HCL.HR

Switch

PLATFORMA

Nintendo Switch je prva hibridna konzola iz Nintenda - namijenjena da bude kućna konzola koja se može i ponijeti izvan kuće, Switch je fleksibilniji od bilo kojeg drugog uređaja za igranje od velikih igrača iz gaming industrije, a Nintendo ga podržava ekskluzivnim igrama koje se trude pokazati zašto odvojeni JoyCon kontroleri imaju smisla.

Switch Recenzije

RecenzijaMario Tennis Aces

Zoran Žalac prije 2 dana

Mario i njegova družina ponovno se bave bijelim sportom. Mogu li nas svojim arkadnim pristupom utješiti zbog nedostatka poštene simulacije tenisa?

RecenzijaPillars of Eternity II: Deadfire

Zoran Žalac 28.05.2018.

Pillars of Eternity II: Deadfire ispunjava skoro sve želje koje bi čovjek mogao poželjeti od nastavka jedne tvrdokorne CRPG igre za PC platformu.

RecenzijaFe

Petra Rukav 07.03.2018.

Ljepota magičnog svijeta Fe avanture proizlazi iz njene poetičnosti. Radnja se možda vrti oko arhetipskog sukoba između dobra i zla, no svoje kratko putovanje možete interpretirati na više različitih načina.

Switch Vijesti

Crash Bandicoot dobit će besplatno proširenje krajem mjeseca

Zoran Žalac prije 1 dan

Nove pustolovine i izazovi nalaze se pred Crashem Bandicootom kojemu stiže prvi novi level u dvadesetogodišnjoj povijesti serijala.

Nintendo je pobjednik E3 sajma, na Twitteru

Zoran Žalac prije 1 dan

Microsoft je možda imao najgledaniju konferenciju, a Sony najzvučnije ekskluzive, no o Nintendovom se E3 programu najviše pričalo.

Nacistička ikonografija ušuljala se u Fortnite

Zoran Žalac prije 3 dana

Igrači su otkrili kako je u trenutnoj verziji Fortnitea moguće kreirati nacistički motiv svastike. Developer je isti obećao ukloniti čim prije.

Switch Specijali

Fortnite: Battle Royale vodi nas prema budućnosti gaminga

Zoran Žalac 19.03.2018.

Popularnost battle royale žanra jednog će dana iščeznuti, a igrači će se takvih igara zasititi. No, Fortnite: Battle Royale važna je prekretnica za industriju videoigara nevezano za svoj žanr.

Top 5 stvari koje igre otvorenog svijeta trebaju naučiti od Zelde i Horizona

Zoran Žalac 02.02.2018.

Dvije najistaknutije igre 2017. godine donijele su neke promjene u format otvorenog svijeta koje želimo vidjeti u što više budućih igara tog tipa.

Zmajevi koji se unose u facu – kakav je Skyrim VR?

Zoran Žalac 19.11.2017.

Kultni Skyrim našao se među najvećim igrama koje su napravile dimenzionalni skok u virtualnu stvarnost. Kako se ondje postavio i tjera li igrača na riganje?

Switch Igre

Daemon X Machina

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Od kreatora Armored Core naslova stiže nova robotska igra gdje ćemo se napucavati s Atlasima u cell shading grafičkom stilu.

Starlink: Battle for Atlas

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Starlink vodi nas u svemirsku avanturu kroz Atlas zvjezdani sustav gdje ćemo osim letenja brodom, upoznavati druge alienske vrste i formirati saveze što će utjecati na to kako će izgledati svijet oko nas.

Super Smash Bros. Ultimate

Igor Belan 12.06.2018.

Super Smash Bros. Ultimate vraća SVE likove s kojima ste ikada zaigrali neku prijašnju Smash Bros. igru na jedno, ultimativno mjesto – ekskluzivno za Switch. Borbe bi trebale biti preciznije i interesantnije nego ikada prije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?