HCL.HR

3DS kartice sadržavat će i do 8 GB podataka

Zoran Žalac 20.12.2010.   •   4 komentara


Jedan od značajnijih limita Nintendove DS konzole svakako je bilo prostorno ograničenje kartica od 512 MB. No ako je vjerovati novim glasinama taj limit nestat će dolaskom 3DS-a.

Jedan od značajnijih limita Nintendove DS konzole svakako je bilo prostorno ograničenje kartica od 512 MB. No ako je vjerovati novim glasinama (a glasinama, čini se, samo i vjerujemo) taj limit nestat će dolaskom nove handheld konzole – otprije najavljenog 3DS-a. Naime, igre za 3DS na raspolaganju će imati 8 GB prostora po kartici, što je po pitanju kapaciteta koliko i jedan dual-layer DVD medij kakvog koristi X360 platforma. Spominje se kako će Nintendo zahtijevati da svaka igra teži minimalno 2 GB kako bi se osigurala kvalitetna ponuda igara za sam uređaj, no čini se da to neće biti problem jer je izrada 3DS naslova znatno skuplja (vrti se oko milijunskog budžeta) pa je teško vjerovati da ćemo viđati istu masu igara kao i u slučaju DS-a, u prvom redu edukativnih naslova i kojekakvih pet simulatora.

Komentari (4)

  • CroDruid

    21.12.2010 - 17:25

    DS je totalna propast, nikakve i preskupe igre, loša grafika, mali kapacitet, slab procesor i skup ko da je od zlata a ne od loše plastike.
    A taj 3DS će isto biti smeće. To ne bi kupio nikad.
    iPod Touch 4G ili PSP to su jedine prijenosne konzole danas koje vrijedi kupiti.

  • EagleTiTi

    21.12.2010 - 18:16

    Ok kad PSP vrijedi kupit reci mi kad je zadnja dobra igra izašla za PSP? da nije GoW?

  • ShadowZero

    22.12.2010 - 11:41

    DS totalna propast? Lose igra? Da li si ti ikad uopce upalio ds, i zaigrao na njemu? Ne blebataj gluposti kad neznas nista, a sto se 3ds tice jaci je od psp a buduci da je i obicni ds visestruko razvalio psp, 3ds ima svijetlu buducnost

  • wariokiller

    24.12.2010 - 06:34

    CroDruid-ti si smeče!!!!!!!!!!!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?