HCL.HR

Trading Card Game - Gods Unchained - preporuka za fanove kartaskih igara

  • 0 Odgovora
  • 307 Hitova
*

GGhostNix

  • n00b
  • 2
Pozdrav,

prije otprilike godinu dana sam predstavio kartasku igru Gods Unchained, na ovom forumu. Dosta toga se promijenilo od mog zadnjeg posta. U nastavku slijedi moja recenzija/osobno iskustvo.

Gods Unchained je besplatna kartaska igra gdje su karte NFT. Razumijem da dio ekipe NFT vidi kao veliki NE!, ali s obzirom da je igra u potpunosti besplatna, ne vidim zlo u tome da je probate, pa onda odlucite.

Igra:
Slicna je Heartstoneu i Legends of Runeterra. Glavna razlika je sto u GU mogu trgovati svojim kartama, poslati ih drugim ljudima i cijeli ekosistem je puno interaktivniji, doista je osjecaj kao da imam prave karte samo u digitalnom obliku.
Moguce je igrati sa 6 razlicitih bogova/realmova (Death, Deception, Nature, Magic, War, Light), tu je jos i neutralna rasa/realm, nju je moguce mijesati sa bilo kojim od bogova. Deck ima 30 karata, u pocetku igra krece s 3 karte i cilj je unistiti zivotne bodove protivnika (30 HP).
Svaki realm ima svoj pristup i postoji bog za svaki playstyle. Naravno, meta se konstatno mijenja i ponekad su neke karte mocnije od drugih. Svaki igrac dobije 6 deckova koji sadrzi karte koje nisu NFT.

Crypto/NFT dio:
Potrebno je napraviti web3 wallet - preporucam Metamask unutar Google Chrome web preglednika, jednostavno i sigurno - kod crypto walleta bitno je samo da spremite svoje kljuceve kako biste mogli pristupiti svojim kartama tokom preprodaje i svojim Gods tokenima
Gods tokeni su kriptovaluta kojom je moguce kupiti karte i paketice, te iste tokene je moguce dobiti prodajom karata ili sudjelovanje u daily earn modelu ili turnirima.
Novi setovi karata su u prodaji ograniceno vrijeme, tokom tog vremena moguci su balance patchevi. Nakon sto se set povuce iz prodaje on se i zakljuca i kao takav ostaje. To utjece na broj karata u opticaju i na njihovu vrijednost.

Kako do karata:
Za igranje nije potrebno uloziti niti centa! Naravno, igra je u tom slucaju malo vise grindy, ali i low value deckovi mogu pobijediti najskuplje. U velikom broju slucajeva pobjedjujem ekipu s deckovima vrijednosti par stotina dolara sa deckovima ispod 30 dolara. Nisam potpuni F2P igrac, ali moj ulog je bio vrlo malen. Do 50 dolara max, ako se dobro sjecam, mozda i manje.
Karte je moguce kupiti na immutable trzistu za gods tokene ili ethereum ili usdc ili usd. Isto vrijedi i za paketice.
Karte je takodjer moguce osvojiti na vikend eventima (svi mogu sudjelovati, gleda se prvih 18 gameova) i na turnirima (sudjeluje ogranicen broj). Turniri trenutno nisu jos official naravi, ali postoje i turniri za potpuno nove igrace gdje nije potrebno imati niti jednu kartu van welcome i core setova (koji se osvajaju samo igranjem!)
Gods tokene je moguce osvojiti daily play to earn programom. Svaki dan igras i broj osvojenih tokena ovisi o tome koliko gameova je dobiveno od prvih deset. Na taj iznos jos utjece i divizija/rank i kvaliteta karata u decku (poticaj za kupnju karata i cirkulaciju Gods tokena).

Sto donosi buducnost:
Nove karte, zakljucavanje trenutnih setova, jos upotrebe za Gods tokene, mobilna verzija, official turnirni i staking Gods tokena.

Za pocetnike:
moj refferal link (nije nuzno koristiti! - ako koristite, kada dostignete rank 6, oboje dobijemo 10 gods tokena - njima je moguce kupiti NFT karte na immutable trzistu):
If you're looking for the next game to play, Gods Unchained is a great game that you should check out. Sign up using my referral code: lwXHcpdHoo on the website here https://godsunchained.com/account/register?referral=lwXHcpdHoo

Korisni linkovi za pocetnike
igra: https://godsunchained.com/
napravite metamask: https://metamask.io/
pregled karata, deckova, igraca, odigranih gameova: https://gudecks.com
turniri: https://www.communitygaming.io/

Igram ovu igru zadnjih godinu i 8 mjeseci, bio sam nekoliko puta i u najvisoj diviziji. Nisam pro, igram jer volim kartaske igre, a ovu osobito jer doista imam kontrolu nad svojom kolekcijom i mogu ponesto i zaraditi. Trenutno ne prodajem karte jer ocekujem rast vrijednosti karata i Gods tokena kroz nekoliko godina.
S obzirom na iskustvo, slobodno me upitajte bilo sto vezano uz igru ili njenu crypto stranu, bit ce mi drago ako mogu pomoci. Ova igra je idealna za sve koji vole kartaske igre. Nemojte ocekivati brzu zaradu, ova igra to NIJE i ne zelim je predstavljati kao takvu!

Hvala na citanju!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9