HCL.hr forum

Gaming => Platforme za gaming => Xbox konzole => Autor teme: Usernameinusealready - 25. Travanj, 2016., 00:50

Naslov: Spajanje Xbox-a na PC ekran
Autor: Usernameinusealready - 25. Travanj, 2016., 00:50
Ok imam par pitanja vezana za spajanje Xbox-a 360 Elite (ako ista znaci) na PC. Pc monitor ima VGA i DVi ulaze, no dvi ne radi. Probao sam par puta spojiti komp i ekran preko DVI i nije radilo, tako da koristim VGA port. Ekran je kupljen polovan tako da je moguce da je netko nesto cackao. Imam HDMI kablo za Xbox i planirao sam kupiti HDMI na VGA prelaz il cak kablo, nije neka cijena realno. E pitanje je sljedece, postoji li mogucnost da uzmem neki VGA splitter il nesto da mogu prebacivati. Tipa koristi mi se Pc ekran se za to koristi, dosadi mi zelim igrati xbox, pritisnem dugme i ekran se prebaci na xbox. Postoji li bilo sta samo da ne idem iza ekrana da ga ukljucujem iskljucujem kad mi se koristi jedno il drugo? Hvala unaprijed.
Naslov: Odg: Spajanje Xbox-a na PC ekran
Autor: Prayer - 25. Travanj, 2016., 01:07
Ja sam sebi spajao konzolu preko HDMI-a na monitor a preko VGA dobivao zvuk na zvucnicima. Ne znam da li splitter ima jer iskreno nikad nisam cuo za takvo sto.,
Naslov: Odg: Spajanje Xbox-a na PC ekran
Autor: Usernameinusealready - 25. Travanj, 2016., 01:35
Ima splitter, 2 zenska ulaza sa jednim muskim izlazom. Samo ne znam kako funkcionisu. Ako spojim konzolu na jedan i kompjuter na drugi a ovaj muski na ekran spojim, sta se desi kada ukljucim PC i konzolu u isto vrijeme. Nisam neki vrhunski informaticar...
Naslov: Odg: Spajanje Xbox-a na PC ekran
Autor: hrv4tin4 - 25. Travanj, 2016., 14:44
Postoji KVM switch koji se koristi u servisima računala. Moguće je spojiti više računala (koliko switch omogućava) i onda se prebacuješ preko tipki na tipkovnici.
Uz to isti miš i tipkovnica vrijede za sva kućišta. Ali ne znam kako bi funkcioniralo s Xboxom... Za PC funkcionira super.