HCL.HR

Komentirajte igru koju smo napravili - HackFuSlashFu

  • 2 Odgovora
  • 2380 Hitova
Komentirajte igru koju smo napravili - HackFuSlashFu
« : 25. Veljača, 2018., 20:47 »
Pozdrav i zahvaljujem se odma onima koji će pročitati do kraja. Radim na igri s prijateljima i izgradili smo prototipnu verziju igre, a sada tražimo neke povratne informacije kako bismo vidjeli kako će ljudi reagirati. Predstavili smo igru ​​na infogameru i tamo su dojmovi bili pozitivni, ali sada bi htjeli testirati "anonimno" jer na taj način možemo dobiti više iskrenih mišljenja od igrača.

Nešto o igri sada, to je 2d top down hack i slash igra, inspirirana igrama poput Binding of Isaac. Igra će imati jednostavnu priču u kojoj ćete pratiti avanture naše junakinje Fu. Sama igra će biti se proceduralno generirana tako da bi trebalo biti dosta contenta(bar za one koji vole takav tip igre)j. Također planiramo uključiti različite bossove u konačnu igru, kao i neke lagane puzzle elemente.

Za razliku od pune igre naš prototip do sada nije proceduralno generiran, tj ova verzija kao i ona na infogameru su imale “ručno” kreiran level.Igra sadrže neke lagane puzzle elemente i boss-a na kraju. Samo da bi napomene, ovo je neki prototip igre tako da igra sigurno ima nekih bugova, pa ako naletite na nešto slobodno javite. Moja preporuka je da igrate igru ​​s gamepadom ako možete, ali kombinacija tipkovnice / miša je također moguća. Službeno podržava xbox kontroler, stoga neki generički kontroleri možda neće raditi ili ćete morati koristiti 360ce za povezivanje kontrolera.
Sama igra je rađena u unityu i  veličina datoteke je oko 23 MB.

Ovdje ću ostaviti vezu google obrasca na kojoj možete poslati povratne informacije (ako ne želite izravno komentirati na forum). Bilo kakva povratna informacija korisna je, čak i ako smatrate da je igra loša, ne oklijevajte nam reći, ali ako je moguće  pokušajte dati konstruktivnu kritiku. Također, ako mislite da postoje neki aspekti koje možemo poboljšati, ili imate neku dobru ideju ili savjet, napiši i da ćemo sve uzeti u obzir.

Još jednom zahvaljujem svima koji ovo čitaju, a posebno onima koji će pokrenuti igru..
Hvala

Link za download:
https://drive.google.com/file/d/11yAnrsG5HjTVyep4aUxk9q7pqAFgPBH8/view

Google forma za kritiku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1GRKYS6TE8VrHsJVyZSKulUw9geEUi8uuDk6Nx130U9QGtg/viewform

Par slika:


« Zadnja izmjena: 26. Veljača, 2018., 10:14 Ementaler »

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Komentirajte igru koju smo napravili - HackFuSlashFu
« Odgovori #1 : 26. Veljača, 2018., 10:15 »
Malo sam izmijenio naslov teme da ljudima bude jasnije da se radi o igri koju je napravio netko s foruma, tko ujedno traži i feeedback.

Odg: Komentirajte igru koju smo napravili - HackFuSlashFu
« Odgovori #2 : 06. Ožujak, 2018., 21:34 »
Baš nitko nije ostavio feedback :(. Jednog dana kad postanemo novi ea, testerima budemo dali 2 free ingame itema :).

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9