HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: zg_rider111 - 11. Lipanj, 2015., 13:38

Naslov: Xfire se gasi
Autor: zg_rider111 - 11. Lipanj, 2015., 13:38
Ne znam kolko je vas više uopće koristilo Xfire više jer nije popularan, ali Xfire client i njihova stranica se gase.

Ako je netko zainteresiran da si backupa slike i videje može to napraviti na njihovoj stranici (http://social.xfire.com/ (http://social.xfire.com/)) ali morate to napraviti do petka jer će samo do tada i radit.


Još jedna stvar je ako si netko želi prebacit sate sa  xfirea može probat na ovoj stranici (https://blog.evolvehq.com/2015/06/goodbye-xfire-we-will-miss-you/) ili raptr(ali nisam siguran je li radi).
Meni osobno je žao što se gasi jer sam koristio client da bi si brojao sate i bio je vrlo pouzdan što se toga tiče, ali svemu dođe kraj. :wildboy:

Xfire će i dalje raditi na www.xfire.com (http://www.xfire.com) ali to će samo biti platforma za turnire, koja će isto propast vrlo vjerovatno.
Naslov: Odg: Xfire se gasi
Autor: Hrv4tin4 - 11. Lipanj, 2015., 14:22
Nisam imao pojma da se gase... A još sam dobio uz matičnu kod za 3 mjeseca premiuma...
Al konkurencija je velika i očigledno je da će se još takvih "usluga" ugasiti u budućnosti. Danas u startu i nVidia i AMD omogućavaju ljudima broadcasting tako da više nema velike potrebe za 3th party softwareom
Naslov: Odg: Xfire se gasi
Autor: zg_rider111 - 11. Lipanj, 2015., 15:56
Ja ga u zadnje vrijeme samo koristio da bi brojao sate na igrama koje igram. Stavio bi ja to na steam ali on ne broji sate na non-steam igrama i to mi je malo bezveze.