HCL.HR

Campo Santo

Izdavač

Campo Santo Recenzije

RecenzijaFirewatch

Zoran Žalac 18.02.2016.

Izgarate li za novim komadom misterija? Palite se na komunikaciju preko voki-tokija? Ne budite piroman, zaigrajte istraživačku avanturu Firewatch.

Campo Santo Vijesti

Predivna istraživačka avantura Firewatch najavljena je za Nintendo Switch konzolu

Petra Rukav 05.04.2018.

U kategoriju najinteresantnijih videoigara pretprošle godine definitivno se ubraja i atmosferična istraživačka avantura Firewatch koju će ove godine moći doživjeti i vlasnici Nintendo Switch konzole.

Tvorci Firewatcha najavili novu igru – In the Valley of Gods

Zoran Žalac 08.12.2017.

Ako se još niste zasitili Egipta uz Assassin’s Creed Origins, tvorci Firewatcha pozivaju vas na još jedno istraživanje ostataka egipatske civilizacije uz igru In the Valley of Gods.

Firewatch postaje film

Zoran Žalac 27.09.2016.

Čini se kako je priča ovogodišnjeg Firewatcha privukla neke filmaše koji su zainteresirani za filmsku adaptaciju te igre.

Firewatch najavljen za Xbox One uz dva zgodna noviteta

Zoran Žalac 03.09.2016.

Sredinom ovog mjeseca Firewatch će se pojaviti na Xbox One konzoli, a noviteti te verzije bit će dostupni i kroz besplatno ažuriranje za PC te PS4 inačice.

Ford “posudio” artwork iz Firewatcha za svoju reklamu

Igor Belan 28.06.2016.

Umjesto da angažiraju vlastite grafičare, Ford je u svrhu promocije novog Ford Explorera posudio grafike iz malog razvojnog studija Campo Santo – ekipe koja je stvorila Firewatch.

Campo Santo Specijali

Firewatch – igra o gašenju požara, ali i mnogo više

Zoran Žalac 09.02.2015.

VIDEO NAJAVA – Dosadni posao promatranja šume u vrućim ljetnim danima postaje intrigantna avantura u kojoj ne znate možete li vjerovati glasu s druge strane toki-vokija.

Campo Santo Igre

In the Valley of Gods

Petra Rukav 05.02.2018.

Tvorci indie hita Firewatch vraćaju nas u 20te godine prošloga stoljeća kako bi bili među prvim istraživačima daleke i drevne doline egipatske pustinje. Tamo ćemo tragati za blagom i otkrićem koje bi nas moglo proslaviti; ili pak nas koštati života.

Firewatch

Zoran Žalac 30.01.2016.

Istraživačka igra u kojoj odrasli razgovaraju o stvarima za odrasle. Možete držati kornjaču u rukama. Igra godine, po totalno neobjektivnom izboru društva za širenje ljubavi prema životinjama.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?