HCL.HR

Igre s temom LRRP

  • 0 Odgovora
  • 209 Hitova
*

liziegarb

  • n00b
  • 1
Igre s temom LRRP
« : 07. Studeni, 2021., 11:37 »
Pitam se ima li ih. Budući da sam obožavatelj taktičkih šutera kao što su Ghost Recon (prije svega) i MGS, počeo sam razmišljati da bih jako volio igru ​​otvorenog svijeta u kojoj glavni zadaci igrača nisu infiltracije ili sabotaže (sve stvari koje volim...) već vrlo stjecanje teritorijalnih dubokih obavještajnih podataka koje će se dati drugim, operativnim timovima za 'pravu' akciju. Očito, i ovdje ima dosta akcije. Zapravo VidMate  Mobdro
 , mislim da je jedna od prednosti skautinga intenzivan odnos s krajolikom na mnogim razinama. Proučiti teren - u dubini - i analizirati fini raspored svih neprijateljskih snaga, čak i do mjere krađe informacija, a zatim, da, čak i neke dobre stare sabotaže: to bi za mene bila velika avantura.

Otvoreni svijet bi trebao biti obavezan za igru ​​s temom LRRP-a (možda ovdje iznosim očito). Radilo bi se o čistoj radosti istraživanja slobodnog lutanja plus znanstvenom otkrivanju i mapiranju goleme, lijepe i opasno nepoznate zemlje, sa svim svojim prirodnim i ljudskim značajkama.

Ja bih ga, na primjer, potpuno kupio.
« Zadnja izmjena: 08. Studeni, 2021., 10:19 liziegarb »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9