Wii mi inače ima najviše potencijala. Osim očitih razloga što bi se s takvom tehnologijom moglo napraviti nešto super zanimljivo i inovativno, ekskluzive neće pobjeći na PC (dobro, World of Goo je, al velika većina neće nikad). Zato me i razočarava nedostatak dobrih igara. Mislim, ima ih (SMG, Metroid, Zelda, No More Heroes i još njih nekoliko), ali ne dovoljno da bih kupovao konzolu.
Xbox 360 imam. Zasad sam potpuno zadovoljan sa svim, osim sa kvarenjem.

Previše se kvari, šta je je. Baš pre pre previše. Užas.
Al ono, izbor igara, multimedijske mogućnosti i sve ostalo mi je GG. Ima baš super igara, kontroler mi je možda najbolji ikad (najergonomičniji koji sam ja isprobao, jedino što je loše je dpad, al ni ne koristim ga baš u igrama).
PS3 je mnogo kul, frend ga ima, pa sam ga tamo preko ljeta posudio da odigram MGS4 i GT5P. I ovdje ima odličnih igara, al neke su me razočarale malo. Recimo, Resistance i Motorstorm. Resistance mi je bio živi užas. Dosadna mi je bila igra. Čak i u coopu. Motorstorm je bio zabavan. Prve dvije-tri staze. Kad sam skužio da se do kraja igre zapravo ponavlja sve gotovo identično, odustao sam. Nema baš puno staza i brzo se nauče, tak da se u cijeloj igri samo vrti tih nekoliko staza i sve moguće kombinacije vozila, što prilično brzo dosadi.
Online je isto prilično dobar, ali nedostajale su mi neke funkcije sa Xboxa. Ne da sad serem zato jer Xbox imam, al naviko sam na milijun mogućnosti Live-a, tako da mi je ovo nekak korak unazad. Al ae, Home i sve to... moglo bi bit dobro.
Ne znam, da nemam sad ni jednu konzolu i da razmišljam o kupnji jedne, stvarno ne znam koju bih uzeo. Ovo je vjerojatno najizjednačenija generacija konzola dosad. Svaka mi ima neke privlačne stvari, ali i neke koje odbijaju od kupnje... A ono, koju god uzmeš, ne možeš pogriješiti.
Pogotovo sad kad je izišla nova serija Xbox konzola, koja se dosta manje kvari. Samo sumnjam da takve uzima Sophos.