750 kn je puno previše za periferiju. 150 dolara trenutno košta Arcade (u zemljama koje nisu Hrvatska, očito).
Što se tiče dolaska Slima u Hrvatsku, tko zna... sve je na Sophosu, budući da oni jedini uvoze konzolu. Kad se njima sprdne, tad ćemo dobiti Slim u rvackoj. Al mislim da ne može kasniti baš predugo jerbo se Arcade (sadašnji, ne-Slim) više ne proizvodi. Slim u Europu stiže sredinom sedmog mjeseca, tak da bi pred kraj ljeta bila dobra prognoza, al nemoj me držat za riječ, znam koliko i ti.
Modanje. Ovisi. Više voliš SP il MP? Box ima odličnih MP igara (Forza, Halo, GeoW i tisuću ostalih), al online igranje se plaća (200-300 kn godišnje). Al i u SP-u ćeš se zabavit. Ako nisi dosad imao box, ima masa igara koje obavezno moraš odigrati ako ga nabaviš, tak da si pokriven i ako odlučiš samo SP igrat.
Naravno, preporučio bih ti originale uvijek, al ne mogu te spriječiti da modaš konzolu. Al ako modaš konzolu i igraš piratske igre, zaboravi online igru. Igrat ćeš par mjeseci, al onda će te benat i više nikad s tim boxom se ne možeš spojit na net. Također, ako ćeš uzimat slim, ne znam kad možeš očekivati uspješno modanje. DVD drive je Liteon, koji je dobro poznat moderima, al tko zna kakve je Microsoft zaštite ovaj put nabacio. Tim više što je iExtreme ekipa rekla da su prošlim modom potrošili i zadnji trik koji su imali u rukavu. ;(
Tak da ono, ne znam. Ako Slim i stigne krajem ljeta, sumnjam da možeš već tad očekivati modanje. Tko zna kad će (i hoće li uopće) biti moguće.