HCL.HR

Xbox 360 HDMI problem

  • 4 Odgovora
  • 2291 Hitova
Xbox 360 HDMI problem
« : 09. Studeni, 2012., 11:54 »
Znači ovako ide problem prije sam spajao xbox samo sa HDMI kabelom i sve je super radilo bez problema ikakvih, neki dan sam odspojio kabel sa xboxa i spojio ga na komp i tu sam ja nešta prčko i namješto rezolucije i probam jučer spojiti na xbox kabel i izbaci mi "input not supported". I google-ao sam i tražio riješenja i nisam ništa našao. Probao sam resetirat video settingse na xboxu, probao sam odspojiti kabel milion puta, okreniti ga drukčije, probao sam i na slijepo u xbox settingsima namjestiti novu rezoluciju, ali ništa nije pomoglo. Ali kabel na kompu radi bez problema, dok na xbox neće raditi. Ima li neko ideju šta da probam? (nažalost nemam drugi kabel da probam dali radi s njim) Ako imate ikakvu ideju recite!
"Back with vengeance!"

Odg: Xbox 360 HDMI problem
« Odgovori #1 : 09. Studeni, 2012., 12:03 »
Vjerojatno si stavio full hd a tv ti je samo HD ready. Il uštekaj u full hd televiziju il uštekaj priko činča il nađi kako se drugačije može resetirat reza.
CSadria - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Web - Facebook - Twitch - Youtube

[/url

Odg: Xbox 360 HDMI problem
« Odgovori #2 : 09. Studeni, 2012., 12:29 »
Činč? Šta je to ?
"Back with vengeance!"


Odg: Xbox 360 HDMI problem
« Odgovori #4 : 09. Studeni, 2012., 20:38 »
Probao sam namještati rezoluciju i mijenjat na slijepo opet settingse koje sam našao na forumima, i ništa se stvarno nije promijenilo, čini mi se da je otišao utor na xbox-u, ali mi ni to nema smisla jer je 2 dana prije radilo potpuno normalno. Probao sam i drugi kabel HDMI i ništa. Neznam nemam više nikakvih ideja, možda ću probat nabavit neki ekran koji ima hdmi da probam još sa drugim ekranom, ali to trenutno nemam od koga, a ni ja nemam kod kuće.
"Back with vengeance!"

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9