HCL.HR

Novo na SWTOR Portalu

  • 1 Odgovora
  • 3934 Hitova
Novo na SWTOR Portalu
« : 11. Veljača, 2010., 22:40 »
Kao što sam naslov teme govori, u ovoj temi ćemo donositi zadnje novosti sa SWTOR Portala. Objave novih članaka, video materijala, slika i slično. Svaku novost možete komentirati na portalu tako da ćemo ovu temu držati zaključanu.

Popis novosti do sada:

Travanj 23, 2010
Neki bi rekli: “Yea, već je bilo i vrijeme”. Ne preostaje nam nego popratiti ovu najnoviju vijest uzdignute glave. Nakon mnogo priča o samim klasama , pregledima planeta ,te njihovih video materijala, fanovi igre Star Wars : The Old Republic su dočekali ono najslađe: combat / pregled borbe u najnovijem dokumentiranom video materijalu ekipe iz Bioware i Lucas Artsa. Svakako pogledajte, neke scene oduzimaju dah! Link Pregled borbe.

Travanj 21, 2010
Donosimo novi pregled bića imena Rancor. Koža Rancora izrazito je tvrda i dovoljno otporna da je ne može lagano probiti ni blaster puška niti svjetlosni mač. Iako su im ruke tanke posjeduju veliku snagu. Za njihove kandže većina oklopa im ne predstavlja nikakvu prepreku. Više o pregledu čitajte na linku Rancor.

Travanj 17, 2010
Stoljećima neposredno prije velikog rata , označeno je kao jedno od najmirnijih razdoblja u povijesti Republike. Kopajući dublje u povijest galaksije Master Gnost-Dural je otkrio novi dokaz koji ukazuje na tamni utjecaj Sith Carstva čak i u to vrijeme. donosimo pregled kronologije: Mir za Republiku .

Travanj 16, 2010
Na veliko zadovoljstvo svojih saveznika, Sith Inquisitori su strah i trepet na svakom bojištu. Zaštitni znak svakog Sith Inquisitora su prekrasne munje, kojima vuku životnu energiju iz svojih protivnika, te je koriste kako bi ojačali sebe i svoje saveznike. Donosimo pregled opreme i naoružanja Sith Inquisitora .

Travanj 14, 2010
Predstavljamo vam naš prijateljski portal MMO-Zona. Team MMO-Zona-e je u bliskoj suradnji sa mnogobrojnim izdavačima igara i sa time vrlo često prave takozvane “Beta key Giveaway”, na hrvatski prevedeno to bi bila podijela ključeva za igre koje su u izradi i u fazi testiranja. Više na SWTOR Portalu , link MMO-Zona .

Travanj 13, 2010
Rakghouli su mutirani ljudi, uobičajeno blijede kože, ali ponekad i crveno smeđe. Više o pregledu novog bića na portalu, link Rakghoul .

Travanj 10, 2010
Čini se kako Bioware i Lucas Arts ne odustaju od naznake da rade jedan on najvećih MMO naslova do sada. Pred vama je recenzija novog planeta imena Voss .

Travanj 05, 2010
Nastavljamo sa prekrasnim pregledima Wallpapera igre Star Wars : The Old Republic. Ovoga puta vam serviramo wallpapere planeta: Alderaan, Balmorra, Coruscant i Ord Mantell.
Više na linku Wallpapers.

Ožujak 31, 2010
Pregled opreme i naoružanja klase Sith Carstva: Imperial Agent.

Ožujak 28, 2010
Identificirane su određene osobe od kojih se očekuje da će kroz politički položaj, organizacijsku pripadnost ili jednostavno sudbinu imati veliki utjecaj na tijek događanja sadašnjeg doba. Kratki opisi ovih pojedinaca su sada dostupni, te će se njihova brojka vremenom širiti. Više na linku Biografija

Ožujak 25, 2010
Otkrivena je nova podstranica koja je vezana za Star Wars The Old Republic, ili ti ga za njihovu domenu. Stranica sadrži sve što je potrebno za logiranje. Prolazi username i password sa standardne stranice. Da li je ova stranica namijenjena za logiranje za zatvorenu Betu? Prosudite sami. BETA.

Ožujak 22, 2010
Tijekom GDC 2010 (Game Developers Conference) u San Franciscu prošloga tjedna, pozvani su predstavnici Fan Portala ,te novinari, kako bi iz prve ruke saznali podrobnije informacije vezane uz klasu Galaktičke Republike, klasu Trooper. Događaju je prisustvovalo mnoštvo predstavnika najjačih Gaming Portala, te su nam ukazali na neke nove informacije o igri iz prve ruke. Više na linku GDC 2010.

Ožujak 19, 2010
Novi kratki pregled SWTOR bića koja ćemo imati prilike bolje upoznati u samoj igri. Ovoga tjedna donosimo pregled bića Chemilizard i Flesh Raidera. Više na linku SWTOR ZOO.

Ožujak 16, 2010
Sith Warrior. Možda jedna od najmračnijih i po svemu sudeći najpredanijih klasa, Sith Carstva. Kroz svoju snagu mržnje , straha i ljutnje dolaze do svoje brutalne efikasnosti. Donosimo vam pregled opreme i naoružanja klase Sith Warrior. Link Sith Warrior

Ožujak 13, 2010
Još jedna recenzija od strane Vašeg portala. Nakon pregleda i recenzija deset prekrasnih planeta, na red je došao planet Belsavis. Republika poznaje Belsavis još od prije Hypespace ratova, ali stoljećima nije dobivao nikakvu pažnju. Svakako pročitajte recenziju jedanaestog po redu planeta. Link Belsavis.

Ožujak 10, 2010
Prošloga tjedna smo počeli sa recenzijama bića koja ćete imati prilike vidjeti u igri Star Wars The Old Republic. Nakon prošlotjedne recenzije bića Acklay, ovoga tjedna vam predstavljamo biće
Nexu.

Ožujak 07, 2010
Tvoriteljima opreme Bounty Huntera, trebali su mjeseci pa čak i godine, kako bi izradili otporne ,teške oklope. Pred vama je prikaz opreme i naoružanja SC klase Bounty Hunter. Link Bounty Hunter.

Ožujak 04, 2010
SWTOR ZOO: Biće Acklay! Počinjemo sa kratkim recenzijama bića u SWTORu. Više na vašem portalu , link Acklay.

Ožujak 02, 2010
Nakon što smo vam predstavili “poboljšane” izvedbe wallpapera za klase Galaktičke Republike, na red dolazi suprotna frakcija , Sith Carstvo. Više na linku Sith Carstvo.

Ožujak 01, 2010
Oprema i naoružanje: Jedi Consular
Jedi Consular ili kako ga volimo još zvati – Gospodar Sile. Ukoliko želite igrati klasu kojoj će biti prioritet raditi veliku štetu na više neprijatelja od jednom, onda je Jedi Consular prava klasa za vas.
Pred vama je kratak osvrt na opremu i naoružanje Jedi Consulara. Više na SWTOR Portalu , link Jedi Consular

Veljača 28, 2010
Video materijal: Povratak u Taris.
Kroz video materijal nas prate James Ohlen, Drew Karpyshyn, Scott Carpenter i Mark How. Predstavljaju Taris u novom okruženju i avanturi koje čekaju igrače u Star Wars The Old Republic svijetu. Povratak u Taris.

Veljača 25, 2010
Došlo je vrijeme da vam predstavimo do sada viđene neprijatelje koji će vas čekati na vašem putu prema pobjedi. Sumnjamo da će vam predstavljati veliku prepreku prema ostvarenju vašeg cilja. Uskoro recenzija svakog pojedinog bića na SWTOR portalu. Više na linku Životinjsko Carstvo

Veljača 22, 2010
Dodan je novi video tjedna. Video materijal svih klasa u igri Star Wars The Old Republic. Nice music tbh  :thumbs: Pogledajte svakako.

Iskoristiti ćemo priliku da se nadovežemo uz odabrani video tjedna. Malo u drugačijem izdanju nego u prikazu “Video tjedna”, no ipak pregled svih “combat” taktika klasa na jednom mjestu se nikako ne propušta!
Link Pregled SWTOR klasa.

Veljača 19, 2010
U povijesti su služili kao generali, ratnici. Mnogi pristaše Republike u njima vide, ako ništa drugo , onda ravnotežu i pogled u bolje sutra. Svojom brzinom i snagom Sile, Jedi Knight se svrstava među najveće borce i branitelje Galaktičke Republike. Donosimo kratak prikaz Jedi Knight opreme i naoružanja. Više na linku Jedi Knight

Veljača 16, 2010
Veličanstvene šume, toksične močvare, pustinjski krajolici, opasne ratne zone – planeti koji čine Star Wars svemir. U video materijalu koji je pred vama, možete vidjeti kako programeri dizajniraju planete poput Tythona, Korribana, Hutta i Ord Mantella, nekoliko planeta koji čine Star Wars : The Old Republic svijet. Više na  linku Raznoliki planeti.

Veljača 15, 2010
Wallpaperi klasa Galaktičke Republike, možemo reći u malo boljem izdanju nego prošlog puta. Ne zaboravite baciti komentar na wallpaper koji vam se sviđa, više na linku --> Wallpaperi "GR" klase

Veljača 14, 2010
U pokušaju da predstavimo naš portal što većem broju ljudi, Hrvatski SWTOR Portal od sada možete pronaći i na Facebooku. Ako vam Facebook predstavlja lakši način praćenja novosti na stranici, pridružite nam se.  Facebook SWTOR Portal

Veljača 13, 2010
Kao što vidite, ne prestajemo vas trpati sa novostima vezanim uz nadolazeću igru Star Wars The Old Republic. Svakako jedan do sada možemo reći najzanimljivijih planeta je pred vama. Recenziju možete pročitati na linku -->  TARIS

Veljača 13, 2010
Potvrđena dva suradnika koji će Sith Inquisitor klasu pratiti kroz igru. Više na linku Suradnici Sith Inquisitora

Veljača 12, 2010
Dodani su avatari na portal , check it na linku Avatari

Veljača 11, 2010
Zadnja novost sa portala je nadopuna Smuggler klase. Riječ je o naoružanju ,te samoj opremi koju će Smuggler koristiti. Više na linku Smuggler.
Svakako obratite pažnju i na novi SWTOR video tjedna, čisti gameplay, odličan video.
« Zadnja izmjena: 29. Travanj, 2010., 18:40 Mazara »
Yoda meets Jenna Jameson: “Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is.

Odg: Novo na SWTOR Portalu
« Odgovori #1 : 29. Travanj, 2010., 18:41 »
Sarlacci su bića koja žive ispod zemlje, kojima samo njihova velika usta vire na površini. Njihova velika rupolika usta mogu biti do nekoliko metara široka sa velikim zubima uz rub. Sarlacci također imaju snažna ticala koja mogu biti dugačka do 5 metara kako bi zgrabili plijen u blizini. Detaljan pregled novog bića čitajte na portalu, link Sarlacc.
Yoda meets Jenna Jameson: “Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9