HCL.HR

StarCraft II 1on1 Harvey Norman LAN završnica 2012

Igor Belan 26.01.2012.   •   0 komentara


Nakon četiri kvalifikacijska kruga koji su se igrali online putem ESL-a, najbolji StarCraft 2 igrači sastali su se u prostorijama Harvery Normana za veliko finale.

Hrvatski ESL u suradnji s Harvey Norman trgovinom organizirao je najveći StarCraft 2 event u Hrvatskoj! Nakon četiri kvalifikacijska turnira koji su se odigravali online putem ESL platforme, najboljih 8 igrača igralo je veliku LAN završnicu u Harvey Norman trgovini u subotu, 21. siječnja, 2012. Nagradni fond u protuvrijednosti od gotovo 6 tisuća kuna podijelila su četvorica najboljih, a umjesto da idemo u previše detalja u opisivanju uzavrele atmosfere na eventu, prilažemo vam galeriju slika uz onu dobru staru izreku koja kaže da slika govori tisuću riječi. Imamo ukupno 27 slika u galeriji što je prema izreki ekvivalent 27 tisuća riječi.

Harvey Norman Starcraft 2 kup

Na LAN završnici sudjelovalo je osam najboljih igrača iz naših online kvalifikacija, a to su nasumičnim redoslijedom:

MgZPtak
SaleSarma
frozz
Data
Deny
sPlico
vansvemirac
Jarlaxle

Kroz četiri runde natjecanja u finalu su na kraju završili Deny i MgZPtak gdje je Deny pokazao znanje i skill te odnio titulu pobjednika kupa i samim time najboljeg igrača StarCrafta 2 u univerzumu! Logično, MgZPtak tako je završio na također vrlo respektabilnom drugom mjestu, dok je treće mjesto izborio Data pobjedivši Jarlaxlea (četvrti) u trećoj rundi. Upravo putem gornje galerije slika možete vidjeti neke od spomenutih igrača kako ponosno poziraju s osvojenim nagradama u ruci, a ukoliko želite vidjeti više detalja o svakom meču eventa, sve je to objavljeno na jednoj, vrlo preglednoj, stranici ESL-a kojoj možete pristupiti putem linka ispod.

LINK: Harvey Norman LAN završnica – svi mečevi i rezultati

Jeste sudjelovali na kupu? Igrali ili gledali? Želite vidjeti ovakvo nešto organizirano u nekoj drugoj igri? Javite nam se u komentarima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!