HCL.HR

inXile Entertainment

Izdavač

inXile Entertainment Recenzije

RecenzijaTorment: Tides of Numenera

Zoran Žalac 08.03.2017.

Torment: Tides of Numenera nedvojbeno je najčudnija igra koju trenutno možete zaigrati. No, vrijedi napomenuti da njezina originalnost dolazi uz cijenu na koju neće svatko pristati.

RecenzijaWasteland 2

Zoran Žalac 30.09.2014.

Nedavno istraživanje pokazalo je kako su Hrvati jedna od najpesimističnijih nacija na svijetu, a to nas, ne biste vjerovali, čini savršeno prilagođenima za recenziranje pesimističnog svijeta Wastelanda 2.

inXile Entertainment Vijesti

Besplatno nabavite Wasteland 2, duhovnog nasljednika starog Fallouta

Zoran Žalac 11.12.2019.

Na PC platformi u iduća dva dana možete besplatno nabaviti Wasteland 2: Director’s Cut i zaputiti se s rendžerima na putovanje post-apokaliptičnom Amerikom.

Wasteland 3 je odgođen za 2020., možda ne i zadnji put

Zoran Žalac 13.06.2019.

Studio inXile Entertainment najavio je kako će neki igrači moći zaigrati Wasteland 3 još ove godine, no službeni izlazak pomaknut je na 2020.

Novi The Bard’s Tale ove jeseni dolazi na PC, a kasnije i na druge platforme

Pero Mlinar 13.07.2018.

Od proizvođača igara Wasteland 2 i Torment: Tides of Numenera krajem godine dolazi novi RPG naslov The Bard’s Tale IV: Barrows Deep.

Besplatno isprobajte Torment: Tides of Numenera

Petra Rukav 28.10.2017.

Steam poziva sve RPG fanove, ali i one koji uživaju u svemu što je besplatno da ovog vikenda isprobaju izometrijsku indie singleplayer avanturu.

Tvorac Wastelanda odlazi u privremenu mirovinu

Zoran Žalac 25.03.2017.

Voditelj studija inXile Entertainment i tvorac brojnih igara kao što su Wasteland, Fallout i The Bard’s Tale nakon 36 godina rada uzet će pauzu.

inXile Entertainment Specijali

Nema rezultata

inXile Entertainment Igre

Wasteland 3

Zoran Žalac 07.10.2016.

Zima je stigla u post-apokaliptičnu Ameriku. Wasteland 3 donosi novi sustav dijaloga, produbljenu borbu uz korištenje vozila te kompetitivno-kooperativni gameplay po uzoru na Divinity.

The Bard’s Tale IV

Zoran Žalac 27.04.2016.

Povedite grupu raspjevanih avanturista u čišćenje pećina i šuma magičnog grada Skara Brae. Kreatori Wastelanda i Tormenta donose nam još jedan epski RPG s borbom na poteze.

Torment: Tides of Numenera

Zoran Žalac 10.03.2016.

Čarolijom Kickstartera spiritualni nastavak Planescape Tormenta postao je jedna od najpoželjnijih PC igara. InXile se već dokazao sa Wastelandom 2, a fanovi RPG žanra sada nestrpljivo čekaju sljedeću poslasticu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?