HCL.HR

22Cansov novi projekt je Cooperation

Renato Pedišić 28.08.2012.   •   3 komentara


Iako Molyneuxov nadolazeći projekt Curiosity još nije ni izašao, studio 22Cans već najavljuje nove interesantne projekte.

Nakon podudarnosti s NASA-inim Curiosityem, Peter Molyneux odabrao je novi naziv za svoj prvi od 22 planirana eksperimenta. “Igra” će se sada tako zvati Curiosity: What’s Inside The Cube. Podsjećamo, u njoj će igrači diljem svijeta surađivati na razbijanju ogromne kocke kako bi samo jedan od njih vidio tajnu koju ista kocka skriva. Iako točan datum te “igre” još nije službeno ni najavljen (očekujemo je u rujnu) gdobili smo informaciju kako 22Cans već sprema novi projekt i to pod imenom Cooperation.

Samo ime projekta sugerira nekakvu vrstu suradnje među igračima, no Molyneux je takvo što opovrgnuo. Nadolazeća će “igra” po njegovim riječima biti kompetitivne prirode, a bazirat će se na konceptu sličnom potezanju užeta.

Cooperation je vrlo, vrlo drugačiji. Možda to uopće i nije igra, a možda biste je mogli nazvati društvenom igrom. Ako smatrate Curiosity najvećim misterijem u digitalnom svijetu, onda Cooperation stoji kao najveći kooperativni podvig koji je svijet vidio.” rekao je Peter Molyneux.

Eto, to je sve što je veliki Molyneux imao reći o projektu koji nas očekuje iza “Znatiželje”, a mi vas pitamo jeste li vi znatiželjni saznati više o nadolazećem Cooperationu?

Komentari (3)

  • DjokaBA

    28.08.2012 - 12:46

    Molyneux nikad nije bio citav, al sad je bas poludeo… jedan od najjacih likova u gamingu

  • Black op

    28.08.2012 - 14:37

    Ovaj petar molineux izgleda kao skockani Tommy Lee Jones xD

    • Rogue

      @Black op, 28.08.2012 - 15:24

      ni blizu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?