HCL.HR

Grand Theft Auto 4 (GTA IV) prohod

Ivan Čičak 05.12.2008.   •   7 komentara


Nakon što smo još 2005. godine objavili naš veliki GTA: San Andreas prohod, očekuje se od nas da budemo vrijedni i napišemo prohod i za ovaj, potpuno novi GTA naslov. Za sve vas koji se ne snalazite najbolje u novome Liberty Cityu evo lijeka!

Preporuka: Probajte igru prelaziti samostalno, a s ovime prohodom se konzultirajte samo ako negdje zapnete. U tom slučaju ovaj veliki prohod najlakše ćete pretražiti dobrom starom Find/Search funkcijom vašeg browsera ( ctrl+f ) jer smo prohod pisali po imenima misija koje morate obaviti. Pa da krenemo…

Intro Uvodna scena: Niko Bellić dolazi brodom u Liberty City, a njegov rođak Roman ga dočekuje. Odvezite Romanov taksi do njegove gajbe koja se nalazi u Hove Beachu (na donjem desnom uglu karte). Kada dođete tamo ubrzo shvatite da Romanova kuća nije baš takva vila kakvom ju je predstavio. Posjetite Romana na njegovom spremištu taksija. Kada tamo stignete neki tip po imenu Vlad se pojavi i traži Romana da mu plati novac koji mu duguje. Roman smišlja kako da nabavi Vladov novac – pobjedom na kartanju. Odvezite ga u željezariju u ulici Dillon gdje se održava kartanje. Ostanite vani i pazite na Albance u bež automobilu (oni također potražuju novac od Romana). Čim Albanci stignu pozovite Romana dajte petama vjetra i pobjegnite Albancima, te se vratite do spremišta taksija.

Preporuka: riješite se Romanovog auta jer ima užasno upravljanje. Three’s a crowd

Otiđite do podzemne stanice Hove Beach da pokupite Mallorie. Kada Mallorie priđe, predstavlja vas svojoj prijateljici Michelle koja vam kaže da će izaći s vama ako kupite nove prnje. Odvezite Michelle do njezinog stana na Aveniji Mohawk i nazovite Romana. Zatim kupite novu oblekicu na križanju Hovea i Mohawka. Budući da ste kupili nove krpice nazovite Michelle i dogovorite spoj. Baš kada je postajalo zanimljivo Roman vas nazove i javlja da je u nevolji. Pronađite ga na košarkaškom igralištu gdje da tuku Bledar i Kalem. Nakon što ste obojicu ‘nabubali’, Roman ugleda novog ‘tabadžiju’, Dardana, koji bježi niz ulicu i uskače u auto. POTJERA! Pratite ga cijelim putem, ali budite pažljivi jer Dardan ima nož. Nakon što ste ubili Dardana odvezite se natrag do spremišta taksija.

Savjet: Dardana možete gurnuti kroz prozor. Easy Fare

Otiđite do spremišta gdje Vlad čeka Romana. Kada Roman stigne, pristaje Vladu učiniti nekoliko usluga u međuvremenu.Romana netko nazove i zatim vas zamoli da pokupite Jermainea, koji se nalazi na Rotterdam Hillu u Mohawk aveniji. Kada dođete do njega, traži od vas da ga odvezete do ulice Masterson. Međutim kada dođete do odredišta pristignu i policajci. Pobjegnite murjacima i odvezite Jermainea do ulice Gibson.

Jamaican Heat

Roman će vas zamoliti da pokupite Little Jacoba, trgovca drogom. Kada dođete na odredište potrubite sirenom. Jacob uskače u auto i daje vam oružje…znate, za slučaj da zagusti! Otiđite na krov i pronađite dobro mjesto da bi mogli vidjeti neprijatelje. Sagnite te se da bi izbjegli pozornost. Kada dođu protivnici sve krene naopako i izbije sukob. Pobijete sve protivnike i završili ste još jednu misiju.

Savjet: Jacob vam je dao pištolj, ali ako niste time zadovoljni (vrlo vjerojatno niste) na krovu možete pronaći i automatsku puškicu ako prođete mjesto za skrivanje i potražite. Bull in a China Shop

Vlad će vam reći da otiđete u ‘posjet’ jednom starcu, vlasniku kineskog dućana. Uz upute da ga naučite pameti, daje vam i palicu (ovo će ga vjerojatno raspametiti). Posjetite kineski dućan na Camden aveniji u Dukeu. Pronađite ciglu na praznom dijelu zemljišta preko puta ceste i pokupite je. Bacite ciglu kroz izlog kineskog dućana i vratite se u birc.

Concrete Jungle

Pokupite Little Jacoba kod njegove gajbe i odvedite ga do stambenog dijela na Aveniji Saratoga u Willisu. Kada stignete, Jacob će vas zamoliti da se odvezete u stražnju uličicu i da stražarite. Ostanite u autu, a kada trojica frajera izlete trčeći pregazite ih autom. Sa Jacobom se odvezite do kuće u Meadow’s Park. Dođite do prednjih vrata i razvalite ih nogom, te ubijte lika na stepenicama. Odšetajte do prozora na lijevoj strani i ubijte još jednog tipa. Uđite u kuću i ubijte još dvojicu na desnoj strani. izađite prije nego što policajci dođu i odvezite Jacoba u Homebrew Cafe.

Hung Out to Dry

Otiđite do Vladovog birca gdje ćete dobiti upute da malo ‘urazumite’ nekog tipa koji radi u praonici rublja u ulici Masterson. Kada dođete do praonice frajer izleti kroz vrata i uskoči u kombi. Slijedite tipa kroz vrata i ‘namjestite’ mu auto. Pratite ga i pobrinite se za njega…

Savjet: Umjesto da pratite kombi, probajte mu presjeći put prateći mu kretanja po mapi Clean Getaway

U Comrade’s Baru razgovarajte sa Vladom da bi prihvatili novu misiju. Zatim otiđite do podzemne stanice i vlakom se odvezite do EIC postaje (pritisnite A da bi direktno otišli do odredišta). Ukradite Silver Blista Compact i odvezite se s njim do autopraonice na Saratoga aveniji. Kada je auto čist odvezite ga do Vladovog spremišta. Parkirajte auto na mjesto na desnoj strani. Nazovite Vlada i vratite se u Comrade’s Bar.

Ivan the Not So Terrible

Otiđite do birca i popričajte sa Vladom. Pokazat će vam sliku čovjeka po imenu Faustin, za kojeg Vlad misli da namjerava opljačkati Romana. Vlad vas traži da ubijete tog čovjeka, Ivana. Izađite iz birca odvezite se u smjeru Ivanove lokacije….kada se približite, on će krenuti bježati. Slijedite Ivana do gradilišta i popnite se po ljestvama. Skočite sa ruba platforme na krov. Kada napokon stignete Ivana dobit ćete izbor: baciti ga s krova ili ga spasiti. Mi smo ga ubili, ali ako odlučite pokazati milost, dobit ćete pristup nekim dodatnim misijama.

Uncle Vlad

Roman, vidno pijan, žali vam se da se Vlad petlja sa njegovom curom Mallorie. Ponukani željom za ‘tabanjem’ vas dvojica odlučite potražiti Vlada. Slijedite mapu do Vladovog skrovišta. Brzo upucajte dvojicu nadobudnih čuvara, pa krenite iz birca juriti Vlada. Potjera traje kratko, ali može biti teška zbog gustog prometa. Slijedite Vlada do dokova i započeti će filmić…

Savjet: parkirajte auto na mjestu sa kojeg ćete lako moći pobjeći; što bliže ulazu u birc, tako da vam je auto okrenut prema lijevo ako gledate ulaz u birc izvana. Crime and Punishment Filmić: Roman vam kaže da ga netko slijedi. Pojave se dvojica nasilnika i uzmu vas za taoca. Svežu vas u podrumu i upoznaju sa Vladovim poslodavcem. Zbog toga što ste ubili Vlada drži vas dužnim, ali vam daje priliku da mu to nadoknadite. U slijedećem trenutku upuca Romana u trbuh. Čim izađete kroz vrata čujete zvukove sirena. Sa lijeve strane vidite policijski auto koji odgovara na poziv. Pričekajte dok policajci izađu iz auta i uđu u zgradu, te im uzmite auto (laganica). Kontaktirajte Dimitrija koji će vam reći da iskoristite patrolna kola da zaustavite kombije i ujedno ih spriječite da obavljaju dostave za rivala. Prva dva kombija neće prevoziti ništa. Treći će prevoziti dvojicu putnika i televizore koje tražite. Nakon što otkrijete televizore, putnici će zapucati na vas. Ukradite kombi i pobjegnite, te odvedite kombi na zadano mjesto, a u tom trenutku bi vas trebao nazvati Faustin.

Do You Have Protection?

Otiđite do Faustinove kuće, gdje će vas Dimitri dočekati i pozdraviti. Dovest će vas pred Faustina koji šmrče kokain i ispija alkohol. Njih dvojica se krenu svađati, ali sve završi zagrljajem. Odvezite Dimitrija do sex shopa. Na putu do tamo kaže vam da je Faustin htio ubiti vlasnika dućana zbog kašnjenja sa isplatama, ali usput vam kaže da bi on to htio riješiti bez nasilja. Dimitri vam daje pištolj i traži da ga pokrivate dok se sučeli sa ljudima. Zatim morate upucati jednog tipa u nogu. U slijedećem trenutku izlazite iz sex shopa i krećete u pravcu dućana oružjem. Dimitri vas traži da kupite Micro SMG. Vratite se do Faustinove kuće i ostavite Dimitrija. (ako ovo nije bilo lagano, onda stvarno 🙂 )

Shadow

Little Jacob vam kaže za neku ekipu koja dila na njegovom teritoriju bez da on dobiva udio. Traži vas da ih posjetite i stavite stvari na svoje mjesto. Diler se nalazi u South Bohanu. Slijedite ga do njegovog dobavljača, ali vas ne smije otkriti. Ako mu se previše približite, pobjeći će, ali ako ste previše udaljeni izgubit ćete ga iz vida. Naposljetku diler će vas odvesti do zgrade gdje ćete morati nekoliko katova proći po stepenicama. Zaključat će se u sobu na gornjem katu sa dvojicom suradnika. Pucajte u bravu i ‘ucmekajte’ dečke koji su unutra. Jacob će vas kasnije nazvati da vam se zahvali.

Final Destination

Razgovarajte sa Faustinom u njegovom bircu. Dimitri i Mikhail pričaju međusobno kako ih murja pritišće. Mikhail ubrzo zaključuje kako ih Dimitrijev poznanik otkucava policiji. Faustin vam naredi da ubijete tog Lennya. Lenny se nalazi na željezničkoj postaji na aveniji Guanatanamo u South Bohanu. Kada stignete njegov prijatelj zapuca na vas, a Lenny krene u bijeg preko tračnica. Ubrzo se pojave dva vlaka, pa ćete morati biti brzi. Lenny bježi prema dolje po stepenicama i uskače u auto. Brzo pronađite auto i slijedite ga. On nije baš dobar vozač pa ne morate voziti brzo, već pametno (i sigurno) i pokušajte mu smjestiti klopku. Nakon što ubijete Lennya, Dimitri vas nazove i upozori na posljedice vaših djela.

No Love Lost

Nađite se sa Faustinom kod njegove kuće, gdje će vam pokazati sliku svoje kćeri. Daje vam upute da je slijedite, te ako se nađe sa svojim dečkom, da ga ubijete. Kada stignete na zadano mjesto vidite kako Faustinova kćer muti nešto sa motoristom. Čim se pojavite motorist daje petama vjetra. Ne smijete pustiti da vam pobjegne predaleko jer će otići do svoje bande pa ćete imati više posla. U slučaju da dođe do sukoba sa bandom, držite poveću udaljenost jer imaju lošu preciznost na velikoj daljini.

Little Jacob Car Package Job

Pratite kartu da bi došli do navigacijske oznake. Automobil će biti parkiran u uličici. Imate do 15:00h da odvezete auto u Beechwood City. Pratite mapu do oznake i uđite u garažu.

Roman Car Job

Nakon što ste nazvali Romana, saznate da ima posao za vas. Morate se autom odvesti do nav. oznake i pokupiti mušteriju. Kada stignete neki frajer će uskočiti na zadnje sjedalo, i želi da ga odbacite do East Island Citya. Za nagradu ste dobili (bijednih) 39$ za vožnju i napojnicu (škrti gad).

Logging On

Roman vam daje zadatak da posjetite internet caffe i da si napravite e-mail adresu. Čim stignete počet ćete koristiti računalo. Aktivirajte svoju e-mail adresu. Najlakša. Misija. Ikad. Nakon što otiđete iz caffea Roman će vas nazvati i reći vam da Brucie ima posao za vas. Primit ćete e-mail u kojem će vas Brucie tražiti da ukradete Bansheeja. Kada se približite lokaciji, vidite da policajac upravo daje kaznu zbog prebrze vožnje. Možete pretpostaviti da morate ukrasti Bansheeja i usput pobjeći policiji, ali pozitivna strana je da auto ima sjajnu kontrolu. Odvezite auto do Bruciejeve garaže i dobit ćete nagradu.

Natuknica: ako oštetite auto, dobit ćete manje novaca za njega. Rigged to Blow

Mikhail vam naredi da otiđete do stare tvornice i pokupite kamion. Kada ga nađete Faustin će vam reći da je to bomba i da ga parkirate na uglu Guantanama i Windmilla. Budite jako pažljivi jer je jako teško njime upravljati , a ako ga oštetite, eksplodirat će. Parkirajte ga, izađite i aktivirajte bombu, te dajte petama vjetra.

Search and Delete

Brucie želi da ukradete policijski auto i da im upadnete u računalo. Možete nazvati policiju na 911, ali pazite na koji ćete način ukrasti auto jer privući puno neželjene pažnje. Kada im pobjegnete (ne možete ga prefarbati) razgovarajte sa Brucijem koji će vam dati ime tipa kojeg treba ubiti. Kaže vam da se doušnik zove Lyle Rivas, pa pretražite policijsku bazu podataka o njemu i zaputite mu se kući. Čim stignete, Lyle kreće u bijeg autom. Dobar je vozač, ali ako ga natjerate da izađe iz auta lako ćete ga pregaziti.

The Master and the Molotov

Dimitri traži od vas da ubijete Faustina. Otiđite do Faustinova kluba, a kada stignete dobit ćete poruku da u blizini imate pancirku. Pokupite je i dobro se naoružajte jer nakon filmića će krenuti pokolj. Slijedite Faustina u uličicu i na krov te ga ucmekajte. Prošetajte se bircem i pokupite svima municiju.

Savjet: budite odlučni u ovoj misiji i brzo ‘tamanite’ protivnike jer će vas u suprotnom brzo okružiti, a tada ste naje*****. Russian Revolution

Pokupite Jacoba i pazite na njega jer će vas pokrivati tijekom ove misije. Kada uđete u skladište pripremite se prijevaru i na obračun. Dobro iskoristite svaki zaklon i probajte prvo ciljati protivnike koji trče okolo i ne koriste zaklon. Kada Jacob krene prema naprijed zaboravite na junaštvo i pokrivajte ga. Kada riješite dečke iz skladišta na red dolaze policajci. Koristite zaklon policijskih automobila i pobjegnite prije nego im stigne pojačanje.

Savjet: prije ove misije napunite se oklopom i metcima jer će vam biti prijeko potrebni. Roman’s Sorrow

Nađite se sa Romanom, koji je nakon zadnje misije u smrtnom strahu. Kada dođete do njegove kuće (koja je u plamenu), nalaže vam da odete do njegovog spremišta taksija, koje je također u plamenu. Odvezite se do Mallorienine kuće koja će vam postati novo skrovište.

Escuela of the Streets

Kao i u nekim prijašnjim misijama, i ovdje će vam trebati puno municije. Budući da vam je sad Manny nova veza, odvezite se do njegove gajbe i primite novu misiju. Manny želi da ubijete neke dilere, pa se odvezite do Grand Boulevarda gdje se oni nalaze. Pratite dilera i održavajte sigurnu udaljenost. Na odredištu pucajte u bravu i uđite u skladište, te ih sve pobijte. *Savjet: na jednom dijelu dok pratite dilera pazite, kada naglo nestane iza ugla, da se ne zabijete u njega jer je stao zbog crvenog svjetla.

Easy as Can Be

Brucie želi da ukradete auto koji je pripadao Lyle Rivasu (njega ste ‘krknuli’), a nalazi se na Yorktown aveniji. Čim uđete u auto, pokrećete filmić, u kojem vas dvojica siledžija žele izrešetati. Da bi im pobjegli morati ćete lagano ulaziti u zavoje i odmah stiskati gas da bi dobili što veću udaljenost između sebe i protivnika. Naposljetku ćete doći do Brucijevog skrovišta koje je pomalo teško za uočiti, jer se stapa sa okolinom. Čak i ako pokupite jednog pješaka i popijete mnoštvo metaka, za auto ipak možete dobiti više od 3500$.

Street Sweeper

Manny će tražiti od vas da ubijete neke frajere u South Bohamu. Približite se skladištu i olakšajte si tako da pregazite što više tipova. Oni koje ne uspijete pregaziti će uskočiti u svoje aute i probati pobjeći, a vi ćete osigurati da nitko ne preživi.

Savjet: nakon što se zaletite u njih, pucajte iz vožnje da ih što više pokosite odjednom. Luck of the Irish

Elizabeta će vas upoznati sa Packijem, s kojim ćete otići do birca u South Bohamu. Popnite se na krov i uzmite snajper, te pronađite što bolje mjesto da štitite Packija. *Savjet: sagnite se da bi imali što bolju preciznost; a bačva u uličici eksplodira ako pucate u nju.

Out of the Closet

Roman će tražiti od vas da odete na spoj sa gay rođakom (bez predrasuda, molim) Lyle Rivasa koji duguje lovu Brucieju. U Internet caffeu, na računalu odaberite ‘love-link’ i pronađite French Toma i kliknite na spoj. Trebate čekati oko dan i pol da Tom odgovori, pa za to vrijeme možete napraviti neku sporednu misiju za Brucieja. Kada vam Roman pošalje poruku vezanu uz Toma vratite se u caffe i provjerite e-mail. Morate odgovoriti na e-mail i potvrditi spoj. Otiđite u pravo vrijeme do restorana, te nakon malo čavrljanja pokosite Toma. Ne trebate se žuriti nakon toga jer se murja neće pojaviti.

Blow Your Cover

Elizabeta će vas upoznati sa Johnnyem (diler heroinom), koji će vas tražiti za pomoć pri jednom posliću. Uzmite Playboya u stan u Schottleru, te se popnite na treći kat i sastanite sa Johnnyem (naravno da ćete biti spremni za okršaj jer je zamka). Pobijte sve policajce i popnite se na krov, te se spustite požarnim ljestvama pritom ubijajući murjake. Ukradite bilo koji auto, te bježite i prefarbajte auto (imate tri zvjezdice).

Puerto Rican Connection

Manny želi da pobijete neke lajavce koji putuju vlakom. Kada dođete, vidjet ćete kako vlak odlazi, pa ga slijedite autom (najbolje po uličicama koje direktno ispod tračnica). Naposljetku će se vlak zaustaviti, pa ubijte svu trojicu dok su još na peronu.

Call and Collect

Dobijete tajnovit poziv da se nađete sa nekime na dokovima u Castle Gardensu. Kada dođete, vidjet ćete da je to policajac Mcreary koji vam kaže da je svjestan svih vaših aktivnosti. Želi da ubijete frajera koji ga ucjenjuje, te da mu pritom odnesete novac, a on će zauzvrat zažmiriti na sva vaša nedjela. Mcreary će vam reći da nazovete tipa (843 555 0124) i da ga potražite u blizini dok se javlja na telefon. Imate pravo na dva poziva prije nego se uplaši i otkaže sastanak. Nama se nalazio blizu rijeke i nosio je crnu jaknu i žutu majicu. Nenaoružan je, pa ćete ga lagano ubiti, ali budući da je policijska postaja u blizini time ćete zaraditi koju zvjezdicu traženosti. Pokupite diskove koji su mu ispali nakon što ste ga ubili, a kada se riješite murje odnesite ih Mcrearyju.

Deconstruction for Beginners

Playboy X vas odvede do auta krcatog oružjem, te želi da ubijete neke čuvare na gradilištu. Prvo snajperom pobijte čuvare koji služe kao izvidnica (najlakše sa krova zgrade), a možete i neke na tlu prije nego krenete u juriš na gradilište. Granatama (kojih imate na pretek) ćete lako pobiti one tipove koji se skrivaju. Glavni cilj vam je pobiti sve vođe, ali uz njih ima jako puno drugih meta. Zadnji vođa će probati pobjeći helikopterom, pa ga ucmekajte čim dobijete priliku.

No. 1

Brucie želi da ga odvezete da pokupi trkaći auto. Kada ga pokupite, reći će vam da želi da pobijedite na utrci, stoga pažljivo vozite na putu do tamo da ga ne bi jako oštetili. Staza je prilično lagana, ali pazite na sudare sa drugim autima koji nisu tako brzi, ali će se probati zabijati u vas da izgubite kontrolu nad vozilom. Za nagradu ćete od Brucieja dobiti auto.

Ruff Rider

Dwayne želi da od njegove cure uzmete novac koji joj je on dao dok je bio u zatvoru, te da joj ubijete sadašnjeg dečka (Jayvon). Odvezite se do kineske četvrti, i suočite se sa parom. Jayvon će zbrisati i ostaviti Charise. Možete je ostaviti na životu (dobijete nekoliko sekundi više da ulovite Jayvona) ili je ubiti. Jayvon će bježati na brzom motoru, pa nađite nešto brzo i sredite ga, a nakon toga odnesite novac Dwayneu (koji će vam biti jako zahvalan ako ne ubijete Charise).

The Snow Storm

Elizabeta želi da joj vratite kokain koji se nalazi negdje u staroj bolnici. Pretražite sobu po sobu i pobijte sve koji vam se nađu na putu dok na mapi neće biti više nijedne crvene točkice. Koka je na stolu u zadnjoj sobi. Kada nazovete Jacoba pojave se SWATovci, pa morate pobjeći iz bolnice. Budite pažljivi i strpljivi, jer jurnjavom nećete daleko dospjeti. Kada izađete uzmite vozilo na koje prvo naiđete i krenite prema Jacobu. Kada dođete do njega naiđete na Michelle koja vam kaže da je krtica, uzme koku i da agancija za koju ona radi želi da obavite nekoliko poslova za nju.

Have a Heart

Manny i kamerman snimaju Elizabetu koja na kraju poludi i upuca ih obojicu i traži od vas da se riješite leševa. Tijela odvezite do doktora.

Final Interview

Francis želi da ubijete odvjetnika. Pošalje vam podatke putem e-maila (pogledajte na računalu u Internet caffeu), pa pošaljite odvjetniku vaš životopis. Ubrzo ćete razgovarati sa Francisom, pa će vas nazvati odvjetnički ured da dogovorite sastanak. Kupite odijelo da izgledate na nešto. Ako ne znate kako utrošiti vrijeme do razgovora za posao, možete snimiti poziciju, što će ubrzati vrijeme za 6 sati. Kada razgovor krene ucmekajte gada, te se probijte kroz zaštitare i policiju. Kada izađete odmah krenite prefarbati auto jer bi trebali imati tri zvjezdice. *Savjet: ne smijete nositi naočale!!! Možete i probosti odvjetnika ili prigušivačem ga upucati, pa nećete privući pažnju na sebe i moći ćete išetati. Ako vas to ne privlači, nakon što ga ubijete, pucajte u prozore i tako pobjegnite, pa se nećete morati gnjaviti sa policijom.

Holland Nights

Francis želi da otiđete u East Holland i tamo ucmekate dilera. Kada tamo dođete upozorit će vas na njegove tabadžije. Stepenicama se popnite i polako, jednog po jednog protivnika tamanite dok ne dođete do krova Tamo će vas čekati Clarence kojeg možete ili ubiti ili ostaviti na životu. Ako ga ubijete (kao i mi) budite spremni na horde policajaca koji će vas čekati na svakom uglu do prizemlja. Kada ih sve potamanite otiđite prefarbati auto, jer ćete vjerojatno imati četiri zvjezdice.

Lure

Francis Mcreary želi da ubijete dilera Chief Liutenenta koji mu je sad za vratom nakon što ste ubili odvjetnika. Ostavio vam je pušku na uglu Albanyja i M u Hatton Gardensu. Autom se odvezite do njegove zgrade i popnite se na krov zgrade koja je nasuprot njegove. Da privučete dilerovu pažnju pucajte u njegov TV (ili nazovite broj telefona koji je pored TV-a), pa kada se pojavi na prozoru propucajte mu glavu, jer će u suprotnom krenuti bježati, pa ćete ga morati juriti.

Photo Shoot

Playboy želi da ubijete nekog Marlona koji pljuje po njemu. Na košarkaškom terenu ćete morati otići kraj svakog frajera i uslikati mobitelom svakog tipa te poslati Playboyu sliku da bi vam rekao tko je točno Marlon, jer vam nije dao opis niti fotografiju. Nemojte se previše približiti, već nađite dobro mjesto gdje možete dobro fokusirati fotić i uslikati svakog od njih. Playboy će vam reći da je to tip obučen u žuto. Čim izvadite oružje krenut će u bijeg, pa ga brzo ucmekajte.

Hostile Negotiation

Mallorie će vam javiti da su rusi oteli Romana. Odvezite se do skladišta u Bohanu gdje ga drže. Čim uđete ostanite sagnuti i ucmekajte par tipova da pokrenete sukob. Ostanite skriveni i ne izlazite iz zaklona osim ako niste prisiljeni. Granatama možete riješiti tipove koji su u zaklonu. Možete pronaći dva paketa zdravlja i jednu pancirku u ovoj misiji. Cilj vam je doći do četvrtog kata gdje drže Romana. Kada dođete gore nemojte uletiti, već elegantno ubacite granatu u sobu. Tada nakon kratkog filmića pažljivo naciljajte njegovog otmičara i upucajte ga. Ovo je jako teška misija, pa se dobro čuvajte na svakom koraku jer ima puno protivnika i ne možete uvijek točno odrediti otkuda pucaju na vas.

Undress to Kill

Dwayne želi da ubijete gangstere koji su mu oteli klub (striptiz bar) kada je otišao u zatvor. Trebate ubiti tri menadžera koji su jako dobro čuvani. Koristite zaklon na prvoj platformi i ubijte što je više moguće tipova. Nakon što potamanite prvi val, menadžer se daje u bijeg. Slijedite ga autom, te pucajte u tank sa benzinom i dignite u zrak.

Savjet: Ovo možete riješiti i tiše; nožem jednog po jednog čuvara ubijte i pazite da vas nitko ne vidi. Time ćete kasnije imati manje protivnika, a šuljanjem možete doći u priliku iz blizine riješiti menadžera prije nego pobjegne iz kluba. Wrong is Right

Michelle vam kaže da joj je pravo ime Karen i odvede vas šefu U.L.Paperu. On vam daje zadatak da izvidite nekog Olega u Hove Beachu. Kada dođete do njegovog stana vidjet ćete da je napušten. Nazovete federalca koji će vam reći da saznate nešto više o njemu putem njegovih e-mailova. Saznat ćete da će biti ispred zlatarnice, pa ga krenite krknuti. Čim se približite Oleg će se dati u bijeg, pa prije toga si nabavite brz auto, jer je Oleg dobar vozač i ima brz auto. Ako dođete na autocestu koristite kombinaciju zabijanja u njegova auto i pucanja iz vožnje.

Portrait of a Killer

Nakon što se sastanete sa Paperom dobit ćete poruku koga trebate ubiti. Uzmite policijski autp da bi saznali pojedinosti o tipu kojeg trebate riješiti. Kada dođete na odredište vidjet ćete da je meta jako dobro čuvana, pa koristite mali ured kao zaklon da ubijete tipove kraj automobila. Pobijte tipove koji su na drugoj etaži i popnite se ljestvama. Na vrhu potražite zaklon jer će vas par tipova probati izrešetati. Kada ih sve pobijete nazovite Papera i javite mu da meta nije bila ovdje.

Holland Play

Playboy X želi da ubijete Dwaynea, a vi mu odgovorite da morate razmisliti. Kasnije će vas kontaktirati, pa ćete morati odabrati da li želite ubiti Dwaynea ili Playboya. Ako odlučite ubiti Dwaynea (lagano) dobit ćete 20000$, a Playboy će biti izvan sebe kada mu javite da ste ga ubili iako vam je on to naredio. Odlučite li ubiti Playboya (teško) nećete dobiti novac, već ključeve njegovog penthousea i Dwayneovu zahvalnost.

Dust off

Paper vam naredi da ubijete terorista koji pere novac. Ali prije toga će vam dati poklon. Na putu do odredišta ćete primiti poziv da slijedite helikopter dok ne sleti. Nakon toga ćete ga njime prevesti nekoliko putnika. Najbolje je da se držite autocesta i glavnih ulica dok ga slijedite. Nakon što sleti upucajte čuvara i poletite njime, te u zraku, gdje vas ne može nitko dohvatiti, naučite kontrole, ako već niste do sada. Slijedite mapu i sletite na odredište.

Paper Trail

Paper želi da sada ubijete metu iz helikoptera, a Jacob će vam pomagati na ovoj misiji. Kada uzletite Jacob će vam reći da imate bacač raketa na helikopteru. Slijedite mapu i dođite do mete koja je također u helikopteru, te mu u svakom trenutku budite blizu i ne dajte da pobjegne. Držite mirno helikopter dok Jacob ispaljuje rakete i srušite drugi helikopter, te naposljetku sletite i preuzmite plaću.

Harboring a Grudge

Otiđite sa Packijem do luke da obavite mali poslić. Popnite se na krov skladišta da bi imali bolji pogled na dokove. Slijedite Packieja i nadgledajte posao koji je u tijeku. Kada brod pristigne ukradite kamion i pobjegnite sa robom. Talijani će vas juriti do skrovišta, a ako se netko od njih previše približi, moći ćete izbacivati granate kroz prozor.

Savjet: snajperom možete sa krova počistiti veliki dio ekipe. Waste Not Want Knots

Kate (koja je sretna što vas vidi) i Packie (koji nije baš presretan time) žele opljačkati protivnike i da im pomognete. Trebate ukrasti auto sa četvoro vrata da cijela ekipa stane. Kada dođete na odredište svi izletite iz auta i saznate da ćete bježati gliserom. Ekipa je dosta brutalna i pobiti će veći dio protivnika, ali će vam pritom ulaziti u nišan, pa pazite da ih ne potamanite. Pazite da Packie ne otiđe predaleko naprijed jer će tako lako poginuti. Pobijte sve vani i uđite u skladište. Kada ukradete novac, izađite iz zgrade kako ste i ušli jer protivnika ima jako puno. Otplivajte do broda pokupite Packieja i završite misiju.

A Long Way to Fall

Ray želi da ubijete Teddyja koji mu stvara probleme oko posla. Na putu do odredišta primit ćete poruku sa slikom doušnika (nosi sivu majicu sa brojem 72). Ako ga malo nalupate reći će vam put do Teddyjevog stana. Kada ste u liftu, doušnik javlja Teddyju da ste na putu k njemu. Čim izađete iz lifta, čekat će vas ubojica. Haračite hodnicima i krkajte sve što se miče i penjite se stepenicama prema višim katovima. Nakon što ih sve pobijete Teddy će bježati na krov, pa ga slijedite i na putu pobijte još nekoliko negativaca, te na kraju i Teddyja.

A Three Leaf Clover

Odvezite ekipu do banke i odgledajte filmić. Kada bomba eksplodira krenite prema dolje i zgrabite lovu (zasada nema protivnika). Nakon slijedećeg filmića pripremite se za bijeg. Ostanite u banci i pobijte iz zaklona što više murjaka, te onesposobite što više policijskih vozila koja će eksplozijom odnijeti još i nekoliko policijskih života. Slijedite dečke u uličicu, i skrivajte se iza kante za smeće, otkuda ćete imati dobru poziciju da tamanite murjake. Ciljajte najbliže policajce vama i to u glavu ako je moguće, da ih ne bi nahrupilo mnoštvo dok tamanite jednog. Prvo pokrivajte Dereka, a zatim Packieja. Naposljetku ćete doći domjesta koje vas vodi u podzemnu, pa se pažljivo spustite i krknite još kojeg murjaka na putu. Slijedite dečke do perona, i potom u tunel. Nakon nekih 20-ak koraka okrenite se i ispraznite kišu metaka na murjake. Krenite dalje tunelom i naposljetku iziđite i ukrcajte se u kombi. Tijekom bijega pazite da se ne sudarate puno da vam kombi ne bi eksplodirao usred bijega. Prije nego dođete do skrovišta nemojte zaboraviti prefarbati auto. Nagrada: 250000$

Smackdown

Derrick želi da ubijete Bucky Sliga u Alderneyu. Da bi ga pronašli trebate se koristiti policijskim računalom. Zadržite policijski auto i zaputite se u Alderney. Kada vas ugleda, Bucky će dati petama vjetra i zaputiti se prema svojoj kući po ekipu. Ako ste se držali blizu njega, moći ćete ga propucati iz auta. Nakon što ste ga sredili počistite kuću od gamadi. Pobjegnite Buckyjevim autom jer njega možete prefarbati.

Babysitting

Slijedite Kim brodom i budite spremni na zasjedu. Ciljajte protivnike u brodovima, ali ako ne možete, pucajte u brodove koji će naposljetku eksplodirati i odnijeti napadače u nebo. Bacačem raketa riješite helikopter (ciljajte malo ispred jer raketa sporo putuje).

Actions Speak Louder Than Words

Trebate postaviti bombu na auto Tonya Blacka da bi zaratili Ancelottije i albanske plaćenike. Pokupite bombu i postavite je u prtljažnik. Slijedite auto do mjesta sastanka i nazovite Gerrya da aktivira bombu. Time ćete riješiti većinu protivnika, ali ćete ipak morati sami se obračunati sa onima koji preostanu.

Tunnel of Death

Derrick želi da ubijete Aidena O’Maileya kojeg prevozi policijski kombi. Odvezite se kombijem do tunela i parkirajte ga tako da blokirate promet u oba smjera. Pobijte sve policajce (bacačem raketa ili automatskom puškom). Kako bilo, pazite da ne ubijete Aidana. Kada ga zarobite trebate bježati u oklopljenom kombiju (spor, ali neuništiv) i maknuti zvjezdice, te se odvesti do odredišta.

I Need Your Clothes, Your Boots and Your Motorcycle

Prerušite se kao albanac i uzmite PCJ600 (motor) da bi ubili Frankie Garonea. Kada stignete na odredište Frankie će sjesti za motor i dati se u bijeg. Pažljivo vozite u zavojima da ne bi pali sa motora i da vam Frankie ne pobjegne. Čim smanjite udaljenost počnite pucati i ciljajte gume, da Frankie padne sa motora. Kada bude na nogama, tada je lagana meta. Ostanite na motoru i krknite ga.

Blood Brothers

Mcreary je uzrujan što je Derrick ponovno u gradu, te želi da ga ubijete jer mu Derrick prijeti da će se izlajati novinaru. Na mjestu susreta otiđite do zgrade i preko skele i lifta dođite do krova. Sa ovog mjesta će ovo biti jednostavno ubojstvo. Jedino što trebate, jest odlučiti koga ćete upucati, Derricka ili Franka.

Undertaker

Packie vas zove na sprovod nakon što ste ubili Franka ili Derricka (obucite odijelo). Uskoro će se sprovod pretvoriti u klaonicu nakon pokušaja atentata jedne bande albanaca. Brzo ubijajte albance pogodcima u glavu jer će u suprotnom brzo nahrupiti na vas. U slijedećoj sceni vozite pogrebna kola sa raznesenim stražnjim vratima. Pažljivo vozite jer će inače lijes ispasti iz vozila. Da bi završili misiju odvezite se do groblja.

Taking in the Trash

U ovoj misiji vozite smetlarski kamion prepun droge. Imati ćete dva lagana zaustavljanja prije nego akcija započne. Crni auto će vas natjeravati i pritom pucati na vas. Nemojte ni pokušavati bježati jer vozite zasigurno najsporije vozilo u igri. Stanite i pucajte iz vozila u auto dok ne eksplodira (zaraditi ćete dvije zvjezdice). Niste obvezatni riješiti se zvjezdica, već se samo odvezite do odredišta.

Meltdown

Ray želi da ubijete Lucasa koji mu je ukrao dijamante, i da mu ih vratite. Kada ga pronađete, krenut će bježati u autu, pa ga samo lagano pratite do parka, gdje ćete ga morati pješke slijediti. Pobijte ekipu što se skriva iza stupova i nastavite ispod mosta. Ovdje će protivnici biti na otvorenom, ali nećete imati puno zaklona. Kada ih riješite, pronađite Lucasa i ucmekajte ga. Na kraju samo isporučite ukradene dijamante.

Museum Piece

Trebate se naći sa Johnnyem i isporučiti dijamante zajedno. Ubrzo se sve to pretvori u okršaj i cilj vam se mijenja u bijeg iz muzeja. Ovdje se nemojte žuriti jer niste ograničeni vremenom, a ima jako puno protivnika. U zadnjoj prostoriji vam dobro može doći bacač raketa ako ga imate. Nakon što izađete iz muzeja, trebate pobjeći Isaacovoj bandi i riješiti se zvjezdica (ako ih imate). Vozite brzo, luđački i nepredvidljivo.

No Way on the Subway

Trebate ubiti dvojicu tipova za Raya na motorima. Čim započne jurnjava, brzo sjednite na motor i stalno ih ganjajte, jer vam ne smiju pobjeći (zasada još nemojte pucati po njima). Pratite ih u podzemnu i pazite kod skoka da ne padnete. U podzemnoj slobodno jurite bez straha da ćete udariti u nešto (jedino vlak može udariti vas). Na ravnom dijelu slobodno pucajte do mile volje i pažljivo ciljajte.

Savjet: u podzemnoj se u potpunosti držite lijeve ili desne strane. Weekend at Florian’s U ovoj misiji neće biti akcije, već samo služi za tijek radnje.

Hating the Haters

Trebate zaštiti Floriana (jer ga netko tuče – Florian je gay) u parku dok trči. Nemojte mu se previše približavati jer će se inače napadač uplašiti. U tunelu ga netko napadne palicom i krene u bijeg. Ako ga ne uspijete upucati prije nego je sjeo na skuter, sjednite na drugi skuter i jurite ga. Kada ga ubijete, odvezite Floriana Perseusu.

Late Checkout

Ray Želi da ubijete Isaaca. Uđite u hotel i krenite prema penthouseu. To možete ili liftom (krvaviji način) ili preko krova (teže zbog staklenog krova gdje ste laka meta). Do penthousea možete doći i skelom za perače stakala sa stražnje strane zgrade. Kako bilo, u svakom slučaju morate prvo srediti čuvare da bi mogli eliminirati kradljivce dijamanata.

I’ll Take Her

Packie želi da otmete Gracie (kćer mafijaša rivala). Preko računala u Internet caffeu možete putem oglasa za automobile saznati njezin broj. Nazovite između 8:00 i 21:00 da dogovorite probnu vožnju. Tijekom vožnje Gracie će shvatiti da je pokušavate oteti, te probati prevrnuti auto. Glavni cilj je zadržati kontrolu nad autom. Odvezite auto do skrovišta i uslikajte Gracie na Packiejev zahtjev.

Savjet: za vrijeme otmice pokušajte se voziti posred ceste da bi imali prostora za manevriranje. Truck Hustle

Trebate ukrasti kamion. Koristite granate jer ćete njima učinkovito riješiti ekipu koja čuva kamion. Nakon filmića skočite na kamion i održavajte ravnotežu prateći zavoje kontrolama za smjer (ako kamion skreće lijevo, držite lijevo). Na ravnim dijelovima držite prema naprijed da bi došli što bliže kabini. Korak po korak naposljetku ćete doći.

Union Drive

Bernie će vas tražiti da nabavite auto. Uskočite u veliki džip i odvezite se do odredišta gdje se nalaze ucjenjivači. Nakon što razgovarate krenut će u bijeg, pa im budite blizu. Iako imaju brze sportske aute, trebat im neko vrijeme voziti jako blizu njih da bi pokrenuli filmić. Izaći će u parku (prilika da ih pokosite).

Buoy’s Ahoy

Bernie Želi da mu budete pratnja na putovanju brodom. Gliserom se odvezite do odredišta, gdje će se pojaviti rusi koji će pucati po vama. To su Dmitrijevi ljudi. Trebate ih pratiti i pobiti. Kada im se brod nasuka, potjera se nastavlja pješke. Niste ograničeni vremenom, pa ih pronađite i krknite. Nakon što ste ih ubili vratite se Bernieju.

Pegorino’s Pride

Prije nego dobijete pristup ovoj misiji, morate kupiti novo odijelo i cipele. Nakon toga sjednite u auto i čekajte Jimmya Pegorina, te se odvezite do stare rafinerije. Kada stignete, Marco će vam dati snajper. Uđite u zgradu i dođite do žute točke. Pazite na Pegorina tijekom poslića. Štitite Pegorina, jer u slijedećem trenutku će Pavanosovi ljudi započeti napad na njega. Nakon što ste ih pobili spustite se i spasite Pegorina, krenite autom pratiti glavni auto u kojem je lova (ignorirajte druga dva) dok se ne zabije. Tada pokosite Pavanosove ljude, te ga odvezite kući.

Payback

Sjednite u dobar auto i odvezite se do restorana. Vidjet ćete sastanak dvojica Pavanosovih ljudi, nakon čega se daju u bijeg. Slijedite ih što je bliže moguće do auto-limarije. Tamo raznesite oba auta bacačem raketa i Pavanosove ljude.

Catch the Wave

Autom se dovezite do nadvožnjaka i sjednite u kamion. Odvezite se do dokova i probajte ih prevariti da vam utovare kamion kokainom. Biti će sumnjičavi prema vama i zapucati će na vas. (naravno, ubijte ih). Izađite iz kamiona i uđite u skladište, ali pazite na protivnike koji su visoko iznad vas. Pronađite Phil Bella i štitite ga (ako umre, misija je gotova). Nakon što ste ih sve pobili upravljajte jednim brodom, dok će Phil drugim. Pojaviti će se dva broda koja trebate raznesti (i dalje štitite Phila). Nakon toga se mirno odvezite do odredišta.

Flatline

Zadatak vam je ubiti krticu po imenu Anthony (Pegorinov tjelohranitelj). Uzmite bilo koji auto i zaputite se prema bolnici (nemojte zaboraviti skloniti oružje kada ulazite). Kada se približite traženoj sobi, izvadite strojnicu i kišom metaka pokosite čuvare, te i jadnog Anthonya. Krenite prema izlazu i usput pobijte sve murjake koji se pojave. Misija završava kada se riješite murje.

Trespass

Morate ubiti Chubby Charlieja prije nego se izlaje da ste rusima ukrali kokain. Nađite se sa Philom i zaputite se staroj tvornici u Port Tudoru. Možete ući s prednje ili stražnje strane. Ako krenete sprijeda pripremite snajper i riješite sa udaljenosti negativce, te nastavite kroz podrum. Cilj vam je doći do crvene strelice, ali pritom ćete naići na mnoštvo raštrkanih protivnika. Kada ugledate Charlieja, nastavite ga juriti na krov (i usput rješavajući negativce) gdje će probati uskočiti u helikopter. Skinite helikopter bacačem raketa ili raspalite mecima po Charlieju dok visi.

To Live and Die in Alderney

Sa Philom se zaputite u Westdyke da bi pokupili heroin od Philovog nećaka Frankieja. U trenutku dok vam Frankie pokazuje svoj prtljažnik, odjednom nahrupi FBI. Pratite Phila u sovjem autu i riješite se FBI-a prije nego oni riješe Phila. Napustite aute u uličici i pobijte federalce, te što prije skinite helikopter koji će zapucati po vama. Uđite u kombi sa Philom i riješite se murje, te se odvezite do skrovišta.

Savjet: nemojte započinjati ovu misiju ako imate koju zvjezdicu. Pest Control

Pegorino će tražiti od vas da ubijete Raya (doušnik). Pronaći ćete ga u East Hollandu, ali pričekajte dok njegova tri tjelohranitelja uđu u auto. Slijedite ih do benzinske crpke i pričekajte da počnu točiti gorivo. Tu ih možete lako pokositi i završiti misiju. Ako Ray stigne do limarije prije nego što ga ubijete, misija je neuspjeh.

Savjet: kupite bacač raketa da bi lako riješili gamad. Entourage

Gravelli traži od vas da zaštitite njegovog prijatelja Bobby Jeffersona od rusa, pri njegovom dolasku u Liberty City. Na početnoj lokaciji uđite u auto koji je pripremljen za vas i slijedite auto ispred vas. Nakon zasjede izletite iz auta i pronađite zaklon, te (naravno) pobijte sve napadače. Zatim uskočite u auto sa Bobbyem i odvezite se, te pobjegnite svim pratećim autima.

Dining Out

Gravelli sada želi da se pobrinete za Kim Young Guka, koji je vođa skupine koja prodaje novac po niskoj cijeni. Uđite u restoran i i popričajte sa domaćinom koji će vam reći da zna gdje se Kim nalazi. Nadgledajte restoran, te naposljetku se popnite i pronađite upravitelja i pitajte o Kimu. Sjurite se do kuhinje i probajte ga ubiti prije nego vam pobjegne. Ako vam uspije pobjeći uzmite auto ili motor, pa ga stignite i riješite.

Liquidize the Assets

Gravelli u ovoj misiji želi da raznesete kombije koji prevoze koku u Alderney Cityu. Kda pristignete do skladišta pokrenut ćete filmić, gdje ćete vidjeti gdje se nalaze kombiji. Preskočite ogradu, nastavite niz ulicu, skrenite lijevo i dođite do ljestava. Popnite se i pronađite put do druge zgrade. Preko klima dođite do krova, pa do jednog sloja zgrade preko kojeg se popnete i dođete do ljestava. Ubijte ovdje protivnika da vas drugi primijete. Snajperom ih riješite i spustite se stepenicama, te lutajte dok ne naiđete na crvena vrata. Iza njih je kombi kojeg možete riješiti granatom. Nastavite kroz vrata i napredujte do drugog kombija, a pritom pobijte ostatak ekipe. Sada možete vidjeti i treći kombi kojeg riješite bacačem raketa. Iza ugla ćete pronaći još jedan kombi, a kada ga riješite nastavite se šuljati i raznesite i posljednji kombi. Kada ih sve riješite, misija je uspješno završena.

That Special Someone

Nakon što javite Gravelliju da ste riješili kombije, zauzvrat vam kaže da ima novosti o Darku Brevicu. Sa Romanom se odvezite do odredišta, gdje će nakon filmića Darko biti izbačen iz kombija. Možete ga ostaviti na životu ili ga ubiti (naravno da smo ga ubili). Nakon toga odvezite Romana Brucieju.

She’s a Keeper

Gerry želi da otiđete do kuće gdje drže Gracie. Gordon će je strpati u prtljažnik, pa krenite prema sigurnoj kući. Ubrzo će vas iz zasjede zaskočiti automobili, pa izbjegavajte njihove metke i dođite do odredišta (kraj misije).

Savjet: ako pokupite previše metaka, Gracie će umrijeti. Diamonds Are a Girl’s Best Friend

Odvezite se do Packieja i Gracie u Northwoodu. Razmjena će se obaviti na Charge Islandu. Odvezite se do stražnje strane i pripremite se za razmjenu (zasjedu). Nakon filmića nađite dobar zaklon i pazite na Packieja (ako pogine misija je neuspjeh). Ne morate se žuriti, već sigurno pogađajte sve protivnike. Kada se popnete, razdvojit ćete se od Packieja. Sa visokog položaja moći ćete lako poskidati sve protivnike. Kada ih riješite, nastavite dalje, što će pokrenuti filmić. Krknite zadnje protivnike, te se spustite i vratite Packieja do njegove majke u Dukesu.

One Last Thing

Pegarino želi da nabavite heroin od Dimitrija Rascalova. Misija se dijeli na dvije misije. U jednoj ćete se osvetiti, dok ćete u drugoj zaraditi brdo love. Mi smo se osvetili (misija: A Dish Served Cold)

A Dish Served Cold

Dođite do mosta i otvorite vrata spremišta. Kamionom se zabijte i pobijte nekoliko čuvara ispred broda. Izađite iz kamiona i sa sigurne udaljenosti skidajte jednog po jednog protivnika (snajper). Zatim se popnite na brod i pobijte sve protivnike koje vidite (neki se skrivaju iza kutija). Nastavite dalje, ali budite spremni jer ovdje nema puno protivnika, ali nenadano iskaču. Krećući se hodnicima napredujte prema gore i kontrolnoj sobi, gdje morate otvoriti vrata spremišta. Misija je uspješna kada eliminirate Dimitrija.

Out of Commission

Parkirajte kraj starog kasina sa Jacobom i Romanom (misija vam je krknuti Jimmy Pegorina). Koristite auto kao zaklon i pobijte što više protivnika tako (bacač raketa). Krenite lijevo preko izbočine i pritom tamanite protivnike. Kada dođete do ulaza u kasino, zujite okolo i krknite što više protivnika koji su unutra, te uđite. Kada dođete do sljedeće sobe pokrećete filmić, nakon kojeg nastavljate juriti Jimmya. Ovdje morate biti jako oprezni jer će vam protivnici biti jako blizu, pa nije na odmet imati pancirku. Nakon što Jimmy uđe u gliser, vi sjednite na motor, te pucajte po njemu dok ga pratite do rampe (pokrećete filmić u kojem uskačete u helikopter). Nastavite pratiti Jimmya helikopterom i izbjegavajte rakete. Naposljetku ćete pokrenuti filmić, nakon kojeg Jimmy nastavlja bježati pješke. Jurite ga po doku i pritom ubijte dva negativca, te slijedite Jimmya u šumu. Pokrećete još jedan filmić, nakon kojeg vam možemo čestitati što ste završili igru!

I ne zaboravite ostaviti nam kakav komentar u boxu ispod, a ako vam je do GTA IV diskusija ili imate neko specifično pitanje oko ove igre, dođite na naš forum i posjetite GTA 4 topic.

Komentari (7)

 • [email protected]

  07.12.2008 - 22:39

  kulni prohod

 • Wildboy

  08.12.2008 - 02:34

  Kul, kul. Pohvale.
  Ali pravim srbima ne treba prohod. ;D

 • Mister_X_

  08.12.2008 - 18:29

  da li ču moč igrat na owe konfiguracije :
  AMD Athlon(tm) 64 Processor
  3500+
  2.20GHz…3gb RAM
  Ati Radeon HD 4850

  …………

 • gta_fan

  09.12.2008 - 13:00

  Bez ikakvih problema igram

 • bifto

  27.12.2008 - 10:35

  sve to gut,samo se bojim da ga necu moci igrati na compu..
  🙁

 • teich

  08.03.2009 - 18:11

  ja ne kontam u ovoj zadnjoj misiji na xboxu 360 kad skocim s motorom i uhvatim se za helihopter sta onda pise da stiscem a al ne kontam sta time kad se nista ne dogada i uvijek helihopter padne

 • Dzoni-GS

  06.06.2009 - 16:53

  @ Wildboy

  u pravu si,igru sam kupio prvi dan za ps3,i ubrzo presao 😀

  Inace svaka cast za tekst,covek se umori dok skroluje preko njega,a ne da ga napise 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?