HCL.HR

THQ Nordic

Izdavač

THQ Nordic Recenzije

RecenzijaSpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Josip Klanfar 30.01.2023.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake novi je nastavak spužvastog serijala. Je li popravio nedostatke svog prethodnika i ubacio u višu brzinu, ili je ostao tapkati na mjestu?

RecenzijaMX vs. ATV Legends

Dominik Vadas 14.07.2022.

MX vs. ATV Legends trebao je dostaviti ultimativno iskustvo motokrosa. Umjesto adrenalina i nestvarnih jurilica naišli smo na sveopću pomutnju na stazi. Što je sve pošlo po krivu pročitajte u nastavku.

RecenzijaBiomutant

Iva Osrečak 31.05.2021.

U post-apokaliptičnoj RPG basni imena Biomutant družimo se sa čupavim mutantom. Hoće li on spasiti ili uništiti svoj svijet – u potpunosti je na vama.

THQ Nordic Vijesti

Wreckreation je kao Trackmania na ludim gljivama

Zoran Žalac 13.08.2022.

U novoj igri utrkivanja zvanoj Wreckreation samo je nebo granica, ali granica koju bismo lako mogli dosegnuti pomoću ludih rampi i staza koje sami gradimo u otvorenom svijetu.

Zgrabite Darksiders franšizu na 80% popusta

Josip Klanfar 08.02.2022.

Vrijeme je da skinete ziherice s novčanika, jer su tri od četiri jahača apokalipse vidjeli kako je narušen balans u našim životima pa su odlučili svoju franšizu sniziti za 85%.

Otkriveno je kada izlazi ELEX II, nova RPG igra tvoraca Gothica

Stjepan Fikter 10.11.2021.

Nastavak ne baš previše uspješnog ELEX-a odvest će nas još jednom u Magalan, svijet koji miješa postapokalipsu, znanost i fantaziju kako bi pobijedili novu prijetnju koja stiže s neba.

S Biomutantom je mutiralo više od milijun igrača

Stjepan Fikter 18.08.2021.

Iz financijskog izvješća Embracer grupe otkriveno je kako je Biomutant bio u skladu s očekivanjima uprave kada je riječ o prodaji i zaradi koja je već opravdana.

Tvorci Gothica najavili mračni SF naslov ELEX 2

Zoran Žalac 15.06.2021.

Sjećate li se Elexa, RPG naslova tvoraca Gothica i Risena? Dobit će svoj nastavak već ove godine, premda to vjerojatno nitko nije tražio.

THQ Nordic Specijali

Nema rezultata

THQ Nordic Igre

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Zoran Žalac 30.01.2023.

Nakon što SpužvaBob ispuca čarobne mjehuriće, prevelika količina mjehurića otvori portale do drugih svjetova i opustoši Bikini Dolinu.

Wreckreation

Lovro Maroševac 14.08.2022.

Wreckreation nudi mogućnost stvaranja vlastitih staza s raznoraznim preprekama i zamkama na otvorenom igralištu od 400 kvadratnih kilometara, zvanom MixWorld.

MX vs. ATV Legends

Dominik Vadas 14.07.2022.

MX vs. ATV Legends pružit će vam jedinstvenu priliku da postanete legenda motokrosa. Put do slave steći ćete vozeći crossere, quadove te ATV terenska vozila!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?