Možda će se činit kao reklama, ali eto nije, nego samo sam naletio na finu akciju koju bi neki možda htjeli iskoristiti.
Dakle u webshopu Technomatic je rasprodaja zaliha i u tijeku su poprilična sniženja.
Ovako kažu dvije posljednje vijesti na njihovom sajtu:
09/03/2008
RASPRODAJA ZALIHA!U tijeku je velike rasprodaja zaliha po izuzetno povoljnim cijenama. Dok sve nove cijene nise unesene u web shop možete se javiti sa upitom na
[email protected] kako bi najbrže saznali koja je nova cijena i da li je proizvod još uvijek dostupan. Akcija traje do rasprodaje zaliha. Sa ovom akcijom prestaje popust od 20 % na proizvode ali nova cijena je i tako povoljnija. 20 % popusta vrijedi i dalje samo za Xplosive, Sold Out, Mastertronic i Focus naslove. Zalihe su vrlo ograničene!
09/03/2008
50 % POPUST NA POJEDINI ASORTIMAN!!!!Dok se ne unesu cijene vrijedi 50% popust na asortiman u kategorijama: PC BUDGET, PC RETAIL, EDUTAINMENT, ENCIKLOPEDIJE, EROTIKA, FILMOVI i naslovi za PALM. Moguće su naknadne male korekcije! Na izmijenjene cijene nema popusta, recimo Enciklopedija Brittanica 2003 - već je izmijenjena cijena, informirajte se emailom!
http://www.technomatic.hrJa si mislim možda naručiti Beyond Good and Evil, čuo sam da je igra skroz dobra, a nikad nisam probao.