Dobio danas pozivnicu za betu pa odigrao malo. Ono nije loše ali nije ni nešto posebno. Sam osjećaj napucavanja odrađen je solidno, nije da se ističe po nečemu. Ono uklizavanje je ok za brzi prelazak s jedne strane na drugu ili kada treba doći do zaklona. Ovo s dodacima je ok, barem po tutorialu, još nisam otključao niti jedan u igri pa nisam imao priliku isprobati.
Klase su standardne iako sam primjetio da se medic i ne igra baš što je čudno budući da je ovo timska igra. Odigrao sam team deathmatch, bomb plant i storm. Ovaj zadnji je još i najzanimljiviji mod jer se napdaju tri točke pa se brane. Nisam vidio koliko ima mapa, igrao sam samo jednu za TDM i nije baš nešto. Za bomb plant sam dvije odigrao i solidne su bile. U storm modu sam također dvije odigrao, prva je bila ok, druga je tako tako. Dojma sam da dizajn može biti i bolji. Na svakoj mapi može se iskoriti pomoć suboraca da se zajedno popnete na uzvišenja koja obično služe za flenkanje pa je dobro da se s nekime krećete zajedno.
Odigrao sam i jednu co-op mapu. To je bila easy i ono stvarno je prelagano. Neprijatelji nisu nikakva prijetnja bili. Valjda će iduće dvije biti bolje što se tiće težine. Inače to je klasični co-op, od checkpointa do checkpointa se kreće i ubija se sve što nije prijateljsko. Malo varijacije u modu ne bi bilo loše ako i druge dvije mape budu takve.
Kako je ovo f2p igra naravno da se neka oružja mogu kupiti novcem, dok ostala se otključavaju na određeni vremenski preriod ili neka se mogu za stalno. Za sada sam kupio jedino snajper pomoću ingame novca. Koliko sam vidio kupljena oružja se mogu trošiti pa ih je potrebno popravljati. Jedino nisam shvatio za granate kada ih se kupuje jer piše da ih se dobije određeni broj pa mi nije jasno da li je to koliko ih se može nositi dok se igra ili je to ukupan broj za korištenje pa je potrebno opet kupiti.
Nezz, za jednu f2p igru solidno je to. Ništa posebno, ok za ubiti malo vremena ali i dalje mislim da je CoD 4 još uvijek najbolji brzi fps s malim mapama.