HCL.HR

Molim vas, možete li mi pomoći da saznam koja je to igra?

  • 2 Odgovora
  • 430 Hitova
*

lonarkesa

  • n00b
  • 1
Zdravo. Sjećam se, bilo je to prije otprilike 10 godina, igrao sam igru ​​i nikad joj nisam znao kako se zove (izvinite ako griješim u svom jeziku, ja sam Francuz).

To je igra u trećem licu, a vi igrate čovjeka koji je u areni. On se bori protiv divovskog robota goniča (ili možda nije pas, već četveronožno robotsko stvorenje). Sjećam se da je to bila realistična grafika, i to me šokiralo jer sam bio dijete: stvorenje je bilo veliko i trčalo je na mene, a ja sam bio u areni tako da nisam mogao pobjeći. Sjećam se da je čovjek mogao prizvati neku vrstu daske za surfovanje kako bi se mogao brže kretati. Igrao sam ovu igricu na playstationu, mislim...
omegle xender
Ne znam... nemam pojma. Dakle, molim vas, možete li mi pomoći da saznam?
« Zadnja izmjena: 19. Siječanj, 2023., 16:22 lonarkesa »

Odg: Molim vas, možete li mi pomoći da saznam koja je to igra?
« Odgovori #1 : 03. Veljača, 2023., 02:34 »
I really enjoyed reading your post, and I found it to be extremely helpful. If you have some free time, please play five nights at freddy's with me.

Odg: Molim vas, možete li mi pomoći da saznam koja je to igra?
« Odgovori #2 : 13. Veljača, 2023., 06:19 »
Deadlines are an important thing for students, that’s why we always care about them, and we have the best record for delivering the report writing service before the committed time, so the student can check their assignments before submitting it.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9