Kolko tog ima? Šta sve treba kupit?
Postoje 3 kampanje i 1 ekspanzija (moraš imat jednu od kampanji). Svaka kampanja je igra za sebe dok ne kupiš drugu pa se integriraju u jedan veliki svijet.
Tj, svaka kampanje je jedan kontinent. Prophecies (prvi GW) - Tyria, Nightfall - Elona i Factions - Cantha. Tri kontinenta podosta različita jedan od drugog.
Dakle da bi igrao treba ti jedna od kampanja jelte... Najisplatljivije je kupit Prophecies + Eye of the north expanziju u platinum boxu jer koštaju ko jedna igra -dakle 150kn.
Drugim riječima ako oš imat sve kampanje i ekspanziju treba ti 450kn. 150kn Prophecies + Eotn, 150kn Factions i 150kn Nightfall.
Iako ne preporučam kupnju svega od jednom jer je jednostavno sve preveliko i nekom ko niko nije igrao takav tip igre bi bilo užasno zbunjujuće.
Ja sam se u Propheciesu izgubio kad sam tek počeo igrat a to je samo jedna od 3 kampanja hehe.
Inače, genijalna igra a to što pojedinci cmizdre kako je svijet instanciran obisite mački o rep. Koliko puta vam se dogodilo da u WoWu ili u kojem već
MMOu kojeg ste igrali naletite na nekog po putu tko vam je ekšli spreman pomoći?? Mislim da rijetko kad. Probao sam WoW, probao sam i LOTRO.
Iskreno jedan mi je gori od drugog. WoW ima ubitačno glupe početne questove i do lv12 već sam bio lud od sakupljanja trava, grmova i ubijanja vukova, elder vukova i sličnih gluposti.
Grind, grind grind... LOTRO ima genijalnu grafiku al mi igra nije nimalo tečno izvedena, počevši od lika koji hoda ko da mu je neko metlu nabio u pak.
Max level u Guild warsu ti je 20, što ti možda zvuči malo, al ideja GWa je tek kad dođeš na max level igra počne, tj. moš doć do onih pravih stvari. Isto tako,
sve je savršeno izbalansirano tako da do izraza dolazi upravo tvoje znanje u korištenju skillova a ne ulet od 30lv višeg lika koji će utamaniti minionse neke jadne.
Edit: E da... i nema dungeona koji traju po 8 sati