HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Cole - 20. Kolovoz, 2019., 10:56

Naslov: Ghostrunner
Autor: Cole - 20. Kolovoz, 2019., 10:56
Distopija je očito glavni motiv 2020. godine za kada je najavljena još jedna mračna igra s dodatnim začinom – parkour mehanikama.

(https://i.imgur.com/T7ksVmm.jpg)

Mirror’s Edge serijal možda se više nikada neće vratiti na scenu, ali 2020. godine stiže nešto krvavije.
Ghostrunner je upravo najavljena igra za PC, PlayStation 4 te Xbox One u kojoj ćemo vještinu trčanja po zidovima kombinirati s preciznim sjeckanjem pomoću mača.







Igra koju ćemo igrati iz prvog lica tražit će od nas brze reflekse i perfekcionizam – doslovno jedan zamah mačem bit će potreban da onesposobimo neprijatelje, a kretnje će biti ultra brze. Objašnjenje za to jest da igramo u ulozi cyber-ratnika s nizom implanata, a on je krajnje agilan i savršen kandidat za infiltraciju u veliki toranj koji je zadnje utočište civilizacije nakon globalne kataklizme. Ghostrunner je, dakle, još jedna slika i prilika mračne budućnosti i nemilosrdnog svijeta rastrganog nasiljem, siromaštvom i kaosom. Tim svijetom vlada The Keymaster, a baš je on i glavni protivnik u igri, tko bi rekao. Kao da iduća godina nije bila dovoljno zanimljiva sama po sebi, sada je još interesantnija jer je Ghostrunner najavio svoj izlazak za 6. 8. 2020.

Ghostrunner | Official Reveal Trailer 2019 | (PC, PS4, XBOX) - YouTube (http://youtu.be/bdwr3oTTpvk)