HCL.HR

Frozenbyte

Izdavač

Frozenbyte Recenzije

RecenzijaTrine 3: The Artifacts of Power

Zoran Žalac 27.08.2015.

U trećem dijelu platformera Trine sve se vrti oko te čarobne trojke – uključujući i prelazak u 3D okružje koji je tvorcima igre zadao triput veći razvojni trošak od prethodne igre.

Frozenbyte Vijesti

Starbase je istraživačko-graditeljski MMO naslov kreatora Trine serijala

Stjepan Fikter 29.05.2019.

Kao što je i za očekivati od MMO naslova, Starbase će također kombinirati istraživanje, gradnju, skupljanje resursa, trgovanje, borbu i sve ostalo što viđamo u modernim igrama.

Kolekcija s sve tri Trine igre uskoro stiže na Nintendo Switch

Hrvoje Smoljić 05.01.2019.

Fanovi akcijskih puzzle platformera na Nintendo Switchu doći će na svoje budući da je ih uskoro očekuje prava poslastica. Na konzolu, naime u jednom paketu stižu sve tri igre iz odličnog Trine serijala.

Nine Parchments je igra o čarobnjacima koji se ne žele školovati

Zoran Žalac 16.08.2016.

Tvorci serijala Trine najavili su novu kooperativnu 2D igru u kojoj četvero čarobnjaka odrađuje svoje školovanje na lakši način – praksom u divljini.

Shadwen prikazao gameplay i dobio datum izlaska

Zoran Žalac 15.04.2016.

Nova igra tvoraca Trine serijala na PC i PS4 stiže u petom mjesecu, a evo kako će izgledati i kakva će vam konfiguracija biti potrebna za njezino pokretanje.

Zaigrajte demo stealth avanture Shadwen i spustite cijenu pune igre

Stjepan Fikter 25.02.2016.

U vrijeme kada demo verzije nisu više baš uobičajena pojava, kreatori Trine serijala smislili su interesantan način kako privući potencijalne kupce na preuzimanje demo verzije Shadwena.

Frozenbyte Specijali

Nema rezultata

Frozenbyte Igre

Starbase

Stjepan Fikter 28.05.2019.

Starbase sadržavat će sve svemirske aktivnosti kakve bi očekivali od MMO naslova. Istraživanje, skupljanje resursa, crafting, trgovanje, borbu, dizajniranje te gradnju svemirskih brodova i postaja.

Nine Parchments

Zoran Žalac 22.08.2016.

Kooperativna izometrijska pucačina nalik Magicki u kojoj četvero čarobnjaka odrađuje svoje školovanje na lakši način – praksom u divljini.

Shadwen

Zoran Žalac 23.03.2016.

Tvorci šarmantnog platformera Trine odustali su od šarenih i toplih boja te svoj novi projekt zvan Shadwen smjestili u mračne kutke uz jedan jedini cilj – nitko vas u igri ne smije vidjeti.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?