Odigrao sat, dva zagonetke su odlicne, dizajn i sve je extra, al vec sam dosao do nekih zutih kvadratica itd. i nemam pojma kako to rjesit.
EDIT: Jel postoji neki redosljed kuda moram ic da naucim sve? Rjesio sam onu prvu tvrdavu, one tresnje, onu malu kucicu na otocicu i onaj otok odma kraj te kuce.Sada gdje god dodem trazi od mene neke npr. tri kockice u redu i jedna kraj i nezz sta to znaci uopce, gdje god dodem te su kockice, a ja nemam pojma sta sa njima.
Obisao malo otok, dizajn je stvarno bomba, svaka kucica, tunel, tvrdava ili bilo sta drugo ima miljon sporednih ulaza, izlaza i sve se spaja u jedno, bas je predobro napravljeno. Grafika predivna, muzike nema, opustajuci ambijent kako i spada za ovakvu igru, a zagonetke su savrsenstvo. Sta je najbolje od svega nisu sve zagonetke samo tipkanje po onome, vec ima nekih interaktivnih po kojima treba setat itd. stvarno moras pamtit sve i brojat al kada rjesis nesto osjecaj je predivan. Je da sam zapeo sada na tome, probat cu jos malo istrazit, al imam osjecaj kako sam nesto propustio al neznam gdje, vracao sam se natrag vec par puta i nikako da otkirjem sta sa tim kockicama i znakovima.