HCL.HR

Xbox 360 - česta pitanja i odgovori

  • 76 Odgovora
  • 51641 Hitova
*

Computer235

  • n00b
  • 2
Odg: Xbox 360 - česta pitanja i odgovori
« Odgovori #75 : 05. Listopad, 2015., 13:03 »
Vidim da tema nije aktivna baš, ali imam pitanje na koje se nadam naći odgovor. Nabavio sam  Xbox 360 koji je igrom slučaja modificiran, no ja ne mislim igrati piratske igre već isključivo originale. Zanima me mogu li bez problema napraviti update softvera (trenutno je vrlo stara verzija) i koristiti Xbox Live Silver bez ikakvog straha? Ponavljam, ne mislim pokretati piratske igre, a ne mislim ni kupiti Gold pretplatu i igrati igre online.

Odg: Xbox 360 - česta pitanja i odgovori
« Odgovori #76 : 05. Listopad, 2015., 15:33 »
Na XBox 360 ne možeš bez Gold pretplate koristiti niti youtube niti Internet Explorer, ništa vezano za internet.

Ali pretplata nije toliko skupa, oko 30$ na g2a. I godinu dana si miran ( dosta jeftinije od PS+).
Uz pretplatu redovito dobiješ sasvim dobre igre ( opet bolje nego kod PS+ ), mislim da se sada dobij 2 igre mjesečno.

Što se tiče iskustva u IE, to nije najbolje iskustvo, dosta sporije i u jednu ruku nepregledno. Youtube sadržaj se vrti dosta dobro, a kvaliteta ovisi spajaš li se preko hdmi-a na tv ili ne.

Xbox360 ima dosta dobru bazu igrica i možeš povoljno kupiti igre na game.co.uk. Uz nove postoje i preowned ( rabljene ) igre, te rabljene igre su bez ogrebotina na disku i rade kao nove, ja sam naručio nekoliko puta i samo jednom sam dobio malo napuknutu kutiju igrice ( nije napukla u transportu ).

Kontroler je jedan od najboljih koje sam koristio, jedina mala mana su baterije koje moraš kupovati pa puniti, ali to se može riješiti kupovanjem posebno kita.

Uz to taj kontroler možeš spajati na PC i raditi će savršeno, jedino ti treba adapter koji se na ebayu može kupiti za 10-15$.

Ako kupiš konzolu sa malo interne memorije, uvijek je možeš proširiti spajanjem vanjskog hdd-a preko usb-a. Mislim da sada nakon novog ažuriranja podržava i jako velike hdd.

Ali konkretno odgovor na tvoje pitanje glasi, sve se igre mogu igrati bez gold pretplate ( čak i one koje si dobio uz game with gold, za razliku od ps+ )


UPS odgovorio sam na stari upit.

Da, u pravilu bi mogao. Ne bi trebalo doći do problema sa tvojim čitačem diskova. Jedino bi moglo doći do errora prilikom ažuriranja, ali to se može riješiti na nekoliko načina, ima na netu jedan koji nisam probao, sa pritiskanjem raznih tipki, ali ima i jedan da se putem usb-a ažurira ažuriranje koje skineš sa microsoftove stranice.

Ali ako već imaš moddiran xbox iskoristi to, iako se ne zalažem za piratluk. Ipak modiranje je dosta skupo za tu konzolu.
« Zadnja izmjena: 05. Listopad, 2015., 15:38 DeusNikola »
DeusNikola

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9