HCL.HR

Dragon Age: Origins Cheats

Ante Malenica 09.01.2010.   •   0 komentara


RPG remekdjelo naziva Dragon Age: Origins se trenutno igra vrlo intezivno. Ukoliko ste već napravili nekoliko prelazaka i neda vam se recimo na mukotrpan način ponovo skupljat experience bodove, postoji lakši način uz pomoć ovih šifri…

Kako bi dobili određeni bonus, napravite što se traži od vas:

“Bildanje levela”

U misiji “Tainted Blood” u Ostagaru trebate skupiti tri bočice krvi Darkspawna te neke ugovore Gray Wardena. Skupite samo bočice krvi i otiđite do Duncana. U razgovoru s njim odaberite opciju “We have the blood, but not the scrolls.” i dobit ćete experience bodove. Taj razgovor možete tako dugo ponavljati dok ne dođete do 25. levela.
Hint: ovo je ispravljeno s patchom pa ako želite varati, nemojte instaliravat patch.

Besplatne knjige za specijalizaciju

Vjerovali ili ne, knjige za specijalizaciju se mogu kupiti za badava. Naime, prije kupnje si spremite igru. Kupite knjigu i pisat će vam da je specijalizacija otključana. Nakon toga izađite iz igre, pokrenite save koji ste napravili i imat ćete specijalizaciju te nedirnuto zlato.

Neograničeni “Enhancement Crystals” za Shale

U Redcliffu nagovorite gostioničara da vam se pridruži u borbi. Zbog toga će konobarica postati glavna u gostioni. Otiđite do nje i pitajte je za kupnju zaliha tj. kupnje ni neće biti pošto će tada kod nje sve biti besplatno. Svaki puta kada izađete i uđete u gostionu će se promjeniti tip kristala koji prodaje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?