paul Picarda. Dobri rezultati s treninga i prve dvije kvalifikacijske sesije zadovoljile su me te nisam uopće vozio Q3, kako bi sačuvao bolid za utrku. Moram priznat da mi se jako sviđa staza i da sam se brzo aklimatizirao na istu. Ponovno imam vrlo dobar pejsing u utrci te imam snage boriti se s najboljima na gridu. Šteta za zadnju utrku s ovim timom, jer ukoliko sezona bude uspješna, ko god da preuzme momčad, Schumacherovo ime će ostati upamćeno kao i njegovo nasljedstvo. Već mi se drugi put zaredom potkrala greška u editingu pa sam slučajno obrisao zadnji krug i prolazak kroz cilj, no kako bilo pogledajte hajlajtse još jedne uzbudljive utrke. 

(https://i.imgur.com/n2hDYuB.jpg)

(https://i.imgur.com/DOFjRuJ.jpg)

https://youtu.be/rbG_siMZFsc
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 01. Listopad, 2020., 23:36
(https://i.imgur.com/GzRhCFj.png)
F1 - SEASON 2020 - SEASON I | RIMAC F1 TEAM | #02 TOMO COLE - 1st DRIVER

EXPERT | 50% RACE LENGHT | ASSIST OFF | TC MEDIUM

(https://i.imgur.com/fBBVtmZ.png)

(https://i.imgur.com/EaCbUAf.png)

Nakon financijskih problema FIA je zatvorila Schumacher F1 Team prostorije i stavila na aukciju momčad, te je istu kupio RIMAC automobili koji i jesu imali dobar dio dionica u F1 timu, kao i razvoj baterije i još nekih fenomenalnih riješenja koje je Schumacher F1 Team koristio u razvoju svojih bolida. Rimac F1 Team osnovan je u Zagrebu 25.06.2020. godine te je tako prvi hrvatski tim na gridu formule 1. Potpuno preuzimanje i brandiranje momčadi promptno je riješeno, pa već na VN Austrije imat ćemo priliku gledat novu/staru momčad, odnosno debi ovog F1 konstruktora. Tajna velikog uspjeha debitanta Tomo Coleta leži upravo u fantastičnim djelovima unutar Schumacher F1 TB34 bolida, koji su inače proizvedeni u prostorijama Rimac F1 ogranka. Iako je gotovo pa polovica sezone, RIMAC F1 Team misli ozbiljno već ove sezone napraviti ozbiljniji iskorak.

VN Austrije je ispred nas. Bolid je uz sitne izmjene gotovo isti, no sada kada su svi papiri riješeni, VD izvršnih operacija Davor Petričević uvjeren je kako već ove sezone RIMAC F1 Team ima svoje šanse. Utrka u Austriji ujedno je i zadnja utrka Juan Manuel Corree koji definitivno nije zadovoljio. No tim vjerojatno neće imat novaca ove sezone potpisat puno boljeg vozača. Šuška se da će drugi vozač do kraja sezone postati Mick Schumacher, no vidjet ćemo. U kvalifikacijama sam bio vrlo dobar peti, no momčadski kolega očito nema namjeru zadovoljiti novog šefa i novu momčad. Da ne duljim, pogledajte ovu utrku, koja je za mene povjesna i definitivno prekretnica u mojoj mladoj F1 karijeri...

https://youtu.be/dLzfsd2f_LY

https://youtu.be/DS6BsaczJN4
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 04. Listopad, 2020., 07:40
Nakon fenomenalne prve pobjede s novom momčadi, stiže nam VN Velike Britanije. Uoči 12-tog poredu GP vikenda potpisali smo Micka Schumachera do kraja sezone, a Juan Manuel Correa ponovno je Free Agent te vozač na slobodnom tržištu. Jako slabi rezultat u kvalifikacijama osigurao mi je tek 16-tu poziciju, pa ću imat popriličnu borbu ako želim do konkretnijih bodova. Čekaju nas u iduća 2-3 tjedna čak tri upgradea na bolidu. Najveći i najkonkretniji je upgrade redukcije DRAG-a, a skromnije promjene na bolidu očekuju se na izdržljivosti TURBO jedinice te na distribuciji težine na šasiji. Za sada sam jako zadovoljan kako stojimo i kao četvrti na lajnapu svih vozača nakon 11 utrka kao i konstruktorski, makar sam sam obavio čitav posao. Za ovu sezonu mogu samo od sebe očekivat neke konkretne bodove na utrkama. U dosadašnjih 11 utrka odvozio sam 548 krugova, 3216 km, 4 najbrža kruga, 3 podija i jedna pobjeda uz četvrtu prosječnu završnu poziciju. A na dnu posta uživajte u novoj utrci - VN Velike Britanije. Stisnite like, share and subscribe. 

https://youtu.be/IYbIW3fqnfs

(https://i.imgur.com/as6BFd5.jpg)

(https://i.imgur.com/as5E1ZN.jpg)

(https://i.imgur.com/y1hEpnk.jpg)

(https://i.imgur.com/cfMvxWm.jpg)

(https://i.imgur.com/gSpWA5I.jpg)

(https://i.imgur.com/p0MEW27.jpg)

https://youtu.be/BmGNBozD2sM
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 05. Listopad, 2020., 05:43
Nakon vrlo dobrih rezultata u posljednje vrijeme na red je došla i VN Mađarske koju inače volim, kako vozit, tako gledat IRL. Odlični rezultati s slobodnih treninga za oba vozača RIMAC F1 Teama, no Mick se nije iskazao u Q1. Ostvario sam sedmo vrijeme u Q3. Turbo Durability 1 upgrade paket je složen na bolidu, dok weight distribution - pozicioniranje ćelija energije nije uspio u inicijalnoj fazi, pa će stići za VN Belgije. U nastavku pogledajte vjerojatno moju najgoru utrku u dosadašnjem kalendaru iako je do tog kobnog 15-og kruga, za mene sve izgledalo idealno.

(https://i.imgur.com/92xsY0A.jpg)

(https://i.imgur.com/SZI4fOp.jpg)

(https://i.imgur.com/xtRE0Qv.jpg)

​​​​​​​https://youtu.be/vFRmH6Qbht8

(https://i.imgur.com/CzF2KIE.jpg)
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 07. Listopad, 2020., 16:13
Nakon katastrofalnog vikenda u Mađarskoj di sam prokockao potencijalni podij, evo nas pred najdražom utrkom mi sezone - Spa-Francorchamps iliti VN Belgije. Bolid je dobio malo drugačiji set sponzora kao i personalizirane brojeve (koje sam majstorski podesio i napravio u photoshopu). Bolid mi sada izgleda prekrasno. Ideja za izgled bolida mi je pala na pamet iz nostalgije prema Brown GP-u, a RIMAC Automobili dali su zeleno svjetlo za novi vizualni identitet F1 momčadi. Slobodni treninzi pokazali su da smo zaista jako brzi na stazi. Ja drugo vrijeme, dok je Mick Schumacher postavio deseto vrijeme na slobodnim treninzima. U kvalifikacijama za mene uspijeh karijere, dok se Mick vratio sivilu drugog vozača momčadi te ostvario 19-to vrijeme kvalifikacija. Ispred nas je utrka koju vrijedi pogledat, jer po prvi puta u karijeri imamo POLE, što znači da startamo s prve pozicije. Bacite like, share and subscribe.

(https://i.imgur.com/y66Z6UK.jpg)

(https://i.imgur.com/aNYFRgv.jpg)

(https://i.imgur.com/MoO04L7.jpg)

(https://i.imgur.com/uZJgqPv.jpg)

(https://i.imgur.com/3VBGBQt.jpg)

(https://i.imgur.com/JAAmJ1J.jpg)

(https://i.imgur.com/MTMk5AH.jpg)

https://youtu.be/zq8_qya6sDc
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 08. Listopad, 2020., 19:32
FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D'ITALIA 2020


(https://i.imgur.com/hYYvnpn.jpg)

(https://i.imgur.com/NyEYiL6.jpg)

Nakon vrlo dobre borbe s Hamiltonom na Spa-Francorchamps i drugog mjesta, pred nama je VN Italije iliti FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D'ITALIA 2020. Na slobodnim treninzima sam uz Ferrari bio najbrži, a iznenađenje smo pripremili i u kvalifikacijama. Vodeći dvojac koji će startati iz prvog reda su Vettel i Leclerc. Bottas starta treći, ja iz trećeg reda te Hamilton tek sa sedme startne pozicije. Fenomenala utrka sa puno dešavanja i puno lijepih pretjecanja. Sjajna borba s Bottasom i prava je šteta što Ferraristi nisu izdržali, mogla je to biti vrhunska utrka na domaćem tlu. U trećem krugu imao sam jedno od najljepših pretjecanja ove sezone! Biblijski potez kako sam ga nazvao! U 15-om krugu sam imao također još jednu velemajstoriju i vjerojatno najbolji switchback sezone! Vjerojatno utrka sezone zasada za mene. Šef, tim i cijela momčad je presretna s raspletom utrke! 

(https://i.imgur.com/0ptHHIg.jpg)

(https://i.imgur.com/1o7jEKe.jpg)

(https://i.imgur.com/DGUlXWh.jpg)

(https://i.imgur.com/yCCtmF0.jpg)

(https://i.imgur.com/Jellzwy.jpg)

(https://i.imgur.com/7mdaALg.jpg)

(https://i.imgur.com/x15rdRf.jpg) (https://youtu.be/zaSnVjG706E)
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 11. Listopad, 2020., 12:32

Nakon fenomenalnog uspjeha i suverene pobjede na VN Italije, ispred nas je vikend u Singapuru. Na krilima pobjede mediji su mi prirodali puno više pažnje nego što je to bio slučaj do sada. Pred nama je jedan ozbiljan upgrade gearbox izdržljivosti te redukcija težine bolida. Na slobodnim treninzima imao sam malo problema s gumama, a problemi su se nastavili i u kvalifikacijama. Nisam imao dobar grip u kišnim uvjetima i za ostvareni najbrži krug [kasnio sam 1,6 sekundi za vodećim](url=https://i.imgur.com/VAr7jmt.jpg) što me bacilo izvan druge kvalifikacijske sesije. No da me ove sezone i malo sreća mazi pogledate u 16-tu epizodu VN Singapura iliti najbolja utrka sezone by far. **OBAVEZNO POGLEDAT CIJELU UTRKU.**

(https://i.imgur.com/1en9oYV.jpg)

(https://i.imgur.com/G5fIHGu.jpg)

(https://i.imgur.com/7SxHl4e.jpg)

(https://i.imgur.com/ZbZH977.jpg)

(https://i.imgur.com/Nx9qMoD.jpg)

(https://i.imgur.com/Yua0Seo.jpg)

(https://i.imgur.com/fmLBHwn.jpg)

(https://i.imgur.com/obwAEV4.jpg) (https://youtu.be/YzbBjImF104)

Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 11. Listopad, 2020., 21:52
(https://i.imgur.com/27C8ypb.jpg)

(https://i.imgur.com/Kw0M4zl.jpg)

Apsolutno vrhunska poslastica za ljubitelje F1 bila je utrka u Singapuru te sasvim sigurno veliki boost za moje samopouzdanje uoči VN Rusije koja je na rasporedu. Poslije Rusije očekuje se dva ogromna upgrade-a na prednjem i stražnjem downforce-u. Kako bi sačuvao bolid, nisam ni startao u Q3 pa ću utrku startat iz petog reda. Uostalom pogledajte i sami tu fenomenalnu utrku i triler u zadnjem krugu. 

(https://i.imgur.com/diLKRQ0.jpg)

(https://i.imgur.com/UIxJECN.jpg)

(https://i.imgur.com/emFjA69.jpg) (https://youtu.be/L2ZByVSt81M)

A nakon VN Rusije, nažalost velikom greškom nakon editinga VN Japana bio sam uvjeren kako sam te highlightse digao na You Tube, ali nažalost nisam, pa sam obrisao tu utrku s HDD-a kao i editing, tako da ću ukratko opisat što se dešavalo. U kvalifikacijama nisam bio nešto konkurentan najbržima te sam Q3 završio na zadnjoj poziciji. Dok su Hamilton i Bottas imali najbrža vremena u kvalifikacijama, u utrci su bili jako loši uz katastrofalnu timsku taktiku. U 20-om krugu počela je padat kiša i nisu na vrijeme uzeli intermediate gume, pa su gubili jako puno vremena sa slickovima na mokroj stazi, to ih je koštalo sedmog, odnosno devetog mjesta. Vettel je bio nezaustavljiv, a prvi do njega bio sam ja. Imao sam strašno dobar pejs i bio sam najbrži na kiši, no nisam bio dovoljno brz da skinem Sebastiana Vettela kojemu je ovo prva pobjeda sezone, ujedno i četvrti podij. Zadnjim krugom VN Japana odvozio sam 941 krug ove sezone iliti 5,599 km. Daniel Ricciardo bio je treći na VN Japana. Još jednom isprike zbog previda. 

(https://i.imgur.com/MlLAaCw.jpg)

(https://i.imgur.com/YYEpQMk.jpg)

(https://i.imgur.com/t1ia4Mr.jpg)
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 14. Listopad, 2020., 12:38
(https://i.imgur.com/qaMuNjN.jpg)

(https://i.imgur.com/ATkTVPn.jpg)

Nakon fantastične pobjede na VN Rusije i odlične utrke na VN Japana, evo nam malo hlađenja na tlu SAD-a. Osim što sam bio poprilično loš na slobodnim treninzima, odlučio sam da ćemo ovu utrku žrtvovati što se tiče penala, pa sam otključao nove jedinice motora i time zaradio 20 mjesta penala na gridu, pa startamo sa zadnjeg mjesta. Kvalifikacije onda nije imalo ni smisla vozit. Kako smo loše krenuli u vikend tako sam loše krenuo i u utrku, master dizaster već u prvom krugu i utrka je bila gotova za mene. 1-2 za Mercedes i Hamilton je na korak do osvajanja sedmog naslova svjetskog prvaka u formuli 1. 

https://youtu.be/mdNm49Y3cp0

(https://i.imgur.com/16DgAsq.jpg)

(https://i.imgur.com/MmF0Uyw.jpg?1)

VN Meksika; Iako imamo vrhunske rezultate na slobodnim treninzima i u kvalifikacijama zaradio sam 10 mjesta penala na gridu, pa startam s 12-te pozicije u utrku radi sitnih promjena na difuzoru uoči Q3. Utrka vrlo dobra iako sam si ju uništio u suradnji s momčadi s totalnim failom u taktici, gdje smo otišli dva puta u box i time izgubili šansu za podij. Sedmi naslov za Hamiltona, još su ostale dvije utrke do kraja sezone. Like, share and subscribe ljudi ako niste na moj YT kanal; tnx. 

https://youtu.be/GypbeZqrPPU
Naslov: Odg: F1 serijal
Autor: Cole - 17. Listopad, 2020., 15:43
(https://i.imgur.com/ycDg0R3.jpg)

(https://i.imgur.com/Qn1WqbF.jpg)

(https://i.imgur.com/jh9Bbsb.jpg)

(https://i.imgur.com/4SILNWG.jpg)

Nakon VN Meksika u kojem sam zaista bio ljut radi taktičke pogreške svoga tima, apsolutno sve se posložilo na VN Brazila. Ne znam jel vam promaklo, a vjerojatno jest da sam na VN Belgije na Spa imao pole za 0,001 sekundu, što sam zaboravio napomenut. Rimac RA1 bio je daleko najbrži bolid ovog vikenda u Brazilu i sve one probleme koje mi je dosada kiša radila u kvalifikacijama i loša sreća, mi se sada vratilo na najbolji mogući način. Najbrži na treningu, u kvalifikacijama. A ostalo pogledajte u ovom fenomenalnom highlightsu jedne fenomenalne utrke. Šta reć još jedna utrka prve sezone je pred nama! Ostavite like na video i subscribe na kanal ako niste...

https://youtu.be/HpAgTajY8nA