evo probao 2 staze koje su bile unutra. hm. pa s obzirom kolko je to ljudi radilo i truda ulozilo igra je super. ali...
prvo udjem unutra i ne mogu vjerovat kako dobra grafika. ali neigrivo, morao sam pogasiti sve opcije i spustiti na low da bi igrao, ne sjecam se jos neke ovako zahtjevne igre koju sam instalirao u zadnje vrijeme.
pocnem igrati, meni je vozni model dosta cudan, prvo slabo pa prejako se nekako zanosi, prvo slabo pa prejako okrece, neznam... mozda mi laga input zbog zahtjevne grafike? ali i na to se naviknem nakon 2 kruga.
3 kamere. jedna iz auta, onako, bez kokpita, to ionako nikad ne koristim. koristim onu iza auta. jedna je puno preblizu. druga je dobro udaljena, ali je previsoka, pa skracuje pogled u daljinu.
imas realne aute, tipa iz NFSa, a oni su tako i vizualno nadogradjeni. osobno vise bi volio vidjeti neke izmisljene mastovite aute, ali kako ko voli...
svaki auto ima na istom mjestu montirana oruzja, mozda bi volio vise razlicitosti, al ajde. mozes pucat naprijed i natrag. unatrag pucas napamet jer nema retrovizora, to mi je jako bezveze. mogli su staviti i retrovizor, pa bi onda mogli imati i split screen (procitajte intervju, koji ne kuze). i u naprijed pucas otprilike, jer ne postoji nikakav ciljnik. a recimo - rakete svaki put lete razlicito, sto je u jednu ruku dobro, jer ako si lose naciljao mozes pogodit, ali to je i lose, jer ako si dobro naciljao mozes fulat.
muzika je dinamicna ali mi se ne svidja i ugasio sam je.
primjetio sam na pocetku i dosta prasine od auta ispred koja zaklanja vid. tipa serious sam 3. ocito novi smjer u razvoju nasih igara.
nisam nasao namjestanje tezine. svaki put sam bio zadnji. ako ne brojimo aute koje je komp uspio unistiti, koji su ispali iz utrke.
mozes nekog zgaziti i za to dobiti neki bonus! nazalost to je obicno neki rakun (ili tako nesto) ili kokos koja prelazi cestu i bas podleti pod kotace, jer je igra brza i ne mozes sad bas ciljat. a ako malo skrenes, protivnici pobjegnu. ovo gazenje mi bas nije predstavilo neko zadovoljstvo. unistavanje auta takodjer, nekako su pretvrdi. mislim da se sudarom ne moze nanijeti neko znatno ostecenje, a i znanost je u toj brzini sudariti se.
dobijes i neki mini bonus od 10 bodova kad pokupis recimo kaktus uz cestu. opet, nekako mi je nezadovoljavajuce izvedeno to rusenje kaktusa. (
)
i ne znam cemu sluze ti bonusi.
vozac tijekom igre nabacuje komentare ciji je tekst dobar, ali zvucna izvedba iliti voice acting ne.
ukratko:
-svidja mi se: zamisao
-ne svidja mi se: izvedba
opet, na kraju, ipak je ovo samo beta.
idem jos koju odvozit, mozda promijenim misljenje