HCL.HR

Styx: Shards of Darkness

  • 2 Odgovora
  • 3106 Hitova
Styx: Shards of Darkness
« : 13. Siječanj, 2017., 23:00 »


Styx: Shards of Darkness je nadolazeća stealth igra koja nas ponovno vraća u avanture sa mojim omiljenim goblinom Styxom, koji je poznat kao master thief koji vreba iz sjenki. Lopov kakvog volim  :mrgreen: Ovo je direktni nastavak Styxa: Master of Shadows koji je izašao 2014. a radnja se odvija u svijetu koji je prvi put predstavljen u igri Of Orcs and Men.

Na igri radi ekipa iz Cyanide Studios, a igra je prvi put najavljena krajem 2015.

Logično je da će se gameplay mehanika i priča dosta oslanjati na prethodnu igru, čak koristi isti engine (Unreal Engine 4), dakle glavni kocept gameplaya je pronalaženje načina da se prošuljamo kroz mapu punu protivnika (mada postoji i ona druga non-stealthy opcija, ne bih je preporučila jer čar ove igre je upravo u stealthu) da bismo došli do cilja, odnosno predmeta koji namjeravamo maznuti. Piece of cake. Naravno, očekuju se izvjesni noviteti, kako u pogledu mapa i neprijatelja, tako i u samome Styxu (novi potezi, moći i sl.)
O priči nisam mnogo ni istraživala, jer ne želim si spojlati ništa, znam da se nastavlja na završetak prve igre. Radnja bi se trebala odvijati u gradu vilenjaka Körangar u koji Styx dolazi da razbije savrzništvo između vilenjaka i patuljaka koji se okupljaju iz mržnje prema goblinima.
S obzirom da sam u duši stealth igrač, a ovo jedna od onih igara na koje pomislim sa osmijehom jer sam postala veoma privržena Styxu i njegovom humoru, jedva čekam da zaigram. Očekivanja su velika, ali ne sumnjam da ću biti oduševljena jednom ovakvom igrom ako bude u rangu prethodnika, a ja se nadam da će biti bolja.

Službeni datum izlaska je 14.03.2017 a igra dolazi na sljedeće platforme: PC, PS4, Xbox One.

! No longer available

! No longer available

Non temete l'oscurita - accettate il suo abbraccio (Fear not the darkness - but welcome its embrace).
 – Ezio Auditore da Firenze

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Styx: Shards of Darkness
« Odgovori #1 : 15. Siječanj, 2017., 15:54 »
Nisam igrao prvi... A djeluje mi ambiciozno ovo.

Odg: Styx: Shards of Darkness
« Odgovori #2 : 15. Siječanj, 2017., 19:00 »
Prvi je imao gresaka masu,stealth je bio ok,zanimljivih fora je bilo ali platformiranje je bilo kaos,kontrole uzas to me u konacnici i smorilo pa nisam zavrsio igru.Ludilo je bio dizajn mapa,stvarno odlican,nekako se dobije osjecaj da su leveli stvarno jedna povezana cjelina,grad...
Dvojka neka popravi greske i mogla bi igra sasvim solidna bit.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9