HCL.HR

Humble Games

Izdavač

Humble Games Recenzije

RecenzijaTemtem

Matej Brus 28.10.2022.

Nakon dosta vremena provedenog u fazi early accessa, alternativa Pokemonima zvana Temtem dobila je svoje puno izdanje. Može li se ono suprotstaviti svome uzoru?

RecenzijaProdeus

Stjepan Fikter 10.10.2022.

Povratak u devedesete godine prošlog stoljeća uz Prodeus je sve ono što se traži od jedne retro pucačine – nostalgični vizualni stil, kvalitetnu akciju i odličnu zabavu.

RecenzijaMoonscars

Hrvoje Smoljić 04.10.2022.

Moonscars nije ni prva ni zadnja igra koja inspiraciju crpi iz Castlevanije i Dark Soulsa, ali donosi li dovoljno svojih ideja da se istakne u moru 2D mteroidvania i ostalih akcijskih platformera?

Humble Games Vijesti

Moderna retro pucačina Prodeus ubrzo izlazi iz early access programa

Stjepan Fikter 17.09.2022.

Kombinirajući moderne tehnike renderiranja s retro estetikom, Prodeus nas vraća u neka druga FPS vremena uz još više sadržaja kad idući tjedan izađe 1.0 verzija.

Humble Bundle prikazao koje igre možemo očekivati od njihovog izdavačkog ogranka

Stjepan Fikter 25.03.2020.

Humble Bundle nije potpuna nepoznanica u izdavačkim vodama, a za ovu godinu pripremaju šarolike naslove koji bi nas mogli držati pred ekranom.

Totalno lude indie igre: Stari Doom dobio je konkurenciju

Zoran Žalac 25.11.2018.

U novom serijalu tekstova zvanom “Totalno lude indie stvari” predstavljamo vam najzanimljivije igre nezavisne produkcije koje su najavljene ili lansirane tijekom tjedna iza nas.

Humble Games Specijali

Nema rezultata

Humble Games Igre

Prodeus

Stjepan Fikter 08.10.2022.

Retro pucačina koja kombinira vizualni prikaz uz moderne tehnike renderiranja i dizajnom bazirana na pucačinama iz 90-ih godina prošloga stoljeća.

Moonscars

Zoran Žalac 04.10.2022.

Moonscars nije ni prva ni zadnja igra koja inspiraciju crpi iz Castlevanije i Dark Soulsa, ali donosi li dovoljno svojih ideja da se istakne u moru 2D mteroidvania i ostalih akcijskih platformera?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?