HCL.HR

All Points Bulletin ipak ostaje na životu

Zoran Žalac 19.08.2010.   •   3 komentara


Jedno od najvećih razočaranja ove godine, nedorađeni MMO naslov All Points Bulletin, ipak ostaje na životu, unatoč raspadu razvojnog tima Realtime Worlds.

Jedno od najvećih razočaranja ove godine, nedorađeni MMO naslov All Points Bulletin, ipak ostaje na životu, unatoč raspadu razvojnog tima Realtime Worlds. Ako se sjećate (i ne želite zaboraviti), All Points Bulletin iliti APB trebao je biti veliki PC hit, igra koja bi trebala predstavljati svojevrsni GTA u MMO svijetu. Međutim, prije nepuna dva mjeseca kada je igra izašla na svijetlo dana, igrači su uvidjeli da zbog inih propusta to neće biti ni približno onome što su očekivali. Shodno tome, APB je zabilježio loše prodajne rezultate, a škotski developer Realtime Worlds ovih se dana raspao zbog navodnog duga od tri milijuna funti. Sretna vijest za sve nesretnike koji su kupili ovu igru je dakle, da APB ne gasi servere, barem ne one za SAD i Europu, a daljnje poboljšavanje igre u vidu patcheva i nadogradnji nastavit će se najvjerojatnije kada netko otkupi Realtime Worlds.

Komentari (3)

  • vilim

    20.08.2010 - 00:45

    kaj je to izašlo il šta??

  • Forbs

    20.08.2010 - 07:29

    Da igra je već odavno izašla…

  • vilim

    21.08.2010 - 10:41

    a čuj, da s gašenjem tvrtke ugase i servere onda bi se tek našli u dugovima do grla… zamisli sva negodovanja gamera koji su kupili igru, a da ne govorim o tužbama… jbg, ja se nadao da će igra bit hit pa možda jednog dana i izdvojim koju kunu da ju kupim, al niš od tog.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?