HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: waxensens - 16. Svibanj, 2022., 10:38

Naslov: Kojim video igrama trenutno žongliraš?
Autor: waxensens - 16. Svibanj, 2022., 10:38
Elden Ring je trenutno na čekanju jer mi samo treba odmor od njega. Primjena mojih standarda stila igre može postati naporan, posebno kada je u pitanju nova SoulsBlood igra, ali ne žurim da je završim.

Tako da sam u međuvremenu završio DLC Moving Out i vjerovatno ću se vratiti po bonus izazove da završim listu trofeja 192.168.0.1 (https://19216801.onl/) router login (https://routerlogin.uno/) 192.168.l.l (https://192168ll.link/).

Days Gone je nešto od čega sam napravio ogromnu pauzu jer je takođe bilo iscrpljujuće igrati, posebno kada sam mislio da se završilo i samo nastavio. To je još uvijek nevjerojatna igra koja zapravo postiže uzbudljiv otvoreni svijet s igrom The Last of Us.

Upravo sam kupio Dead Rising 2: Off the Record jer sam čuo da je veća i bolja verzija od Dead Rising 2. Također igrate kao drugačiji lik tako da zvuči zanimljivo.

Želio sam ponovo isprobati Hollow Knight-a kako bih se nadam da ću se uključiti u nadolazeći DLC, ali čekam da bude u prodaji na Playstationu. Imam ga za PC, ali ja sam trofejni snob i dečko obožavatelj Playstationa.
Naslov: Odg: Kojim video igrama trenutno žongliraš?
Autor: Lisawangw - 06. Lipanj, 2022., 11:28
I'm playing wow classic TBC now and I really like it. Cause I love chill leveling and the zones and music are just awesome. The races and class make sense too. I really don't care about the drama and the late-game min/max crap. It's a game made to have fun.