Ne mogu te shvatit ozbiljno sad Cole, sorkac.
Men' radi skoro pa savrseno, uz izuzetak par sitnica koje sam vec nabrojao. Ipak je closed beta i tako to.
Odigrao jos par misija veceras i zarazno je. Uz proceduralno generiranje levela postoji jos par varijacija.
Cini se da igra koristi nesto poput AI Directora ala Left 4 Dead jer se neprijatelji spawnaju random.
Nekad ih je samo 2-3, te lako pocistite i onda vam se pojave iza leda, dolazeci iz podrucja koja ste vec ranije prosli.
Nekad navale na vas poput mrava.
Sam okolis je u osnovi uvijek istog izgleda - futuristicki interijer - ali ima dosta elemenata u misijama koje mogu stosta promjeniti.
Recimo, igra moze generirati "evente", od kojih su najcesci lockdown eventi, kad se neki protivnik docepa konzole i zakljuca vas u prostoriju(morate pobit sve protivnike i hackat tu istu konzolu).
Uz to, ponekad cete se boriti u okolisu u kojem cesto zna biti nasumicnih eksplozija i vatre, pa cete morat pazit gdje trcite i kako se borite. Nikad ne znate sto mozete koristit kao zaklon u tim misijama.
Druga varijacija je vrlo hladan okolis, koji utjece na kapacitet shieldova.
Posto ste na svemirskim brodovima, ponekad zna doci do zescih ekplozija koje onda probiju vanjski trup broda(namjerno ili nenamjerno izazvane eksplozije).
U tom slucaju morate naci konzolu koja izolira tu prostoriju pregradama, pobjeci ili zavrsiti misiju u odredenom vremenskom roku.
I moram reci da je jako zabavno kad se skupe 2-3 osobe u misiji. Matchmaking sustav vas zapravo automatski trpa u squadove tijekom/nakon misija.
Ako ne napustite squad, kad se clanovi vaseg squada prijave za neku misiju, vi ih automatski pratite ako vam je ta misija dostupna.
Misije su kampanjskog stila, rijesavate ih odredenim redoslijedom.
Uglavnom, moram priznat da me zadivilo. Tehnicki fino izgleda i solidno se vrti na mojoj sad vec ostarjeloj masini.
Customizacija je na mjestu i cini se da ima dovoljno varijacije sto se tice potencijalnih stilova igre - vidio sam neke igrace koji stealthaju poput ninje, dok su drugi mogli poput nekog berserkera ulijetavati u grupu protivnika i sasjeci ih na komadice.
Ima nekoliko raznih tipova misija i koliko sam popricao s ovima koji igraju duze, kasnije igra trazi propisnu koordinaciju i zdravu dozu razumne taktike u svakom okrsaju.
Levelanje je trenutno dovoljno brzo, u svakoj misiji se moze naci nekoliko modova za oruzja ili vas warframe i sve u svemu je (za sad) zanimljivo.
Treba vidjet kako ce dalje biti.