HCL.HR

Anketa

Vaše mišljenje o ovoj igri.

Zanimljivo, probao bih
0 (0%)
Nije to za mene
0 (0%)
Pre skupo za sada, ali izgleda zanimljivo
0 (0%)
Sigurno ću kupiti
0 (0%)
Ne sviđa mi se uopće
0 (0%)

Ukupno Glasova: 0

Glasanje završeno: 05. Ožujak, 2016., 19:29

TrackMania Turbo

  • 1 Odgovora
  • 4326 Hitova
TrackMania Turbo
« : 24. Veljača, 2016., 12:52 »
Pozdrav !
Vidim da nitko nije pokrenuo temu o TM Turbo koja izlazi u ožujku, pa sam odlučio da napišem par stvari.
Igra izlazi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a datum izlaska je najavljen za 24.03.2016.
Trenutna cijena na Steam-u je 39,99€ (pre-order) i za tu cijenu dobijete 4 različita environmenta sa 4 različita gameplaya (International Stadium | Lagoon Rollercoaster | Canyon Drift | Dirty Valley). Stadium, Valley i Canyon su se već pojavljivali, a Lagoon je totalno novi environment. Prije par dana je izašla BETA koju su dobili besplatno nasumični korisnici Uplay-a (samo platforme) i već se može naći masu videa okolo na internetu. Osim masivnog multiplayera, tu će bit još i editor, sa novo dodanom komponentom "Random map generator" koja sama radi staze, u kojem možete radit svoje staze, bojati aute (Sneak peek #4) i uređivati replaye. Još je jedna nova stvar dodana u igri, a to je "Double driver mode" u kojem 2 igrača kontroliraju isti auto. (VIDEO)
To bi bilo sve što sam vam htio prikazati, nadam se da ostalo znate, ako i ne znate, imate puno videa na internetu o svakoj TM igri, pa pogledajte. Odlučio sam napisati ovo jer je TM na hrvatskoj gaming sceni relativno nepoznata (barem novije verzije, staru, besplatnu verziju su vjerovatno mnogi igrali), a igra je odlična sa mnogo potencijala. Moram reći da igram TrackManiju od 2008 i stvarno ima tu previše stvari za napisati u jednom postu. Nekako mi se čini da je "Trackmania 2" glavna igra koju će, nakon što prođe ova TrackMania Turbo strka, nadograditi i popraviti sve što treba. Ova nova, TrackMania Turbo je samo nekakva moderna verzija od svega toga što se događa na TM 2 + novi Lagoon environment i, naravno, prelazak na Playstation 4 i Xbox One. I na kraju, evo vam nekoliko videa koji bi vas mogli zanimati :
TrackMania (općenito)
Trackmania Turbo /ubisoft
Trackmania Turbo - Gameplay Walkthrough [EUROPE]
Trackmania Turbo - The Creative Drive [EUROPE]
Maniaplanet forum × TrackMania Turbo
Ubisoft forum/TrackMania Turbo

Nadam se da ćemo se vidjeti u igri :)
Pozdrav,
sorrow
Where's your crown King Nothing ?

Odg: TrackMania Turbo
« Odgovori #1 : 11. Travanj, 2016., 06:57 »
Igra neko? Svejedno Trackmania turbo je za mene odlična i zabavna igra, mada nikad nisam probao ostale trackmania igre. Trenutno sam odvozao oko 50 trka, što je vrlo malo. Optimizacija je po mom mišljenju super, igra radi 60fps/fullHD/MAX postavke. Moju konfu imate na mom profilu. 
Zna li neko kako da pristupim Normal editoru staza i advenced editoru staza?
Jedan sajt (hcl.hr) da svima gospodari!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9