Loše bacaš fer fore.
Mora imat smisla nekog i bit vezano za temu, jel.
Što se tiče igre, da pojasnim - općenito nisam nešto nabrijan na tabačine. Smećasto mi je to sve. Eventualno za bacit koju partiju s frendovima, al još nisam našao tabačinu koja me u singleplayeru zadržala dulje od sat-dva. Nema mi smisla. Imaš neki story mode, koji obavezno ima retardirano smiješnu "priču" i pomoću kojeg otključavaš nove likove. Al nema nekog cilja, nema nekog osjećaja postignuća ičega.
Recimo, uzmimo Soul Calibur za primjer. Uzmeš lika, baca ti neki tekst (priču, kakti) i onda se tučeš. Nakon osam (il kolko) borbi završiš story mode s tim likom i dobiješ kratki epilog. Jej. Prelazak s jednim likom traje možda pola sata. Ne znam, nema mi smisla to.
A ovakve igre koje su temeljene na RL borilačkim sportovima su mi još dosadnije. Nije dobro za ekipu jer nije pogodno za igranje on-the-go nit se može naučiti u kratkom vremenu. A singleplayer je jednako besmislen i redundantan
kao u svim ostalim tabačinama.
Al ajd, vjerujem da može bit zanimljivo nekom tko ekšli zna ikog s ovog popisa Armorovog. Što znači ukupno tri osobe na svijetu.