Dobar je ovo serijal ali prvi dio je imao problema sa
- mnogo bugova,
- lošim AI-jem,
- svo oružje osim snajpera je bilo katastrofa,
- misije nisu puštale igrača da ima dovoljno slobode u odlučivanju,
- broj oružja u igri je bio nedostatan.
Drugi dio je pokušao i djelomično unaprijedio gameplay,
- napravili su nekakvu priču,
- na x360 nisam našao neki bug zbog kojeg bih morao restartati cijelu misiju ispočetka kao u prvom dijelu,
- AI se malo popravio,
- pištolji i automatici su bili mnogo bolji,
- broj snajpera mi je i dalje nedovoljan,
- nema nikakve dodatne kostumizacije oružja što mi jako fali, dosta bi bila samo promjena optike ili tako neka sitnica,
- noćne misije su mi bile dobre, htio bi ih još,
- trening mi je bio OK i to je nešto što definitivno trebaju unaprijediti barem dvije klase više - otežati ga i produljiti
-multiplayer mi nije baš na razini BF 4 ali tko je to uopće očekivao?
Nadam se da će SGW3 imati par poznatih snajpera i to po nekoliko njih u klasama od srednjih do najvećih kalibara.
Imaju toliko opcija da je to za ne-povjerovati a u tom dijelu mi ovaj serijal do sada nije briljirao.
Neka barem na treningu dopuste da se igramo sa svim onim snajperima koji su bili u ostalim igrama, npr. Dragunova ne zaboravim nikada,
L42A1 Enfield također, Barret M107 i neću dalje niti nabrajati. Samo neka daju neke autentične starije i moderne snajpere da se igram
i to je to. Neka me u samo jednoj misiji posjednu na vrh planine, polegnutog, opuštenog i spremnog na slanje .50 cal metalnih tableta
kroz glave vrlo loših negativaca ili coca-cola limenaka, svejedno. Znam da u stvarnosti nikada neću pucati iz snajpera, želim da to u igri bude dobro.
made in China
MP? Od njega ne očekujem mnogu, zato je tu Arma 3 i BF4.