HCL.HR

vPopulus

  • 2 Odgovora
  • 1740 Hitova
*

Frathos

  • n00b
  • 2
vPopulus
« : 09. Srpanj, 2015., 13:31 »
Pozdrav ekipa! :mrgreen:

Nisam siguran jeste čuli za vPopulus dosad, al eto, u slučaju da niste, da vam malo pojasnim o čemu se zapravo ovdje radi. Igra je simulacija svijeta. Vi kao igrač, odnosno stanovnik neke države, se borite za nju, radite, i trenirate jednom dnevno. To vam oduzima svega 5 minuta vremena. Ukoliko se želite više upustiti u igru, i to je moguće. Otvaranje i vođenje organizacija i firmi, političkih stranaka, vojnih jedinica, dnevnih novina, pa do mjesta u kognresu ili čak predsjedništva, sve je moguće. Vjerujte mi na riječ, što više proučite igru, to vam je bolja i zanimljivija. \:D/

Postoje već dvije takve igre za koje ja znam. eRepublik i eSim. Obje su već starije, pa je nekako osvježavajuće započeti igrati nešto takvog stila na novom platnu. vPopulus je star 30ak dana i dosta je dorađen, kako tehnički, tako i ergonomski, ugodan oku. Ako je netko od vas igrao stari eRep, ako se sjećate Hellokitty borbe i takvih stvari, onda je ova igra za vas!  ;)

E sad, zašto ja ovo sve pišem? Pa, došlo je do rata. Mađari su nas napali sa 3 strane, srbi uskaču nama u pomoć, no svejedno nam treba ljudi. Al stvarno. :) Evo i slikica tog rata:

http://s107.photobucket.com/user/Frathos/media/rat.jpg.html

Ako se odlučite priskočiti vHrvatskoj u pomoć, u ove teške crne dane, zamolio bi vas da kliknete na moj refferal link:

https://www.vpopulus.net/referrer/1339

Ukoliko mislite da je ovo neka reklama čisto za moju dobit, želim vam reć da nije istina, stvarno samo želim pomoći vDržavi, te se slobodno možete registrirati i preko njihove stranice, bez mog reff linka, stvarno nije problem. :)

Također, nadam se da ovo nije nekakva vrsta spama ovdje na forumu, nije mi to bila namjera, ovaj tekst nije copy pastean, sve je pisano svježe. Tražio sam vPopulus temu na forumu, nije je bilo, pa eto... :)

Hvala i lijep pozdrav!

P.S. ako imate ikakvih pitanja vezanih uz igru, pitajte ovdje. :)
« Zadnja izmjena: 09. Srpanj, 2015., 13:38 Frathos »

*

DakiKŠ

  • **
  • 176
  • Koju poslugu porati?
Odg: vPopulus
« Odgovori #1 : 09. Srpanj, 2015., 16:04 »
Ja sam veteran i eSima i eRepublika i davno sam obe prestao igrati. Ovo je pomalo izlizana ideja ruku na srce, ali ovakve igre su zarazne
Ljude delim na dve grupe: Gamere (čitaj ljudi kojima nikada nije dosadno) i ostale ljude (čitaj šonje).
-DakiKS 1. april 2015.

*

Frathos

  • n00b
  • 2
Odg: vPopulus
« Odgovori #2 : 10. Srpanj, 2015., 10:32 »
A čuj, izlizana je na neki način, al opet, pošto su to long term igre, volim kad nešto takvog tipa krene svježe. :) Inače, vPopulus ti je gotovo isti kao eRep v1.0, ako ga se sjećaš. :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9