HCL.HR

Assassins Creed II Playstation 3 Cheats

Ante Malenica 09.01.2010.   •   0 komentara


Ezio u popularnom nastavku Assassins Creed II poput i svojeg prethodnika Altaira živi vrlo opasan život. Kako mu u ključnim trenucima nebi ponestalo željeza da izbuši protivnike, bacite oko na ove šifre.

Napravite spomenute radnje kako bi dobili dodatne mogućnosti:

Višestruko korištenje protivničkog koplja ili sjekire

Poznato je da u igri možete iskoristiti neprijateljovo oružje protiv njega samog. Pošto takvo oružje najčešće ostane “zabijeno” u protivniku pa kako bi ga ponovo iskoristili sve što trebate je podići mrtvo tijelo i zatim ga spustiti te ćete moći ponovo iskoristiti to isto oružje.

Skupljanje noževa i dobivanje besplatne medicinske pomoći

Ako imate u inventoryu više mjesta možete ga popuniti tako da pretražujete mrtva tijela gdje će te vrlo često naći setove opasnih noževa te taj višak noževa zatim slobodno bacite na kojeg doktora. Njegov leš će vas nagraditi sa besplatnom zdravstvenom skrbi.

Kako bi otključali ispod navedenu opremu napravite to što se traži za pojedinu stvar:

“Auditore Cape” Pronađite 100 komada pera, otiđite do Maria koji se nalazi u vili Monteriggioni, pričajte s njim i dobit ćete Auditoriev plašt.

“Condottiero War Hammer” Pronađite 50 tajnih pera i tako ćete onda biti u mogućnosti koristiti Condottierov “ratni čekić” u kovačnici u vili Monteriggioni.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!