HCL.HR

Summoners War

  • 0 Odgovora
  • 21244 Hitova
Summoners War
« : 26. Ožujak, 2015., 02:00 »
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.smon.normal.freefull.google.kr.android.common&hl=en

Summoners War je po mojem mišljenju i bez pretjerivanja, sigurno jedna od najboljih igara dostupnih na Google Play trgovini, a naročito ako volite RPG-e na poteze.

Radi se o igri donekle sličnoj pokemonima, samo bez bauljanja po nekim lokacijama itd., znači samo core gameplay borbe monstera i njihovo levelanje.

Dakle vi ste Summoner i skupljate monstere kojih u igri ima valjda preko 750 sveukupno, iako radi se o tome da postoji 5 vrsta monstera (Light, Dark, Water, Fire, Air) tako da im je ukupni broj manji jer svaki monster postoji u svakoj od navedenih vrsti/kategorija.  Ipak, iako se možda na prvi pogled čini kao copy-pasteanje, daleko je od toga.
Svaki monster iz svake kategorije će ispunjavati neku točno određenu svrhu ovisno o tome u kakvu ga ekipu već stavite.
Borba funkcionira po modificiranom paper-rock-scissors modelu:    Water > Fire > Air > Water, dok su Dark i Light jaki jedno protiv drugog a neutralni protiv ostalih.

Enivej, jedna od najboljih stvari u vezi ove igre je ta što se radi o zaista F2P igri u kojoj sami možete proizvoditi premium valutu, za razliku od mnoštva drugih igri gdje se ona može isključivo kupovati s pravim novcem, a osim toga, čak i ako se odlučite dati novce developerima za malo pomoći u igri, nitko vam ne garantira da ćete u scrollovima koje dobijete otkriti jače monstere nego biste ih dobili sa normalnim, nešto sporijim skupljanjem bez trošenja novca.

Developeri se zaista trude oko ove igre, tako da stalno imate neke evente koji ju čine zanimljivijom, i cijelo vrijeme vas nagrađuju za nešto, tako da je igra zaista pristupačna i user-friendly.

Možete prelaziti kampanju (koja ruku na srce nema neku vrhunsku priču, ali nema ni veze), boriti se s drugim ljudima i njihovim ekipama monstera u Areni, ili odnedavno čak i učlaniti se u Guild te sudjelovati u Guild warsima koji su dosta dobro osmišljeni.   Što god da od ovoga odaberete, dobivati ćete različite nagrade koje će vam na različiti način pomagati u poboljšavanju vaše baze ili unapređivanju vaših monstera.

Još je važno za reći i to da igra ima izvrstan AI i automatic mode, tako da ako mislite da se možete pouzdati u svoju ekipu monstera, jednostavno ih ostavite da se sami bore, ubrzate vrijeme  na  x3, te za par minuta samo provjerite koju ste nagradu osvojili.  Odlična stvar ako ste usput zauzeti s nečim drugim, jer možete bez ikakvog truda ostaviti igru da se vrti u pozadini i usput bildate monstere dok radite nešto sasvim deseto.

Uglavnom, odlična igra, provjerite o čemu se radi, ako vam se svidi i odlučite igrati, moj nick u igri je "veryin", trenutno sam level 24, pa me možete slobodno dodati.
(inače, korisno je imati frendove viših levela jer možete posuđivati njihove već razvijene monstere za borbu...)

I da, iako ima odličnu 3D grafiku, igra je odlično optimizirana i uopće nije zahtjevna tako da je možete igrati i na nešto slabijim mobitelima.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.smon.normal.freefull.google.kr.android.common&hl=en

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9