HCL.HR

XBox kontroler

• 34 Odgovora
  • 8391 Hitova
XBox kontroler
« : 16. Veljača, 2012., 13:17 »
Ekipa jel postoji ikakav third party joystick za 360 da ima bolji Dpad? Najradije bi bacio joystick od zid koliko ima loš dpad i nije mi jasno zašto ga microsoft nije sredio ako su uspjeli napraviti najbolji joystick u svim drugim aspektima. S ovim je nemoguće igrati puzzle tipa Lumines ili ne daj boze street fighter ako zelim combo raditi. Ima tko kakvih informacija oko tih third party joysticka?

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
Odg: XBox kontroler
« Odgovori #1 : 16. Veljača, 2012., 13:21 »
sredili su ga u novoj verziji, iako nisam vidio da ga ima igdje za kupit.

razer onza imaš. e sad jel bolji dpad, to nebi znao.

« Odgovori #2 : 16. Veljača, 2012., 14:19 »
uuu seksi. ovo bi mi bilo spasenje  :ementaler:
razer marka jel? Znas gdje ima? sophos i to ili?

« Odgovori #3 : 16. Veljača, 2012., 14:30 »
p.s. bogme su skupi ovi razer kontroleri.

našao sam ovaj novi kontroler, a brate mili isto je malo PRAJSI
http://www.sophoslab.hr/kontroleri/33/x360-microsoft-gears-of-war-3-wireless-controller/1535/
plus ova ruzna gears maska  :wildboy:

« Odgovori #4 : 16. Veljača, 2012., 14:38 »
Ako si mislio na Razer ONZA onda bolje odustani jako su losi, ja sam svoj razbio. I k tome jos ima kabal sta moze biti gore. Stari xbox kontroler je los ( bijeli ) dok je nova generacija puno bolja.

« Odgovori #5 : 16. Veljača, 2012., 17:39 »
Ja sam si mislio kupiti još dva kontrolera da mogu sa prijateljima igrati fifu u 4voro, ali kad sam vidio cjene...  :ohnoes:

« Odgovori #6 : 16. Veljača, 2012., 18:11 »
ima na http://www.dealextreme.com/ dobrih kineskih verzija ms joypada, ili su fake, nisam siguran, u svakom slučaju imam 2 originalna i 2 odavde i nema nikakve razlike. Prijatelji su mi naručivali žičane, u 3 primjerka jedan se sjeba (vjerojatno rejđ), a jednom se jedan glub malo glasnije stišće. U svakom slučaju zgodno je, samo triba čekat tipa 3 tjedna da dođe.

« Odgovori #7 : 16. Veljača, 2012., 22:59 »
Wowim Zvone  :ementaler: fala

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #8 : 17. Veljača, 2012., 00:07 »
Imam ti ja Razer Onzu,ali ne Tournament edition,nego normalnu verziju,platio sam 360 kn.

Iskreno,meni se cini prejeben gamepad,onako d-pad je cisto solidan,previse ga hvale ali stvarno nije toliko los,prilicno dobar.Gljivice su prejebene,imas tri tipke iza ( L1,L2,LT i na drugoj strani R1,R2,RT )

Tipke funkcija (  :hiha: :hiha: ) su prilicno plitke,ali to se toliko ne primjecuje,gamepad je prilicno tih,ima dugacku zicu i po meni je predivan.Ne mozes ocekivat da sve traje zauvijek,recimo ja ga imam negdje 2 mj. i malo je RT poceo stekati,ali jedva.

Sad je tvoja odluka.  :mrgreen:

« Odgovori #9 : 17. Veljača, 2012., 00:34 »
A dpad iz tvog iskustva jel valja?  :ementaler: nije mlitav ko u originalu?

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #10 : 17. Veljača, 2012., 22:56 »
Pa iskreno i nije,onak dosta su izbocene tipke i fino mozes pritisnuti.Mislim ne mozes pogrjesiti,svaki dana gamepad iznad 250 kn je dobar u necemu,Onza je jedan od najboljih sta sam imao.

« Odgovori #11 : 17. Veljača, 2012., 23:02 »
po meni xbox kontroler mi izgleda puno ljepse ali mi je od playstationa puno prakticniji kontrolor

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #12 : 18. Veljača, 2012., 13:38 »
A to vjerojatno kazes zbog rasporeda gljivica.I ja sam tako mislio,ali sad kada vec malo dulje koristim cak mogu reci da mi ovo jos vise pase.

« Odgovori #13 : 02. Travanj, 2012., 20:55 »
http://www.theverge.com/gaming/2012/4/2/2920721/new-xbox-360-controllers-get-chromed-out
Žezujs krištuš kako je ovo P R E L I J E P O. uzet cu jedan cim dodje! srebrni pogotovo! i svi su sa transforming d-padom

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #14 : 02. Travanj, 2012., 21:01 »
 :wildboy: rendom do bola

ček, je ovakav d-pad na originalnim slim xbox kontrolerima isto? jerbo nisam siguran  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9